Eşimin efkarı

Sebepsiz yere bana tuhaf davrandığı için benimde içimden gelmiyor çok yaklaşmak. Çünkü bikaç kez tersledi. İlgisiz değilim ama ölçülüyüm diyelim

Böyle bir durumla karşılaşsam ilk aklıma gelen başka biri olurdu..
Durumu kimler görmüş ya da whatsapp kişilerine baktınız mı?
Telefonunda kuzenleri haricinde bayan yok. Görenlerde arkadaşları, akrabaları.. Fotoğrafla isimleri bile karşılaştırdım, tutarsızlık var mı diye o da yok. Yok yok yok.. Nerden baksam bi yere varamadım. Yani inanılmaz saçma bi durum

Lütfen öyle olmasın
Şarkıyı dinleyince cidden çok sağlam bi aşk acısı şarkısı gibi. Ama yanılıyo olabiliriz. Belki sadece hoşuna gitmiştir. Benim eşimde çok arabesk dinlemez normalde.Ama bazen arabada mustafa keserin bi şarkısı var aklımda fikrimde hep sen varsın diye onu çok dinler. Kötüye yormamak lazım aslında.

Ben eski sevgilisini düşündüğünü sanmıyorum, ne kadar çok sevmiş olursa olsun aradan yıllar geçmiş, hiçbir erkek o kadar uzun süre başkasını sevemez. Aklında bile değildir o eski sevgilisi. Erkekler o kadar duygusal insanlar değil.

Bence bir şeylerden bunalmıştir, ondan dolayı efkarlanmistir. Şimdi günümüzde moda sosyal medyada şarkı sözü , yazar sözü , şiir falan paylaşmak . Bence anlamsız bir şey ama kimisinin de hoşuna gidiyor. Bir sebebi olmadan yapıyorlar genelde. Hemen kötü düşünmeyin, bazen ben de çok acıklı şarkılar dinlerdim herkes hayırdır aşık mı oldun falan derdi, oysa aklımda kimse olmazdı. Öyle kendi kendime aşk şarkıları dinleyip sokaktaki hayvanlara falan uzulurdum içten içe. Canınız sıkkın olunca bazı şarkılar iyi geliyor, durumunuzun şarkı sözleri ile alakası olmamasına rağmen. Bence işle alakalı sıkıntıları olabilir, başka biri olsa sizin de görebileceğiniz şekilde açık açık yapmazdı, WhatsApp durumundan sizin görmenizi engellerdi .

Sizi korkutmak istemem ama ben bu tavırları tanıyorum. Pek hayıra alamet değil.
Bende çok kurcalamıştım sessiz sessiz çok araştırmıştım. 6nci hissim çok kuvvetlidir hissetmiştim. Allah 'ta teker teker hepsini karşıma çıkartmıştı. Başka bir telefonda mesaj yazarken yakalamıştım sonra. Umarım sizin böyle bir durum yoktur. Ama size şöyle söyleyeyim eğer böyle birşey varsa sakın ama sakın affetmeyin unutamıyorsunuz ve unutamadıkça yaralanıyorsunuz. Bunu size sizin yıllardan tutunda davranışlara kadar aynı durumunuzu yaşayan biri olarak söylüyorum.

İçime su serptiniz.. İnşallah dediğiniz gibidir. Aksini konduramıyorum

Anladım. Belki de gerçekten işle ilgilidir sıkıntısı.

Gözlemlemeye takip etmeye devam edicem. İnşallah kötü bir şeyle karşılaşmam.. Sizin adınıza da çok üzüldüm, ne nankör bu erkek milleti

Beklemedeyim şimdilik bakalım

İçime su serptiniz.. İnşallah dediğiniz gibidir. Aksini konduramıyorum
Göz göre göre yapacağıni sanmıyorum, sizin görmenizi engellerdi durumdan öyle olsa. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Eşinize biraz samimi davranın, canın çok sıkkın üzülüyorum bu haline benimle paylaşmak istersen, neye canın sıkkınsa beraber halledelim falan diye yaklaşın. Ben kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum, inşallah da yanılmam.

İş ile ilgili sıkıntısı var ise sizinle paylaşmaz mı normalde ?
Yani benim anlamadığım nokta diyelim iş sıkıntısı,
Niye size ters davranıyor ? Garip şarkılar paylaşıyor ? İçesi var ?
Garip durum, kötü düşünmeyin ama gözünüzün üstünde olsun bence

Ya derdi olabilir ama hangimiz parasal dertleri aşk şarkıları paylaşarak yansıtıyoruz ki?
Evet kadın erkek farklı ama biz kadınlar daha duygusal olmamıza rağmen, sanmıyorum ki işle ilgili sıkıntılarda "yüreğim ağır yaralı derinden" dinleyelim.

Bahsedilen şarkıyı dinledin mi konu sahibi? Çok acıklı bir şarkıdır ve ben bir erkeğin euro dolar yüzünden o şarkıyı dinleyeceğini düşünmüyorum.

Genelde sıkıntısını paylaşmaz içinde yaşar ama işle alakalı olunca üzerime gelme işle ilgili senle bi alakası yok falan der. Bu sefer öyle bişey duymadım, ve bu efkarlı modu canımı çok sıktı. Anlamlandıramıyorum

5 senelik ilişki diyorsun 2senelik evlilik. Eskiden bişey kalmış olamaz. Bazı insanlar hayat istediği gibi gitmeyince böyle melankoliye sarar. Depresyona girmiş. Depresyonun kankası da depresif şarkılar. Ee benim işim kötü vs diye şarkı var mı hepsi aşk acısı anlatıyor. Eşini en iyi sen bilirsin. Her zamankinden çok mu farklı üzülme şekli? İçgüdülerin şüphelen mi diyor bunlar önemli.

Dinledim şarkıyı, biliyordum zaten önceden de. Bende anlam veremedim, ikilem içindeyim. Bu gece içmeye gidip geldiğinde salak saçma davranırsa kopucak dananın kuyruğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…