Yo, temizlik ütüyle belli oluyor diye söylemedim ki ben. Sadece kendi çevremden örnek verdim, eltim, mesela, her gün süpürür yerleri siler, banyoyu baştan aşağı yıkar, her yerin tozunu alır, bütün bunları HER GÜN yapar, yere bir şey dökülse, eğilip yalayabilirsiniz o derece =) Bahar temizliğinde yardıma gitmiştim, yatağı sildikten sonra çarşaf serdik beraber, o zaman gördüm. O yüzden şaşırdım bir de, hani böylesine titiz bir bayan, o yüzden =)ben bi çok şeyi ütülemem takım gömlek falan dışında o ne ya iç çamaşırını niye ütüliyeyim temizlik onlamı belli oluyor60 derecede ön yıkamalı yıkıyorum işte daha ne
Eşimin ayak mantarı varken doktor demişti çorapları ütüle diye. Öyle kaldı bana da. Ama ben de ütülememeye çalışıyorum bakıyorum düzgünse koyuyorum dolaba kıyafetleri falan
He ya,eskiden buralar hep dutluktu.
Bu arada eski cevaplarını okuyun çok fantastik şeyler var içlerinde
zıbarıp yatmak,arabada 5 evde 15,bu kafaya mutluluğu bulamazsından daha da fazlası...Boş vaktim gelsin açıp okucam,çok seviyorum böyle.
Aa, benim de var ondan, kumaşı havluya benziyor biraz =) Onun üstüne normal çarşafı seriyorum. Benim oğlum bizimle uyuduğu için, her ihtimale karşı kullanıyorum o alttaki lastikli çarşafı.ben lastikli çarşaf kullanıyorum takınca dümdüz oluyo
yeni psikologlar böyle napalım alışıcaz geçen bi konuda da vardı
He ya,eskiden buralar hep dutluktu.
Bu arada eski cevaplarını okuyun çok fantastik şeyler var içlerinde
zıbarıp yatmak,arabada 5 evde 15,bu kafaya mutluluğu bulamazsından daha da fazlası...Boş vaktim gelsin açıp okucam,çok seviyorum böyle.
Neden uğraşılmasın? Onun da mikrobunu kırmak gerekmez mi, sonuçta üzerinde yatıyoruz, tenimiz değiyor filan... Bir de dümdüz olunca çok güzel görünüyor, çarşafı yeni serdiğimde =)
Ütüsüz ölünmez, boşverin =) Ben de salmıştım oğlum doğduğunda, bir tek oğlumun eşyalarını ve eşimin iş gömleklerini ütülüyordum =) Şimdi tekrar başladım. =)En nefret ettiğim şey ütüdür benim
Ailemle yaşarken annem hep ütülettiriyodu. Fenalık geldi bana galiba.annem, teyzem, halamlar ananem falan ütülerdi hep yani. Öyle gördüm ama yapamıyorum. Yumoş kokusu yetiyor bana ütü istemiyorum.
Aa, benim de var ondan, kumaşı havluya benziyor biraz =) Onun üstüne normal çarşafı seriyorum. Benim oğlum bizimle uyuduğu için, her ihtimale karşı kullanıyorum o alttaki lastikli çarşafı.
ay zaten kimse ütülemiyorki artık eskiden temiz olsun derdi vardı şimdi bilmem kaç derecede yıkıyoruz ön yıkamalı zaten temizlenmiyosa ölelimben sadece klasik kıyafetleri ütülüyorum tshirt kot falan hayatta ütülemem düzgünce asıp kurutunca dümdüz oluyor anam sağolsun o öğretti
Bunu burda deme bacım,sonra uzman kişisi gelecek bak görüyor musunuz Rus kadını nasıl da çarşafları ütülüyor,oysam ki siz adamları mikroplu,kırışık çarşaflarda yatırıyorsunuz sonra kocalarınız da sizi aldatıyor dicek
Koptum =)=) O çarşafların düzlüğünü eşim sadece ben ütü yaparken görüyor ve her seferinde kızıyor ütü çok elektrik yakıyor diye =) Sanıldığının aksine, öyle derinlemesine temizliği, ütüyü vs çoğu erkek farketmiyor bile =)Bunu burda deme bacım,sonra uzman kişisi gelecek bak görüyor musunuz Rus kadını nasıl da çarşafları ütülüyor,oysam ki siz adamları mikroplu,kırışık çarşaflarda yatırıyorsunuz sonra kocalarınız da sizi aldatıyor dicek
kızın konusunun içine ettik bibi ya. Geldiğimiz noktaya bakar mısın. Bir de canınfıstığının uzun ve anlamlı bir yorumundan geldik ya buralara helal olsun
=)=)=) Penye gibi olanlarını görmedim, bendeki havlu gibi olanı da kv hediye etmişti bana =) Başta neye yaradığını anlamamıştım, oğlum doğunca bu şekilde kullanabilirim diye düşündüm.aha sende anam gibisin sana anne diyebilirmiyimlastikli çarşaf üstüne ayrı bi çarşaf benimki havlulardan değil onlar sünüyor bi müddet sonra benimki pamuklu penye gibi yıkanıp serince jilet gibi oluyor mis gibi yumuşatıcı kokuyo ohh
Konu dışına çıktığım için kusuruma bakmayın =) Ben de bunu farkettim, Türkiye'de herşeyi pırıl pırıl ederler, neredeyse her gün temizlik yaparlar ama yatak çarşafı, iç çamaşır, çorap gibi şeyleri ütülemiyorlar (en azından tanıdıklarım öyle) Genelde de öyle mi? Yoksa benim etrafımda mı ütü sevmeyen insanlar var? =)
=)=)=) Penye gibi olanlarını görmedim, bendeki havlu gibi olanı da kv hediye etmişti bana =) Başta neye yaradığını anlamamıştım, oğlum doğunca bu şekilde kullanabilirim diye düşündüm.
Arkadaş ruslar çorap ütülüyor dedi, oradan merakımdan duramadım ben =) Hayır, bu ruslar şöyle ruslar böyle muhabbetini de anlamıyorum, millet sanıyor ki bütün ruslar Alena Shishkova gibi =) Kimileri evlendikten sonra çalışmaktan, eve, çocuğa bakmaktan kendini salıyorlar, şişmanlıyorlar, kocaları metres buluyorlar, çoğu bunu bildiği halde katlanıyor, çocuklarımın babası vs diye, kimilerinin kocası alkolik oluyor, çalışmıyor. Türkiye'de türklerle evlenen ruslara bakarak konuşmak kolay tabi; burda çalışmak gerekmiyor, iki ev işi yap, çocuğa bak tamam; tabi kendilerine bakacaklar, kocasına hizmet edecekler, Rusya'daki gibi hem kocayı besle hem çocuğu besle, 3 işte çalış, bir izin bile alama, kazandığın kuruş affedersiniz, pedine bile yetmesin diye bir şey yok ki.yalnız ayrıca ütü muhabbeti dönüyor olması çok komik
Yenidoğanların her şeyini ütülüyordum ben, çorabından en dışta kullanılan kundağına kadar.Çarşaf ve iç çamaşırları ütülerin bizde ama çorap sadece çocuklar ilk doğduğu sene onların ki ütülenirdi , şimdi sadece külotlu çorapları . Yetişkin çoraplarının ütülendiğini de ilk kez duydum bu arada . :26:
aha sende anam gibisin sana anne diyebilirmiyimlastikli çarşaf üstüne ayrı bi çarşaf benimki havlulardan değil onlar sünüyor bi müddet sonra benimki pamuklu penye gibi yıkanıp serince jilet gibi oluyor mis gibi yumuşatıcı kokuyo ohh
=)=)=) Penye gibi olanlarını görmedim, bendeki havlu gibi olanı da kv hediye etmişti bana =) Başta neye yaradığını anlamamıştım, oğlum doğunca bu şekilde kullanabilirim diye düşündüm.
İyiymiş o kaymama olayı, bir bakmak lazım mağazalarda =) Oğlum, maşallah, hiç sakin uyuyamaz, illa dönecek kıpırdayacak uykusunda, sabaha kadar çarşafın yarısı çıkmış oluyor =)işte normalde tek başına seriyosun rahat ediyosun oraya buraya kaymıyor lastikli olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?