- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.794
- 798
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Aynen bende sasirdm nasil normal olarak goruyolar bi kere erkek adam boyle yazismaz yapmayn arkadaslar yaa.kocamn hic bi zaman birak bunlari bunun yanindan bile gececek yazismalarni gormedmYa bu konuşmaları normal bulanlar var mı cidden ya?Şaşırdım. Ne kadar leş muhabbetler. Heteroseksüel olsun ya da olmasınlar orası ayrı mevzu da, bu kadar sığ, iğrenç laflar kimin ağzından dökülürse dökülsün normal değil. Böyle konuşabilmek için insanın içinde acayip bastırılmış duygular filan olmalı bence. Bu bastırılmış duyguları da böyle şaka ayağına ortaya saçıyordur.
Yahu boş yere evham yapıyorsunuz. Gay muhabbeti bu değil,bu anca iğrenç erkek muhabbeti.Ne düşüneceğimi bilmiyorum.. kafam o kadar karıştı ki.. bu düşünceyle nasıl yaşanır bilmiyorum ..
Ya ben öyle olayın erkek adamında filan değilim. Herhangi bir insan için de bu konuşma normal değil. Kadın, erkek, eşcinsel fark etmez. Çok yozlaşmış bir ağız çünkü.Aynen bende sasirdm nasil normal olarak goruyolar bi kere erkek adam boyle yazismaz yapmayn arkadaslar yaa.kocamn hic bi zaman birak bunlari bunun yanindan bile gececek yazismalarni gormedm
Konu sahibi arkadaşım fazlaca kaygilaniyorsunuz,böyle nasıl yaşanır bilmiyorum ne demek, bu mesajlar gayet kötü, konuşmasalar iyiymiş ama iste konuşmuşlar ve eşin silmeyi unutmuş belli ki.cidden geyik bir muhabbet olsa gerek lütfen fazla takilmayin,madem baristiniz tadını çıkarın ve lütfen istiyorsanız eşinizden uzak durmayın,birlikte olun. daha çok soğukluk sokmayın aranıza derim. Boş yere kaygilaniyorsunuz bence lütfen terapiyi de aksatmayin,mutlu olmaya bakın,eşiniz zaten gereken açıklamayı yapmış "öyle mesaja böyle cevap verilirdi"diye lütfen tatmin olun, bu konuyu da bir daha açmayın derim. Kendinizi gerip sıkıntıya sokuyorsunuz çok irdeleyip ,arayı fazla açmayın uzaklasmayin, hep mutlu olun.Ne düşüneceğimi bilmiyorum.. kafam o kadar karıştı ki.. bu düşünceyle nasıl yaşanır bilmiyorum ..
Konu sahibinin kafasına takıp mutsuz olacağı koskoca bir sebebi daha oldu çünkü resmen bu tarz kuruntularla besleniyor.Yahu boş yere evham yapıyorsunuz. Gay muhabbeti bu değil,bu anca iğrenç erkek muhabbeti.
Arkadaşı başka şehirlerde çekinmiş farklı fotoğraflarını vs atmış , hani kendini atmış.. sonra rakı masası fotoğrafı atmış,eşimi davet etmiş o da saol kardeş vs demiş , Allah a emanet ol demiş sen de kardeşim demiş eş.. bilmiyorum kadın mıBu mesajlar asla normal degil.karsi tarafin kadn olmadgndan eminmsnz
Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum bende.Konu sahibinin kafasına takıp mutsuz olacağı koskoca bir sebebi daha oldu çünkü resmen bu tarz kuruntularla besleniyor.
Ben eşimin telefonunda görsem bu muhabbeti ki arkadaşlarıyla olan yazışmalarına bakmam, ne iğrenç şeyler yazmışsınız derdim kızardım ama gay mi diye aklıma gelmezdi, kaç yıllık eşime sadece bir mesajlaşmayla gay damgası vurmazdım. Ha zaten şüphelendiğim şeyler olur orası ayrı.
Ayy iğrenç anlamlar var bu mesajlarda şoktayım ne yazacağımı bilemedim.Merhaba kızlar..
Eşimle 1 aylık bir ayrılık yaşadık ve boşanma eşiğine gelmiştik, konumu biliyorsunuzdur..
Şimdi size danışmak istediğim bir şey var.. Eşimle ayrı olduğumuz dönemde askerden bir arkadaşı ile tuhaf bir wp yazışmasını gördüm dün gece.. silmeyi unutmuş sanırım.. konu şu; eşim çalıştığı yerde bir çocuğu bu arkadaşına benzetiyor ve resmini çekiyor, sonra wp tan bu arkadaşına mesaj atıyor sana çok benziyor diye ve aralarında görüntülerini atacağım şu konuşmalar geçiyor..
Yeşil mesajlar eşimin,beyazlar arkadaşının..
Gay olma durumu var mı bu mesajlara göre ? Ne düşüneceğimi bilemedim,size sormak istedim...
“Seni kucağımda az gezdirmedim” mesajı çok midemi bulandırdı...
Kendisiyle aramız zaten soğuktu, buz gibi yaptı şimdi...
Ne dersiniz , bu mesajlar geyik mi ? Yoksa ne ?
Şunu yazmayı unutmuşum.. mesajlaşmanın devamı şu şekilde ; arkadaşı buna rakı masası resmî atıyor ve buyur diyor. ( eşim alkol kullanmamasına rağmen bunu söylemiyor ve saol kardeş diyor)
Onun akabinde ; arkadaşı kendine iyi bak ,Allah a emanet ol diyor , eşim sen de kardeşim diyor .. mesajlaşmanın devamı bu şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?