Eşimi sevmediğimi iddia eden densiz arkadaş

Geyiğe döndük ..
Tutuklanırsın kız Allah korusun havaalanında.. Çakma çantalar konusunda hele ki Fransız'lar cok fena dikkat et

Yaneeee Zuhair Murad gelmese de Özgür Masur alınır. Pffff o sırtıma çektiğim elbiseyle ne cakam olur

Sürü ile liste yaparım size ..

Evet çanta bahsettiğim marka ömürlük üretiyor , Moda'sı geçmez , eskimez .. Bir klasik .. Yatırım gibi Bi noktada ..

Evet elbise, yerine göre ayakkabı..

Kozmetik ..sağlık .. Cilt bakımı..

Kişisel gelişim , workshoplar, kurslar ..

Benim için hepsinden değerlisi yurtdışı tatil .. Görmediğim bir yer görme tatmini..

Benim listem böyle uzar gider. ama tava tencere olamaz bana göre .. Bi de sorun oluyor ki buraya taşınıyor .. Tencere tava kına gecesi için kayınvalide, nişanlı ile ringe çıkamam ben..

Ama tercih tabi

Merhaba sizin yasadiginizin aynisi olmasada benzer durumlara bende sahit oldum. Esimle ayri ulkelerde yasiyoruz ve genellikle 2 ayda bir gorisebiliyoruz ve ben hicbirzaman etrafima is arkadaslarima yada aileme ozledim oluyorum bitiyorum diye dert yanmam anlatmayida sevmem. Disaridan cok saglam dayanikli gorunurum yani, ama gecen aylarda isten bir bayan arkadasin (benle ayni donemlerde evlendi) esi 1 haftaligina is seyahatine gitmisti hergun asik suratli, geceleri uyuyamiyorum demeler kocamu ozluyorum demeler gun saymalar yemek yememeler falan gormelisiniz yani.
Yine isten baska bir bayan arkadas ta bu defa kendisi 2-3 gunlugune is seyahatine gitti geldi oda yine ayni sekilde soyledi
iste 1 gece bile evimdem sevgilimde ayri kalmak istemiyorum uyku tutmuyor vb serzenisler. Ben tabi susuyorum onlari dinlerken yani saskinligimi disa vursam ayip olacak onlara karsi. Insan onlari duyunca kendini zavalli gibi hissediyor bir yandan da.
Yani demem o ki herkesin ne hissettigini icinde yasadigini esiyle arasindaki muhabbeti kimse bilmez onlardan baska siz dik durun ayni saglam tavirla devam edin o edepsiz kisiylede araniza mesafe koyun. Bu tarz kisilerin ancak zarari dokunur size. Zaten azicik akli basinda akilli mantikli olgun biri olsa 6 ayligina para biriktirme amacli mecburiyetten giden nisanlisi icin is yeri gibi bir ortamda feryat figan etmez, insanlari kendi kisisel problemlerine magruz birakmaz yasadigi o kisa zor sureci olgunlukla karsilardi. Belliki o kiside ne sizi anlayacak olgunluk var nede kendini haddini yerini bilecek karakter vede kisilik bilinci var.
Bosverin gecin mesafe koyun, hicbirsey kaybetmezsiniz.

Asıl kendine baksın. Gösteri yapıyor aslında bence gerçekten sevmiyor. Gerçek seven içinde hisseder, herşey dilde olmak zorunda değil. Allahtan dilde olup kalpte olmayanlardan değilsiniz. Kısaca şunu söyle sevmesem evlenmezdim. Biz birbirimizi gösterişsiz seviyoruz de o hakkına düşeni alır.

Sen yaşadıklarından sorumlusun, onun anladıklarından değil. Ben derim ki umursamamaya bak ama herşeyi içine atma. Allah yardımcın olsun

Ben o çeyiz meblağlarını görünce aklımdan neler geçiriyorum Bi bilsen

ben o paraları nelere aktarırdım nelere

Valla ben direkt: 2000 tlye tencere tava mı olur mk designer elbise alınır ona

Valla ben en basit tabak setimi mesela ikeadan almistim. Ya bide sadece tencere seti degil artik, yok teflon tencere seti, yok kahvaltilik, yok misafirlik tabaklar,.. Ya catal kasigin bile markalisini almak istiyorlar.

Ya ben o paralar ile hangi seyhatlara giderdim, gezerdim tozardim. Valla madem verecek paralari var, ey kk halki, israf olmasin yazik o pembe bardaklara tencerelere. Bana ve cherry'ye verin. Söz, o canta benim, o seyhat senin diye harcariz o parayi, böylelikle israf olmaz canlarim

bazı karakterler karsısındakının enerjısını alarak mutluluk duyarlar
o da bunlardan bırı
suraya gıderdık bunu yapardık dıye anlatarak kendısı ne kadar mutlu oldugunu ıspatlamaya calısıyor
kendısının ıspatlamaya gerek duydugu seyler var yanı
ama sen kımseye bırsey ıspatlamak zorunda degılsın emın ol senın yerınde senın gıbı olmak ıstıyordur hasedınden konusuyor
benım aklıma bıle gelmez arkadasımın kocasını sevıp sevmedıgını dusunmek yahu...

kesınlıkle mesafe koymalısın cok net bısekılde
hayırdır noldu bırsey mı var bıle dıyememelı okadar keskın bı duvar olmalı
bu kız her anlamda olumsuzluk yüklu zarar verıcı bı kız
arkadaslıgını bıtırerek cezalandır onu ona yeter
benım arkadasım esıne hasret olacak bende ona vay efendım surayı gezdık benımkıyle buraya gıttık dıye ballandırarak anlatıcam
mutluyum demeye utanırım yahu arkadasım esıne ozlem duysun ben gozune sokım bu ne bıcım arkadaslık

kimi aşkını göstererek yaşar dağlara taşlara haykırır ama sizin kendi kendinize yaşamanız sevmediğiniz anlamına gelmez ki yani arkadaşınız çok yanlış düşünüyor bence ve böyle insanlardan uzak durun zaten eğer gerçekten arkadaşınız olsa sizi tanır ve bu kadar ileri gitmez, benim annem der ki sana sıkıntı veren ben bile olsam uzak durcaksın çünkü kendini yer bitirirsin, bence siz de bu felsefeye uyun ve uzak durun, arkadaşınızla uğraştığınıza değmez sizi daha da çok üzer sonra

Boşver böyle arkadaşı yol ver gitsin, herkese eşinizi ne kadar çokda sevdiğini reklam etmek zorunda değilsiniz hem nazar diyede birşey var bende sevmem özelimi vıcık vıcık edilmesini bilinmesini haddini bilmeyen bir kişiye ne anlatabilirsin takmayın güzel kafanıza Rabbim size eşinizle çok mutlu hayırlı güzel günler geçirmenizi nasip etsin inşallah amin

Son düzenleme:
bence de öyle gibi..
saçma sapan konuşmuş kıskanıyor mudur nedir anlamadım..

" derdim yüregimde eller ne bilsin..." Sözü geldi aklima.
O gercekten senin arkadasin olsaydi senin nasil biri oldugunu simdiye cözmüs olmaliydi...

Davranışlar kelimelerden yüksek sesle konuşurlar...

Bu şekilde herşeyi başkasının gözüne soka soka yaşayan insanların öz güven eksikliği olduğunu düşünüyorum. Bir kusur varsa onu kapatmak için abarttıkça abartırsın. Hatun daha evlenmeden nişanlısına kocam diyorsa zaten geçmiş olsun. Buldumcuk. Evliliği fazla sürmez zaten bunun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…