- Konu Sahibi garipbirhayat
-
"Bu konuşmayı nasıl normal bulursunuz" diyen hanımlar görüyorum. O hanımlar ne kadar da şanslı hanımlar, bir bilseler :)
Ben şantiyede ustanın birinin diğerine "bacını si..." dediğini duydum. Adam bunu söylerken kavga etmiyorlar, şakalaşıyorlardı. Ve adam cidden o adamın bacısıyla evliydi. "Senin bacını ... ehehe napabilirsin ki" diye eğleniyorlardı.
Kim bilir birbirleri üzerinden ne espriler yapıyorlardır.
Ben bu konuşmayı okuyunca şok falan olamadım o yüzden.
Ha normal mi? Değil elbette. Ama adamın gay olduğu anlamına da gelmiyor.
Biri benim kocama şunu dese çeker vurur yemin ederimBen de geçen duydum.
Adamın teki diyormuş ki para yettiremiyorum mesela.
Diğeri diyormuş ki karına bakamıyorsan ben alayım.
Ve bunun üzerine gülebiliyorlar.
Muhabbetin çirkinliğine bakar mısınız?
Birbirlerini döver nitelikte..
Allah akıldan etmesin.
Erkek muhabbeti sandığımızdan çok daha çirkin yerlere gidebiliyor.
Bu nasıl geyik diyenlere.. :/
Biri benim kocama şunu dese çeker vurur yemin ederim
Ben de geçen duydum.
Allah akıldan etmesin.
Buna adam guluyorsa mezhep konya ovasi deniyor ya ondan. Ben erkek olsam karsidakinin agzini burnunu kirardimBen de geçen duydum.
Allah akıldan etmesin.
İlk sayfada birisi yazmış kesinlikle adamın gay olduğuna emin yani gözleriyle görmüş gibi emin. 18 kişide mesajı likelamış. ondokuz kişi buradan artı bunun gibi kaç tane daha yorum var bu şekilde. En az 50-60 kişi adama burada gay dedi! Delil olarak sunduğu şey ise sadece seviyesiz abuk bir konuşma... Zerre aklı olan bu diyalogdan cinsel tespit yapmaz.Konu sahibinin kafasına takıp mutsuz olacağı koskoca bir sebebi daha oldu çünkü resmen bu tarz kuruntularla besleniyor.
Ben eşimin telefonunda görsem bu muhabbeti ki arkadaşlarıyla olan yazışmalarına bakmam, ne iğrenç şeyler yazmışsınız derdim kızardım ama gay mi diye aklıma gelmezdi, kaç yıllık eşime sadece bir mesajlaşmayla gay damgası vurmazdım. Ha zaten şüphelendiğim şeyler olur orası ayrı.
Esi bu kadar sacma seyler yazdi diye bu kadin mi suclu yani:))İlk sayfada birisi yazmış kesinlikle adamın gay olduğuna emin yani gözleriyle görmüş gibi emin. 18 kişide mesajı likelamış. ondokuz kişi buradan artı bunun gibi kaç tane daha yorum var bu şekilde. En az 50-60 kişi adama burada gay dedi! Delil olarak sunduğu şey ise sadece seviyesiz abuk bir konuşma... Zerre aklı olan bu diyalogdan cinsel tespit yapmaz.
Allah büyük konuşturmasın eşinin yerinde olsam direk boşanma ve asla birdaha yüzüne dahi bakmama sebebidir bu. Eşini gay diye buradakilerin ağzına sakız ediyor ya ötesimi var...
Mimarlık okuyor dedi linç ettirdi, sinirli dedi linç ettirdi, aldatıyor dedi linç ettirdi vs vs en son gay dedi yahu inanamıyorum bu nasıl bir zihniyet... Üstüne bide gay olduğu için soğumuş adamdan!
Bir sonraki level ne olacak çok merak ediyorum. Gay dedi adama bunun ötesi sanırım kocam seri katil mi? şeklinde bir başlık olacak :)) delil olarakda kocam öldürme isteği ile tavuğa kışt kediye pıst dedi falan der artık :)
Konuşma evet saçma hatta absürt seviyesiz abuk kalitesiz ve daha birçok negatif sıfatla değerlendirilebilir. ama lütfen siz söyleyin bu konuşmadan herhangi bir cinsi yönelim tespiti hangi akla hizmet yapılabiliyor?Esi bu kadar sacma seyler yazdi diye bu kadin mi suclu yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?