- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
5 kuruş parası olmayan,eline geçeni de har vurup harman savuran biri size nasıl para versin ben anlamadım orasını. Zaten yokmuş yani adamın variyeti. Bir dükkanı varmış,para kazanmıyordu diyorsunuz zaten.Iste sorun bea kuruş parasının olmaması. Yarın bir gün hastalansa ne para var ne birikim
Kesinlikle haklısın. Ayrıca 9 bin lira kredi çekilirdi en kötü.Ben hala sorumun cevabını merak ediyorum. Kendi aileniz neden vermedi o parayı? Onlara da kızdınız mı para vermediler diye?
Siz olsanız Boyle bir adama ilerde veya şimdi bakar mısınız?Kayınbabaya kızgınlık sebepleri
Senin düğününü yapmaması
Sana ev almaması
Kendi dükkanını sayıp sana para vermemesi
Bir de araya bir sapıklık eklemişsin ama onun için elde bir şey yok. Sadece başkalarının yorumları.
Kimsenin de sana kayınbabaya bak dediği yok zaten 65 yaşında daha.
Eee kendi kendini ne diye dolduruyorsun şu an?
5 kuruş parası yok ama şu an yok .geçmişte çok vardı. Yedi paraları diyorum okumuyorsunuz.5 kuruş parası olmayan,eline geçeni de har vurup harman savuran biri size nasıl para versin ben anlamadım orasını. Zaten yokmuş yani adamın variyeti. Bir dükkanı varmış,para kazanmıyordu diyorsunuz zaten.
Kızına aldigı eşya sizi ilgilendirmez zaten o ayrı konu.
Bakmak istemiyorum derseniz bakmazsınız ona birşey diyemem ama gözü göz değil vs(size bir sapkınlığı olmamış zira,sağdan soldan duyduklarınızla farazi konusuyorsunuz) bahanesi olamaz.
Eşiniz ve kardeşi (o da istemezse kalmasını olurda ki ne kadar birlikte yaşayabilirler bilemedim)bir ev tutup yerleştirirler gerekirse babaya. Yapacak birşey yok,her ne olursa olsun,eşini,işini ,varını yoğunu kaybetmis bir depremzede o adam.
Eklemeyi unutmuşsun, kızına hediye alınıp gelin hanımefendiye alınmamışKayınbabaya kızgınlık sebepleri
Senin düğününü yapmaması
Sana ev almaması
Kendi dükkanını sayıp sana para vermemesi
Bir de araya bir sapıklık eklemişsin ama onun için elde bir şey yok. Sadece başkalarının yorumları.
Kimsenin de sana kayınbabaya bak dediği yok zaten 65 yaşında daha.
Eee kendi kendini ne diye dolduruyorsun şu an?
Herkes size bakmam diyor. Neyini anlamıyor defalarca kez soruyorsunuz?Siz olsanız Boyle bir adama ilerde veya şimdi bakar mısınız?
Doldurmuyorum .Ben siz ne yaparsınız diyorum. İlerde ne yaparsınız diyorum
Gerçekten aşırı toksik bir insansın ya. Allah çevrendekilere sabır versinBence sana akıl fikir vermesin öyle kal
Kacamak cvp verme .. Evett işte babası ya neden evlendiniz ozaman sapık olarak gördüğünüz bir adamin oğlu ile k.p ile bayramdan bayrama da olsa goruseceksiniz illaki babasi sonuçta nasıl ayni ortama gireceksiniz nasıl çocuğunuzu guveneceksiniz böyle bir adama hâlâ cvp veremiyorsunuzNe kadar saçma bir soru .oğlu ile babası bir mi
Gerçekten aşırı toksik bir insansın ya. Allah çevrendekilere sabır versin
Hem ne oldu bana cevap vermiyodun hani? Dayanamıyosun dimi cevap vermeyince
Adam size para vermemek dışında sizi ilgilendiren ne yaptı ben bunu anlamıyorum.Niye iftira atayım burda kim tanıyor beni?Bazi insanların öyle olduğunu bilirsiniz bakışı bile yeter .Valla kızım söz konusuysa elle tutulur bir kanıtı hiç de umursamam .Böyle şeylerin tecrübesi olmaz .Ayrıca depremzede diye yaptıklarını unutacak miyiz ?Biz ona dedik bunların olabileceğini.
Niye bütün empatiyi biz yapiyoruz ? Niye onlar 1 kere bile yapmiyor ?
Ohhh en güzelini yapmış helal olsun vallaEklemeyi unutmuşsun, kızına hediye alınıp gelin hanımefendiye alınmamış
O bana para vermek zorunda değil, o dugunumu yapmak zorunda değil ama ben ona bakmak zorundayım niye ?Adam size para vermemek dışında sizi ilgilendiren ne yaptı ben bunu anlamıyorum.
Dükkanını satmamasına kızmak sizin haddinize değil.
Utanmasanız bak dükkanı satmadi başına yıkildı,oh olsun diyeceksiniz yani ayıp.
Adamın eşi ölmüş,evi dükkanı yıkılmış siz nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz aklım almıyor.
Kızının maddi durumundan bagımsız bu konu,o da istemeyebilir babasıyla yaşamak,pekala çözum bulmak zorundasınız zira o eşinizin babası,kızınızın dedesi.
Yoo gayet de aldılar.Eklemeyi unutmuşsun, kızına hediye alınıp gelin hanımefendiye alınmamış
Siz olsanız Boyle bir adama ilerde veya şimdi bakar mısınız?
Doldurmuyorum .Ben siz ne yaparsınız diyorum. İlerde ne yaparsınız diyorum
Bence canın sıkkın ve başkalarının da canı sıkılsın istiyorsunOhhh en güzelini yapmış helal olsun valla
Ne akıllı,öngörülü bir adammış be
Bir şey diyicem cidden okuduklarınızı anlamıyor musunuz yoksa anlamamak için büyük bir çaba mı sarfediyorsunuz? Kimse size bakın demedi. Eşin bakacak dedi. Kızıyla bir ev tutup iki kardeş masraflarını karşılayacak dedi de.O bana para vermek zorunda değil, o dugunumu yapmak zorunda değil ama ben ona bakmak zorundayım niye ?
Allah allah. Yorumlarınızda hiç öyle geçmiyordu. Anlamadım ben sizi. Neyse siz böyle devam edin. Muhtemelen siz istemeseniz bile eşiniz babasını alacak.Yoo gayet de aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?