Eşimin gizli Facebook'u

Ben cevap vereyim,çoğunluk ütülemiyor :)Ben sonradan alıştım ütülemeye külotları ama çorapları ihmal ediyorum
Ben ütülüyorum =) Herkes de ütülüyor sanıyordum. Üstelik türk bayanların temizlik konusundaki titizliğiyle tanışınca çok şaşırmıştım. =) (tanıdıklarımdan örnek veriyorum)

Ben ütülüyorum =) Herkes de ütülüyor sanıyordum. Üstelik türk bayanların temizlik konusundaki titizliğiyle tanışınca çok şaşırmıştım. =) (tanıdıklarımdan örnek veriyorum)

çorabın neresi ütülenio ya zaten kücücük sadece üstüne basılmış olur mikrobiyal açıdan baska mantığı varmı

Hak veriyorum size boşanmak kolay birşey degil hamile de bence eşini oynatana kadar böyle birşey bulduğunu neden ihtiyaç duyduğunu sormalı ve usulünce oturup konuşmalıdır belki kocasının kendincd sebepleri vardır ha yaptığı doğru olmasa da buna iten nedeni bulup ona göre hareket etmek kazım yada kendini sorgulaması gbi

burada yazan bazı kadınların üstlerine kuma alınmasını falan istiyorum, ondan sonra kocalarını bu duruma iten sebepleri düşünüp dursunlar onurlu bir şekilde terk edilseler de olur; göbekli çirkin kocaları bile onları beğenmesin, "kokuyorsun, suyu ısıtmamışsın" diye aldatsalar da olur... mercimek kabak takbiyesiyle kumaya kesin çözüm!

Yaw he he Adriana Lima da kendini saldığı için aldatıldı, kocasının şehla gözleri dışarı kaydı

heyy sulu sevgi kadını namı diğer sulusevgi

yaw o kadar yazdın yazdın da yazının sonuna bari oldu olacak erkeklerin g...de öpün deyip son noktayı koysaydın

siz çok yaşayın hemi

ayrıca buda yeni moda galiba bi uzman türüyor hemen konularda açılın ben psikoloğum o saçma uzzuuuunn yazıların hiç birini okumadım sadece he he diyorum

siz çok yaşayın hemi

ayrıca buda yeni moda galiba bi uzman türüyor hemen konularda açılın ben psikoloğum o saçma uzzuuuunn yazıların hiç birini okumadım sadece he he diyorum

Evet bu yeni moda erkek dilinden anlayan komşu teyze tavsiyesi veren mükemmel eş profili çizen uzmanlar yeni türedi aldatma konularında.

Yatak çarşafı asla ütülemem. İç çamaşırı ve çorap ütülüyorum mikrop kırılıyomuş diye. Çarşafla uğraşılır mı kız

Evet bu yeni moda erkek dilinden anlayan komşu teyze tavsiyesi veren mükemmel eş profili çizen uzmanlar yeni türedi aldatma konularında.

off sorma ya bide böyle şey olurmu falan filan yazsak hemen Allah senin kocana sabır versin piiii demeler Allah bizi böyle psikologlarla karşılaştırmasın nediyeyim

Yatak çarşafı asla ütülemem. İç çamaşırı ve çorap ütülüyorum mikrop kırılıyomuş diye. Çarşafla uğraşılır mı kız
Neden uğraşılmasın? Onun da mikrobunu kırmak gerekmez mi, sonuçta üzerinde yatıyoruz, tenimiz değiyor filan... Bir de dümdüz olunca çok güzel görünüyor, çarşafı yeni serdiğimde =)

off sorma ya bide böyle şey olurmu falan filan yazsak hemen Allah senin kocana sabır versin piiii demeler Allah bizi böyle psikologlarla karşılaştırmasın nediyeyim

Doktorasını bitirmiş psikolog sen hayatta mutlu olamazsın. Allah senin kocana sabır versin der mi ya

ben bi çok şeyi ütülemem takım gömlek falan dışında o ne ya iç çamaşırını niye ütüliyeyim temizlik onlamı belli oluyor 60 derecede ön yıkamalı yıkıyorum işte daha ne

Neden uğraşılmasın? Onun da mikrobunu kırmak gerekmez mi, sonuçta üzerinde yatıyoruz, tenimiz değiyor filan... Bir de dümdüz olunca çok güzel görünüyor, çarşafı yeni serdiğimde =)

En nefret ettiğim şey ütüdür benim

Ailemle yaşarken annem hep ütülettiriyodu. Fenalık geldi bana galiba.annem, teyzem, halamlar ananem falan ütülerdi hep yani. Öyle gördüm ama yapamıyorum. Yumoş kokusu yetiyor bana ütü istemiyorum.

Son düzenleme:

ben lastikli çarşaf kullanıyorum takınca dümdüz oluyo

Doktorasını bitirmiş psikolog sen hayatta mutlu olamazsın. Allah senin kocana sabır versin der mi ya

yeni psikologlar böyle napalım alışıcaz geçen bi konuda da vardı

ben bi çok şeyi ütülemem takım gömlek falan dışında o ne ya iç çamaşırını niye ütüliyeyim temizlik onlamı belli oluyor 60 derecede ön yıkamalı yıkıyorum işte daha ne

Eşimin ayak mantarı varken doktor demişti çorapları ütüle diye. Öyle kaldı bana da. Ama ben de ütülememeye çalışıyorum bakıyorum düzgünse koyuyorum dolaba kıyafetleri falan

He ya,eskiden buralar hep dutluktu.
Bu arada eski cevaplarını okuyun çok fantastik şeyler var içlerinde
zıbarıp yatmak,arabada 5 evde 15,bu kafaya mutluluğu bulamazsından daha da fazlası...Boş vaktim gelsin açıp okucam,çok seviyorum böyle.

ben lastikli çarşaf kullanıyorum takınca dümdüz oluyo

yeni psikologlar böyle napalım alışıcaz geçen bi konuda da vardı

Lastikli çarşaf benim de kurtarıcım ohhh mis gibi geriyorum ütü falan istemiyo

Hee hatırlıyorum bak o konuyu da ama nickini unuttum. Unutmiyim diyodum unutmuşum. Başka yerde denk gelirsem yine dalga geçiyim

ay zaten kimse ütülemiyorki artık eskiden temiz olsun derdi vardı şimdi bilmem kaç derecede yıkıyoruz ön yıkamalı zaten temizlenmiyosa ölelim ben sadece klasik kıyafetleri ütülüyorum tshirt kot falan hayatta ütülemem düzgünce asıp kurutunca dümdüz oluyor anam sağolsun o öğretti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…