Eşimi sevmediğimi iddia eden densiz arkadaş

Normal olan senin tavrın anormal olan o kızı davranışları

bende öyleyimdir eşimi çok severim ederim de kimsenin yanında durup dururken bundan söz etmem bir yere gitse yada bana bir jest yapsa filan bazı tipler gibi

ay özledim ay aşkım canım birtanem aşkından geberiyorum demem o duygular benim özelim elaleme söylemek çok abes geliyor

bunu herkes içinde dile getirmeyince ben eşimi sevmiyormuş mu oluyorum bu nasıl bir mantık

en çok ağlaşan mıç mıç dile getiren en çok mu sevmiş oluyor.

Haha ben de yurtdışına giderim aylar sonra instagrama bi manzara atarım. Aaa sen oraya ne zaman gittin diyolar. Bir ara gittim diyorum
Bu kızcağız biz romantik yemekler koymayınca yapmıyoruz bilmiyoruz sanıyor. Aaa oraya gittiniz kesin bilmm neye gitmediniz. Milanoda sokakta pizza yemiştim mesela saçma sapan onu ağzıma tıkarken eşim resmimi çekmiş onu koydum. Komikti fotoğraf. Ayyy sokakta mı yediniz biz hep lüks yerlerde yeriz diyor. Ama bunlar tek tek olunca hani diyorum ki sizin gibi olamayız kızım durumumuz yoktu diyorm geçiyorum. Ama artık birikti. Tek tek hatırıma geliyor.

Kıl olmak daha iyi ama galiba :)

arkandanda konuşuyorum yüzüne de söylüyorum ne demek ya. hayatta böyle bir tiple muhattap olmam. hemen mesafemi koyarım. benim tavsiyem kendi hayatına özeline yorum yapınca azarla gitsin. onu ilgilendirmez senin sevmen sevmemen. sen onun özeline karışıyor musun ki o sana karışıyor.

Ben alyans takmıyorum. Habire bekar zannediyorlar .. Bi de laf duyuyorum eşin Nasıl alyanssız gezdiriyor diye .. Bir parça köhne Bi yerde olsam adım çıkar , aranıyor derlerdi herhalde.
İnsanlar şu modda ; merhaba ben x evliyim ben, kocam var benim..
Evliliği evli olmayı Bi sosyal statü olarak gören kızlarımız var. Bi Ada'mın soyadına girmeyi ne büyük marifet olarak görüyorlarsa artık..
Onlar gibi olmayanı da anlamıyorlar
Halbuki eşimi ne kadar seviyorum..

O olmasa Asla evlenmezdim, 70 yasında 45 kedi ile yasayan bir teyze olurdum ben kesin..

Himm evet kesin koltukta yatiyordur.

Dedikodu mu yaptim ne

Ya niye koltukta yatar ki insan en sevdiğiyle aynı evdeyken. Sarılır uyursun yani. Bunu niye dile getiriyorsun. Tam dedikodusu yapılmalık hatun da ofisteki herkes o kafada. Kimle yapıcan

Bence hiç muhattap bile olma. İnan çok bayıyor beni de sürekli olarak sevgilisi veya eşinden bahsedenler. Ben kendi erkek arkadaşıma bile çok az demişimdir "seni seviyorum" ve ya "seni özledim" gibi kelimeleri. Az olunca daha anlamlı oluyor bana göre.
Hayır ne gerek var insanların sizin sevginizi bilmenize. Biz çok gülüyoruz o milletin gözüne soka soka şuraya gittik, buraya gittik vs.vb şyler konuşup yazanlara. Çok basit. Bana göre çok ifade edilen şey az hissedilen şeydir. Bir özeli olmalı insanın..

Ben de kedili çiçekli teyze olmayı çok isterdim eskiden!! Ayy ruh ikizim! eşime benden önce ölürsen korkma kmseyle evlenmem evde kalmış kedili teyze hayalim vardı onu gerçekleştiricem diyorum

İşte sosyal medya algıları bozdu.. Millet görmediğine inanmıyor oldu..

Yemeğin fotosunu paylaşmayınca karınları doymuyor bunların..

Ben seks yaparken çekilen resimler ne Zaman paylaşılacak onu merak ediyorum. Sen paylaşmayınca da aaaa frijit mi oldun yazık sana ..

Arada çocuk yapsan,, eeee ne Aralık yaptınız bunu hiç görmedik , evlatlık mı yoksa diye sorguya cekilirsin

ama sende fazlasıyla alttan alıyormuşsun iyi alıştırmışsın bunu senin hayatın hakkında saçma sapan yorumlar yapmaya

Ben de kedili çiçekli teyze olmayı çok isterdim eskiden!! Ayy ruh ikizim! eşime benden önce ölürsen korkma kmseyle evlenmem evde kalmış kedili teyze hayalim vardı onu gerçekleştiricem diyorum

Sizin hayalinizi istesem de istemesen de gerçekleştircek gibiyim

o balayı odasını görünce aklıma gelen şey birazdan seviştik diye foto koyacak mı :)
ayıptır günahtır ailen var o sosyal medyada. biz misafirliğe gidilen evde yatakodasına girilmemesi gerektiğini öğrenerek büyüdük ama insanlara bi haller olmuş

Iste bu!! Zaten bdv'deki konularin cogu hep evlilige asik olan insanlar tarafindan aciliyor. Sürekli kavga ederler sevgili ile ama evlenirler, adi da ask evliligi oluyor. Sevgili sürekli hakaret kullanir, cabuk küser, adi "sinirli bir tip" olur ve yine evlenilir. Hatta baska bir konuda biri evlenmenin yüksek bir mertebe oldugunu, bir statü oldugunu iddia etmisti.

Bakiyorum binlerce lira harcaniyor bohca ya, ceyize. Bir topikte görmüstüm, bir tencere seti bile 2000 tl'ye alanlar var. Elbette evlilik özel birsey ama coook fazla abartiliyor. Sonrada gelsinler maddi zorunluluklar, vajinusmuslar, manevi sorunlar. Bunun üstüne bide bebek yapiliyor ve yipranmis bir aile tam oluyor..

Çocuğum şöyle böyle kv kp görümce muhabbetlerinden de bayıyorum , muhabbetlerin %70inden bayıyorum. Benim stilim Ayşegül Doğan tarzı bir hayat sürüyorum kimseye tahammülüm yok
Bi de o var dimi?
Ecemsu bugün okulda ü harfini öğrendi..
Furkancan bugün tableti yere düşürdü tablet shut down olmaz mı? Kesin üstün zekalı test yapılacak .. Bla bla bla

Sürekli aynı muhabbet bu kocacılar çocuk yapınca çocuktan baska şey konuşmaz oluyorlar ..

İş yerinde çocuğunun dıskısınınn şeklini anlatan var ya..

dans senden beklenen gün sayman kocişin gelmeden önce sürekli kocişle yapacaklarını anlatman :)

kızı boz sende hiç alttan alma şaka yapıyorum diye sok lafı hiç altta kalamam :)

Gül geç kimene senın hayatından sen en dogrusunu yapıyosun bıraz anlatsan buyutur buyuturler yapıcak dedıkodunu bulamıyolar sınırlendırmeye çalışıyolardır bügün ölürler yarında ayrılırlar ınkar ederler ne merak arkadaş

Evet! Zaten toplumda o igrenc tabir "gerdek gecesi" var. Bircok insan balayi tatil ile degil, seks tatil ile özdelestiriyor. Bu düsünceyi desteklemek niye? Gercekten anlayamiyorum..

ama sende fazlasıyla alttan alıyormuşsun iyi alıştırmışsın bunu senin hayatın hakkında saçma sapan yorumlar yapmaya

Evet o da benim saftirikliğim. Çok yumuşak başlı bi insanım. Sabırlıyım da. Çok doldum. Başlarda farketmiyodum bile şimdi düşündükçe sinirleniyorum.

yolarım ben o kızı. bence o sokaktaki pizza olayı çok romantik ki. ya kimd emiş mum ışığında oluc romantik olunduğunu kafamızda bi şema. sizin aranızdaki iletişim çok daha hoş ve gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…