Eşimin gizli Facebook'u

aman ya böyle tespitler yapanların çoğu yabancı insanları sadece filmlerden ya da yaptıkları bir haftalık turistik geziden tanıyorlar. atıyorum yolda yürürken burnunu karıştıran bir alman görse "almanlar çok pis ya, burunlarını karıştırıyolar hep :/ " diye genelleme yapacak genişlikteler :) aynı şekilde türk kızı şöyle kıskanç, her yerde sevgilisini anlatır vs diye zırvalayanlar da bunların neredeyse bütün dünya kadınlarının ortak özellikleri olduğunu bilmiyorlar.
rusların çorap ütülemeyle meşhur olduklarını bilmiyordum, biz de ütüleriz. ama kazan tatarıyım, belki ruslardan öğrenmişizdir :)

Havlu gibi olanları çarşaf değil , alez zannederdim ben , o da mı çarşaf ?

Kadın =köle mesajlarından sonra acayip bir sigara isteği bastırdı ama içemiyorum
Alez biraz daha kalın diye biliyordum ben, ama olabilir de yani.
Benimki böyle bir şey

Sigara iyi giderdi, ama ben de içemiyorum =(

Kadın =köle mesajlarından sonra acayip bir sigara isteği bastırdı ama içemiyorum

Niye içemiyorsun?O mesajlardan sonra ben de saydırdım sulu uzman kişisine,rahatladım artık,arada ekşi sözlük de nasibini aldı.

Son düzenleme:
Ütüleyen vardır, ütülemeyen vardır, bütün ruslar çorap ütüler diye bir şey yok =)

Bizde öyle yaklaşık bir yaşına kadar istisnasız kullandığı herşey ütülenirdi . Şimdi herşey yine ütülenirde çoçukların çoraplarını es geçiyoruz .

Bizim çoraplar genelde çiftlenmek için bakar , ütülemek aklımdan dahi geçmedi . :26:

Çok da gerekli bir şey değil, boşverin =) Ütüleseniz de kimse anlamayacak nasılsa =) En azından bizde kimse anlamıyor =)

Alez biraz daha kalın diye biliyordum ben, ama olabilir de yani.
Benimki böyle bir şey
Eki Görüntüle 1146807
Sigara iyi giderdi, ama ben de içemiyorum =(

bilmiyorum ki , hazır uzman kişi vardı konuda , bunu da ona soralım iyisimi , herşeyi bilir o
Sonra

Niye içemiyorsun?O mesajlardan sonra ben de saydırdım sulu uzman kişisine,rahatladım artık,arada ekşi sözlük de nasibini aldı.

Süt veriyorum , o nedenle içemiyorum .

içme içme pis kaka o

İyiymiş o kaymama olayı, bir bakmak lazım mağazalarda =) Oğlum, maşallah, hiç sakin uyuyamaz, illa dönecek kıpırdayacak uykusunda, sabaha kadar çarşafın yarısı çıkmış oluyor =)

ben pazardan aldım hatta yaz geldi bikaç tane daha alıcam malum yaz

Uzman çoktan yattı uyudu, yarın okulu var =)

buyrun hamfendi bende piskoloji ve çarşaf üzerine doktora verdim, mastır çürüddüm. size tabsiyem çarşaflarınızı kocanızla birlikte yıkayın, kendi eksiklerinize bakın, sonrada bir mercimek yemeyi yedinizmi çok güzel olur. ben bunları yabdım hastalarımada tabsiye ediyorum. çok mutluyum hep çarşafda sevişiyoruz bazende ekşi sözlük okuyoruz.

oldu mu?

Cnmm bak ben nişanlımda aynı olayı yaşadm daha nişanlanmamştk bnden gizli 1 sene kullanmş önce mailini sonra faceini patlattım baktm numara alıp verme yok görüşme yok geik muhabbet ne olursa olsun teketrim önce ağladı yeminler etti nişana az kalmş aileler biliyo iki arad bir derede kaldm sonra bir şans için yalvardı verdim şartlarm ağırdı kabl edersen dedim etti o gün bugündr yaptığını öyle bir ödettim ki burada yazamıorm çok uzun hayatı zehir ettim dedim ya çek beni böyle yada git gitse üzülmeyeceğimi biliyordu sonra namaza başladı arkadaşlarındn koptu hayatını tamamen değiştirdi neden yaptğını soruyorm anlamadm sen yakalayana kadr farkında bile değildim dedi yani ben bir şans verdim başkasına olsa verme diyorm çünkü bnm hayatm bnm elimde ama başkasına affet dersem ne olur aonucu bilemiyorm sen en iyisini bilirsin benm yaşadığım bu senn değil karşındakinin istemesi lazm bu durumu düzeltmeyi he benmki artık şunu biliyo ben bir daha yalan söyler kandırmaya çalşrsam beggy çeker gider ve umrunda olmaz seninde bunu ona vermen ve ipleri eline alman lazım

Beggyy

33e geldiğinde görüşelim bacım şaka biyana hem çocuk hem okadar ütü ev işi nasıl yetiştiriyosun yazık değilmi sana :26: tabi öyle mutluysan o başka
Hem ev işi çok yormuyor, ben öyle her gün yapamam zaten temizlik filan, sıkılırım. Eşim 4 günde bir, gündüz vardiyasında çalışıyor, ben de 4 günde bir genel 'banyo-yerleri süpür sil-toz al temizliğini' yapıyorum, ayrıntılı temizliği ayda birer defa değişik günlere bölerek yapıyorum.

abboww sabah 9 gece 2 mesain çok uzunmuş hiç bana göre değil çok tembelim galiba kocam beni aldatsa haklı uzmanımız olsaydı öyle derdi
Eskiden (ahhh eskiden) oğlum saat 12de uyanırdı. Artık 9'da kaldırıyor beni, yapacak bir şey yok =) Akşamları da temizlikle uğraşmıyorum, oğlum uyumuş oluyor, ben sabah yapamadıysam sporumu yapıyorum, kitabımı okuyorum, ders çalışıyorum, forumda takılıyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…