- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.454
- 548
- 37
- Konu Sahibi deryanindunyasi
-
Ne aklı istiyorsunuz ki. Kızın saçını başını yol mu dememiz gerekli. Akıl olarak eşinize güvenin derim. Demekki güvenmiyorsunuz ki aklınızda şüphe var. Merak etmeyin eşiniz sizi seviyorsa eski sevgilisiyle aynı yerde çalısıyor diye aklı sizi terk edip ona gitmez. Bende eski sevgilimle o evliyken aynı yerde çalıştım. Hiç umrumda olmadı. İş grubundan düğün davetiyesini attı. İkimizde iş dışında mecburi durumlar hariç konusmadık. Ondan ayrılırken kararım net oldugu için evlendigini duyunca hiç bir şey hissetmedim.Merhaba arkadaşlar. eşim kamu sektöründe ve öyle tayin durumu yok. Esim 3 senedir aynı birimde çalışıyor. Ve gel gelelim eski sevgiliside aynı birime atandı. Eşim hiç bir şekilde kızla konuşmadığını söylüyor. Bende üstüne cok gitmemeye çalışıyorum. Ama içim içimi yiyor. Çünkü aynı yerde elbet görüyor. Kendi bakmazsan görmezsin diyor ama inanmıyorum. Çalışırken aklıma geliyor. Eşime belli etmiyorum ama kafayı yicem sanki. Ne yapsam çıkamadım işin içinden. Yaşanmışlıklar var. Kızi görünce elbet hatırlar. Bana lütfen akıl verin
Sonradan duyarsa daha kötü olur çünküm.Benim anlamadığım bi de şu nokta var; bu adamlar niye karılarının huyunu bildikleri halde “karıcım eski sevgilim yanıma atandı” diye koşa koşa yumurtluyorlar hemen?
Gözdağı vermek için mi acaba? Aman dikkat et yoksa kaparlarBenim anlamadığım bi de şu nokta var; bu adamlar niye karılarının huyunu bildikleri halde “karıcım eski sevgilim yanıma atandı” diye koşa koşa yumurtluyorlar hemen?
Önceden duyunca hiç kötü olmamışSonradan duyarsa daha kötü olur çünküm.
Valla bana da öyle geliyor. Yani insan karısını tanır, takmayacak bir kadın olsa söyle de belli ki uykuları kaçacak kadının, ne gerek var?Gözdağı vermek için mi acaba? Aman dikkat et yoksa kaparlar
Sonradan duyar, görürse benden sakladın diye ayri bir mevzu olurdu bence adam bak sana söyledim baştan diye kendini korumaya almış.Önceden duyunca hiç kötü olmamış
Valla bana da öyle geliyor. Yani insan karısını tanır, takmayacak bir kadın olsa söyle de belli ki uykuları kaçacak kadının yani, ne gerek var?
Bilemedim. Normal şartlarda evet söylediğin mantıklı ama konu sahibi özelinde hala mantıksız geliyor. Eşim söylemese ben yanında kim çalışıyor bilmem mesela. Gerçi söylese de umursamamSonradan duyar, görürse benden sakladın diye ayri bir mevzu olurdu bence adam bak sana söyledim baştan diye kendini korumaya almış.
Eşiniz işten ayrılamaz, kıza da başka bölümde çalış diyemez bu durumda yapacağınız ve zaten olması gereken kendinize ve eşinize güvenmek.Eşime belli etmiyorum ama kafayı yicem sanki. Ne yapsam çıkamadım işin içinden. Yaşanmışlıklar var. Kızi görünce elbet hatırlar. Bana lütfen akıl verin
Bu konuyu demin eşime okuttum o da aynı şeyi söyledi. Kadın bu kadar şeyi nerden öğrenmiş huylanacaksa adam niye söylemiş diyeBenim anlamadığım bi de şu nokta var; bu adamlar niye karılarının huyunu bildikleri halde “karıcım eski sevgilim yanıma atandı” diye koşa koşa yumurtluyorlar hemen?
Aklın yolu bir işte. Ama konu sahibinin huyunu suyunu da bilmiyoruz. Belki sürekli kontrol eden, iş yerine falan giden, eski sevgililerin çetelesini tutan bir kadındır.Bu konuyu demin eşime okuttum o da aynı şeyi söyledi. Kadın bu kadar şeyi nerden öğrenmiş huylanacaksa adam niye söylemiş diye
Bence de, çip güzel fikir, kontrol lazım.Bu adamlara birer çip takcan başka yolu yok valla
Karısına aşık değil mi o zaman bu adam? Adı üstünde eski ondan sonra karısı girmiş hayatına. Karısıyla olan güzel zamanlarını hatırlar malsın eski sevgiliyi.Ben konuya farklı açıdan bakıyorum beni tekrar o kadınla aldatacak diye kiskanmazdim . İnsan eski sevgilisini görünce aklına onunla yaşanmış güzel anılar gelir eskiyi bir sekilde yad edersin . Görmeden de olmaz mı derseniz olur da sürekli yüz yüze zamanında aşık olduğun insanla olmak bilemedim . Bunun kadının kocasını ayartmasiyla veya aldatmasiyla ilgisi yok ki. Çok rahatsız edici bir durum
Rahatsız edici hale getiren biziz ama, eşimle tanıştığımda 18 yaşındaydı hiçbir kadınla beraber yaşama vb olmamış haliyle ama lise çağlarında hormonlarınızın da tavan yapması nedeniyle aşkı çok arabesk yaşarsınız, kavuşamadığınız her aşk daha büyür içinizdeÇok rahatsız edici bir durum
Evet gizlemiş gibi olur.Sonradan duyarsa daha kötü olur çünküm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?