Eşimin gizli Facebook'u

Ben bu yazıyı yayınlayan uzman arkadaşın o ergen cinsinden olduğundan şüphelendim şahsen

Son düzenleyen: Moderatör:

Olan olmuş, konuşmuşsunda, kendini strese sokma, olur böyle hatalar, hatasız kul olmaz, erkek hiç olmaz önemli olan icraate geçememiş, dolaylı faaliyette bulunmuş, onuda affediver, büyüklük sende kalsın, karnındaki sabinin yüzü suyu hürmetine..kendini strese sokma, bebeğin hatırına

Bakın bu söylediğinize katılıyorum,ben eskiden ekşi sözlüğün yakın bir takipçisiydim.Benim lise dönemimde bizim sınıfta şöyle muhabbetler geçerdi:'Yaa,şöyle bir grup varmış,Ekşi'de gördüm siz duydunuz mu?'Aaa Ekşi de mi duydun,dur ben de bakayım yazsana bir yere adını.'Benim de lisede üniversite de bolca film kitap,müzik grubu tavsiyesi almışlığım vardır.Eskiden-yanlışsam düzeltin- Ekşi'de biri kurallara uymazsa gereken yapılırdı,giriler sözlük formatında yazılmak zorundaydı,düzgün,nitelikli yazarları vardı.Ama Ekşi Sözlük öyle bir yer haline geldi ki insanların küfredip rahatladığı,birbirine saygısız,kadın düşmanlığının alenen yapıldığı...İnsanlar sözlük formatının dışına çıktılar,sözlüğü kişisel blog gibi kullanıyorlar.Mesela ben internette özgürlükten yanayım,bir de internet ortamı sansürsüz biraz da sert bir ortam,burada yazan herkes bunu bilmeli,ekşicilerin birçoğu bunu savunuyor,sözlüğün kapatılmasına karşı bunu savunuyor ama sonra kendilerine karşı bir eleştiri geldiğinde hemen toplu saldırıya geçiyorlar,hakaretler küfürler,tüm bunları geçtim s ile başlayan bir eylemleri var bilirsiniz söylersem ban yerim sitelere saldırı düzenliyorlarE hani özgürlüktü
istedikleri?.Eğer eleştiri kaldıramıyorlarsa öyle bir platformda bulunmaları çok komik.Erkek üyelerinin büyük kısmı ünlü kadınların tüm mahrem uzuvları hakkında tüm fantezilerini sıralarken ilgili başlığa,bir kadın üye bunu yapınca ismi kezbanlık oluyor onun başlığına millet hakaret sıralıyor.Benim ekşide yazan arkadaşlarım var(çok klişe oldu farkındayım ama var ne yapayım) kadın olduklarını belli ettikleri anda tacizler,ısrarlı mesajlar başlıyor.Diğer kimi kadınlar da sözlükte popüler olmak,sevilmek için hemcinslerini eziyor.Bu demek mi hepsi böyle?Elbette hayır,aralarında benim liseden beri takip ettiğim yazarlar da var.Ama sözlük moderatörlerinin paragözlüğü yüzünden öyle bir bilgi çöplüğü haline geldi ki o yazarları bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor.Ve son zamanlarda Türkiye'de genç nesil arasında baş gösteren neo-seksizmin en büyük kaynaklarından biri ekşi sözlük.Ben keşke genellemeseydim,o konuda haklısınız ama bu dediklerimi sulusevgi hanımın Rus kızı Türk kızı ile ilgili karşılaştırmasına referans olarak Ekşi'yi alması üstüne söyledim,söylediklerim o mesele üstüne yazılıp çizilenlere yönelikti Ekşi'de.Bir de bugün bu konuda biraz hassasım diğer topiclerde yazılanlardan ötürü.

Son düzenleme:
Ben bu yazıyı yayınlayan uzman arkadaşın o ergen cinsinden olduğundan şüphelendim şahsen

Arabada 5 evde 15,zıbarıp yatmak,Rus kızları çok iyi yeaaaa....
O Rus kızlı olayı okumadım bile,başını gördüm sonra bıraktım gözüme yazık,Allah'ın ergeninin fantezi dünyasıyla uğraşamam.

Canım incisözlükle ekşisözlüğü biraz karıştırmışsın. Çeşitli yerlere saldırılarda bulunan ve s ile başlayan aktiviyeti yapan grup incisözlük. Ve oraya üye olan da orayı takip eden de bunları bilip bunları göze alıp yapıyor. Ekşi sözlük eskisine nazaran biraz değişmiş olabilir o da belki de artık entellektüel ve ya değil herksin evine bilgisayarın ve internetin girmiş olmasından oluyor. Orda hala bir çok konu ciddi biçimde tartışılıyor, hala bir çok insan fikirlerini sunuyor.

Ha bana sorarsan tutup da uzman(!) biri olarak ekşiden kaynak göstermek saçma. (Hoş orda da kaynaktan çok esprili bir şey söylemeye çalışmış onda da kaynak belirtme ihtiyacı hissetmiş bence) Beni ekşi tespitinden çok devamındaki analiz ilgilendirdi. Onda da kaynak yok.

Psikoloji mezunu biri olarak söylüyorum.Hiçbir 'saygın 'uzman bir argümana karşı olarak siteden,forumda bulduğu kaynağı belirsiz,muhtemelen liseliler tarafından yazılmış,ne idiğü belirsiz bir yazıyı anti-argüman olarak kullanmaz.Bu arada uzman hanım sorularıma cevap vermedi hala

Konununuzu okudum ve size sabır diliyorum sizin için hayırlı olan her ne ise o şekilde sonuçlansın.
Bu aldatmaların para,eğitim yok aşk meşk evliliği ya da görücü usulu ile alakası yok.
Bu kişilik ve karakter meselesidir.
Allah korkusu olmayan insan her iki cins içinde söylüyorum aldatır da,çalar da çırpar da.
Okuduğum bir araştırmada aldatmanın ve mutsuz evliliklerin aşk evliliklerinde daha çok olduğu ve eğitimlilerde olduğu yazıyordu.
Araştırmalara bakarsak eğer öyleymiş...
Ama şu kesin ki Allah korkusu olan insan kesinlikle yanlış yapmaz ve yapmamaya gayret eder.
Bulunduğunuz durum bir kadın için çok incitici keza erkek için de aynıdır ama hamilesiniz.
Yanlışlarınız konuyu açmadan düzeltmeye çalışın bakın değişim var mı?
olmadı konuşun ve yanlış yaptığını ve çok kırıldığınızı söyleyerek konuyu neticelendirme yoluna gidin.
Bu arada ne ter kokanlar bilirim kocasını köle eden ne gül kokanlar bilirim günü gününden beter edilen.

Esasında ben de olayın dalgasına vurdum bugün bir de başka topicte gördüğüm ve hani şu 'hayırrrrr' başlıklı konu üstüne bazı yazılanlar karşısında bu konuda hassas ve biraz da sinirliyimdim tam da üstüne 'uzman'arkadaşın bu yazdığını görünce yazdım içimden geleni,görürlerse ne ala KK'daki kimi kezbanların da onlar hakkında ne düşündüğünü görmüş olurlar malum meraklılar buraya.Bu arada bir konunun üstüne ne kadar düşerseniz o konuda o kadar hassaslaşıyorsunuz,bu da benim hassas noktam orada yazdıklarımdaki temel amaç 'uzman' hanıma görüşüne anti-argüman olarak bir interaktif sözlükten bulduklarını buraya yazmasını alayla eleştirmek istedim.Ama Sözlükteki KK yorumlarının %90'ı hakaret içerse de ben aynı şekilde genellememeliydim ama zaten o yazımda da söz konusu cinsellikle ilgili,Türk kızıyla ilgili yorum yapan yazarlaraydı ki onların birçoğu dediğim gibi.Bu arada üzülerek söylüyorum ki ben ekşi sözlüğün bir bilgi çöplüğüne döndüğü konusunda çok kararlıyım artık orası sözlük değil bir günlük bana kalırsa.Ciddi siyasi konularda dahi girilerin % 80'i -en az- 'Üfff andavallar,üfff mallar ya gerizekalısınız yeminleden' öteye gitmiyor.Geri kalan yazarları ben de seviyorum ama onlara ulaşmak samanlıkta iğne aramaya benziyor,bu neo-seksizm konusunda da hala sabit fikirlerim sözlükle ilgili.Birçok erkeği hatta kadını olumsuz etkiliyor.Ama sizi kırdıysam affım ola,benimki alaycı bir yaklaşımdı,kırmadım inşallah sizi.

Tek taraf suclu degıldır benim eşim dedimşti kadınlar itekliyor bızı bakımlı olmanı istemıs demek kendını bırakma hamılede olsan benim arkadasımda hamile onun eside demiş sen hep yorgunsun dıye esler anlamaz hamılelıgı işteyken yat uyu dınlen ama o geldimi bakımını koru seni başkasına anlatıyorsa sana deger verıyor istedıgını vermıyorsun sadece bekarım falanda dıyebılırdi ama senden özelıkle bahsetmiş otur dön kendine bak ben ne yaptımda gitti dıye ha tabıkı her erkek aynı degıl icinde varaa dört dörtlülkte olsan yapar ama esını tanıyosan onu en ıyı sen bılırsın ok

İphon'den
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana bunu savunan bir eşin varsa topun ağzındasın demektir...

Sulu sevgi psikoloğ mu açtığı bir konuya baktım şimdi ben bir lisede öğretmenim demiş,psikoloji öğretmeni mi yoksa psikoloğmu merak ettim.

Sulu sevgi psikoloğ mu açtığı bir konuya baktım şimdi ben bir lisede öğretmenim demiş,psikoloji öğretmeni mi yoksa psikoloğmu merak ettim.

Evet aile terapistiymiş doktorasını da yapmış,başka cevaplarına da göz gezdirdim şimdi,millete söylediği laflar...

Sonuna kadar destekliyorum sizi. Bazen bizler gercekleri kabullenemiyoruz ama gerçekten işin asli bu. Evet hepimiz bir bireyiz kendimize saygimiz oncelikli olmali ama karı koca iliskilerinde bu degiskenlik kaydediyor. Evli degilim ama en nihayetinde kendi ailem anne ve babamdan demek istediklerinizin ozetini cok iyi anladim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana bunu savunan bir eşin varsa topun ağzındasın demektir...

Ben hic bir erkege guvenmıyorum esımde olsa ben kadınlıgımı yaparım görevlerimi yerine getırırrım, yaparsa icinde var demek bana bişey olmaz o kaybeder, ben onla herseyi konusurum kı düsüncesini bilmek ve tanımak icin

İphon'den
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki kadinda altadinca mutlaka sebebleri vardir demi hocam :121:
cünkü erkekler bos yere aldatmiyor ya kadinlarin eksiklileri var ondan
demekki kadinlarda aldatinca erkeklerin kendilerine ceki düzen vermeleri lazim,sucu kendilerinde aramalari lazim, ayni kadindan beklendi gibi
yok kadin aldatamaz demeyin derseniz adaletiniz nerde derim

Genellemenin böylesi =)
Ne zaman anlaşılacak artık Rusya'da da tıpkı Türkiye'deki gibi iyisi olduğu kadar kötüsünün de olduğunu? Onlar da insan, türkler de insan. Irkla alakalı dğeil, insanlıkla alakalı, kişilikle alakalı. Kişi kendine bakmıyorsa rus da olsa türk de olsa bakmıyordur. Kişi aldatıyorsa, türkü rusu olmaz bunun.

Bu yazdigini grmeseydim sucu kocanda arayacaktim ama sanirim sende. Buyuk bir degisiklige ihtiyacin var maddi durumun ne olursa olsun bir kadin bakimli olsun diye erkek cebindekini cikarr verir bu yuzden once bir bakim zamani kocanin dikkatini cekecek bir bakim yapmalisin ne bilim sac rengin sonra kiyafetlerin falan daha sonrasinda ise bir haftasonu ayarla ikinize ne olursa olsun.ekonomi el vermedgi icin plan yapmaktan cekinme hersey para degil soncta cikip gezin hic yoktan bide hesap acma once bu dediklerimi dene snra yavas yavas oradan.kopacaktir kopmuyirsada hesabi dene ama esini bos birakma firsati olmayacaktr senin planlarindan oraya girmeye snra yavas yavas kopar hersey sende biter canim nolur beni dinle denemekten zarar cikmaz

Konu dışına çıktığım için kusuruma bakmayın =) Ben de bunu farkettim, Türkiye'de herşeyi pırıl pırıl ederler, neredeyse her gün temizlik yaparlar ama yatak çarşafı, iç çamaşır, çorap gibi şeyleri ütülemiyorlar (en azından tanıdıklarım öyle) Genelde de öyle mi? Yoksa benim etrafımda mı ütü sevmeyen insanlar var? =)

ya arkadaşlar şu sulu kadının hastalarım falan dediği insanlar gerçekse (kuaförde dertleştiği kadınlara da hastalarım diyor olabilir) onları tek tek uyarmak istiyorum, vicdanım sızlıyor. kadın "takviye" kelimesini yazmaktan aciz; vitamin takbiyesi yazmış. muhtemelen doğrusunun "takbiye" olduğunu düşünüyor...
gerçi gerçek de olabilir yazdıkları, bu ülkede o kadar çok vasıfsız insan var ki... ama ben en fazla 2 yıllık bir bölüm okumuş olduğunu ya da kurs tarzı bir yere gitmiş olduğunu düşünüyorum. çünkü ne yaptığı da belli değil, bir yüksek lisans yapmış, bir "doktora vermiş". doktoran varsa yüksek lisanstan bahsetmezsin.
çok fazla Ahu Tuğba filmi izlemiş zavallı bir kadın... daha fazla cevap verilmemeli bence, yardım alması gerekiyor çünkü.

Ben cevap vereyim,çoğunluk ütülemiyor :)Ben sonradan alıştım ütülemeye külotları ama çorapları ihmal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…