Kardeşi yüzünden ettiğimiz kavgalardan dolayı çocuk da istemiyoruz ikimizde. Adam alacağım diyor da ne zaman belli degil. Belki 5 yıl sonra belki 10 yıl. Bekleyemem o kadar.Ya işte yemeyenin malını yerler
Baştan büyük hata eski eve eski eşya ile evlenmek
Kardeşinin söylediği bir nokta da doğru çünkü
Evlenmeden kazanılan hiçbirşeye ortak olamıyoruz
Bence bebek olana kadar kapat bu mevzuyu
Çocuğun o kadar ıvırı zıvırı eşyası var ki mümkün değil 1+1 e sığması
O zaman kendisi söyler büyük ev bakalım diye
Ben niye aliyorum? Ya adamın durumumu yok? Durumu olmasa alayim., Kısayım. Adam benim maaşımin on katı kazanıyor. Kendi evine eşya almayacak da kime alacak?!
O niyeKardeşi yüzünden ettiğimiz kavgalardan dolayı çocuk da istemiyoruz ikimizde. Adam alacağım diyor da ne zaman belli degil. Belki 5 yıl sonra belki 10 yıl. Bekleyemem o kadar.
cnm en büyük yalnis başta yapmissin erkekler herşeye eve diyen kadınların dediklerini kulak ardı ediyorlar sonradan bnde esimin durumu o kadar yoktu diye kabul ettim ve aradan 3 yıl geçicek ve hala aynı eşyalarlayım cok şükür kullanılmış eşyaları 4 yıl kullanıcam sayılır yazin ve bnde o zmn taşınacam ve yenileyecem bayanlardan tek ricam içlerinde ne varsa yapsınlar etsinler ...[/QUOT
Katiliyorum. İcimizde hiçbir şey kalmasın imkânlarımız ölçüsünde. Bir kez geliyoruz dünyaya.
Evet ama benim parama ihtiyacı yok diyorum. Bana dese ki ortak alalim tamam derim. Adamın eski eşyalarını göndermeye niyeti yok.Ne alaka ya o evi sağlamış kira ödemiyorsunuz sen de eşyayı al yani ne var bunda?
Eşyayı isteyen sensin sonuçta adam halinden memnun yoksa.
az önce yazmadın mı tüm maaşımla katkı yaparım diye? O evi geçindirsin işte.
Şu anda nasıl yapıyosunuz ki?
Bana göre maaşımla evime eşya almak çok doğal bişey
Eşim de evin kirasını faturalarını mutfak giderini karşılıyor
Hani bunda ne acayiplik var anlamadım
Eşin de sen de hala benim param olayından bizim paramız olayına geçememişsiniz.
Ben niye aliyorum? Ya adamın durumumu yok? Durumu olmasa alayim., Kısayım. Adam benim maaşımin on katı kazanıyor. Kendi evine eşya almayacak da kime alacak?!
Yem atmama gerek yok gerçekten ayrılacağım.Bu adamla biri konuşsa ya. Samimi oldugunuz ortak arkadaşlarınız yokmu. Bi agzını arasa. Nereye kdr böyle kücücük evde oturacaksınız. Eski eşyalarda. Napmayı dülünüyosun deseler.
Adamın başka bi planımı var.
İnsanda heves bırakmıyolar gelinligini bile yaşamamışsın. Ayrılmayı düşünüyorum diye yem arsan nasıl bi tepki verir acaba
Adam bu yuzden kardeşi nedeniyle benden vazgeciyordu. Anlaşmalı boşanma protokolü getirdi önüme. Yirttim attım. Keşke kabul etseymisim..Bana bu lafları eden kaynımın suratına tükürürdüm, yanımda olmayan eşimin de. Resmen kumpasa düşürmüşler sizi.
Ayrıca insan eşinin parayla ne yaptığını neden bilmez? En büyük sorunlardan biri de bu. Konuşmayın, isteklerini yapmayın ta ki ciddi olduğunuzu anlayana kadar.
Ney? Ciddi misiniz? Resmen şaka gibi. Hiç anlaşmalı boşanmaya gitmeyin direk çekişmeli açın ve ne gerekiyorsa da alın. Edepsizlik başka bir şey değil. Sizi çok rahat gözünden çıkarmış.Adam bu yuzden kardeşi nedeniyle benden vazgeciyordu. Anlaşmalı boşanma protokolü getirdi önüme. Yirttim attım. Keşke kabul etseymisim..
Eşim soyledi. Laf da etmedim. Benimde gönül rizami Alman gerekirdi dedim esime. Verdiği para az buz değil verdiği parayla İstanbul'da bir daire alınır.Maddi meselelere kafa yoramayacağım ancak hala nasıl kardeşi ile si karşı karşıya kaldınız onu anlamış değilim?
Gidip kardeşi ile mi konuştunuz niye abinden para aldın diye?
Yada ortak bulunduğunuz bir yerde kavga mı ettiniz?
Yada eşiniz laf yetiştirdi de gelip sizden hesap mı sordu?
Ne oldu da kardeşi karşınıza dikilip o abimin senden önceki birikimi idi diyebildi?
İş bu noktaya nasıl gelir pek aklım almıyor.
Ama bu karşı karşıya gelme durumunda payınız varsa sizin için üzülürüm. Hiç insan idare etmeyi bilmiyorsunuz demekki..
Eşinizle kavga yoluyla istediklerinizi elde edemezsiniz.
sen de sinirleniyorsun. eşinin umrunda mı değil?Böyle bir şey yaparsam inanın o üste çıkar. Çok sinirlenir.
işte bu en kötü koca tipi.Aynen öyle gitti en pahalı evi aldı kardeşi. Kredi de çekti, kendi birikimini de kullandi üstüne benim kocamdan dünya kadar para aldı. Herkes ayağına göre yorganına uzatmalı. Bir de bunları benden gizli yaptılar. Ben tesadüfen öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?