Eşimin gizli Facebook'u

=)=) Çoraplar sepetin içinden bana bakıp bakıp 'Bizi ütüleee, bizi ütüleeee' diyorlar =) Ben de mikrobu kırılsın ve katlaması kolay olsun diye ütülüyorum =)

Ben corapları katlamaya acizim
Arkadası kutluyorum :)
Bibi sen ev hatuncugusun :)

of sorma benimkinin çok çorabı var bi yıkıyorum bazen 10 çift asmak ayrı dert katmak ayrı dert kaldı ki ütülemek

=)=) Çoraplar sepetin içinden bana bakıp bakıp 'Bizi ütüleee, bizi ütüleeee' diyorlar =) Ben de mikrobu kırılsın ve katlaması kolay olsun diye ütülüyorum =)
bi saattir okuyorum çorap muhabbetini. giyince ütü izi olmuyor mu çorapta?

bi de okudukça ayağıma bakıp bakıp ee işte gayet ütülü duruyor ne gerek var ütülemeye deyip duruyorum.

Son düzenleme:
Hepsinin tek renk siyah olduğunu da düşünün, hiçbir resim desen de yok, eşleştirmek için lastiklerine veya dikiş çeşitlerine bakıyorum =)
aaa bak o dert bende de var. hepsi siyah. lastiklerine boyuna göre ayırıyorum ama zaten benimki çok çorap değiştirmiyor neyse ki. ben sabah öğle akşam... neyse ki benimkilerin hepsi rengarenk.

Hepsinin tek renk siyah olduğunu da düşünün, hiçbir resim desen de yok, eşleştirmek için lastiklerine veya dikiş çeşitlerine bakıyorum =)

ayyy o ne be katla karışık işte kim farkedicek ben siyah çorap giymesini pek sevmiyorum bi çıkarıyor siyah pamukçuklar halılara yapışıyor halılarımda açık renk

bi saattir okuyorum çorap muhabbetini. giyince ütü izi olmuyor mu çorapta?

bi de okudukça ayağıma bakıp bakıp ee işte gayet ütülü duruyor ne gerek var ütülemeye deyip duruyorum.

Kızım taktınız ütüye yaa burakın ütülesin kız,el birliğiyle ütülemesine engel olucaz
Ayyy Türk kadını ne kadar kıskanç diyolar sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…