Esimin babasi

Iste sorun bea kuruş parasının olmaması. Yarın bir gün hastalansa ne para var ne birikim
5 kuruş parası olmayan,eline geçeni de har vurup harman savuran biri size nasıl para versin ben anlamadım orasını. Zaten yokmuş yani adamın variyeti. Bir dükkanı varmış,para kazanmıyordu diyorsunuz zaten.
Kızına aldigı eşya sizi ilgilendirmez zaten o ayrı konu.
Bakmak istemiyorum derseniz bakmazsınız ona birşey diyemem ama gözü göz değil vs(size bir sapkınlığı olmamış zira,sağdan soldan duyduklarınızla farazi konusuyorsunuz) bahanesi olamaz.
Eşiniz ve kardeşi (o da istemezse kalmasını olurda ki ne kadar birlikte yaşayabilirler bilemedim)bir ev tutup yerleştirirler gerekirse babaya. Yapacak birşey yok,her ne olursa olsun,eşini,işini ,varını yoğunu kaybetmis bir depremzede o adam.

Siz olsanız Boyle bir adama ilerde veya şimdi bakar mısınız?
Doldurmuyorum .Ben siz ne yaparsınız diyorum. İlerde ne yaparsınız diyorum

5 kuruş parası yok ama şu an yok .geçmişte çok vardı. Yedi paraları diyorum okumuyorsunuz.

Eklemeyi unutmuşsun, kızına hediye alınıp gelin hanımefendiye alınmamış

Ne kadar saçma bir soru .oğlu ile babası bir mi
Kacamak cvp verme .. Evett işte babası ya neden evlendiniz ozaman sapık olarak gördüğünüz bir adamin oğlu ile k.p ile bayramdan bayrama da olsa goruseceksiniz illaki babasi sonuçta nasıl ayni ortama gireceksiniz nasıl çocuğunuzu guveneceksiniz böyle bir adama hâlâ cvp veremiyorsunuz

Adam size para vermemek dışında sizi ilgilendiren ne yaptı ben bunu anlamıyorum.
Dükkanını satmamasına kızmak sizin haddinize değil.
Utanmasanız bak dükkanı satmadi başına yıkildı,oh olsun diyeceksiniz yani ayıp.
Adamın eşi ölmüş,evi dükkanı yıkılmış siz nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz aklım almıyor.
Kızının maddi durumundan bagımsız bu konu,o da istemeyebilir babasıyla yaşamak,pekala çözum bulmak zorundasınız zira o eşinizin babası,kızınızın dedesi.

Ben yazıyorum yazıyorum okumuyorsunuz .HER seferinde konu paraya geliyor .kimseyi inandırmak gibi bir zorunlulugum yok .para verse de degismezdi.ben adamı sevmiyorum. Kötü bakıyor bence bu yeterli bir kriter .Bunu çevrenizdeki 10 kişi diyorsa sapiktir .size yapılmasını beklemeyin.
Kredi çekemedik çünkü araba kredimjz vardı. Hala yok bulamadık diyorum nasıl bulamadınız diyorsunuz .
AYRICA BAKIN BEN SEN SUNU YAP YA SA SEN SOYLESIN GIBI BIR SEY SORMADIM
SIZ NE YAPARDINIZ DIYORUM
Büyük yazıyorum çünkü okumuyorsunuz

O bana para vermek zorunda değil, o dugunumu yapmak zorunda değil ama ben ona bakmak zorundayım niye ?

Ben başka birsey soracağım
Adami sapık görüyorsunuz Sebep bakışları
Cebindeki parayı hak görüyorsunuz kime harcadığına karışıyorsunuz
Bu düşüncelerden eşinizin haberi varmi?
Bu kdr rahatsız olduğunuz biri ile 1 dk bile aynı ortamda durmaya sabrınız olmamalı
Eşinize baban sapık biliyorum diyebilirmisiniz?
Veya eşiniz sizin akrabalarınız için bu kişi sapık kızımla aynı ortamda durmayacak dese ne dersiniz ne hissedersiniz?
Düşünceleriniz hiç normal değil böyle aile olmaz

Babası hakkında böyle düşündüğüm bir insan ile evli kalmam böyle birseyi gizlemem mümkün değil ya elimde veri olur esim bilir ya böyle bir fikir olmaz

Ohhh en güzelini yapmış helal olsun valla
Ne akıllı,öngörülü bir adammış be
Bence canın sıkkın ve başkalarının da canı sıkılsın istiyorsun akşam akşam yalnızlığına eğlence çıktı hadi yine iyisin bugün. Ekibinin de eğlencesi çıktı. Üzülüyorum

O bana para vermek zorunda değil, o dugunumu yapmak zorunda değil ama ben ona bakmak zorundayım niye ?
Bir şey diyicem cidden okuduklarınızı anlamıyor musunuz yoksa anlamamak için büyük bir çaba mı sarfediyorsunuz? Kimse size bakın demedi. Eşin bakacak dedi. Kızıyla bir ev tutup iki kardeş masraflarını karşılayacak dedi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…