- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Ben üç dört günlük yurtdışı seyehatlerine gizli saklı çıkıyorum. Fotolar sadece bizim tlflarda kimsenin haberi yok, böyle kacamak gibi ilk günkü gibi .. Bunun tadını almayan bilemez . Paha biçilemez bişi bence ...
Kuruma bildirmek zorundaysam cümle alem duyuyor .. Habire taciz , mesaj .. Resim yolla, ay gittin haber yok, napıyorsunız tarzı ..
Resim isteyene müze , köprü resmi yolluyorum . Gene azar... hani siz yoksunuz , ay Bi aksam yemeği yemediniz mi Paris gibi yerde romantik resim yok mu?? Bi bitmiyorlar.
Romantik resmimi size niye yollayayım??
Ben kılım galiba .
Ben alyans takmıyorum. Habire bekar zannediyorlar .. Bi de laf duyuyorum eşin Nasıl alyanssız gezdiriyor diye .. Bir parça köhne Bi yerde olsam adım çıkar , aranıyor derlerdi herhalde.Az önceCatharsis de yazdı kız evliliğe aşık. Adama değil. Benden de aynısını bekliyo. Ben evlenme teklifi aldığımda ilkhalama anlatmıştım anlatırken ter döktüm her yerimden. İnsanlar sürekli sosyal medyada paylaşıyo ya. She said yes!! Diye. Ayy ebenin yesi artık.
Himm evet kesin koltukta yatiyordur.
Dedikodu mu yaptim ne
Ben alyans takmıyorum. Habire bekar zannediyorlar .. Bi de laf duyuyorum eşin Nasıl alyanssız gezdiriyor diye .. Bir parça köhne Bi yerde olsam adım çıkar , aranıyor derlerdi herhalde.
İnsanlar şu modda ; merhaba ben x evliyim ben, kocam var benim..
Evliliği evli olmayı Bi sosyal statü olarak gören kızlarımız var. Bi Ada'mın soyadına girmeyi ne büyük marifet olarak görüyorlarsa artık..
Onlar gibi olmayanı da anlamıyorlar
Halbuki eşimi ne kadar seviyorum..
O olmasa Asla evlenmezdim, 70 yasında 45 kedi ile yasayan bir teyze olurdum ben kesin..
Haha ben de yurtdışına giderim aylar sonra instagrama bi manzara atarım. Aaa sen oraya ne zaman gittin diyolar. Bir ara gittim diyorum
Bu kızcağız biz romantik yemekler koymayınca yapmıyoruz bilmiyoruz sanıyor. Aaa oraya gittiniz kesin bilmm neye gitmediniz. Milanoda sokakta pizza yemiştim mesela saçma sapan onu ağzıma tıkarken eşim resmimi çekmiş onu koydum. Komikti fotoğraf. Ayyy sokakta mı yediniz biz hep lüks yerlerde yeriz diyor. Ama bunlar tek tek olunca hani diyorum ki sizin gibi olamayız kızım durumumuz yoktu diyorm geçiyorum. Ama artık birikti. Tek tek hatırıma geliyor.
Kıl olmak daha iyi ama galiba :)
ama sende fazlasıyla alttan alıyormuşsun iyi alıştırmışsın bunu senin hayatın hakkında saçma sapan yorumlar yapmayaHaha ben de yurtdışına giderim aylar sonra instagrama bi manzara atarım. Aaa sen oraya ne zaman gittin diyolar. Bir ara gittim diyorum
Bu kızcağız biz romantik yemekler koymayınca yapmıyoruz bilmiyoruz sanıyor. Aaa oraya gittiniz kesin bilmm neye gitmediniz. Milanoda sokakta pizza yemiştim mesela saçma sapan onu ağzıma tıkarken eşim resmimi çekmiş onu koydum. Komikti fotoğraf. Ayyy sokakta mı yediniz biz hep lüks yerlerde yeriz diyor. Ama bunlar tek tek olunca hani diyorum ki sizin gibi olamayız kızım durumumuz yoktu diyorm geçiyorum. Ama artık birikti. Tek tek hatırıma geliyor.
Ben de kedili çiçekli teyze olmayı çok isterdim eskiden!! Ayy ruh ikizim!eşime benden önce ölürsen korkma kmseyle evlenmem evde kalmış kedili teyze hayalim vardı onu gerçekleştiricem diyorum
o balayı odasını görünce aklıma gelen şey birazdan seviştik diye foto koyacak mı :)Evet! Bende anlamiyorum, millet artik herseyi anlatiyor, koyuyor face'e. Bir bakiyorsun muhafazakar ailenin bir kizi evlilik teklifi fotosunu face'e koyuyor. Yada baskalari, balaya gittikleri oteldeki yatagin fotosunu koyuyorlar, hani üzerine havludan yapilmis kazlar oluyor ya. O fotoyu iste face'e koyuyorlar.
Bende anlamadim, tamam askina vicik vicik yasamak istiyebilirsin fakat bunu herkes ile paylasmak niye? Ya herseyi gectim, hicmi ailen birsey demiyor? Aile terbiyesi almadin? Bilemiyorum, benmi cok yüksekten asaga bakiyorum, yoksa bunlar cidden garip seylermi cidden cözemedim..
kediyle aynı evde kalamam ama o pijamalı teyze olucam :)Sizin hayalinizi istesem de istemesen de gerçekleştircek gibiyim
Dans sende kendimi gördüm.
Ben de öyleyim hatta öyleyiz. Kol kırılır yen içinde kalır. Ne kavgamız ne vıcıklığımız dışarıda .. Eşimde hiç hoşlanmaz öyle gereksiz tiplerden..
Mesela iş yerime Çiçek yollansın kendimi rezil olmuş gibi hissederim. Cok cok eskiden sevgili iken Bi kez yollamıştı. Sen millete bu kız benim mi demek istiyorsun rezil ettin beni diye söylenmiştim.
Bu benim ilişkimin rengi bize özel .. Çoğu kişi göstermelik, göz önünde , yapmacık ilişkiler yasıyor .. Aşkın romantizmin her anı görüntüleniyor ve kamuya mal ediliyor.
Bu tarz insanların seni anlamasını beklemen hata.. Onda sendeki gibi bi gönül bağı yok ki.. Bak etrafına evliliğe başlarken bile bazı kızlar nişanlıya değil, evliliğe aşık.. Sana düğün salonu, organizasyon, bohca, kına, gece mık zık gibi şeylere evleneceği Ada'mdan daha cok değer veren zibilyon tane kız bulurum.
Yerinde olsam Güler geçerim, iş yerinde dalaşma, küslük olmaz, bas mesafeyi gitsin... Kişisel alanına almazsın olur biter bence
Bi de o var dimi?Çocuğum şöyle böyle kv kp görümce muhabbetlerinden de bayıyorum , muhabbetlerin %70inden bayıyorum.Benim stilim Ayşegül Doğan tarzı bir hayat sürüyorum kimseye tahammülüm yok
o balayı odasını görünce aklıma gelen şey birazdan seviştik diye foto koyacak mı :)
ayıptır günahtır ailen var o sosyal medyada. biz misafirliğe gidilen evde yatakodasına girilmemesi gerektiğini öğrenerek büyüdük ama insanlara bi haller olmuş
ama sende fazlasıyla alttan alıyormuşsun iyi alıştırmışsın bunu senin hayatın hakkında saçma sapan yorumlar yapmaya
yolarım ben o kızı. bence o sokaktaki pizza olayı çok romantik ki. ya kimd emiş mum ışığında oluc romantik olunduğunu kafamızda bi şema. sizin aranızdaki iletişim çok daha hoş ve gerçekHaha ben de yurtdışına giderim aylar sonra instagrama bi manzara atarım. Aaa sen oraya ne zaman gittin diyolar. Bir ara gittim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?