Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

"Bu konuşmayı nasıl normal bulursunuz" diyen hanımlar görüyorum. O hanımlar ne kadar da şanslı hanımlar, bir bilseler :)

Ben şantiyede ustanın birinin diğerine "bacını si..." dediğini duydum. Adam bunu söylerken kavga etmiyorlar, şakalaşıyorlardı. Ve adam cidden o adamın bacısıyla evliydi. "Senin bacını ... ehehe napabilirsin ki" diye eğleniyorlardı.
Kim bilir birbirleri üzerinden ne espriler yapıyorlardır.

Ben bu konuşmayı okuyunca şok falan olamadım o yüzden.
Ha normal mi? Değil elbette. Ama adamın gay olduğu anlamına da gelmiyor.

Bu dupedüz eşcinsel ilişki muhabbeti degil mi? Bence ta kendisi

Ben de geçen duydum.
Adamın teki diyormuş ki para yettiremiyorum mesela.
Diğeri diyormuş ki karına bakamıyorsan ben alayım.
Ve bunun üzerine gülebiliyorlar.
Muhabbetin çirkinliğine bakar mısınız?
Birbirlerini döver nitelikte..

Allah akıldan etmesin.

Erkek muhabbeti sandığımızdan çok daha çirkin yerlere gidebiliyor.

Bu nasıl geyik diyenlere.. :/

civik bi muhabbet ama bence gaylik yok. espiriler donmus aralarinda boyle askerlikte belli ki.

Biri benim kocama şunu dese çeker vurur yemin ederim

Karısı birine "merhaba" dese olay çıkaracak tiplerdir bunlar bir de kesin. Ama kendi muhabbetlerine çok rahat meze yapabiliyorlar.
Kalitesizliğin dibi artık.

Homobofik
Cinsiyetçi konuşmalar
Bunlar manyak
Ve
Gizli geyler
Ağır vakaalar
İğrenç

Karısı lohusa olan bir adama işyerindeki diğer erkek arkadaşlarının espiri olsun diye yaptıkları bir muhabbete denk gelmişliğim vardır.Bize göre iğrenç ama,onlara göre komik olan söylemler.Ben çokta kafaya takılacak birşey olarak görmedim açıkçası.Konuşma içeriğini ona yakıştıramadığınızı belirtmişsiniz zaten.Yeterince utanmıştır umarım.Bence gerçeği yansıtmadığını sizde çok iyi biliyor olmalısınız.Eşinizle ilgili sürekli takıntı haline dönüştürecek birşey mutlaka buluyorsunuz kendinize.Lütfen psikolog randevunuza gidin.Diğer konunuzda sürekli bunu tavsiye edenler oldu size.Uygulayacağınızı söylemiştiniz ve ne güzel randevunuzu almışsınız.Buna memnun oldum.

Korkma normal yakın arkadaşların arasında dalga laflar. Sen benim eşimin arkadaşlarıyla konuşmasını görsen ağzın açık kalır. Bir tanesi bi mesaj atmis sana ihtiyacım var arâdigimda yoksun. Yok biriyle yazismis seni seviyorum gardaşım bende seni gardaşım konuşurken askimli kuzumlu. lan karılarınıza bu kadar laf etmiyonuz gay mısınız nesiniz dedim en sonunda. Eşimde sen arkadaşlarınla konuşuyon da biz niye konuşmayalım dedi bende ne biliyim erkekten duyunca bi tuhaf oluyo insan dedim. O da herkesle değil ya en yakin kardeş gibi gordugumuzle böyleyiz can kardeşim onlar felan diyo. Valla inanır mısın benden çok konuşup gorusuyo.

Buna adam guluyorsa mezhep konya ovasi deniyor ya ondan. Ben erkek olsam karsidakinin agzini burnunu kirardim

İlk sayfada birisi yazmış kesinlikle adamın gay olduğuna emin yani gözleriyle görmüş gibi emin. 18 kişide mesajı likelamış. ondokuz kişi buradan artı bunun gibi kaç tane daha yorum var bu şekilde. En az 50-60 kişi adama burada gay dedi! Delil olarak sunduğu şey ise sadece seviyesiz abuk bir konuşma... Zerre aklı olan bu diyalogdan cinsel tespit yapmaz.
Allah büyük konuşturmasın eşinin yerinde olsam direk boşanma ve asla birdaha yüzüne dahi bakmama sebebidir bu. Eşini gay diye buradakilerin ağzına sakız ediyor ya ötesimi var...
Mimarlık okuyor dedi linç ettirdi, sinirli dedi linç ettirdi, aldatıyor dedi linç ettirdi vs vs en son gay dedi yahu inanamıyorum bu nasıl bir zihniyet... Üstüne bide gay olduğu için soğumuş adamdan!
Bir sonraki level ne olacak çok merak ediyorum. Gay dedi adama bunun ötesi sanırım kocam seri katil mi? şeklinde bir başlık olacak :)) delil olarakda kocam öldürme isteği ile tavuğa kışt kediye pıst dedi falan der artık :)

Son düzenleme:
Esi bu kadar sacma seyler yazdi diye bu kadin mi suclu yani:))

Esi bu kadar sacma seyler yazdi diye bu kadin mi suclu yani:))
Konuşma evet saçma hatta absürt seviyesiz abuk kalitesiz ve daha birçok negatif sıfatla değerlendirilebilir. ama lütfen siz söyleyin bu konuşmadan herhangi bir cinsi yönelim tespiti hangi akla hizmet yapılabiliyor?
Ve burada onlarca kişi bu adama gay biseksüel dedi. Sizce bu doğru bişeymi?
Hadi adam seviyesiz bir muhabbet yaptı ve bu bir hata. Ama eşi adamı gay diye yüz kişiye linç ettirdi. Sizce hangisi daha büyük bir hata?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…