EŞİMİN ESKİ SEVGİLİSİ?

Nereden baksam gıcık bir durum amma velakin yapılacak bir şey de yok sizin durumunuzda.
Kendinizi bu konuya çok kaptırıp, eşinizi de sürekli darlayım, farklı imalarda bulunmayın.
Yapabilirsiniz umarım yani inşallah.

Yani ben anlamıyorum niye hemcinsinizin hazırda bekleyip kocanızı kapmaya çalıştığını düşünüyorsunuz. Kadın istese evlenirdi istememiş ayrılmışlar sizin eşinize mi kaldı kadın. Buradaki konulardaki kadınların eşi çok yakışıklı, göz alıcı falan heralde tüm kadınlar bunların peşinde. Kadın bekar olunca yırtıcı muamelesi yapılıyor hey allahım.
Kocanız işten çıksın bence iş ortamında kadın çoktur başkası da bakabilir evde otursun kimse görmez böylece.

Ne aklı istiyorsunuz ki. Kızın saçını başını yol mu dememiz gerekli. Akıl olarak eşinize güvenin derim. Demekki güvenmiyorsunuz ki aklınızda şüphe var. Merak etmeyin eşiniz sizi seviyorsa eski sevgilisiyle aynı yerde çalısıyor diye aklı sizi terk edip ona gitmez. Bende eski sevgilimle o evliyken aynı yerde çalıştım. Hiç umrumda olmadı. İş grubundan düğün davetiyesini attı. İkimizde iş dışında mecburi durumlar hariç konusmadık. Ondan ayrılırken kararım net oldugu için evlendigini duyunca hiç bir şey hissetmedim.

Önceden duyunca hiç kötü olmamış

Valla bana da öyle geliyor. Yani insan karısını tanır, takmayacak bir kadın olsa söyle de belli ki uykuları kaçacak kadının yani, ne gerek var?
Sonradan duyar, görürse benden sakladın diye ayri bir mevzu olurdu bence adam bak sana söyledim baştan diye kendini korumaya almış.

Sonradan duyar, görürse benden sakladın diye ayri bir mevzu olurdu bence adam bak sana söyledim baştan diye kendini korumaya almış.
Bilemedim. Normal şartlarda evet söylediğin mantıklı ama konu sahibi özelinde hala mantıksız geliyor. Eşim söylemese ben yanında kim çalışıyor bilmem mesela. Gerçi söylese de umursamam

Eşime belli etmiyorum ama kafayı yicem sanki. Ne yapsam çıkamadım işin içinden. Yaşanmışlıklar var. Kızi görünce elbet hatırlar. Bana lütfen akıl verin
Eşiniz işten ayrılamaz, kıza da başka bölümde çalış diyemez bu durumda yapacağınız ve zaten olması gereken kendinize ve eşinize güvenmek.
Yaşanmışlıklar aklına gelir yeniden bir şeyler hisseder ve sizi aldatır diye endişe ediyorsunuz ama aldatmak isteyen herkesle aldatabiliyor, illa eski sevgili olmasına gerek yok.

Eşinizi kuruntularla mutsuz etmeyin çünkü kaçış noktası çok yakınında gibi.
Ayrıca niye böyle bir şeyden haberiniz var ki sizin yaa

Benim anlamadığım bi de şu nokta var; bu adamlar niye karılarının huyunu bildikleri halde “karıcım eski sevgilim yanıma atandı” diye koşa koşa yumurtluyorlar hemen?
Bu konuyu demin eşime okuttum o da aynı şeyi söyledi. Kadın bu kadar şeyi nerden öğrenmiş huylanacaksa adam niye söylemiş diye

Ben konuya farklı açıdan bakıyorum beni tekrar o kadınla aldatacak diye kiskanmazdim . İnsan eski sevgilisini görünce aklına onunla yaşanmış güzel anılar gelir eskiyi bir sekilde yad edersin . Görmeden de olmaz mı derseniz olur da sürekli yüz yüze zamanında aşık olduğun insanla olmak bilemedim . Bunun kadının kocasını ayartmasiyla veya aldatmasiyla ilgisi yok ki. Çok rahatsız edici bir durum

Bu konuyu demin eşime okuttum o da aynı şeyi söyledi. Kadın bu kadar şeyi nerden öğrenmiş huylanacaksa adam niye söylemiş diye
Aklın yolu bir işte. Ama konu sahibinin huyunu suyunu da bilmiyoruz. Belki sürekli kontrol eden, iş yerine falan giden, eski sevgililerin çetelesini tutan bir kadındır.

ben kadından kuşkulanmazdım ,kadın kafasında bitirdiği bir ilişkiyi tekrar başlatmaz . Hatıralar,cart curt aklına bile gelmez .
Asıl erkekten korkmak lazım .
Özellikle ateşli bir seks hayatları olmuşsa

Karısına aşık değil mi o zaman bu adam? Adı üstünde eski ondan sonra karısı girmiş hayatına. Karısıyla olan güzel zamanlarını hatırlar malsın eski sevgiliyi.
E hemen mahkemeden gün alsınlar bari eski sevgili ile çalışıyor diye. Boşansın gitsin.

Çok rahatsız edici bir durum
Rahatsız edici hale getiren biziz ama, eşimle tanıştığımda 18 yaşındaydı hiçbir kadınla beraber yaşama vb olmamış haliyle ama lise çağlarında hormonlarınızın da tavan yapması nedeniyle aşkı çok arabesk yaşarsınız, kavuşamadığınız her aşk daha büyür içinizde evlendikten sonra ilk aşkıyla aynı mahallede oturdum, lisedeyken flörtleşip kikirdeştiği kızlardan biriyle yanyana evlerde yaşadık arkadaş olduk :)
Kaldı ki gençlikte her olayı daha abartılı yaşıyorsunuz zira mantık her zaman devrede olmuyor hormonal ve duygusal davranıyorsunuz daha tehlikeli çağlar bence, konudaki eş 30 yaş üzeri aklın mantığın daha hakim olduğu olgunlaşmış bir adam ergen gibi eski duygulara kapılacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…