Yok, adamın niyeti yok oyaliyor beni.Küsmenize gerek yok
Evleri intenetten ya da nasıl buluyorsanız bulun
Hadi bakmaya gidiyoruz randevumuz var diyin alın adamı götürün.
Oradan dönerken de mobilyacıya sokun
Yine önceden beğendiğiniz aklınızdaki mobilyaları sipariş ettirin oldu bitti
Bence eşiniz karşı çıkmayacaktır
Çalışıyorum ama benim kazandığım para eşimin kazandigiyla kıyaslanamaz bile. O yüzden göze gelmiyor.evet eşinizin yaptığı bence hiç doğru değil ama yüz göz olmasaydınız keşke. Çünkü kardeşinin ettiği laf da bi yerde doğru.. bundan sonra çalışın eve sizin de katkınız olsun diyemesinler
ve ev bakmaya gidelim diye darlamayın eşinizi, yarın ev bakmaya gidicem/gidicez deyin kaldırn götürün ya da tek gidin. İster gelsin ister gelmesin.
ciddi ciddi konuşmaktan başka çare var mı?Yok, adamın niyeti yok oyaliyor beni.
Konuştum. Anlaşamıyoruz.ciddi ciddi konuşmaktan başka çare var mı?
Böyle bir şey yaparsam inanın o üste çıkar. Çok sinirlenir.Al eşinin kredi kartını ev tut eşya satın al bunları tek başına yap.
Sonra da süpriz yapıyormuş gibi evi göster kızarsa ederse "ben 2 senedir evimin hayalini kuruyorum ama kocam birikimini evimize harcamadı bende şimdi herşeyi kendim halledip süpriz yapıyorum yine yaranamıyorum" deyip üste çık. Yoksa daha çok beklersin.
Bilmiyorum. Bana bir şey demiyor. Fazla gideri de yok. Ailesi sürekli maddi olarak beklenti içinde kendisinden.Kazancını ne yapıyor?
Onlara verdiği için yoktur belki parasıBilmiyorum. Bana bir şey demiyor. Fazla gideri de yok. Ailesi sürekli maddi olarak beklenti içinde kendisinden.
Onlara verdiği için yoktur belki parası
Ben anlamıyorum eşlerin birbirinden haberi olmamasını
Ev eşyasından daha büyük bir sorun var ortada
O teklifi de sundum. Eşyalarını atmak istemiyor. Tamam diyor ben sana bu evi duzerim sen kendin yaşarsın burada diyor.
Biz de 1+1 de oturuyoruz
Aslında daha rahat geliyor bana
Eşyaları değiştirseniz de kendi evinizde otursanız daha iyi değil mi
Evet o yüzden artık ayrılmak istiyorum. Bir olamamak çok incitiyor.Onlara verdiği için yoktur belki parası
Ben anlamıyorum eşlerin birbirinden haberi olmamasını
Ev eşyasından daha büyük bir sorun var ortada
Biz de 1+1 de oturuyoruz
Aslında daha rahat geliyor bana
Eşyaları değiştirseniz de kendi evinizde otursanız daha iyi değil mi
Siz calisiyor musunuz?
Sanki hep
Esya aldirmadim
O ev aldi
Maddiyat karsi tarafa yuklenmis gibi.
Eger oyleyse ben olsam ne olursa olsun razi olurdum. Beni ac acikta birakmiyorsa kardesine destek olmasina da karismazdim.
Yok siz de calisiyorsaniz begenin secin evi. Hadi satalim diger evi diyin alin.
Alırım ben de bu evden giderim tek başına oturursun diyor.Yani eşinizin önceki birikimine karışmanız kadar kaynınızın da size böyle atarlanması yanlış. Eşiniz arada kalmış. Bence aklınca şimdi isteğinizi yerine getirmeyerek sizi cezalandırıyor. Çocuk yoksa 1+1 evden oturun sizede derlemesi toplaması rahat olur yada öbür evinize taşının.
Bence ilk önce yeni eşya aldırın şimdiki evinize. Tatlı tatlı konuşun eşiniz ikna olur. Bu evde olmayacağını sığılmayacağını bildiği için başka bi ev alma ihtiyacı hissetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?