=)=) Çoraplar sepetin içinden bana bakıp bakıp 'Bizi ütüleee, bizi ütüleeee' diyorlar =) Ben de mikrobu kırılsın ve katlaması kolay olsun diye ütülüyorum =)
Ben corapları katlamaya acizim
Arkadası kutluyorum :)
Bibi sen ev hatuncugusun :)
bi saattir okuyorum çorap muhabbetini.=)=) Çoraplar sepetin içinden bana bakıp bakıp 'Bizi ütüleee, bizi ütüleeee' diyorlar =) Ben de mikrobu kırılsın ve katlaması kolay olsun diye ütülüyorum =)
Yok, makineye atıyorum ben onları =)
bi saattir okuyorum çorap muhabbetini.giyince ütü izi olmuyor mu çorapta?
Hepsinin tek renk siyah olduğunu da düşünün, hiçbir resim desen de yok, eşleştirmek için lastiklerine veya dikiş çeşitlerine bakıyorum =)
of sorma benimkinin çok çorabı var bi yıkıyorum bazen 10 çift asmak ayrı dert katmak ayrı dert kaldı ki ütülemek
=)=)=)=)=)=)bi saattir okuyorum çorap muhabbetini.giyince ütü izi olmuyor mu çorapta?
bi de okudukça ayağıma bakıp bakıp ee işte gayet ütülü duruyor ne gerek var ütülemeye deyip duruyorum.
Yok, makineye atıyorum ben onları =)
aaa bak o dert bende de var. hepsi siyah. lastiklerine boyuna göre ayırıyorum ama zaten benimki çok çorap değiştirmiyor neyse ki.Hepsinin tek renk siyah olduğunu da düşünün, hiçbir resim desen de yok, eşleştirmek için lastiklerine veya dikiş çeşitlerine bakıyorum =)
Hepsinin tek renk siyah olduğunu da düşünün, hiçbir resim desen de yok, eşleştirmek için lastiklerine veya dikiş çeşitlerine bakıyorum =)
bi de okudukça ayağıma bakıp bakıp ee işte gayet ütülü duruyor ne gerek var ütülemeye deyip duruyorum.
Evet, hatta bazı yazlık ayakkabılarımı da attım en son, ucuzdular, yırtılırsa yırtılsın dedim ama bir şey olmadı, tertemiz çıktılar =)bende spor ayakkabıların atıyorum makinaya süper oluyor yeni gibi
bu muhabbettende anlaşıldığı üzere bi tek bu arkadaş ütülüyor
e sağında solunda çizgi olmuyor mu? ip çekmiş gibi durmasın.=)=)=)=)=)=)
Satıldığındaki katlanma şekline göre ütülüyorum =)
aaa bak o dert bende de var. hepsi siyah. lastiklerine boyuna göre ayırıyorum ama zaten benimki çok çorap değiştirmiyor neyse ki.ben sabah öğle akşam... neyse ki benimkilerin hepsi rengarenk.
aaaay benim bi arkadaşım şöyle 7 yıl önce falan her yıkadığında ütülüyordu saçını. kolları falan hep yanıktı ıykkkBen coooook eskiden sacımı ütülemistim
Ben coooook eskiden sacımı ütülemistim
Yeni çorap gibi oluyor işte =)e sağında solunda çizgi olmuyor mu? ip çekmiş gibi durmasın.
nasıl başarıyor bilmiyorum hiç kokmuyor.kokmuyomu kızz
aaaay benim bi arkadaşım şöyle 7 yıl önce falan her yıkadığında ütülüyordu saçını. kolları falan hep yanıktı ıykkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?