- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Sen konu içeriğinde kocam gay mı diye sormuyormusun arkadaşım? Soruyorsun.Ne diyorsunuz yaa siz ? Konu başlığında ben KOCAM GAY YETİŞİN ARKADAŞLAR felan mı yazdım?? KOCAMIN ARKADAŞIYLA TUHAF MESAJLAŞMASI konu başlığımın adı...konuşmak İçin konuşmayın..
Burada bana gerçekten yardımcı olmaya çalışan hanımlar var,iyi niyetli insanlar var .. size mi danışacağım ne zaman konu açıp açmayacağımı ?
Sizin mesajlarınız direkt insanı kışkırtır tarzda çünkü ..Sen konu içeriğinde kocam gay mı diye sormuyormusun arkadaşım? Soruyorsun.
Gelen yorumlarda evet kocan gay şeklinde onlarca yorum var mı? Var.
Sen gel eşini burada gay diye milletin ağzına sakız et sonra doğruyu söyleyene çemkir, oh ne ala İstanbul....
Bu arada bakıyorum diğer yorumlarımı bırakıp en işine gelene cevap yazmışsın? :/
En sonunda adamı gay da yaptınya ayıp be ayıp kocan o senin!
Sırada ne var? Sürekli bir suç arıyorsunya kocana diğer konunda ne ile suçlayacaksın? Bu sefer kocam galiba seri katil falan dersin herhalde :/
Erkek muhabbeti. Evet hoş değil ama şakalaşmışlar. Benim esimde bukadar olmasada arkadasiyla böyle yazışmıştı kızdım daha sonra girmedi öyle muhabbete. Yani ben görmedimNormal mi Yani ? Endişelerim yersiz mi
Tabiki öyle. Vala bu yasima kadar yaklasik 60tane erkekle birlikte olmuşumdur. Bunlardan 50 si istemistir.
Son derece seviyesiz bir geyik belki askerlikte böyle saçma sapan dayamalı döşemeli şakaları oldu onu anmışlar ikisi de birbirine sallamış. Ciddiye almazdım ben ama gözümden bi nebze düşerdi eşimin kalitesi.Merhaba kızlar..
Eşimle 1 aylık bir ayrılık yaşadık ve boşanma eşiğine gelmiştik, konumu biliyorsunuzdur..
Şimdi size danışmak istediğim bir şey var.. Eşimle ayrı olduğumuz dönemde askerden bir arkadaşı ile tuhaf bir wp yazışmasını gördüm dün gece.. silmeyi unutmuş sanırım.. konu şu; eşim çalıştığı yerde bir çocuğu bu arkadaşına benzetiyor ve resmini çekiyor, sonra wp tan bu arkadaşına mesaj atıyor sana çok benziyor diye ve aralarında görüntülerini atacağım şu konuşmalar geçiyor..
Yeşil mesajlar eşimin,beyazlar arkadaşının..
Gay olma durumu var mı bu mesajlara göre ? Ne düşüneceğimi bilemedim,size sormak istedim...
“Seni kucağımda az gezdirmedim” mesajı çok midemi bulandırdı...
Kendisiyle aramız zaten soğuktu, buz gibi yaptı şimdi...
Ne dersiniz , bu mesajlar geyik mi ? Yoksa ne ?
Şunu yazmayı unutmuşum.. mesajlaşmanın devamı şu şekilde ; arkadaşı buna rakı masası resmî atıyor ve buyur diyor. ( eşim alkol kullanmamasına rağmen bunu söylemiyor ve saol kardeş diyor)
Onun akabinde ; arkadaşı kendine iyi bak ,Allah a emanet ol diyor , eşim sen de kardeşim diyor .. mesajlaşmanın devamı bu şekilde..
Gay filan değil; askerlikte bu tür muhabbetler normal zaten. O zamanların gırgırını yapmışlar sadece. Bende eşimin şuandaki iş arkadaşlarıyla; wpde bu tür muhabbetlerine dek geliyorum.Sizin mesajlarınız direkt insanı kışkırtır tarzda çünkü ..
Çemkir nasıl bir laftır ya, sizinle bu kelimeyi bana söyleyecek kadar tanışmışlığımız mı var.. bu nasıl bir üslup..Benim konularıma yorum yapmak zorunda değilsiniz hanım efendi.. baktınız 1var1yok konu mu açmış,trans geçebilirsiniz...
Ben kafamdan uydurup ta konu açmıyorum burda, Aslı astarı olan şeyler benim konu açtıklarım..
Burda herkesin sınırsız konu açma hakkı var,sınırsız içerikte değil mi..
O zaman sıradaki konum sizi ilgilendirmez..
Bir de eşinizden ziyade arkadaşının kendini “delikçi” olarak tanımlaması da o arkadaşlığın uyduruk olduğunu gösteriyor. Uzak durmakta fayda var evet ailenize evinize yaklaştırmayın maazallah kapı delikleriyle oynar falanMerhaba kızlar..
Eşimle 1 aylık bir ayrılık yaşadık ve boşanma eşiğine gelmiştik, konumu biliyorsunuzdur..
Şimdi size danışmak istediğim bir şey var.. Eşimle ayrı olduğumuz dönemde askerden bir arkadaşı ile tuhaf bir wp yazışmasını gördüm dün gece.. silmeyi unutmuş sanırım.. konu şu; eşim çalıştığı yerde bir çocuğu bu arkadaşına benzetiyor ve resmini çekiyor, sonra wp tan bu arkadaşına mesaj atıyor sana çok benziyor diye ve aralarında görüntülerini atacağım şu konuşmalar geçiyor..
Gay olma durumu var mı bu mesajlara göre ? Ne düşüneceğimi bilemedim,size sormak istedim...
Şunu yazmayı unutmuşum.. mesajlaşmanın devamı şu şekilde ; arkadaşı buna rakı masası resmî atıyor ve buyur diyor. ( eşim alkol kullanmamasına rağmen bunu söylemiyor ve saol kardeş diyor)
Onun akabinde ; arkadaşı kendine iyi bak ,Allah a emanet ol diyor , eşim sen de kardeşim diyor .. mesajlaşmanın devamı bu şekilde..
Ay süpersin bee susayım susayım dedim olmadı adamı şu forumda rezil etmelere doyamadı. Daha ben bu düşünceyle nasıl yaşıyacam diyor hanımefendi takıntı hastası herşeyi beyninde büyütüyor obsesif tedavi olması gerek yoksa zaten boşanacaklar. Barışmaları için çok uğraştım dua bile ettim gencecik yaşta yuvaları dağılmasın diye ama şok üstüne şok yaşatıyor konu sahibi bi koca bu kadar rezil edilmezAdamı gay da yaptınya sonunda pess doğrusu...
Bin tane konun var ve hepsinde onu suçlu çıkarma arzusu içersindesin. Çünkü sende çok iyi biliyorsun ki evliliğindeki hataların en az yüzde yetmişi senin. Bu yüzden sürekli ona suç bulma peşindesin. En son ayrılık konunda aldatıyor diye burada linç dahi ettirdin, delil olarakda neymiş efendim WhatsApp' da çevrim içiymiş! Sonra gittin tıpış tıpış barıştın.
En son gay da ettin adamı be insan utanır bunu söylemeye!
Buz gibi soğumuşmuş bide :/
Zerre aklı olan bir insan bu muhabbetin saçma bir erkek muhabbeti olduğunu bilir.
Silmeyi unuttu diyorsun bide sanki gizlenecek bişey. Alt tarafı saçma bir muhabbet.
Ramak kalmıştı senden kurtulmasına ama maalesef olmadı.. ne talihsiz bir insanmış...
Allah kurtarsın ne deyim başka...
Satırlarca yazdığınız cevap içersinde sorduklarımla alakalı bir kelime dahi cevap niteliğinde bişey yok. Anca beni suçlamışsınız.Sizin mesajlarınız direkt insanı kışkırtır tarzda çünkü ..
Çemkir nasıl bir laftır ya, sizinle bu kelimeyi bana söyleyecek kadar tanışmışlığımız mı var.. bu nasıl bir üslup..Benim konularıma yorum yapmak zorunda değilsiniz hanım efendi.. baktınız 1var1yok konu mu açmış,trans geçebilirsiniz...
Ben kafamdan uydurup ta konu açmıyorum burda, Aslı astarı olan şeyler benim konu açtıklarım..
Burda herkesin sınırsız konu açma hakkı var,sınırsız içerikte değil mi..
O zaman sıradaki konum sizi ilgilendirmez..
Yok zaten kendisi Doğuda bir ilde yaşıyor... eşim bu tarz konularda işin içinde ben varsam tutucudur.. evli olmayan gözü tutmadığı arkadaşlarını eve felan asla çağırmaz.. kapı delikleriyle oynar kısmıBir de eşinizden ziyade arkadaşının kendini “delikçi” olarak tanımlaması da o arkadaşlığın uyduruk olduğunu gösteriyor. Uzak durmakta fayda var evet ailenize evinize yaklaştırmayın maazallah kapı delikleriyle oynar falan
Nerdeyse tüm yakın arkadaşları gay olan biri olarak söylüyorum ne eşiniz ne de arkadaşı kesinlikle gay değil. Gayler bi kere bu kadar öküz değildirler. sex muhabbeti yaptıklarına, beğendikleri birinden bahsettiklerine, birine asıldıklarına ya da flört ettiklerine nerdeyse her gün şahit oluyorum yıllardır ve asla bu şekilde konuştuklarını duymadım hiçkimseyle. Bu tam bir hanzo erkek muhabbeti içiniz rahat olsunMerhaba kızlar..
Yorumları okuduysanız bu sohbetlerin ne kadar anormal olduğunu söyleyen, ben olsam ben de takılırdım diyen o kadar çok yorum oldu ki..Ay süpersin bee susayım susayım dedim olmadı adamı şu forumda rezil etmelere doyamadı. Daha ben bu düşünceyle nasıl yaşıyacam diyor hanımefendi takıntı hastası herşeyi beyninde büyütüyor obsesif tedavi olması gerek yoksa zaten boşanacaklar. Barışmaları için çok uğraştım dua bile ettim gencecik yaşta yuvaları dağılmasın diye ama şok üstüne şok yaşatıyor konu sahibi bi koca bu kadar rezil edilmez
Ay süpersin bee susayım susayım dedim olmadı adamı şu forumda rezil etmelere doyamadı. Daha ben bu düşünceyle nasıl yaşıyacam diyor hanımefendi takıntı hastası herşeyi beyninde büyütüyor obsesif tedavi olması gerek yoksa zaten boşanacaklar. Barışmaları için çok uğraştım dua bile ettim gencecik yaşta yuvaları dağılmasın diye ama şok üstüne şok yaşatıyor konu sahibi bi koca bu kadar rezil edilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?