Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

Sadece şakalaşmışlar
Erkeklerin berbat bi espri anlayışı olduğunu evlendikten sonra farkettim
Eşimin de çok yakın bi arkadaşı var böyle saçma esprileri var hatta bizler yani eşleri yanındayken bile yapıyorlar bazen

Bir üye de söylemiş; benim eşim arkadaşımla şakalaşmamı görüp benim cinsel tercihimi sorgulasa boşardım adamı.

Bence isabet olur. Siz bir arkadaşınıza kucağımda az gezdirmedim kız seni gelinlikle çıkarıcam evinden, ben severim senin gibi bilmem neleri falan deseniz, bunu da eşiniz görse, bencede boşayın. Sizi o andan itibaren bir eş gibi görmeyeceğine emin olabilirsiniz.

Askerlikte bir şey yaşamış olabilirler mi bilmiyorum..
O arkadaşı farklı bir ildeymiş zaten ve yüzyüze askerlik sonrası hiç görüşmediler.. askerlikte mümkün mü bu..
Kendinizi neden böyle dolduruyorsunuz.Belli ki karşı taraf saçmalayınca esinde saçmalamış. .

Ve hiç bir gay veya bisseksuel birbirleriyle böyle konuşup yazışmaz.
Bu yazışmalar aşağılayıcı yazışmalar..

Açıkçası bende iğrenç buluyorum ama evet yani erkekler aralarında bu muhabbeti çok yapıyor ve sadece makarasına yani öyle ciddi bir durum yok, konu sahibinin gözünde canlandırdığı gibi birbirlerini kucakta falan gezdirmiyorlar :)
Üstelik her kesimden erkek konuşuyor böyle. Ben ne ceo lar ne marketing menicırlar ne faynenşıl dayrektırlar gördüm hepsi doktora moktora mezunu plazaların otuzuncu katında dünyanın en saçma muhabbetlerini çeviren.... Meğer hepsi gaymış ya bunların gız :)))

Sadece Türkiye değil ki,dünyanın her yerinde bu böyle Neyse daha fazla yazmayayım ben ahsjkdkd
orası öyle işte dediğim gibi, buradaki minnoşların kılıbık kocişleri iş yerinde bir geyikler bir samimi olmalar bir laçkalıklar ben tiksiniyorum ama karılarının yanında gözlerini yerden kaldırmazlar .

Ayrıca ilk başta ciddi olduklarını düşündüm, şaşırmadım da zira travestilerin epey iş yaptığı bir ülkede yaşıyoruz çoğunluğun gizli gay olduğu...böyle geyikleri yapanlarda eğilim olabilir . Ben bir kız arkadaşımla eşcinsel temalı bel altı geyik yapmıyorum, başka erkekler üzerinden hunharca geyik çevirebilirim ama hemcinsime yönelik yapmam. Bu da enteresan.

Gay degildir ya sanmam erkeklerin şaka anlayışı bu işte ..

Yok ya,erkeklerin birçoğu aynı bu konuda bana göre.Gay olanlar böyle şakaları pek yapmıyorlar bence tam tersine.Benim adam da yapıyordu,hatta benim yanımda ve söylediklerini yazsam buradaki ''delik'' falan masum kalacak,bir de gülüyordu pislikler Komik mi lan komik mi

Açıkçası bende iğrenç buluyorum ama evet yani erkekler aralarında bu muhabbet
Bu konuyu başka biri yazsa çok da üzerinde durmam ama konu sahibi takıntılı bu açık, eski konularında çok saçma bir sebepten eşinin kendini aldattığını düşünüp haftalarca onu kurmuş ve mutsuz olmuştu, ayrılık aşamasında dediğiniz gibi wahtsapta çevrimiçi diye adamı kendini aldatıyor diye kurdu en son da bu mesajları gay mı diye kendisine takıntı yapacak uzun bir süre büyük ihtimalle.

Mesajlar gercekten çok çok kötü ama ben yine diyorum yıllardır hayatımda olan eşimi bu mesajları okuyunca acaba gay mı diye sorgulamam, bu mesajdan eşin gay bence demek de fazla idaalı..

Erkeklerin şu iğrenç konuşmalarına ayarım zaten. Küfür bile görsem bel altı sinirlerim bozuluyor. Ne yazık ki iki erkek arası herzamanki konuşmalardan bence.

Ben daha önce 4-5 erkeğin olduğu bir yerde tek kadın olarak çalışıyordum. Patron başka bir şeye sinirlenip "bıktım bu boktan işlerden" bile dese bana dönüp defalarca "kusura bakmayın tutamadım kendimi" derdi.

Ben işten çıktıktan bir süre sonra oradaki aklı başında bir arkadaşla konuştuğumda "keşke çıkmasaydın. Sen gittiğinden beri seviye yerlerde geziyor. Her gün cinsel muhabbet dinleyip cinsel içerikli şakalar duymaktan gına geldi. Kadın olarak tek başına seviyeyi zirveye taşıyormuşsun" demişti. Ben gittikten sonra patron dahil herkes enseye şaplak moduna geçmiş. Bu adamlar da mimar, mühendisti.

Kardeş payı dizisinde kadınların olmadığı bir dünya tasviri vardı. Tespit gibi tespitti bence.
Böyle olmayanlar da var tabii ama kadınlar olmasa çoğu, mağaradan yeni çıkmış gibi takılır.

Aa kusura bakmayın ben BDV nin açılımını "bir derdim var" sanıyordum. Meğerse "bir dedikodum var" mış doğrusu :/
Ne demek istedigimi anladin:)) konularin hepsi dedikodu degil mi? Degil diyemez kimse:)) kv kp gorumce.. herkesin var bir derdi iste.. ahh pardon herkesin var bir dedikodusu iste:)) seni mi kircaz? Bir derdim var degilde bir dedikodum var olsun

Pardon bu durumun sizi ilgilendiren kısmı neresi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…