Evet. Benim hatam.gitmek
Evet benim hatam.Beklaeydiniz bir iki ay efendim evlenmek icin. Eski esyalarin uzerine gelin gitmek tamamen sizin hataniz.
Adam eşya da almak istemiyor.2+1 ev gayet yeterli, bence siz evinizden ve çevresinden memnunsanız evinize güzel bir dekorasyon ile eşyalarınızı yenileyin niçin taşınıyorsunuz ki, kiracı olmak hiç kolay değil...taşındıgınız ortamıda çevre, komşu vb begenmeyebilirsiniz, eşinize kızıp hazır düzeninizi bozmayın derim sonra pişman olursunuz..
Şuan 1+1 deyiz.2+1 ev gayet yeterli, bence siz evinizden ve çevresinden memnunsanız evinize güzel bir dekorasyon ile eşyalarınızı yenileyin niçin taşınıyorsunuz ki, kiracı olmak hiç kolay değil...taşındıgınız ortamıda çevre, komşu vb begenmeyebilirsiniz, eşinize kızıp hazır düzeninizi bozmayın derim sonra pişman olursunuz..
Eşya almak istemeyen kiraya hiç çıkmaz boşuna çabalama, siz yine eşya konusunda baskı yapın eninde sonunda pes eder..Adam eşya da almak istemiyor.
Çocuk yoksa yaşanabilir, büyükşehirlerde çok insan 1+1 ve 2+1 de oturuyor genelde hem pratik hem iktisatlı hem konforlu oluyor hayat..Şuan 1+1 deyiz.
Sığamiyoruz her yer kitap çok dağınık ev. Kabul etmişti benim ki annesiyle konustuysa onun etkisinde kalmıştır.Çocuk yoksa yaşanabilir, büyükşehirlerde çok insan 1+1 ve 2+1 de oturuyor genelde hem pratik hem iktisatlı hem konforlu oluyor hayat..
Ben çalışıyorum da ev alamam ki. Evet karşı taraf iyi kazanıyor çünkü. İstese ben de tüm maasimla katkı yaparım.
Şuan evi satmayı dusunmuyor. Metro açılacakmis onu bekliyor evin değerinin artması için. Metro ne zaman açılacak belli değil.Ama bir ev satip ustune ekleyip almayacak misiniz?
Yani 200 binlik ev satip milyonluk ev almayacaksaniz bence bir adim atin. Maasiniz dusuk de olsa...
Destek olmaz mi ki? Banane nasil odersen ode istersen ac kal mi der?
Birisinin katkisi daha buyuk olunca ben de karismak istemem ama 1 + 1 eve sigamiyorsaniz yapacak sey kalmiyor. Hele ki kendiniz de calisirken...
Aynen kardeşi tüm planlarımızı bozdu. Kendi büyük eve geçti dubleks eve. biz hala 1+1 deyiz.Eşiniz de hem pastası dursun hem karnı doysun istiyor. Anlamadım ben ne istediğini. 1+1 de oturmak istemiyor ama yeni ev almak eşya almak da istemiyor. Geriye tek bir seçenek kalıyor, o da çadır kurmak. Sanırım ilk planınızın bozulmasının tek sebebi elinizdeki sıcak parayı kardeşine vermesi, yoksa mutabakata varmışsınız evvelden yeni ev ve eşya almak konusunda. Bakın siz de çalışıyorsunuz ne güzel, çekin bi kredi ikinizin maaşından yarı yarıya ödensin. 2+1 i satıp üstüne koyar hem beğendiğiniz gibi bir ev hem de yeni eşyalar alabilirsiniz. Uzun vadeli bir kredinin aylık ödemesi yüksek gelirli bir aile için devede kulak kalır zaten. Ben anlayamıyorum kazandığı halde, makul bir gerekçesi olmadan standartları düşürmeye bayılan adamları. Ne çok var şu sıra bu modelden ya, üretip üretip salmışlar piyasaya resmen. İlla varlık içinde yokluk.
Herkes maaşı oranında katkı sağlamalı bence.Eşiniz de hem pastası dursun hem karnı doysun istiyor. Anlamadım ben ne istediğini. 1+1 de oturmak istemiyor ama yeni ev almak eşya almak da istemiyor. Geriye tek bir seçenek kalıyor, o da çadır kurmak. Sanırım ilk planınızın bozulmasının tek sebebi elinizdeki sıcak parayı kardeşine vermesi, yoksa mutabakata varmışsınız evvelden yeni ev ve eşya almak konusunda. Bakın siz de çalışıyorsunuz ne güzel, çekin bi kredi ikinizin maaşından yarı yarıya ödensin. 2+1 i satıp üstüne koyar hem beğendiğiniz gibi bir ev hem de yeni eşyalar alabilirsiniz. Uzun vadeli bir kredinin aylık ödemesi yüksek gelirli bir aile için devede kulak kalır zaten. Ben anlayamıyorum kazandığı halde, makul bir gerekçesi olmadan standartları düşürmeye bayılan adamları. Ne çok var şu sıra bu modelden ya, üretip üretip salmışlar piyasaya resmen. İlla varlık içinde yokluk.
Herkes maaşı oranında katkı sağlamalı bence.
Eşinin senden onceki birikimiyle ailesine yardım etme planı varsa seninle neden evlendiMerhaba hanimlar. İki yıllık evliyim. Eşimin meslegi ve dolayısıyla maddi durumu çok iyi. Eşimle çok severek, aşık olarak evlendim. Onu o kadar çok sevdim ki evlenmek için beklemek istemedim. Evlendigimiz dönemde bir artı bir evde yasiyordu. İkinci evinini de almıştı (2+1) evlendigimizden bir kaç ay sonra evi teslim alacaktik ve o eve tasinacaktik. Bu nedenle evlenirken eşime hiçbir ev eşyası aldırmadim. Onun bekar eşyalarıyla kurduk yuvamizi. Evlendik, ev teslim edildi fakat biz ikimizde evi beğenmedik. O ikinci evi satıp üstüne biraz daha koyup daha güzel bir ev satın almak için beklemeye koyulduk. Esimin birikimi vardi. Biz bu planları yaparken eşimin kardeşi ev almaya karar verdi ve esim tüm birikimini kardeşine verdi. O sırada çok problemler yaşadık. Eşimin kardeşi bana " o para abimin senden onceki birikimiydi karisamazsin dedi" ailecek o kadar üstüme geldiler ki tamam dedim ses etmedim. Bu olaylar yasandiktan bir yıl sonra (geçen haftalarda) eşimle konuştum. Artık bu eve sigmadigimizi, bu eşyalarla yaşamak istemediğimi söyledim. Tamam aşkım tasiniriz üzülme dedi. Kiraya çıkacaktık. Aradan 3 hafta geçti eşime dedim ki hadi ev bakmaya gidelim. Bakarız, ederiz diyor. Evlendim aradan iki yıl geçmiş hala adam bakarız diyor. Olanaklari varken bizim ihtiyaclarimizi görmezden gelen bir eşim var. Ben artık "bizi" ikinci plana atan adamla ne yapacağımı bilemiyorum. Farklı bakış açılarınıza ihtiyacım var.
Ben niye aliyorum? Ya adamın durumumu yok? Durumu olmasa alayim., Kısayım. Adam benim maaşımin on katı kazanıyor. Kendi evine eşya almayacak da kime alacak?!1+1 de çok eşya yoktur ki aslında eşimin bekar eşyaları dediğin düzgün eşyalardır diye düşünüyorum
Hangi eşyalardan memnun değilsin?
Sen maaşınla mobilya al onları öde
Eşin de evi geçindirsin
Kiracı kardeşini evden çıkarmış kardeşi sokakta mı kalsinmis? Karı koca çalışıyorlar hala benim kocamdan yardım bekliyorlar.Eşinin senden onceki birikimiyle ailesine yardım etme planı varsa seninle neden evlendi
Cikardiysa milyonlarca kiralik ev var ya da illa ev alacaklarsa milyonlarca kredi veren banka var sen bunu içinden atamazsin ömür boyu da kavgasını edersiniz ama haklısın geri durma o yuzdenKiracı kardeşini evden çıkarmış kardeşi sokakta mı kalsinmis? Karı koca çalışıyorlar hala benim kocamdan yardım bekliyorlar.
Aynen öyle gitti en pahalı evi aldı kardeşi. Kredi de çekti, kendi birikimini de kullandi üstüne benim kocamdan dünya kadar para aldı. Herkes ayağına göre yorganına uzatmalı. Bir de bunları benden gizli yaptılar. Ben tesadüfen öğrendim.Cikardiysa milyonlarca kiralik ev var ya da illa ev alacaklarsa milyonlarca kredi veren banka var sen bunu içinden atamazsin ömür boyu da kavgasını edersiniz ama haklısın geri durma o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?