Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

Adamı gay da yaptınya sonunda pess doğrusu...
Bin tane konun var ve hepsinde onu suçlu çıkarma arzusu içersindesin. Çünkü sende çok iyi biliyorsun ki evliliğindeki hataların en az yüzde yetmişi senin. Bu yüzden sürekli ona suç bulma peşindesin. En son ayrılık konunda aldatıyor diye burada linç dahi ettirdin, delil olarakda neymiş efendim WhatsApp' da çevrim içiymiş! Sonra gittin tıpış tıpış barıştın.
En son gay da ettin adamı be insan utanır bunu söylemeye!
Buz gibi soğumuşmuş bide :/
Zerre aklı olan bir insan bu muhabbetin saçma bir erkek muhabbeti olduğunu bilir.
Silmeyi unuttu diyorsun bide sanki gizlenecek bişey. Alt tarafı saçma bir muhabbet.

Ramak kalmıştı senden kurtulmasına ama maalesef olmadı.. ne talihsiz bir insanmış...
Allah kurtarsın ne deyim başka...

Aynen bende sasirdm nasil normal olarak goruyolar bi kere erkek adam boyle yazismaz yapmayn arkadaslar yaa.kocamn hic bi zaman birak bunlari bunun yanindan bile gececek yazismalarni gormedm

Aynen bende sasirdm nasil normal olarak goruyolar bi kere erkek adam boyle yazismaz yapmayn arkadaslar yaa.kocamn hic bi zaman birak bunlari bunun yanindan bile gececek yazismalarni gormedm
Ya ben öyle olayın erkek adamında filan değilim. Herhangi bir insan için de bu konuşma normal değil. Kadın, erkek, eşcinsel fark etmez. Çok yozlaşmış bir ağız çünkü.

Gay, biseks vb. bir durum değil, basbaya tipik kalitesiz Türk erkek muhabbeti.

Benim lisede şahit olduğum konuşmalardan bir kısmı. Baksanız, öyle ailelerin çocuklarından böyle konuşmalar ummazsınız ama kelimelere dökülemez iğrenç muhabbetlere şahit olduğum bir dönemi yaşadım. Cidden anlatsam kanınız donar.

Eşime okuttum, bak dedim bizim kızlara fenalıklar gelmiş, adamların gay oldugunu düşünüyorlar diye, eşim "Askerde böyle had hudut bilmeyen, ağzından çıkanı kulağı işitmeyen tipler bol bol oluyor, bunlar da asker arkadaşı, askerlikteki ağızlarıyla konuşmuşlar işte" dedi.

Özetle, erkek muhabbeti bu. En cıvık, şuursuz olanından hem de.

Ne düşüneceğimi bilmiyorum.. kafam o kadar karıştı ki.. bu düşünceyle nasıl yaşanır bilmiyorum ..
Konu sahibi arkadaşım fazlaca kaygilaniyorsunuz,böyle nasıl yaşanır bilmiyorum ne demek, bu mesajlar gayet kötü, konuşmasalar iyiymiş ama iste konuşmuşlar ve eşin silmeyi unutmuş belli ki.cidden geyik bir muhabbet olsa gerek lütfen fazla takilmayin,madem baristiniz tadını çıkarın ve lütfen istiyorsanız eşinizden uzak durmayın,birlikte olun. daha çok soğukluk sokmayın aranıza derim. Boş yere kaygilaniyorsunuz bence lütfen terapiyi de aksatmayin,mutlu olmaya bakın,eşiniz zaten gereken açıklamayı yapmış "öyle mesaja böyle cevap verilirdi"diye lütfen tatmin olun, bu konuyu da bir daha açmayın derim. Kendinizi gerip sıkıntıya sokuyorsunuz çok irdeleyip ,arayı fazla açmayın uzaklasmayin, hep mutlu olun.

Yahu boş yere evham yapıyorsunuz. Gay muhabbeti bu değil,bu anca iğrenç erkek muhabbeti.
Konu sahibinin kafasına takıp mutsuz olacağı koskoca bir sebebi daha oldu çünkü resmen bu tarz kuruntularla besleniyor.

Ben eşimin telefonunda görsem bu muhabbeti ki arkadaşlarıyla olan yazışmalarına bakmam, ne iğrenç şeyler yazmışsınız derdim kızardım ama gay mi diye aklıma gelmezdi, kaç yıllık eşime sadece bir mesajlaşmayla gay damgası vurmazdım. Ha zaten şüphelendiğim şeyler olur orası ayrı.

Ç
Bu mesajlar asla normal degil.karsi tarafin kadn olmadgndan eminmsnz
Arkadaşı başka şehirlerde çekinmiş farklı fotoğraflarını vs atmış , hani kendini atmış.. sonra rakı masası fotoğrafı atmış,eşimi davet etmiş o da saol kardeş vs demiş , Allah a emanet ol demiş sen de kardeşim demiş eş.. bilmiyorum kadın mı

Bunun haricinde arkadaşının yüzüne annesine,ablasına hatta eşine yüzüne karşı şakavari alenen sövmeler duydu bu kulaklar.
İğrenç muhabbetleri var bir defa daha nefret ettim erkek milletinden!
Sevgilimin veya eşimin böyle muhabbetlerine şahit olsam saygımda ve sevgimde azalma olurdu hatta soğurdum net!

Şakalaşmışlar erkekler ya birbirini yada annelerini katmayı çok severler gülüp geçin

Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum bende.

Ayy iğrenç anlamlar var bu mesajlarda şoktayım ne yazacağımı bilemedim.

Fikri neyse zikri de odur derler. Şaka amaçlı olsa da bu tür şeyler kafalarından geçiyordur mutlaka. Yoksa nasıl dile dökülür

Yahu ne takintili insanlarsinizz,kendinize durduk yere dert çıkartıyorsunuz. Benim esimin 6li erkek arkadas grubundaki muhabbetleri okusaniz ne olur acaba. Erkekler ustelik askerlik arkadasiymis aralarinda olan bir geyigin lafini cok yaparlar . Takilmayin bukadar da

Eşime okudum mesajları dedim erkek gözüyle yorum yap. Normal değil ama böyle şakalaşanlar var diyor kendisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…