Eskiden (ahhh eskiden) oğlum saat 12de uyanırdı. Artık 9'da kaldırıyor beni, yapacak bir şey yok =) Akşamları da temizlikle uğraşmıyorum, oğlum uyumuş oluyor, ben sabah yapamadıysam sporumu yapıyorum, kitabımı okuyorum, ders çalışıyorum, forumda takılıyorum =)
abboww sabah 9 gece 2 mesain çok uzunmuşhiç bana göre değil çok tembelim galiba kocam beni aldatsa haklı uzmanımız olsaydı öyle derdi
Bibi ne mesaisine cıkıyorsun bacım
ya arkadaşlar şu sulu kadının hastalarım falan dediği insanlar gerçekse (kuaförde dertleştiği kadınlara da hastalarım diyor olabilir) onları tek tek uyarmak istiyorum, vicdanım sızlıyor. kadın "takviye" kelimesini yazmaktan aciz; vitamin takbiyesi yazmış. muhtemelen doğrusunun "takbiye" olduğunu düşünüyor...
gerçi gerçek de olabilir yazdıkları, bu ülkede o kadar çok vasıfsız insan var ki... ama ben en fazla 2 yıllık bir bölüm okumuş olduğunu ya da kurs tarzı bir yere gitmiş olduğunu düşünüyorum. çünkü ne yaptığı da belli değil, bir yüksek lisans yapmış, bir "doktora vermiş". doktoran varsa yüksek lisanstan bahsetmezsin.
çok fazla Ahu Tuğba filmi izlemiş zavallı bir kadın... daha fazla cevap verilmemeli bence, yardım alması gerekiyor çünkü.
Tamam, oğlum doğduğunda bunların hiçbirini yapmıyordum, 2 haftada bir anca süpürüyordum, ayrıntılı temizlik yapamıyordum bile, yukarıda saydıklarımdan sadece spor yapıyordum. =) Öyle yani; kalk, emzir, spor yap, emzir, yemek ye, emzir, altını değiştir, emzir, akşam yemeği ye, emzir, aaa akşam olmuş bile. Ertesi gün aynı =) Ve böyle ilk birkaç ay =)bu yazdıklarından sonra ben yavaştan kaybolayımevet ben çok tembelmişim aradığım ev kadını
ben çıkmıyorum işte mağlesefarkadaşın mesaisi maşallahı var
Tamam, oğlum doğduğunda bunların hiçbirini yapmıyordum, 2 haftada bir anca süpürüyordum, ayrıntılı temizlik yapamıyordum bile, yukarıda saydıklarımdan sadece spor yapıyordum. =) Öyle yani; kalk, emzir, spor yap, emzir, yemek ye, emzir, altını değiştir, emzir, akşam yemeği ye, emzir, aaa akşam olmuş bile. Ertesi gün aynı =) Ve böyle ilk birkaç ay =)
Fransız kaldım :)canım :)
Ama fazla mesai iyi degildir benden soylemesi
Yok, arkadaşlar mübalağa ediyorlar =) Çorap ütülüyorum diye =)Fransız kaldım :)canım :)
Ama fazla mesai iyi degildir benden soylemesi
Ahah, evet o benim tembel halim =) Saçımı taramaya bile zor vakit bulabiliyorken ikimiz de suçiçeği olduk oğlumla =) Bir de hastalıkla uğraştık =)Mesailere kalan elemanı buldum sanırım
Yok, arkadaşlar mübalağa ediyorlar =) Çorap ütülüyorum diye =)
Yok, arkadaşlar mübalağa ediyorlar =) Çorap ütülüyorum diye =)
Yuh bu ne şiddet bu celal
Ahah, evet o benim tembel halim =) Saçımı taramaya bile zor vakit bulabiliyorken ikimiz de suçiçeği olduk oğlumla =) Bir de hastalıkla uğraştık =)
=)=) Çoraplar sepetin içinden bana bakıp bakıp 'Bizi ütüleee, bizi ütüleeee' diyorlar =) Ben de mikrobu kırılsın ve katlaması kolay olsun diye ütülüyorum =)Ne diye ütülüon kıs ,ayakta ütüsü bozulur
bak gör ne ev hanımları varbende kendimi ev hatun sanıyorum piii bana
Teşekküerler, çok zaman önceydi ama, oğlum daha 1 aylık yoktu o zaman. Şimdi 1,5 yaşındaKıyama gecmis olsun :)
Katlaması kolay olsun diyemi=)=) Çoraplar sepetin içinden bana bakıp bakıp 'Bizi ütüleee, bizi ütüleeee' diyorlar =) Ben de mikrobu kırılsın ve katlaması kolay olsun diye ütülüyorum =)
Yok, ben de aslında gereksizliğinden bahsediyordum, ütülesem de kimse farketmiyor diye =)Ben corapları katlamaya acizim
Arkadası kutluyorum :)
Bibi sen ev hatuncugusun :)
Yok, makineye atıyorum ben onları =)Katlaması kolay olsun diyemi
Ayakkabıların icinide domestoluyomusun bari :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?