Eşimin gizli Facebook'u

sulusevgi....Bu yazının kaynağını söyler misin ? Araştırmayı yapan kim ?

İnternette aratınca bu yazı sadece rus kızlar sitesinde,kameralı arkadaşlık sitesinde ve 1 erkek sitesinde çıkıyor.
Rus meraklısı erkeklerin uydurduğu bir yazı diye düşünüyorum.

Diğer yazıyı da ekşi sözlükten almışsın.Yanlış kaynaklara bakıyorsun bence.

Hiçte rus kadınları öyle burada yazılan gibi değil.. 45 yaşında ciltleri bozuk, alkol kullanımının cılkını çıkarmış, kocalarını kaileye almayan, ve yaşlandıkça bölgesel dobişko olmuş kadın tipleri.. Nereden biliyosun derseniz 3 ay Moskova da kalmıştım, 1 yıldan fazlada Türkmenistanda.. Genç olanlar öyle eş kıymeti falan bilecek tipler değil zatende 30 u aşınca evleniyorlar.. Bizim Türk vatandaşı erkeklerde evli bekar farketmez bu yazıdaki gibi düşündürüp kapaklıyorlar.. Gözünü seviyim mmleketimin kadının.. Vefakarlık sevgi saygı bizim kadınımızda.. Onlar başta görüntüsü güzel sonra yürüyen zombi, ama bizim kadınımız erkek değer verdikçe parlar, onlar parlak başlar ama foslar

Son düzenleyen: Moderatör:
sadece şunu biliyorum bir kadın psikoloğun asla paylaşmayacağı bir yazı.

Sadede gelelim
Sizin Türk kadınlarıyla ne zorunuz var ?
Haklı çıkmak adına internetten işinize gelen bilgileri ( bilgi değeri varsa tabi ? ) aramış taramış gelip yapıştırmışsınız da
Siz Rus musunuz

Onu bunu bilmem tarihimizdeki sadece Nine Hatun bile tüm dünya kadınlarına 1000000000000000000000000000 basar

Son düzenleme:

Turk anne babalarin yetistirdigi bireyleri ruslarla kiyaslamaniz cok hos olmus. Rus kadinlari ogullarini nasil yetistiriyormus onu da arastirin bir ara. Ama gugildan falan degil. Daha akademik arastirmalar bekliyorum sizden. Agam pasam diyip yemegi onlerine mi koyuyolarmi? Rus erkek cocuk anneeee su getir deyince annesi kosuyor muymus? Rus kizi arkadaslariyla gezmek istediginde babasi hava kararmadan evde ol diyor muymus? Elmayla armudu birbirine karistirmayin.

Öncelikle araştırmayı yapan kişinin ismini öğrenebilir miyim? Başka bir arkadaşın da dediği gibi internette çıkmıyor.

Sonra Rus kızlarının tercih sebebi olması gerçekten de çok güzel olmaları ve bunun yanında hizmet hususunda da iyi olduklarını duymuştum. Hatta bir tanıdığın tanıdığı "Abi çoraplarımı bile ütülüyor var mı ötesi" gibi bir şey demişti. Yani mağara adamından hallice erkekler kadında entellektüel birikim, eğitim, zeka falan aramıyor. Onlar güzellik ve hizmet bekliyorlar.

Kim bütün işi gücü görülsün istemez ki? Evlerimize yardımcı kadın alınca nasıl rahatlıyoruz. Ama kendisine saygısı olan her insan hayat arkadaşının güzel bir objeden yada hizmetçiden farklı olmasını ister. Fikir alışverişinde bulunabileceği, bir şeyleri konuşup tartışabileceği birilerini seçer. Her şey çoraplarının da ütülendiği bir dünya değildir.

Açıkçası ben sizden çok daha güzel cevaplar bekliyordum ama ortalama eğitim almış bir erkekten duyabileceğim laflardan fazlası gelmemiş. Sizin gibi görüşlere sahip insanların olması çeşitliliktir ama sizin gibi göüşlere sahip "uzman"ların olması, aile terapistlerinin olması benim adıma üzücü. Çünkü benim yaşamak istediğim Türkiye bu değil. Kadınların amacının erkeklerin hayatını kolaylaştırmaktan fazla olduğu bir Türkiyede yaşamak istiyorum. Evliliğin bir paylaşım olduğu, hayatın müşterek olduğu bir Türkiyede.

Dediğim gibi zayıflamak istiyorum diyen insana 10 gün hiç bir şey yeme demek ne kadar mantıklı ise, evliliğimi kurtarmak istiyorum diyen bir insana her şeyi alttan al, ne kadar ezilsen de ses etme, seksi giyin, mercimek ye demek de aynı şey. Sonuca ulaştırır ama ne şartlarda.

Son düzenleme:
sadece şunu biliyorum bir kadın psikoloğun asla paylaşmayacağı bir yazı.

Arkadaş vermiş ya kaynağını, ekşi sözlük oradaki abazan bebelerin fikir ve yorumları sanırım Eh pisikologlar bunları ciddiye alırsa vay pisikozluların haline, ruhu bozuk nesillere..

Arkadaş vermiş ya kaynağını, ekşi sözlük oradaki abazan bebelerin fikir ve yorumları sanırım Eh pisikologlar bunları ciddiye alırsa vay pisikozluların haline, ruhu bozuk nesillere..
onlar yazarda bir psikolog ve kadın olarak bu konuda, bunu ciddi ciddi paylaşırsan,garip kaçar.

Aynen katılıyorum.. Diyorum ya pisikolog bunu fikir beyan ederse pisikozlu ne yapmaz

Engel olamazsin. Zaten senden gizli yapiyor. Yeni hesap acar, yine yapar. Bu defa daha ozenli olur, tablette falan acik unutmaz

Malesef Dogru ask masli msj yoksa cok sorun etme dicem AMA Ben alsam soyleyemeZ fakat dokunakli bir mail yazar dim mektupta olabilir 😔

Saglik ve afiyette kal 🌹

Cok akillica yazmissin mas evet bence kendine degisiklik yap sac makyaj giysi gibi kadinligini on plana cikar bi kac hafta takibi birakma bunlara ragmen devam ediyorsa ozaman konus 😉

Saglik ve afiyette kal 🌹

Hayır ya ne bilim insanı baska forum sitelerınde bir kaç ergenin yazdıgını alıp bilimsel arastırma olarak buraya koymuşsun. Hadi Rus erkeklerini övsen anlarım Türk erkeklerinde bulamadığını onlarda bulmuş derim ama nedir yani bu?? bir de 100 çift üzerinde arastırılmışmış

Son düzenleme:

bu yazıda bi hata olabilir.. o 100 abaza ergenin rus kadınlarla ilgili görüşü olabilir

Çoğu eski tarihliyse bir sonuç vermeyebilir ama, sahte bir hesap açın, herhangi güzel bir bayan bulup birkaç resmini kaydedin ve sahte hesabınıza yükleyin. Eşinizin ikinci hesabına arkadaşlık isteği yollayın, mesaj yazın, merhaba tanışmak istiyorum vs gibi. Bakalım ne olacak.

EKŞİ SÖZLÜK MÜ?Ekşi Sözlük mü?Hani şu üyelerinin çoğunluğunun abazan,gerçek hayatta eline kadın eli değmemiş,ömrü boyunca yurdışına çıkmadan yurtdışındaki kadınları öven,kadınlar ve cinsellik hakkındaki bilgisi görgüsü P.rno filmlerle kısıtlı olan erkeklerin yer aldığı sözlük mü?Hani şu 'Yaaa ben çok modernim deyip sonra dul kadın başlığında 'ooo kadın zaten bakire değil,çak bir tane' gibi cümleler kuracak kadar andaval ve hanzo, medeniyetten uzak üyeleri barındıran Ekşi Sözlük mü?Hani şu kadın üyelerinin cinsiyetlerini saklamak zorunda kaldıkları aksi takdirde mesaj kutuları sapık erkek yazarlarca dolan,taciz edilen sözlük mü?Kendini entelektüel sayıp daha doğru düzgün başlık açmayı bile beceremeyen,yazım ve noktalamadan bihaber,gerçek hayatta ölseler yaşayamayacakları cinsel fantezileri gerçekmişcesine yazarak egosunu tatmin eden,kendi görüşlerine uymayanlara küfreden,saldıran abazan liseli topluluk var dolusuyla Ekşi Sözlük'te.Çooook komik Ekşi Sözlük gibi abazanlarla dolu,eline kadın eli değmeyip ilişkiler ve kadınlar hakkında ahkam kesen bir yerden örnek vermeniz.Onlar o kötüledikleri kadınlar bir yüzlerine baksa sevinçten ağlarlar.

Onların mottosu :Nefes alsın yeter malumunuz.

Son düzenleme:
bu yazıda bi hata olabilir.. o 100 abaza ergenin rus kadınlarla ilgili görüşü olabilir
yalnız uzman arkadaş hiçbir sorumuza cevap vermemiş olaya bak sen.Allah aşkınıza hangi uzman bir avuç ergen liselinin sözlerini dikkate alıp bir de karşı argüman olarak buraya yazar.Oldu olacak çocuk bahçesine gidip orada da yurdum çocuklarına kulak verelim.

Yapma güzel arkadaşım ekşisözlükte burası gibi bir platform. Çeşit çeşit üyesi var. Nasıl ki alıntıladığınız uzman da buranın bir üyesi, nasıl ki kocam çalışmama izin vermiyor ben de çalışmıyorum diyen kadın da buranın bir üyesi, nasıl ki evlenirken ev istedik vermediler ben de ayrıldım diyen kadın da buranın bir üyesi ekşi sözlükte de çeşit çeşit üye var. Bunlardan biri benim. Bunlardan biri benim eşim. Nasıl ki biri çıkıp kk kezbanlardan oluşuyor, birbirlerine kızlık zarını diktir gitsin diyen kadınlardan oluşuyor derse yanlış yapar, biri de çıkıp ekşi abazalardan oluşuyor derse yanlış yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…