- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi deryanindunyasi
-
Eski sevgilisiyle çalıştığı için bosansin demedim ben olsam çalışması benim için büyük bir sorun dedim . Çözüm verebilecek bilgiye sahip değilim çünkü memuriyette işler nasıl yürüyor bilmiyorum özel sektörde olsa ben eşimden işten cikmasini isterdimKarısına aşık değil mi o zaman bu adam? Adı üstünde eski ondan sonra karısı girmiş hayatına. Karısıyla olan güzel zamanlarını hatırlar malsın eski sevgiliyi.
E hemen mahkemeden gün alsınlar bari eski sevgili ile çalışıyor diye. Boşansın gitsin.
Keşke aklı yetebilen birileri yazsaydı başlığaAkıllık bir durum yok, yapacak bir şey yok elbet görüyordur ve yaşanmışlıklar aklına geliyordur. Bence işi bıraksın ev erkeği olsun siz ona bakarsınız.
Bilmiyorum ki Mune hanım ben 18 yaşımda aşık olduğum kişiyi yolda görsem tanımam herhalde . Ama aynı evi paylaştığın duygular hissettiğin biriyle sürekli aynı yerde çalışmak çok daha ayrı bir durum bence . Ortada aldatma olur mu değil benim demek istediğim eski hatıralarını sürekli canlı canlı karşısında görmesi benim için sıkıntı ben kendi eski ilişkilerimin olduğu bir yerde de çalışmazdım. Yani belki ben duygusal bakiyorumdur bence bir ilişki bitti açma kapama düğmesi yok ki hersey silinmiyorRahatsız edici hale getiren biziz ama, eşimle tanıştığımda 18 yaşındaydı hiçbir kadınla beraber yaşama vb olmamış haliyle ama lise çağlarında hormonlarınızın da tavan yapması nedeniyle aşkı çok arabesk yaşarsınız, kavuşamadığınız her aşk daha büyür içinizdeevlendikten sonra ilk aşkıyla aynı mahallede oturdum, lisedeyken flörtleşip kikirdeştiği kızlardan biriyle yanyana evlerde yaşadık arkadaş olduk :)
Kaldı ki gençlikte her olayı daha abartılı yaşıyorsunuz zira mantık her zaman devrede olmuyor hormonal ve duygusal davranıyorsunuz daha tehlikeli çağlar bence, konudaki eş 30 yaş üzeri aklın mantığın daha hakim olduğu olgunlaşmış bir adam ergen gibi eski duygulara kapılacaksa
Keşke, o zaman doğruca sizi bulurdu.Keşke aklı yetebilen birileri yazsaydı başlığa
Üniversitede sınıf arkadaşı yani aynı bölüm mezunu aynı yerde yaşayan insanlarsa atanacak kurum sayısı bellidir. Okul değilse atıyorum vergi tapu falan gibi yerlerse denk gelmiştir.Memlekette o kadar kamu kurumu varken nasıl aynı yere denk geliyorlar, benim aklım buna takıldı. Bu kadar tesadüf olabilir mi?
İyi de o kadar az kişi kendi memleketine atanıyor ki. O nedenle şaşırdım.Üniversitede sınıf arkadaşı yani aynı bölüm mezunu aynı yerde yaşayan insanlarsa atanacak kurum sayısı bellidir. Okul değilse atıyorum vergi tapu falan gibi yerlerse denk gelmiştir.
Valla sağlıkçı ya da öğretmen değilse b grubu ya da adalet bakanlığına atanan tanıdıklarımın hepsi bulunduğu şehre atandı. Özellikle mülakat süreci olanlarda kimse başka şehre gidip de mülakata girmiyor hele ki puanı iyiyse kendi ilinin açılmasını bekliyor.İyi de o kadar az kişi kendi memleketine atanıyor ki. O nedenle şaşırdım.
Genelde ihtiyaç duyulan illere tayin edilir memur olanlar. Belki de ben yanlış biliyorumdur.
Bizim birimde eski sevgiliyi geç, eskiden evli olan bi çift vardi görevlendirme ile bi ekibe gelmişlerdi sonuçta evlilik dahil o kısıma gelene kadar neler neler yaşaniyo nişani dügünü var. Hiçte sorun olmadı gayet resmiydiler içinizi bulandirmayin,bir şey yapacak adam her türlü yapar eskisini bulması gerekmezMerhaba arkadaşlar. eşim kamu sektöründe ve öyle tayin durumu yok. Esim 3 senedir aynı birimde çalışıyor. Ve gel gelelim eski sevgiliside aynı birime atandı. Eşim hiç bir şekilde kızla konuşmadığını söylüyor. Bende üstüne cok gitmemeye çalışıyorum. Ama içim içimi yiyor. Çünkü aynı yerde elbet görüyor. Kendi bakmazsan görmezsin diyor ama inanmıyorum. Çalışırken aklıma geliyor. Eşime belli etmiyorum ama kafayı yicem sanki. Ne yapsam çıkamadım işin içinden. Yaşanmışlıklar var. Kızi görünce elbet hatırlar. Bana lütfen akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?