Eşimin gizli Facebook'u

ben bi çok şeyi ütülemem takım gömlek falan dışında o ne ya iç çamaşırını niye ütüliyeyim temizlik onlamı belli oluyor 60 derecede ön yıkamalı yıkıyorum işte daha ne
Yo, temizlik ütüyle belli oluyor diye söylemedim ki ben. Sadece kendi çevremden örnek verdim, eltim, mesela, her gün süpürür yerleri siler, banyoyu baştan aşağı yıkar, her yerin tozunu alır, bütün bunları HER GÜN yapar, yere bir şey dökülse, eğilip yalayabilirsiniz o derece =) Bahar temizliğinde yardıma gitmiştim, yatağı sildikten sonra çarşaf serdik beraber, o zaman gördüm. O yüzden şaşırdım bir de, hani böylesine titiz bir bayan, o yüzden =)

Eşimin ayak mantarı varken doktor demişti çorapları ütüle diye. Öyle kaldı bana da. Ama ben de ütülememeye çalışıyorum bakıyorum düzgünse koyuyorum dolaba kıyafetleri falan

ütüleme kız elektrik pahalı

ay yok okuma bence gözlerine yazık daha ilk msjından anlamıştım konumuzun uzmanı bu diye valla

ben lastikli çarşaf kullanıyorum takınca dümdüz oluyo

yeni psikologlar böyle napalım alışıcaz geçen bi konuda da vardı
Aa, benim de var ondan, kumaşı havluya benziyor biraz =) Onun üstüne normal çarşafı seriyorum. Benim oğlum bizimle uyuduğu için, her ihtimale karşı kullanıyorum o alttaki lastikli çarşafı.

okudum ben onları gündüz ama telefondan okuyodum fazla giremedim muhabbete. Çok güldüm oturduğum yerde. Doktora kimlere düşmüş yarebbim

Okey falan mı çeviriyolarmış ofiste. Bildiğin kahveye gidip okey oynayan tipte amcalar bu kadına gelip danışıyomuş zaar. Rus kadınlar önüne gelenle yatınca namus bekçileri başına üşüşmüyor naaaber. Bekaret konularına da uğrasın bir ara o sulusevgi

Neden uğraşılmasın? Onun da mikrobunu kırmak gerekmez mi, sonuçta üzerinde yatıyoruz, tenimiz değiyor filan... Bir de dümdüz olunca çok güzel görünüyor, çarşafı yeni serdiğimde =)

Bunu burda deme bacım,sonra uzman kişisi gelecek bak görüyor musunuz Rus kadını nasıl da çarşafları ütülüyor,oysam ki siz adamları mikroplu,kırışık çarşaflarda yatırıyorsunuz sonra kocalarınız da sizi aldatıyor dicek

Ütüsüz ölünmez, boşverin =) Ben de salmıştım oğlum doğduğunda, bir tek oğlumun eşyalarını ve eşimin iş gömleklerini ütülüyordum =) Şimdi tekrar başladım. =)

Aa, benim de var ondan, kumaşı havluya benziyor biraz =) Onun üstüne normal çarşafı seriyorum. Benim oğlum bizimle uyuduğu için, her ihtimale karşı kullanıyorum o alttaki lastikli çarşafı.

aha sende anam gibisin sana anne diyebilirmiyim lastikli çarşaf üstüne ayrı bi çarşaf benimki havlulardan değil onlar sünüyor bi müddet sonra benimki pamuklu penye gibi yıkanıp serince jilet gibi oluyor mis gibi yumuşatıcı kokuyo ohh

kızın konusunun içine ettik bibi ya. Geldiğimiz noktaya bakar mısın. Bir de canınfıstığının uzun ve anlamlı bir yorumundan geldik ya buralara helal olsun

Koptum =)=) O çarşafların düzlüğünü eşim sadece ben ütü yaparken görüyor ve her seferinde kızıyor ütü çok elektrik yakıyor diye =) Sanıldığının aksine, öyle derinlemesine temizliği, ütüyü vs çoğu erkek farketmiyor bile =)

=)=)=) Penye gibi olanlarını görmedim, bendeki havlu gibi olanı da kv hediye etmişti bana =) Başta neye yaradığını anlamamıştım, oğlum doğunca bu şekilde kullanabilirim diye düşündüm.

Çarşaf ve iç çamaşırları ütülerin bizde ama çorap sadece çocuklar ilk doğduğu sene onların ki ütülenirdi , şimdi sadece külotlu çorapları . Yetişkin çoraplarının ütülendiğini de ilk kez duydum bu arada . :26:

=)=)=) Penye gibi olanlarını görmedim, bendeki havlu gibi olanı da kv hediye etmişti bana =) Başta neye yaradığını anlamamıştım, oğlum doğunca bu şekilde kullanabilirim diye düşündüm.

işte normalde tek başına seriyosun rahat ediyosun oraya buraya kaymıyor lastikli olduğundan

Yalnız konu sürekli form değiştiriyor,ben bir ara ekşi sözlük'e saydırdım,sonra canfistiği ile eski sözlük nasıldı yenisi nasıldı geyiği oldu,sonra ütüye geçildiben ekşi'ye fazla yüklendim yalnız,ayıp oldu.

yalnız ayrıca ütü muhabbeti dönüyor olması çok komik
Arkadaş ruslar çorap ütülüyor dedi, oradan merakımdan duramadım ben =) Hayır, bu ruslar şöyle ruslar böyle muhabbetini de anlamıyorum, millet sanıyor ki bütün ruslar Alena Shishkova gibi =) Kimileri evlendikten sonra çalışmaktan, eve, çocuğa bakmaktan kendini salıyorlar, şişmanlıyorlar, kocaları metres buluyorlar, çoğu bunu bildiği halde katlanıyor, çocuklarımın babası vs diye, kimilerinin kocası alkolik oluyor, çalışmıyor. Türkiye'de türklerle evlenen ruslara bakarak konuşmak kolay tabi; burda çalışmak gerekmiyor, iki ev işi yap, çocuğa bak tamam; tabi kendilerine bakacaklar, kocasına hizmet edecekler, Rusya'daki gibi hem kocayı besle hem çocuğu besle, 3 işte çalış, bir izin bile alama, kazandığın kuruş affedersiniz, pedine bile yetmesin diye bir şey yok ki.
Konu sahibesi kusurumuza bakmasın, gerçekten konuyu saptırdık =)

Yenidoğanların her şeyini ütülüyordum ben, çorabından en dışta kullanılan kundağına kadar.
Yetişkin çoraplarını da düzgün dursunlar ve mikrop kırılsın diye ütülüyorum, biraz da alışkanlıktan, ütülemediğim zaman sanki buruşuk buruşuk bana bakıyorlarmış gibi geliyor sepetin içinden =)

Havlu gibi olanları çarşaf değil , alez zannederdim ben , o da mı çarşaf ?

Kadın =köle mesajlarından sonra acayip bir sigara isteği bastırdı ama içemiyorum

işte normalde tek başına seriyosun rahat ediyosun oraya buraya kaymıyor lastikli olduğundan
İyiymiş o kaymama olayı, bir bakmak lazım mağazalarda =) Oğlum, maşallah, hiç sakin uyuyamaz, illa dönecek kıpırdayacak uykusunda, sabaha kadar çarşafın yarısı çıkmış oluyor =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…