- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Geyiğe döndük ..Ben geçen yıl Çeşme'den çok süper Gucci çakması bir clutch aldıydım. Hakiki deri, işçiliği de süper bayıldımparası da tuzluydu ama değdi. LV çakmasını al Antalyadaki İzmirdeki dericilerden Allahı var adamlar iyi yapıyorlar
2000 tl ye 4-6 arasında çanta alırım
Ee elbiseye vermiyor tencereye veriyor o çeyiz sahipleri de.
Bende sandım ki 2000 tl.ye alınacak tencere yerine ciddi bir yatırımdan söz edeceksiniz. :) Biri elbise dedi , diğer arkadaş çanta.
Güldürdünüz beni , çok yaşayın. :)
Geyiğe döndük ..
Tutuklanırsın kız Allah korusun havaalanında.. Çakma çantalar konusunda hele ki Fransız'lar cok fena dikkat et
Akıllı alışveriş diye buna denir.Valla ben hep bizim tatil beldelerindeki dericilerden alıyorum. Süper çakmışlar, orijinalleriyle bire bir.Gece gece canım çekti be.
Sürü ile liste yaparım size ..Ee elbiseye vermiyor tencereye veriyor o çeyiz sahipleri de.
Bende sandım ki 2000 tl.ye alınacak tencere yerine ciddi bir yatırımdan söz edeceksiniz. :) Biri elbise dedi , diğer arkadaş çanta.
Güldürdünüz beni , çok yaşayın. :)
Akıllı alışveriş diye buna denir.
Mütevaziliğimi, mükemmel kişiliğime borçluyumAşırı hareketlerim yoktur yani. Mütevazi ve soğukkanlıyım biraz. Mütevazi diyince de kendime olmadı ama :) :)
Arkadaşlar,
Buralara pek eş dost kaynana görümce konuları açmazdım ama bu defa tıkandım. Ve kimseyle paylaşamadım. Önemli bişey değil ama benim çok kanıma dokundu. Hazır cevap zeki insanlara ihtiyacım var galiba :)
Benim eşim yurtdışında çalışıyo. Uzun aralıklarla görüşüyoruz. Çok sevdiğim bir arkadaşım var. Ama ben ona asla eşimle ilgili ne üzüntümü ne sevincimi anltırım. Böyle şeyleri insanlarla konuşmaya karşı çok net tavrım var. Oraya gittik buraya gittik hiç anlatmam. Özledim demem orda burda. Çiçek yollar arada sağolsun düşünmüş derim aşırı hareketlerim yoktur yani. Mütevazi ve soğukkanlıyım biraz. Mütevazi diyince de kendime olmadı ama :) :)
Benim bu yakın arkadaşım eşimi sevmediğime dair birkaç espri yaptı. Eşim uzakta böyle bir şey duyunca gözüm doldu çaktırmadım şakaya vurdum geçtim. Sonra başka birine bence eşini sevmiyor bi kere bile özledim dediğini duymadım gibi bir şey demiş. Kız da geldi bana anlttı. Dedikodumu yaptığını öğrennce delirdim. Gittim sordum neden böyle diyosun eşim konusunda hassasm ben yapma dedim. Arkandan konuştm ama yüzüne de diyorm dedi. Böyle bi saçmalık da duymadım. İyi de iftira atıyosun dedim. Düşündüğümü gözlemlediğimi söyledm dedi pişkin pişkin. Üstüne varmamaya karar verip mesafe koydum biraz çok da sallamıyomuş gibi yapıyorum.
Şimdi bu arkadaşın nişanlısı yurtdışına kısa süreliğine gidiyo ama döneceği tarih belli. Bu kız ortalığı yangın yerine çevirdi bağırıyo çağrıyo ağlıyo sürekli ben biterim o giderse onsuz yapamam ölürüm. Her gün böyle. Sürekli yemek yedkleri restoranları anlatıyo anılarını anlatıyo baydım ben artık. Ben de abartıyosun dedim. Döneceği tarih belli. Para biriktircek evlilik için. Eliniz rahatlicak hem de ona güzel bi tecrübe olcak. Akıllı kızsın mantıklı davran dedim. Bayağı da kalabalık ortamdı. Sen ne anlican seven anlar halimden dedi. Ve ben ordan kalktım gittim.
Bu zavallı benimle hala arkadaşlık ediyo. Yanıma geliyo sürekli gün içersinde ben de çok saftirik bi tipim. Terslemem. Anlatıyo bişeyler he der geçerim. İş yerinde küslük de istemiyorum.
Şu an yazarken bile sinirden ağlıyorum. Eşim benim gerçekten en hassas noktam. Özlemden geberiyorum burda içime atıyorum sürekli. Ben bu kıza haddini bildirmem lazım mı yoksa umursmamaya devam etsem mi? Haddini bildireceksem ne diycem susturmak için.
Kimsenin kötülüğünü istemem asla. Ama kalbimden bu kıza iyi bişey geçiremiyorum artık o kadar öfkeliyim. Nasıl kurtulucam bundan
Anlatmak bile rahatlattı. Hepinize teşekkür ederim şimdiden.
Sen yaşadıklarından sorumlusun, onun anladıklarından değil. Ben derim ki umursamamaya bak ama herşeyi içine atma. Allah yardımcın olsunArkadaşlar,
Buralara pek eş dost kaynana görümce konuları açmazdım ama bu defa tıkandım. Ve kimseyle paylaşamadım. Önemli bişey değil ama benim çok kanıma dokundu. Hazır cevap zeki insanlara ihtiyacım var galiba :)
Benim eşim yurtdışında çalışıyo. Uzun aralıklarla görüşüyoruz. Çok sevdiğim bir arkadaşım var. Ama ben ona asla eşimle ilgili ne üzüntümü ne sevincimi anltırım. Böyle şeyleri insanlarla konuşmaya karşı çok net tavrım var. Oraya gittik buraya gittik hiç anlatmam. Özledim demem orda burda. Çiçek yollar arada sağolsun düşünmüş derim aşırı hareketlerim yoktur yani. Mütevazi ve soğukkanlıyım biraz. Mütevazi diyince de kendime olmadı ama :) :)
Benim bu yakın arkadaşım eşimi sevmediğime dair birkaç espri yaptı. Eşim uzakta böyle bir şey duyunca gözüm doldu çaktırmadım şakaya vurdum geçtim. Sonra başka birine bence eşini sevmiyor bi kere bile özledim dediğini duymadım gibi bir şey demiş. Kız da geldi bana anlttı. Dedikodumu yaptığını öğrennce delirdim. Gittim sordum neden böyle diyosun eşim konusunda hassasm ben yapma dedim. Arkandan konuştm ama yüzüne de diyorm dedi. Böyle bi saçmalık da duymadım. İyi de iftira atıyosun dedim. Düşündüğümü gözlemlediğimi söyledm dedi pişkin pişkin. Üstüne varmamaya karar verip mesafe koydum biraz çok da sallamıyomuş gibi yapıyorum.
Şimdi bu arkadaşın nişanlısı yurtdışına kısa süreliğine gidiyo ama döneceği tarih belli. Bu kız ortalığı yangın yerine çevirdi bağırıyo çağrıyo ağlıyo sürekli ben biterim o giderse onsuz yapamam ölürüm. Her gün böyle. Sürekli yemek yedkleri restoranları anlatıyo anılarını anlatıyo baydım ben artık. Ben de abartıyosun dedim. Döneceği tarih belli. Para biriktircek evlilik için. Eliniz rahatlicak hem de ona güzel bi tecrübe olcak. Akıllı kızsın mantıklı davran dedim. Bayağı da kalabalık ortamdı. Sen ne anlican seven anlar halimden dedi. Ve ben ordan kalktım gittim.
Bu zavallı benimle hala arkadaşlık ediyo. Yanıma geliyo sürekli gün içersinde ben de çok saftirik bi tipim. Terslemem. Anlatıyo bişeyler he der geçerim. İş yerinde küslük de istemiyorum.
Şu an yazarken bile sinirden ağlıyorum. Eşim benim gerçekten en hassas noktam. Özlemden geberiyorum burda içime atıyorum sürekli. Ben bu kıza haddini bildirmem lazım mı yoksa umursmamaya devam etsem mi? Haddini bildireceksem ne diycem susturmak için.
Kimsenin kötülüğünü istemem asla. Ama kalbimden bu kıza iyi bişey geçiremiyorum artık o kadar öfkeliyim. Nasıl kurtulucam bundan
Anlatmak bile rahatlattı. Hepinize teşekkür ederim şimdiden.
Ben o çeyiz meblağlarını görünce aklımdan neler geçiriyorum Bi bilsen
ben o paraları nelere aktarırdım nelere
Valla ben direkt: 2000 tlye tencere tava mı olur mk designer elbise alınır ona
bence de öyle gibi..Yani insanları sıkmak istemem derdimle zaten çok samimi bulsam belki bahsederim bir şeylerden. Özele girerim. Demek ki yakın desem de içten içe yakın bulamadım hiç..
bir de mesela bu arkadaşım bana bütün kavgalarını anlatıyor sonra seviyorum diyince samimi gelmiyor. Bana siz kavga etmiyor musunuz dedi bi kere. Yoo pek etmeyiz demiştim. Kavga olmayan ilişkiler bitmeye mahkummuş gibi bişey dedi. Bir de benim eşimi ailem pek onaylamadı başta sorunlar yaşadık. Bir kez beraber bi gece kaldık alkol falan aldık. Ben onu anlatmıştım. Bana dedi ki anne istemediyse vardır bildiği. Sonunuzu hayırlı görmüyorum.Yani bunları toparladıkça kız çok kötü niyetli gelmeye başldı bana.
Kimbilir artık kime güveneceğimizi şaşırmış durumdayız gözümü var eşinde ?dikkatli ol bence ummadığın taş baş yararmış ....bence de öyle gibi..
saçma sapan konuşmuş kıskanıyor mudur nedir anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?