- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.913
- 898
- Konu Sahibi turunculimon
-
Evet kötü şuan işler. Birde kendi işi ve yeni açıldığı için çok yoğun çalışıyor. Baya sıkıldı bu durumdan, aşırı da yorgun oluyor ama insan iş için efkarlanıp içer mi o noktada tıkanıyorum
Hiç üzülme yanlış birşey yapacagını ben sanmıyorum ama isterse yarım asır geçsin bazı gönül yangınları insanın içinden çıkmaz ama seni sevmesine Önemli olan ilgisi davranışı eşliği nasıl babalığı nasıl. İşle alakalı da olabilir tabi önemli olan sen ona destek çık şefkatli davranEskiye dair gibi geliyo banada. Çok canımı yakıyo bu durum şuan. Üzerinden yıllar geçen bi şey tekrar alevlenebilir mi ya
HimBenden önceki sevgilisini çok sevmişti, 5 yıl boyunca o kız yüzünden çok ayrılık çok kavga yaşadık. o kız da bu sene bahar aylarında nişanlanmıştı direkt aklım bu kıza gitti.
Günaydın kk hanımları..
İşin içinden çıkamadığım anlamlandıramadığım bi durum için sizlerden fikir istiyorum.
Şimdi şöyle bi kısa özet geçecek olursam, 2 yıllık evliyim. Öncesinde 5 yıl flört dönemimiz oldu. Beraber büyüdük, çok severek evlendik..
Evliliğimizde bi sıkıntı yok. En azından benim gördüğüm ve hissettiğim buydu.
Eşim merhametli, düşünceli, şakacı, konuşkan bi adamdır. Bende aynı yapıda ama ondan daha sabırlı, daha yapıcı, genelde alttan alan çokca şeyi “amaan buna mı takıcam” diyip içine atan bi kadınım.
Neyse. Eşim son 1 haftadır bana karşı ilgisiz, soğuk ve agresif. Bikaç kez neyin var diye sordum, cevap bulamadım. Bir kez de “kendimce sıkıntılarım var her zaman aynı olmak zorunda mıyım” diye tersledi. Dilinde bi “hayatım” lafı var sadece, samimiyetimiz bu kadarla sınırlı şuan.
Dün bi paylaşım yaptı whatsappta. Şarkının sözleri aynen şöyle;
“yüreğim ağır yaralı derinden, yanmaz artık istesem de yeniden. çok yaralar sardı kalbim ama, bu yara kapanır mı bilemem..”
Bunun üzerine sabah yani az önce telefonunu kurcaladım biraz. İçime kurt düştü. Arkadaşlarıyla mesajlaştığı bi grup var, ne zaman içmeye gidiyoruz diye sormuş. (Ki evlendiğimizden beri hiç böyle bi durum yaşanmadı) Arkadaşı hayırdır diye sormuş, o da “hayır mı şer mi bilemeyiz içmem lazım” yazmış.
Benimle paylaşmadığı ne derdi olabilir anlam veremiyorum. Düşün düşün işin içinden de çıkamıyorum. İş yoğunluğu boğuyo desem (genelde sıkıntısı bu yönde olur) daha 2 hafta önce 10 gün tatil yaptık. Yani daha motive olmuş olması gerekmez mi? Bilmiyorum, içime sinmeyen bişeyler var sanki. Sizce ben mi abartıyorum? Veya ordan bakınca bunlar ne anlama geliyor sizce?
Günaydın kk hanımları..
İşin içinden çıkamadığım anlamlandıramadığım bi durum için sizlerden fikir istiyorum.
Şimdi şöyle bi kısa özet geçecek olursam, 2 yıllık evliyim. Öncesinde 5 yıl flört dönemimiz oldu. Beraber büyüdük, çok severek evlendik..
Eşim merhametli, düşünceli, şakacı, konuşkan bi adamdır. Bende aynı yapıda ama ondan daha sabırlı, daha yapıcı, genelde alttan alan çokca şeyi “amaan buna mı takıcam” diyip içine atan bi kadınım.
Neyse. Eşim son 1 haftadır bana karşı ilgisiz, soğuk ve agresif. Bikaç kez neyin var diye sordum, cevap bulamadım. Bir kez de “kendimce sıkıntılarım var her zaman aynı olmak zorunda mıyım” diye tersledi. Dilinde bi “hayatım” lafı var sadece, samimiyetimiz bu kadarla sınırlı şuan.
“yüreğim ağır yaralı derinden, yanmaz artık istesem de yeniden. çok yaralar sardı kalbim ama, bu yara kapanır mı bilemem..”
Bunun üzerine sabah yani az önce telefonunu kurcaladım biraz. İçime kurt düştü. Arkadaşlarıyla mesajlaştığı bi grup var, ne zaman içmeye gidiyoruz diye sormuş. (Ki evlendiğimizden beri hiç böyle bi durum yaşanmadı) Arkadaşı hayırdır diye sormuş, o da “hayır mı şer mi bilemeyiz içmem lazım” yazmış.
Benimle paylaşmadığı ne derdi olabilir anlam veremiyorum. Düşün düşün işin içinden de çıkamıyorum. İş yoğunluğu boğuyo desem (genelde sıkıntısı bu yönde olur) daha 2 hafta önce 10 gün tatil yaptık. Yani daha motive olmuş olması gerekmez mi? Bilmiyorum, içime sinmeyen bişeyler var sanki. Sizce ben mi abartıyorum? Veya ordan bakınca bunlar ne anlama geliyor sizce?
Düğün zamanı gelmiş olabilir mi? Varsa ki öyle bişey insan biraz efkarlanabilir, eski anıları canlanabilri. Tabiiki hoş drğil ama Bu ara biraz ilgini artır, onu sevdiğini, yuvanızda çok mutlu olduğunu falan söyle. İyiki varsın falan filan 1-2 haftaya bişey kalmazEvet vardı öyle bi kız. Bu yıl bahar aylarında nişanlandı.
Olabilir evlendiyse ve bir yerde fotograf falan denk geldiyse esınıze ondan efkarlanmıstır. Sonucta o kadar sevdiyse mutlaka evlenme hayali kurmuştur.Benden önceki sevgilisini çok sevmişti, 5 yıl boyunca o kız yüzünden çok ayrılık çok kavga yaşadık. o kız da bu sene bahar aylarında nişanlanmıştı direkt aklım bu kıza gitti.
Günaydın kk hanımları..
Çok iyi bir baba ve eş oldu. Tabiki herkes gibi onunda kötü yönleri var ama dedim ya büyük aşılmaz sorunlarımız olmadı hiç. En fazla 1-2 gün tripleşirdik sudan sebeplerle. Genel olarak hep iş kaynaklı, maddi sebepten olur sıkıntısı. Ama ben böyle manidar paylaşımlar, içmeler, tavırlar üst üste gelince bi noluyoruz oldum. Belki yine işle alakalıdır benim kuruntumdur hepsi. Yaşayıp görücem..Hiç üzülme yanlış birşey yapacagını ben sanmıyorum ama isterse yarım asır geçsin bazı gönül yangınları insanın içinden çıkmaz ama seni sevmesine Önemli olan ilgisi davranışı eşliği nasıl babalığı nasıl. İşle alakalı da olabilir tabi önemli olan sen ona destek çık şefkatli davran
İşle sıkıntısı olduğunu biliyorum ama ne bileyim işte içime sindiremedim içmesini, paylaşımını falanAblacim neden olmsin ki..yani islerin hele de kendi isinse, kotu gidiyorsa ekmek parani dusunursun. Inan bana benim islerim kotu giderken hic de romantizm falan dusunmem :) Kaldi ki erkekler genellikle romantizm degil para odakli. Adamin icmesi paraya sebep olabilir, yani ille de ask acisindan icilir diye bir sey yok ki pekala derdi para da olabilir.
Mükemmel demedim. Ufak tefek sorunlarımız oluyordu tabiki, ama büyük şeyler değilbazen mükemmel görünen evliliklerde, büyük sorunlar vardır...
Ya aslında yapısı bu genelde sıkıntısını paylaşmaz kimseyle, ama en azından bana işle alakalı sıkıntıdayım üzerime gelme falan derdi. Bu sefer öyle bişey de duyamadım. Sadece tersleyip geçiştiriyoSizin adınıza üzüldüm, belki kişisel problemleri vardır diyeceğim ama kaç yıldır birbirinizi tanıyorsunuz size anlatırdı gibime geldi, daha önce içine atıp size anlatmadığı oluyor muydu?
Bilmiyorum takip etmiyorum nişan olayını da başkasından duydum. Hiç konduramıyorum buna efkarlanıp dağıtacağını falan. Eğer öyleyse ve farklı davranmaya devam ederse ben bunu sindiremem, yani öyle ilgiye falan boğamamDüğün zamanı gelmiş olabilir mi? Varsa ki öyle bişey insan biraz efkarlanabilir, eski anıları canlanabilri. Tabiiki hoş drğil ama Bu ara biraz ilgini artır, onu sevdiğini, yuvanızda çok mutlu olduğunu falan söyle. İyiki varsın falan filan 1-2 haftaya bişey kalmaz
3 gün önce aramızda şöyle bi konuşma geçti, ben bi miktar para istedim alışveriş için o da “daha faturaları ödeyemedim” diyip surat yaptı. Ki bana baştan yansıtsaydı sıkıntılı olduğunu istemezdim, ısrarcı da olmadım. Bozuldu mu kırıldı mı anlam veremedim. Sonrasında da böyle tuhaf davranışlar başladı zaten.Düşündüğümüz ilk ihtimal başka bir kadın olasılığı. Para, iş, borç gibi sıkıntılar olabilir pekala fakat erkekler dibi görmeden kadınlar gibi bu tarz triplere girmez ve muhakkak evinizin mutfak alışverişi, kişisel ihtiyaçları gidermek gibi konularda bunu hissederdiniz. Üzgünüm ama ben de ya aşık olduğu kadını özlediği veya başka birinden hoşlandığı ve işin içinden çıkamadığı hissine kapıldım.
Eşiniz doğruyu bulabilir birine benziyor. Sabredebilirseniz hiç ses etmeyin yaşasın acısını tasasını, kız evlenince unutur gider. Ama şimdi deşerseniz, utandırılan arsızlığa alışır gibi psikolojik bir kuraldan yola çıkarsak bunu alenen konuşmak ona cesaret verir, devamı gelir.
Ha bana sorsanız ben sonuçları ne olursa olsun susamazdım o ayrı. Ama politik olmak her zaman işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?