Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

Sen konu içeriğinde kocam gay mı diye sormuyormusun arkadaşım? Soruyorsun.
Gelen yorumlarda evet kocan gay şeklinde onlarca yorum var mı? Var.
Sen gel eşini burada gay diye milletin ağzına sakız et sonra doğruyu söyleyene çemkir, oh ne ala İstanbul....
Bu arada bakıyorum diğer yorumlarımı bırakıp en işine gelene cevap yazmışsın? :/
En sonunda adamı gay da yaptınya ayıp be ayıp kocan o senin!
Sırada ne var? Sürekli bir suç arıyorsunya kocana diğer konunda ne ile suçlayacaksın? Bu sefer kocam galiba seri katil falan dersin herhalde :/

Sizin mesajlarınız direkt insanı kışkırtır tarzda çünkü ..
Çemkir nasıl bir laftır ya, sizinle bu kelimeyi bana söyleyecek kadar tanışmışlığımız mı var.. bu nasıl bir üslup..Benim konularıma yorum yapmak zorunda değilsiniz hanım efendi.. baktınız 1var1yok konu mu açmış,trans geçebilirsiniz...
Ben kafamdan uydurup ta konu açmıyorum burda, Aslı astarı olan şeyler benim konu açtıklarım..
Burda herkesin sınırsız konu açma hakkı var,sınırsız içerikte değil mi..
O zaman sıradaki konum sizi ilgilendirmez..

Bence biseksuel ya da gay degiller, ama bulduguna hallenebilecek tipler gibi gorunuyorlar. Tercih ya da yonelim değil yani, bakimli turist gorunce erkek merkek s... ben bunu diyen kahve amcalari gibiler.

Valla sadece bu mesajlarla anlamak zor... Eşimin de böyle bi arkadaşı var. Bu şekilde konuşuyor onunla ve çok samimiler. Eşim çok normal bi erkek. Arkadaşı da. Bence sadece geyik olabilir.

Ben de çok samimi bir dostumla buna benzer konuşmalar yapıyorum abartılacak bir durum yok sanki

Şakalaşıyorlar işte. Kahkaha emojileri, beyaz gelinlik muhabbeti filan dalga geçtikleri apaçık belli. Lisedeyken bizde böyle muhabbetlere gülerdik kız kıza. Erkekler daha geç olgunlaşıyor demek ki.

Son derece seviyesiz bir geyik belki askerlikte böyle saçma sapan dayamalı döşemeli şakaları oldu onu anmışlar ikisi de birbirine sallamış. Ciddiye almazdım ben ama gözümden bi nebze düşerdi eşimin kalitesi.

Gay filan değil; askerlikte bu tür muhabbetler normal zaten. O zamanların gırgırını yapmışlar sadece. Bende eşimin şuandaki iş arkadaşlarıyla; wpde bu tür muhabbetlerine dek geliyorum.
Evet bize iğrenç abartılı gelebilir ama onlara normal.. Kafanızı boşuna bulandırmayın..
Konunuza aşırı tepki gösterenlerin kocaları da yapıyor aynı muhabbeti. Ama dek gelmemişler sadece. O yüzden size bu kadar eleştiride bulunmuşlar.

Bir de eşinizden ziyade arkadaşının kendini “delikçi” olarak tanımlaması da o arkadaşlığın uyduruk olduğunu gösteriyor. Uzak durmakta fayda var evet ailenize evinize yaklaştırmayın maazallah kapı delikleriyle oynar falan

Ay süpersin bee susayım susayım dedim olmadı adamı şu forumda rezil etmelere doyamadı. Daha ben bu düşünceyle nasıl yaşıyacam diyor hanımefendi takıntı hastası herşeyi beyninde büyütüyor obsesif tedavi olması gerek yoksa zaten boşanacaklar. Barışmaları için çok uğraştım dua bile ettim gencecik yaşta yuvaları dağılmasın diye ama şok üstüne şok yaşatıyor konu sahibi bi koca bu kadar rezil edilmez

Satırlarca yazdığınız cevap içersinde sorduklarımla alakalı bir kelime dahi cevap niteliğinde bişey yok. Anca beni suçlamışsınız.
Kocanızı gay diye milletin ağzına sakız ettiniz mi ettiniz. Bitmiştir.
Haklılığımı mı sorguluyorsunuz? Eşinize bir sorun. Özne o değil mi? Sana gay deye linç ettirdim, elin kızıda seni böyle savundu. Kim haklı diye bir sorun bakalum.

Yok zaten kendisi Doğuda bir ilde yaşıyor... eşim bu tarz konularda işin içinde ben varsam tutucudur.. evli olmayan gözü tutmadığı arkadaşlarını eve felan asla çağırmaz.. kapı delikleriyle oynar kısmı

Nerdeyse tüm yakın arkadaşları gay olan biri olarak söylüyorum ne eşiniz ne de arkadaşı kesinlikle gay değil. Gayler bi kere bu kadar öküz değildirler. sex muhabbeti yaptıklarına, beğendikleri birinden bahsettiklerine, birine asıldıklarına ya da flört ettiklerine nerdeyse her gün şahit oluyorum yıllardır ve asla bu şekilde konuştuklarını duymadım hiçkimseyle. Bu tam bir hanzo erkek muhabbeti içiniz rahat olsun

Yorumları okuduysanız bu sohbetlerin ne kadar anormal olduğunu söyleyen, ben olsam ben de takılırdım diyen o kadar çok yorum oldu ki..
Burada herkes bir problemini paylaşabiliyor değil mi ? Rahatsız olanlar okumaya bilirler.. Zorla yorum yaptırılmıyor kimseye...

Bu konuda konu sahibine hak verenlerdenim ama bana gore su actigi konu baslibasina bosanma sebebi. Ben olsam dava ederdim. Bir insan kocasini ancak bu kadar rezil edebilir onu gectim butun bunlara ragmen nasil koluna takip gezdirir benim beynim error verdi artik.
Basindan beri bosanma dedik diger konusunda da ama hata etmisiz. Bu evlilikten hayir gelmez net. Konu sahibinin de destek almaya falan niyeti yok bence.

Bilinçaltında olmayan bir erkek bu şekilde mesajlaşmaz bence. Genelde erkekler affınıza sığınarak söylüyorum ; kadınlar üzerinden öyle becerdim şöyle becerdim hatunu gibisinden üstünlük taslayıcı konuşurlar.
Karşısındaki erkek için seni az kucağımda hoplatmadım hiç bir heteroseksuel erkeğin aklından geçirebileceği birşey değil. Sinek küçüktür ama mide bulandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…