Ben ütülüyorum =) Herkes de ütülüyor sanıyordum. Üstelik türk bayanların temizlik konusundaki titizliğiyle tanışınca çok şaşırmıştım. =) (tanıdıklarımdan örnek veriyorum)Ben cevap vereyim,çoğunluk ütülemiyor :)Ben sonradan alıştım ütülemeye külotları ama çorapları ihmal ediyorum
Ben ütülüyorum =) Herkes de ütülüyor sanıyordum. Üstelik türk bayanların temizlik konusundaki titizliğiyle tanışınca çok şaşırmıştım. =) (tanıdıklarımdan örnek veriyorum)
asude_bahar,Bu kafayla asla mutlulugu bulamazsın cunku cok saygısızsın.
Kusura kalma ama biz türk bayanlarda alan aldı satan sattı diyip kendilerine bakmıyor.
Yurt dışında 3 sene kaldım bircok ab ülkesinde gunde 8 st calısıp 2 cocuk buyuten
insanlar biliyorum ve kendilerine cok iyi bakıyorlar. Olayın istersen tadını
kacırmıyalım, begenmiyorsan okuma.
gotik1500 , canım boşan diyenler, ayrıl diyenler bekara karı boşamak koray derim kendilerine. Ustelik hamilesinde. Bu durumda
eşinin bu yola neden gittigini bulmak lazım. Hemen bazı muhalifler bu kadının görevimi diyecekler, bende evet yuvayı yapan dişi
kuş sözünü kendilerine hatırlacam. Erkek bozmaya calıssada kadın bunu yapacak. Ama tabiki bi noktaya kadar. AB ulkeleri
icinde en OBEZ kadınların turk kadını oldugunu biliyormuydunuz. Sizce bu bizdeki sorunların kaynagı olabilirmi ?.
Lafım sana degil gotik1500, lafım genel turk kadınına, hele calısmayıp sadece evde oturanlara. Eviniz kac m2 bilmiyorum.
Eskiden eşim benim temizlik yapmama laf ederdi, 140 m2 ev tum gunde nasıl bitmez derdi , sen yap dedim, sabah 8 de kalkdı
4 st de evi tertemiz etti ve ben şokları yaşadım. Tabi bu arada tv acmadı ve internete girmedi ve dediki SİZ KADINLARIN HATASI
Tv ve INTERNETE cok vakit ayırmanız ve vaktin nasıl gectigini anlamamanız dedi. Bu 4 stlik maratondan sonra kocama hakverdim
ve artık cumartesiler onuna beraber 8 de kalkıyorum kahvaltı sonrası o evden cıkıyor 9da baslıyorum sadece radyo acıyorum ve saat ogleden
sonra 14 e gelmeden tum ev bal dök yala oluyor. Ondan sonra gunun gerisi bana kalıyor, ister yatıyorum ister geziyorum.
Burada kac bayabn cumartesi saat 8 de kalkıp (tabiki kocası da kalkıyorsa), kocasının arkasından zıbarıp yatmıyor ??
Boşuna eskilerimiz erken kalkan yol alır, ve üzerine üzerine güneş dogan eve kısmet de girmez gibi sözler söylememiş
Sırf sabah namazı bu yuzden gunes dogmadan once kılınır ki kalkan kişi namaz sonrası işine gitsin yada ev hanımı ise
evinin işine baksın diye ama maşallah bircok ev hanımı onun yerine yatıp zıbarıyorlar.
Neyse bazı arkadaşlara kızdıgımdan bunları yazdım ama dedigim gibi, erkegi yola getirmek ancak ondaki sebebi cozmekle olur
buda onu sorgulamakla olmaz, sen sorguladıkda o geri cekilir ve yalana yonelir ve mafya gibi daha derine gider. Bu en yanlış olandır
ve sonucu kesin boşanmadır. Sen önce onu bu yola iten sebebi çözmeye calıs ve sendeki bu uyku halinin cozumunu bul.
Hem mikropları öldürüyor hem de daha düzgün duruyor, katlaması daha rahat =)çorabın neresi ütülenio ya zaten kücücüksadece üstüne basılmış olur mikrobiyal açıdan baska mantığı varmı
Hem mikropları öldürüyor hem de daha düzgün duruyor, katlaması daha rahat =)
=)=) Ben katlayarak iç içe koyuyorum =)ben iç içe koyuyorumkiii hahaha
Yaw he he Adriana Lima da kendini saldığı için aldatıldı, kocasının şehla gözleri dışarı kaydı
heyy sulu sevgi kadını namı diğer sulusevgi
yaw o kadar yazdın yazdın da yazının sonuna bari oldu olacak erkeklerin g...de öpün deyip son noktayı koysaydın
siz çok yaşayın hemi
ayrıca buda yeni moda galiba bi uzman türüyor hemen konularda açılın ben psikoloğumo saçma uzzuuuunn yazıların hiç birini okumadım sadece he he diyorum
Konu dışına çıktığım için kusuruma bakmayın =) Ben de bunu farkettim, Türkiye'de herşeyi pırıl pırıl ederler, neredeyse her gün temizlik yaparlar ama yatak çarşafı, iç çamaşır, çorap gibi şeyleri ütülemiyorlar (en azından tanıdıklarım öyle) Genelde de öyle mi? Yoksa benim etrafımda mı ütü sevmeyen insanlar var? =)
Evet bu yeni moda erkek dilinden anlayan komşu teyze tavsiyesi veren mükemmel eş profili çizen uzmanlar yeni türedi aldatma konularında.
Neden uğraşılmasın? Onun da mikrobunu kırmak gerekmez mi, sonuçta üzerinde yatıyoruz, tenimiz değiyor filan... Bir de dümdüz olunca çok güzel görünüyor, çarşafı yeni serdiğimde =)Yatak çarşafı asla ütülemem. İç çamaşırı ve çorap ütülüyorum mikrop kırılıyomuş diye. Çarşafla uğraşılır mı kız
off sorma yabide böyle şey olurmu falan filan yazsak hemen Allah senin kocana sabır versin piiii demeler Allah bizi böyle psikologlarla karşılaştırmasın nediyeyim
Konu dışına çıktığım için kusuruma bakmayın =) Ben de bunu farkettim, Türkiye'de herşeyi pırıl pırıl ederler, neredeyse her gün temizlik yaparlar ama yatak çarşafı, iç çamaşır, çorap gibi şeyleri ütülemiyorlar (en azından tanıdıklarım öyle) Genelde de öyle mi? Yoksa benim etrafımda mı ütü sevmeyen insanlar var? =)
Neden uğraşılmasın? Onun da mikrobunu kırmak gerekmez mi, sonuçta üzerinde yatıyoruz, tenimiz değiyor filan... Bir de dümdüz olunca çok güzel görünüyor, çarşafı yeni serdiğimde =)
Neden uğraşılmasın? Onun da mikrobunu kırmak gerekmez mi, sonuçta üzerinde yatıyoruz, tenimiz değiyor filan... Bir de dümdüz olunca çok güzel görünüyor, çarşafı yeni serdiğimde =)
Doktorasını bitirmiş psikolog sen hayatta mutlu olamazsın. Allah senin kocana sabır versin der mi ya
ben bi çok şeyi ütülemem takım gömlek falan dışında o ne ya iç çamaşırını niye ütüliyeyim temizlik onlamı belli oluyor60 derecede ön yıkamalı yıkıyorum işte daha ne
Evet bu yeni moda erkek dilinden anlayan komşu teyze tavsiyesi veren mükemmel eş profili çizen uzmanlar yeni türedi aldatma konularında.
ben lastikli çarşaf kullanıyorum takınca dümdüz oluyo
yeni psikologlar böyle napalım alışıcaz geçen bi konuda da vardı
En nefret ettiğim şey ütüdür benim
Ailemle yaşarken annem hep ütülettiriyodu. Fenalık geldi bana galiba.annem, teyzem, halamlar ananem falan ütülerdi hep yani. Öyle gördüm ama yapamıyorum. Yumoş kokusu yetiyor bana ütü istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?