Arkadaş ruslar çorap ütülüyor dedi, oradan merakımdan duramadım ben =) Hayır, bu ruslar şöyle ruslar böyle muhabbetini de anlamıyorum, millet sanıyor ki bütün ruslar Alena Shishkova gibi =) Kimileri evlendikten sonra çalışmaktan, eve, çocuğa bakmaktan kendini salıyorlar, şişmanlıyorlar, kocaları metres buluyorlar, çoğu bunu bildiği halde katlanıyor, çocuklarımın babası vs diye, kimilerinin kocası alkolik oluyor, çalışmıyor. Türkiye'de türklerle evlenen ruslara bakarak konuşmak kolay tabi; burda çalışmak gerekmiyor, iki ev işi yap, çocuğa bak tamam; tabi kendilerine bakacaklar, kocasına hizmet edecekler, Rusya'daki gibi hem kocayı besle hem çocuğu besle, 3 işte çalış, bir izin bile alama, kazandığın kuruş affedersiniz, pedine bile yetmesin diye bir şey yok ki.
Konu sahibesi kusurumuza bakmasın, gerçekten konuyu saptırdık =)
Havlu gibi olanları çarşaf değil , alez zannederdim ben , o da mı çarşaf ?
Kadın =köle mesajlarından sonra acayip bir sigara isteği bastırdı ama içemiyorum
Ütüleyen vardır, ütülemeyen vardır, bütün ruslar çorap ütüler diye bir şey yok =)aman ya böyle tespitler yapanların çoğu yabancı insanları sadece filmlerden ya da yaptıkları bir haftalık turistik geziden tanıyorlar. atıyorum yolda yürürken burnunu karıştıran bir alman görse "almanlar çok pis ya, burunlarını karıştırıyolar hep :/ " diye genelleme yapacak genişlikteler :) aynı şekilde türk kızı şöyle kıskanç, her yerde sevgilisini anlatır vs diye zırvalayanlar da bunların neredeyse bütün dünya kadınlarının ortak özellikleri olduğunu bilmiyorlar.
rusların çorap ütülemeyle meşhur olduklarını bilmiyordum, biz de ütüleriz. ama kazan tatarıyım, belki ruslardan öğrenmişizdir :)
Yenidoğanların her şeyini ütülüyordum ben, çorabından en dışta kullanılan kundağına kadar.
Yetişkin çoraplarını da düzgün dursunlar ve mikrop kırılsın diye ütülüyorum, biraz da alışkanlıktan, ütülemediğim zaman sanki buruşuk buruşuk bana bakıyorlarmış gibi geliyor sepetin içinden =)
Çok da gerekli bir şey değil, boşverin =) Ütüleseniz de kimse anlamayacak nasılsa =) En azından bizde kimse anlamıyor =)Bizde öyle yaklaşık bir yaşına kadar istisnasız kullandığı herşey ütülenirdi . Şimdi herşey yine ütülenirde çoçukların çoraplarını es geçiyoruz .
Bizim çoraplar genelde çiftlenmek için bakar , ütülemek aklımdan dahi geçmedi .:26:
Alez biraz daha kalın diye biliyordum ben, ama olabilir de yani.
Benimki böyle bir şey
Eki Görüntüle 1146807
Sigara iyi giderdi, ama ben de içemiyorum =(
Niye içemiyorsun?O mesajlardan sonra ben de saydırdım sulu uzman kişisine,rahatladım artık,arada ekşi sözlük de nasibini aldı.
Uzman çoktan yattı uyudu, yarın okulu var =)bilmiyorum ki , hazır uzman kişi vardı konuda , bunu da ona soralım iyisimi , herşeyi bilir o
Sonra
Süt veriyorum , o nedenle içemiyorum .
Havlu gibi olanları çarşaf değil , alez zannederdim ben , o da mı çarşaf ?
Kadın =köle mesajlarından sonra acayip bir sigara isteği bastırdı ama içemiyorum
İyiymiş o kaymama olayı, bir bakmak lazım mağazalarda =) Oğlum, maşallah, hiç sakin uyuyamaz, illa dönecek kıpırdayacak uykusunda, sabaha kadar çarşafın yarısı çıkmış oluyor =)
Uzman çoktan yattı uyudu, yarın okulu var =)
Çok da gerekli bir şey değil, boşverin =) Ütüleseniz de kimse anlamayacak nasılsa =) En azından bizde kimse anlamıyor =)
Çok da gerekli bir şey değil, boşverin =) Ütüleseniz de kimse anlamayacak nasılsa =) En azından bizde kimse anlamıyor =)
Uzman çoktan yattı uyudu, yarın okulu var =)
Yok, elim alıştı artık, hızlı yapıyorum çabuk bitiyor =) 23 yaşındayım.bence kocan anlıyodur faturadankız sanada yazık yahu ütü yaparak ömrünü tüketiyosun daha gençsin galiba
Yarın okuruz artık, ne yapalım =) Beni de överler artık çorap ütülüyorum diye. Veya hafiften dalga geçtim diye kezban derler. Belli olmaz =)Kesinlikle haklısın , boş veriyorum bizim çoraplar ütüsüz daha güzel
Şans işte :)
Yok, elim alıştı artık, hızlı yapıyorum çabuk bitiyor =) 23 yaşındayım.
Sabah 9'dan gece 1-2 ye kadar vaktim var =) Her şeye yetiyor =)33e geldiğinde görüşelim bacımşaka biyana hem çocuk hem okadar ütü ev işi nasıl yetiştiriyosun yazık değilmi sana :26: tabi öyle mutluysan o başka
Yorumlarınız için teşekkür ederim hepsi benim için tek tek değerli. Bana gelince akşam dayanamadım ve bildiğimi söyledim sabaha kadar ağladı işte ben ne aptalmışım nasıl yaptım bana oyun gibi geldi falan filan. Gerçekten pişman gibiydi ama tabi bilinmez. Benim kaderimde kaç aydır olan şeyi altı haftalık hamileyken öğrenmem. Elim kolum bağlı yani
Sabah 9'dan gece 1-2 ye kadar vaktim var =) Her şeye yetiyor =)
Hem ev işi çok yormuyor, ben öyle her gün yapamam zaten temizlik filan, sıkılırım. Eşim 4 günde bir, gündüz vardiyasında çalışıyor, ben de 4 günde bir genel 'banyo-yerleri süpür sil-toz al temizliğini' yapıyorum, ayrıntılı temizliği ayda birer defa değişik günlere bölerek yapıyorum.33e geldiğinde görüşelim bacımşaka biyana hem çocuk hem okadar ütü ev işi nasıl yetiştiriyosun yazık değilmi sana :26: tabi öyle mutluysan o başka
Eskiden (ahhh eskiden) oğlum saat 12de uyanırdı. Artık 9'da kaldırıyor beni, yapacak bir şey yok =) Akşamları da temizlikle uğraşmıyorum, oğlum uyumuş oluyor, ben sabah yapamadıysam sporumu yapıyorum, kitabımı okuyorum, ders çalışıyorum, forumda takılıyorum =)abboww sabah 9 gece 2 mesain çok uzunmuşhiç bana göre değil çok tembelim galiba kocam beni aldatsa haklı uzmanımız olsaydı öyle derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?