Eşimin ailesinden cektiklerim

Konunun disinda ama ,konuyu okuyunca baska bir uye geldi aklima .7gorumcelicilekes nicki bi arkadas vardi

Kisa ve öz nasihat dedikodu fitne vs olan kisiler akraba dahi olsa samimi olmayin. Bayramdan bayrama kv nizde merhaba merhaba , yanlarinda fazla konusmamaya özen gösterin. Evinizde uzaksa ayri yasiyosaniz bence bu konulara takmayin bile. Zira evini yatagini esinle paylasiyosun . eş önemlidir. Onunla geciniyosan diger kisileri umursama. Görusmede

Başkalarına kızıp eşinize yüklenmişsiniz.boşanmayı düşünmeyin bence.en son radde olmalı bu.arkadan konuştuğunuz için suçlu sayıldıysaniz yüzlerine söyleyin bundan sonra.tutmayın içinizde. Tırnaklarınızı çıkarın.demekki bundan anlıyolar.

Eşim benim arkamda duruyor ama o diyor ki sen onlar gibi olmamalısın onların ne olduğu ortada ama sen bağını kesme git gel lafa girme samimi olma vs .. Haşa beni taştan yaratılmış sanıyor ....
eşiniz çok uyanıkmış. Göya arkanızda gibi görünüp basbayağı sizi ezdiriyor.

Laf dalaşmalarına girmeyin, haklıyken kendinizi haksız duruma düşürmeyin. Onları da bu kadar kafaya takmayın, çok mu önemli şahsiyetler de acaba kafanıza takıp üzülüyorsunuz?

Bende 1 tane görümce var illallah ettirdi bana, şimdi çok mesafeliyiz. Bir araya gelsek de çok muhabbetimiz yok, zira yüz vermeye hiç gelmiyor laf sokmaya başlıyor hemen. Tarzı bu hanımefendinin. Hiç cevap vermiyorum, çok dellenirsem veya iyi günümdeysem gülerek bende sokuyorum lafımı ama genelde susarım.

Emin olun Allah bunları görüyor ve biz sustuğumuzda kırılan kalbimizin acısını daha güzel çıkarıyor onlardan. O yüzden kendinizi yıpratmayın. Eşinize de empati yapmasını söyleyin.

7 görümcem olsa ağzımı dikerdim korkudan sanırım çok cesursunuz:)
Rezillerin neyinden korkucam ya. Birbirlerini bile yiyor onlar. Kendi aralarında kavgadan vakit buluncada etrafa hep birlikte satasiyorlar. Ama biri var en iyileri kendi halinde hiç birine bulaşmaz, ne laf ne söz işinde gücünde... Hepsini silicem deyince oda yanimizdaydi "Benide mi sileceksin şimdi?" dedi.. Senin ne günahın var dedim. Benim en nefret ettiğim şey bu olanlar dedi. Gerçekten öyle.. Adını daha biyerden duymadım.. Allahım diğerlerine de akıl fikir nasip etsin. BENDEN UZAK ETSİN. .

Aman Allahım 7 görümceye can mı dayanır. Anlayabiliyorum halini bence hıc muhatap olma benimkiler de öyleydı kapattım kapımı hepsıne keyfime bakıyorum. Kocam arada eşeleniyor hemen agzını kapatıyorum . Biraz hır gür cıktı evde ama sonunda yola geldı gıbı. Sen de oyle yap cıkar hayatından kurtul.

Isterdim ama kendim gibi bir gorumce isterdim

Ne kadar iyi isen gorumce o kadar fesat cikiyor haa abisine göre sütten cikma ak kaşık o ayri mümkün oldugu kadar uzak olsalar ne guzel olur yoksa o koca burunlar her yere giriyor

bende de iki elti var goruncelerimden bi skntim yok ama abooov bu elti bela biseymis dedirtmek icin turlu laflaf sonra oburune yetistirmeler demedigin seyleri soylemeler
bende ikisine de dedim siz sag ben selamet bundan sonra samimiyet yok merhaba merhaba ihtiyaciniz olursa elimden geleni yaparim ama artik bu kadar
en iyisi bu akrabayla ailelyle yuz goz olmayacaksin yoksa basin cok agriyoor vidi vidi

1 tane eltiyle görümceyle uğraşamazken gerçekten iyi bile dayanmışsınız.
Eşiniz sus sen onlara uyma diyor da insan sinirliyken bazen kendini dizginleyemiyor, susamıyor.
Bence bu saatten mesafeli olmak daha anlamlı, düğün dernek mecburi, gidip selam verip geçmek. Tamamen koparmak eşleri etkiliyor malesef.
Aile olamasanız bile karşılaşıldığında selam vercek arayı ayarlayıp herkes yoluna yapmak en doğrusu.

Sepesel bi 7 tane de bu arkadas da varmis Aklıma direk sen geldin. Adın değişmiş ama profil resminden tanıdım bak seni 7 görumceli çilekeş bacım
Aboo hadiya,allah yardımcısı olsun konu sahibinin
Umarım bi kacı kendisinden küçüktür ,belki bas etmesi daha kolay olur

Silmişler zaten sizi her yerden rahat olun. Eşiniz de çok konuşmasın. İyi yapmışsınız ayrılırım diyerek. Madem herkes küstü, bu küslüğü koruyun bence. Bir de biri bişey derse, yüzüne cevabı yapıştırın. Dişli görürlerse çekinirler sizden. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış sözünü hayatınıza geçirin. Onların dilinden cevap verin.

kuzum baskalarim yuzunden yuvani yikmaya deger mi bak ne guzel iki evladin var burda o kadar cok evlad hasretiyle. yansn varki yerinde olsam kimsenin doldurusuna gelipt kimsenin arkasindan konusmussam ne demisler havlayn k.. isirmaz bu yuzden yolunuza bakin rabbim evlatlarini sana esine bagislasin insss hayirli gunler dilerim

valla allah yardımcın olsun işin zor
evet görüşmemek imkansız cünkü o da eşinin ailesi
ama ne kadar az görüşürsen o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…