Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

Esim dediki
Öffffff iyyyyy bu geyik geyikte cok sulu bir geyik evet boyle muhabbetler olabiliyor
Dedi ki salak salak muhabbetler

Sadece gay olsaydı belki daha az taşlanırdı. Bu ne iğrenç bir muhabbet ya hu? Sadece absürt öyle mi? adamı tanımıyorlar etmiyorlar, linç olsa ne olur olmasa ne olur? Gerçekten fiziksel olarak midem bulandı.

Bana da geyik mesajlari gibi geldi. Tek bu mesajdan gay damgasi vursak adamin birine yanlis olur yani.

O gay may diyenlerden biride benim:)) normal mi peki delik kucak daha birsuru sey? Geyikse nasil bir geyik? Sahsen benim erkek kardeslerim var ve bu tarz muhabbet yapmazlar.. nerden biliyosun dersen..cok iyi taniyorum kardeslerimi... gay degilse bile hasta ruhlu bi kocasi var arkadasin.

Ha buraya konu acinca ne oluyor? Sanali fazla abartiyosunuz bence. Kim taniyor konu sahibini? Kocasini kim taniyor? Kimse..

Arkadaşlar neye şaşırıyorsunuz ki? Siz iki erkek muhabbet ederken dünyanın etrafı kaç km, aya kaç günde gidilir filan bunlar mı konuşuluyor zannediyorsunuz ? Akılları ç*klerinde
Tek sebep bu. O yüzden akıllarından her türlü fantazi geçiyor şakayla karışık dile getiriyorlar.

O zaman ona göre bir konu açmak lazım değil mi?
Mesela eşimin aşırı seviyesiz iğrenç muhabbeti şeklinde?
Tanımıyor etmiyorlar dedinizde, asıl kötü olan tanımadan etmeden, burada bir insanın sözü ile yargıya varmak değil midir?

Valla 1 var 1 yok esimin bir arkadasi var cok gevsek yaaa aptal. Bana karşı bir saygısızlığı olmadi hic ama dedimki tam onun muhabbetleri dimi bunlar?
Bilmememe ragmen hani
Dediki eliyle isaret yapip boyle taaaaam taaaam onluk muhabbbetler sever böyle sulu lugu
Bir de subay ha. Hani subay diyince ciddi olmasi gerekmezmi sanki biraz ama degil hahahaa meslek dahi etkilememiş kendisini.
Esinle arkadasi da şakalaşmis iste böyle

Tamam da etsek ne olacak? Adam hiç bir zaman bilmeyecek, biz de adamın kim olduğunu bilmeyeceğiz. O zaman bu başlığa hiç bakmamanız lazım. Kişisel haklarına saldırılıyor gibi davranıyorsunuz.
O da kusura bakmasın, bunu biri bir kadına yazsa erkek olduğundan süphe duyulmayacak yazılar, bir erkeğe yazınca da gay olma ihtimali de gayet var. "Seni az kucağımda gezdirmedim"??

Acaba besledim buyuttum kucagimda gezdirdim buyuttum mu demek istemiski

Sorunda bu zaten. Tanımadan etmeden insanları yargılamak. Ayrıca sanal ortam diye sınırsız özgür olmuyoruz.
Bilmiyorum yani sizin hakkınızda sizin haberiniz olmadan biryerlerde anonim bir konu açılsa rahatsız olmazmısınız?
Ve dikkat ederseniz konu adamın seviye durumu değil, konu gay olup olmaması. Adam seviyesiz zaten gay diye yapıştıralım doğru bir zihniyet mi?
Vallahi Allah görüyor. Elbet bu seviyesiz muhabbetin hesabını sorar. Artık adam kendi seviyesizliğinin hesabını verir.
Fakat eğer adam gay değil ise siz nasıl hesap vereceksiniz?

Bizdeki varsayim.. kimi oyledir diyor kimi degildir diyor. Bu kadar hakka hukuka onem veriyosan bdv da olman sacma degil mi:)) cunku burasi full dedikodu yani.. ha biri benim hakkimda konu acarsada acsin belki bilmeden ben bile kendim icin yorum yaparim Ayrica kimseye hakaret etmedigimiz surece baskalarini rahatsiz etmedigimiz surece evet ozguruz sanalda realde oldugu gibi.

Hiçbir zaman bilmeyeceğini nereden biliyorsunuz bilmiyorum ve birşeyi bilmemek onun gerçekleşmediği anlamınada gelmiyor tıpkı adam bilmesede burada hakkında gay dendiği gerçeği gibi.
Tamam buyrun devam edin ne deyim başka...
Nasılsa kimse bilmesede Allah biliyor.

erkeklerin %70i böyle seviyesiz yazışıyor, neredeyse hepsi eşi görmeden yok ediyor ama özellikle iş saatinde hepsi neredeyse bu seviyesizlikte. Erkek çoğunluklu bir yerde çalışıyorum malesef İTÜ, YTÜ, ODTÜ mezunları bile böyle... Ha bence normal artık , seviyesizlik kabul ama erkekler arasında yaygın. Bu forumda hep diyorum, eşleriniz arkadaşlarının yanında başka karakterde özellikle iş yerinde kadınlarla samimi erkeklerle seviyesiz; sizin yanınızda çok başkalar.

Aa kusura bakmayın ben BDV nin açılımını "bir derdim var" sanıyordum. Meğerse "bir dedikodum var" mış doğrusu :/

Sadece Türkiye değil ki,dünyanın her yerinde bu böyle Neyse daha fazla yazmayayım ben ahsjkdkd

Bu kadar derin düşünüyorsanız girmeyin bir derdim vara, söyledikleriniz her konu için geçerli. Gerçekten anlayamadım savunduğunuz şeyi..

Aa kusura bakmayın ben BDV nin açılımını "bir derdim var" sanıyordum. Meğerse "bir dedikodum var" mış doğrusu :/

Ay çok enteresan ya gerçekten

Adamı geyik yaptı diye linç ettikleri gibi eşlerine bu mesajlaşmayı gösteren üyeler var. İyi ki üyeler gerçek hayatta birbirini tanımıyor.

Bir üye de söylemiş; benim eşim arkadaşımla şakalaşmamı görüp benim cinsel tercihimi sorgulasa boşardım adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…