Eşimin ailesinden cektiklerim

AfifEsila

Bana bugün sabır düştü..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
524
505
53
Kızlar düşman başına 7 görümcem var... Hepside birbirinden fena.. Eşim benden önce birsiyle evlilik yoluna girmiş ve eşimi son anda bırakıp başkasıyla evlenmiş. Şimdi anlıyorum ben sebebini. Eşim kendi yağında kavrulan düzgün bir adam. Ama çevresi. . . Evlendiğim günden beri ne lafları ne sözleri ne gözleri üzerimizden gitmedi. Yeni evliydim biri geldi eltin sana şunu dedi , biri geldi filan sana şunu dedi , biri geldi sen şöylesin, biri geldi senden önceki şöyleydi eşin onu çok seviyordu aşkından gözü kör olmuştu, whatsapp durumlarından göndermeler , ortamlarda laf sokmaya çalışmalar .. Artık o kadar yoruldum ki anlatamam. Bi oğlum var Allahım bahtını açık etsin ona hamileyken ismini ne koyacaksınız diye soran eltime "kayınpederin ismini düşünüyoruz" dememle kadının kocasına bağırması bi oldu.. Sen erkek çocuk yapamazsan bak böyle senin koyacağın ismi çalarlar diye.. Kendilerinin kızları var. Sanki cinsiyetini belirlemek kendi ellerindeymiş gibi hiç utanmadan herkesin içinde bunu söyledi. Oğlum bile battı gözlerine.. Her hareketim laf oldu. Sustum agladim kendi kendimi yedim. En sonda yine benzer olaylar döndü bu kez eşime bulaştılar bende doluyum zaten iyice açtım ağzımı yumdum gözümü. Sinirle arkalarından da konuştum... Sonra tabi arkalarindan konuştuklarımı yuzlerinede anlattım. Tabi yine nasıl başardılarsa bir şekilde kendi aralarında konuşup olayları çarpıtmış beni haksız çıkarmış demedigim şeylerde denildi olmuş kendi kafalarına göre beni silen engelleyenler vs.. Bu olaylari esim.ailesine anlatti bende anne ve babasina daha kızlarından ve gelinlerinden hic birisiyle görüşmek istemediğimi soyledim. Onlarda hakverdi hatta kaynanam ağladı.. Bu olayların üzerine numaramı değiştim.. Hiç birine de soylemicem. Esimede onu çok sevdiğimi eğer ailesinin beni uzmesine bir daha musade ederse bir daha onları yakınıma yaklastirirsa ondan ayrılacağımı söyledim. Malesef bana hakversede onların avukatlığını yapıyor ve onlara uyup onlar gibi arkadan konuşmalara girdigim için beni suçluyor. Artik kendimi geçtim bir oğlum var şimdi birde hamileyim. Çocuklarımda stresimden etkileniyor.. Kendi aileme hiç birşey söylemedim çünkü yok yere onlarda üzülüyor. Eşimi sevdiğim için ne kadar da istesem boşanmak fikrini bastırıyorum. Doğru mu yapıyorum?

Eşler aileleri haksiz olsa da bi kılıf uyduruyolar. Yaşadiklariniz zor ama esinizle kapinizi kapatip mutlu olmayi deneyin bosanmak sozu olmamali bence onlarin istedikleri de bu belki niye onlari sevindiresiniz. Nasil insanlar olduklarini gormussunuz ayni ortama girseniz bile mesafeli olun girmemeye calisin kim ne derse desin kendinizi bildikten sonra onemi yok bence.

Burada eşinize çok görev düşüyor.Haklıysanız arkanızda durmalı haksız iseniz suçunuzu söylemeli.Ama eşiniz sizin arkanızda durmuyormuş maalesef.Bence şöyle yaparım diye tehdit etmek yerine eşinize bu konuyu çok yansıtmadan kendi içinizde halledin yani görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin konuşmayın ama eşinizle tartışmayın bu konuyu siz üzülürsünüz

Eşim benim arkamda duruyor ama o diyor ki sen onlar gibi olmamalısın onların ne olduğu ortada ama sen bağını kesme git gel lafa girme samimi olma vs .. Haşa beni taştan yaratılmış sanıyor ....

Esiniz sizi savunmuyor mu hic ?
Son yaşanan olayda esimin ardından birşeyler demişler bende duydum eşime söyledim eşimde bunlara ayar verdi. sonuç olarak beni haksız gördüler ve üzerime geldiler eşimse sonuna kadar savundu ama sonuç olarak benim numaramı silmişler sosyal medya hesaplarından engellemişler eşimde ne olduğunu öğrenmek için aradı açmadılar.. Problemliler.

Onların hiç bir cemiyetlerine katılmak istemiyorum.. Yakında 7 numara evlenecek, şimdiden gitmemek için bahane düşünmeye başladım.

Onların hiç bir cemiyetlerine katılmak istemiyorum.. Yakında 7 numara evlenecek, şimdiden gitmemek için bahane düşünmeye başladım.
Yooo aksine gidip yuzunuzde kocaman gulumsemeyle etraflarinda ama onlarla olabildiginden az muattap olarak ayakta ve mutlu oldugunuzu gosterebilirsiniz.

Cook doğru bir karar vermişsin. Esine de net ol. Ailemizin mutlulugunu huzurunu istiyorsan bana israr etme de. Sen git görüş ama bana asla laf taşıma ne konustuklarini dahi bilmek istemiyorum de. Eger bu cizgiye gelebilirseniz eşin de iyiyse boşanmaya tabiki gerek yok.

Bu eş ailelerinden çekilen nedir ya hiç mi düzgün kimseler olmaz.
Ben evlendikten sonra kendi ailemin değerini bin kat daha iyi anladım.
Bunlar insanı evinden de, eşinden de, yaşadığın şehirden de soğutuyor. Benim eşim onları hiç desteklemediği halde böyleyim.

Aynen canım eşimin kurulu bir düzeni çok iyi iş yapan bir dükkanı var ama sırf bunlardan bunaldığı için burayı bir kaç aya terkedip kendimize başka semtte düzen kuracağız. benim eşimde desteklemiyor ama sonuc olarak aile olunca vazgeçemiyor. Onlar çoktan vazgeçmiş haberi yok tabi.

Yooo aksine gidip yuzunuzde kocaman gulumsemeyle etraflarinda ama onlarla olabildiginden az muattap olarak ayakta ve mutlu oldugunuzu gosterebilirsiniz.
Gerçi kendi aileminde katılacağı bir düğün, anamın dizinin dibinde rahatca otururm. Dileyen yanima gelir dileyen uzaktan bön bön bakar...

Ay allah yar ve yardımcın olsun. Çocuklarını da allah bağışlasın. Doğmamış bebeğin ne günaho var senin stresinden etkileniyor sakin olmayı dene kayınvalidenler seni anladılarsa sıkıntı yok söyleyeceğini söylemiş eve almayacağım demişsin. Boşanmayı düşünme çocuklarına yazık olur. Tabi eşin onlaı eve sokmaya filan çalışırsa durum farklı tabi.

Sepesel bi 7 tane de bu arkadas da varmis Aklıma direk sen geldin. Adın değişmiş ama profil resminden tanıdım bak seni 7 görumceli çilekeş bacım

Eşim benim arkamda duruyor ama o diyor ki sen onlar gibi olmamalısın onların ne olduğu ortada ama sen bağını kesme git gel lafa girme samimi olma vs .. Haşa beni taştan yaratılmış sanıyor ....
Tamam da sakin durmak ne mümkün böylr insanların karşısında

Tamam da sakin durmak ne mümkün böylr insanların karşısında
Kendisi fazlasıyla alışmış sanırım benden de alışmamı ve anlayış göstermemi bekliyor.. Önceki nişanlısı pohpohlamakta çok başarılıymış kim ne derse desin susuyor eşime de hep o şahısların iyiliklerini anlatıyormuş ama ben polyanna değilim kimse kusura bakmicak arkalarından konuşup yüzlerine gülemem.

Valahi canım sen eşinle de tartışma artık boşver ama hiçbiriyle de görüşme boşver eşini de sallama o da kendi kendine söylesin sana sen bildiğini oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…