EŞİMİN ESKİ SEVGİLİSİ?

Eski sevgilisiyle çalıştığı için bosansin demedim ben olsam çalışması benim için büyük bir sorun dedim . Çözüm verebilecek bilgiye sahip değilim çünkü memuriyette işler nasıl yürüyor bilmiyorum özel sektörde olsa ben eşimden işten cikmasini isterdim

Bilmiyorum ki Mune hanım ben 18 yaşımda aşık olduğum kişiyi yolda görsem tanımam herhalde . Ama aynı evi paylaştığın duygular hissettiğin biriyle sürekli aynı yerde çalışmak çok daha ayrı bir durum bence . Ortada aldatma olur mu değil benim demek istediğim eski hatıralarını sürekli canlı canlı karşısında görmesi benim için sıkıntı ben kendi eski ilişkilerimin olduğu bir yerde de çalışmazdım. Yani belki ben duygusal bakiyorumdur bence bir ilişki bitti açma kapama düğmesi yok ki hersey silinmiyor

Hayırlı olsun vs gibi ufak tefek sohbetler olabilir gibi geldi bana

Neden ayrılmışlar mesela? Bence bu çok önemli.

Bazı insanlar kafaları arkaya dönük yaşar, bazısı ileriye bakar, bazısı şimdidedir. Bilemiyorum eşiniz duygu olarak bu olayın neresinde?

Eğer eşiniz severken kadın bunu terk ettiyse haklısınız ama eşiniz soğumuş ve ayrılmışsa, duygusu bitmişse o kadar delirmenize gerek yok.

Ben olsam kamu sınavına girer, memurluk sınavını kazanır aynı birime müdür olarak işe başlardım.

Eee tabi bir süre sonra da kızı -2 kata sürerdim.

Neden içiniz içinizi yiyor Allah aşkına! Adı üzerinde eski, eskimiş. Siz aynı durumda bir işe başlasanız ne yapardınız birde bunu düşünün.

Ben çok çok sevdiğim, aşık olduğum 6 sene beraber olduğum adamla aynı birimde çalışıyordum.
Şu anda sıfır.
Hiçbir şey ifade etmiyor benim için
Evet ne güzel günlerdi, hayatımın en büyük askiydi, deli dolu bir aşk yaşadık diyorum ama şu anda karşındaki adam o adam değil.
Yani o, o zamandi. O duygular o zamana ve ve zamandaki kişiye aitti. Köprünün altından çok sular akti. Yaşandı ve bitti. Önüme gül yapraklarindan halılar serse,fildişi den kuleler hediye etse de bitti benim için.
Sizi bilmem,eşiniz de dikkatliyse bence evliliginizi yipratmaniza gerek yok. Kendinizi de kıyaslamayın. Yuruseydi ayrilmazlardi. Bu arada halen aynı birimdeyiz. Aynı koridor hatta. 20 adım ilerdeki odada. Ama umrumda değil.

Düşünüyorum eski sevgilim aynı işyerine gelse yüzüne bile bakmam,bitmiş gitmiş tinlamam.gel gelelim herkes ben değil.size anca sabır dileyebiliriz

Memlekette o kadar kamu kurumu varken nasıl aynı yere denk geliyorlar, benim aklım buna takıldı. Bu kadar tesadüf olabilir mi?

Memlekette o kadar kamu kurumu varken nasıl aynı yere denk geliyorlar, benim aklım buna takıldı. Bu kadar tesadüf olabilir mi?
Üniversitede sınıf arkadaşı yani aynı bölüm mezunu aynı yerde yaşayan insanlarsa atanacak kurum sayısı bellidir. Okul değilse atıyorum vergi tapu falan gibi yerlerse denk gelmiştir.

Üniversitede sınıf arkadaşı yani aynı bölüm mezunu aynı yerde yaşayan insanlarsa atanacak kurum sayısı bellidir. Okul değilse atıyorum vergi tapu falan gibi yerlerse denk gelmiştir.
İyi de o kadar az kişi kendi memleketine atanıyor ki. O nedenle şaşırdım.
Genelde ihtiyaç duyulan illere tayin edilir memur olanlar. Belki de ben yanlış biliyorumdur.

İyi de o kadar az kişi kendi memleketine atanıyor ki. O nedenle şaşırdım.
Genelde ihtiyaç duyulan illere tayin edilir memur olanlar. Belki de ben yanlış biliyorumdur.
Valla sağlıkçı ya da öğretmen değilse b grubu ya da adalet bakanlığına atanan tanıdıklarımın hepsi bulunduğu şehre atandı. Özellikle mülakat süreci olanlarda kimse başka şehre gidip de mülakata girmiyor hele ki puanı iyiyse kendi ilinin açılmasını bekliyor.

Yani eşinize güveniyorsanız bence önemli bir şey değil. Cidden yapacak olan adam her türlü yapar yapmayacak olansa yapmaz yani. Benim görüşüm budur. Tabi kadın ister mi evli eski sevgiliyi o da ayrı mesele ama o bile önemli değil önemli olan eşinizin aldatmamasi.

Açıkçası uğraşıp didinip kpss den iyi bir puan almış bir memur adayıysam atanacak durumum varsa atandığım yerde eski sevgilim varmış yokmuş hiç bakmazdım. Çalışmak istediğim birimde açık varsa eski sevgilimin orada çalışıyor olması beni bağlamaz. O kadar çalışmışım neden vazgeçeyim kazanabileceğim şeyden.

Ben en cok kocamın bana neden bunu söyledigiyle ilgilenirdim. Gerisi beni baglamaz.

İstedikleri kadar alevli, kavurucu seks hayatları olsun, aynı evde yaşasınlar, yok hatıralar, yok anılar.. zerre ilgilenmedigim seyler. Asıl önemli olan bana söylemesi. Neden diye düşündürttürür bana.

Sanirim ben de kotu hissederdim ama atama sansi yok diyorsunuz bu durumda yapacak bir sey yok gibi duruyor. Mevcut ulke sartlarinda isini birakmak verilecek en kotu karar olur cunku.

Tayin olmayan kurum da olsa bir sürü birim vardır. Durumu en üst makama bildirip yer değişikliği istesin. Çocuklarımın babasıyla aynı kurumda çalışsam cinnetlik olurum ben size hak verdim

Bizim birimde eski sevgiliyi geç, eskiden evli olan bi çift vardi görevlendirme ile bi ekibe gelmişlerdi sonuçta evlilik dahil o kısıma gelene kadar neler neler yaşaniyo nişani dügünü var. Hiçte sorun olmadı gayet resmiydiler içinizi bulandirmayin,bir şey yapacak adam her türlü yapar eskisini bulması gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…