hahahahaha sepetin içine attıkları bir gün olacak mı acaba. kapağını açmak zor geliyordur.eski evimizde koridorun sonundaydı banyo, tam girişte de makina vardı. koridorun başından basket atmaya çalışıyordu. o da birşeydi. şimdi direk üstüne.
Ben yatayım artık. Eh, malum, yarın ütülenecek çoraplar var, çarşaflar var... Uykumu almam lazım =)
"bekara kari bosamasi kolay" derler ya? bi cogu oyle seyler demiski..insanin basina gelince bu kadar basit degildir herhalde...
bir iliski 2 kisiliktir...ama sen elinden geleni yapiyorsan ve karsidakide buna ragmen farkli arayislara giriyorsa ev kadinida olsan, calisan kadinda, isterse dunyanin en guzel kadini...bunun onune nasil gecebilirsinki? olay egitimde degil karakterde diye dusunuyorum..ha n'olur? egitimli birinin belki ufku biraz daha genistir, birseyler yasamistir/gormustur vs vs…ama bu aldatma istegini yok etmeyebilir…
konudaki adam farkli arayislara girmis anlasilan…cunku birileriyle iletisime gecmeye calisiyor, yani real hayattan ya da sanaldan asik olmus degil…
Allah sabir versin arkadasim...umarim bir an once hallolur meseleniz...
pardon cevabını şimdi okudum
oncelikle erkegin kadından daha dusuk egitim seviyesinde olması onda bir aşağılık kompleksi yaratır.
ister eve ekmegi o getirsin bu erkekde bir kompleks sebebidir. Ayrıca ikinizde calısıyormusunuz ?
Mesela erkek kadının daha cok kazanmasından da hoşlanmaz hemde hic haz etmez.
Bu arada kac senelik evlisiniz ? Nasıl evlendiniz? Yani görücü usulu mu yoksa birbiriniz mi buldunuz.
Aslında erkegin aldatmasında sebep cokdur.
Arkadaşlar dün eşimin tabletinde en son girdiği face açık kalmış ama herzaman kullandığı hesap değil. Iki gündür mesajlarını okuyorum çoğunluğu 2012 yılında olmak üzere bir çok kadınla mesajlaşmış genellikle yabancılar. En son pazar günü birkaç kişiye Helios bilmem ne yazmış ama cevap alamamış. Ben şimdi ne yapayım bildiğimi söylesemmi. İçim içimi yiyor dünden beri..
Analizimi begenmeyen arkadaşlar uzmanlıgınızı söyleyin sonra cevap yazın. Neyse bundan sonra konu sahipleriyle birebir yazışcam
cunku ciddi şekilde bir sorun var cevap veren insanlarda.
Ben size ciddi soru sormustum. Mesela neye dayanarak rus kadiniyla kiyasladiniz turk kadinini? Yetistirilme tarzimiz tamamen farkliyken nasil rus kadinlari gibi olmamizi bekliyorsunuz?Analizimi begenmeyen arkadaşlar uzmanlıgınızı söyleyin sonra cevap yazın. Neyse bundan sonra konu sahipleriyle birebir yazışcam
cunku ciddi şekilde bir sorun var cevap veren insanlarda.
EKŞİ SÖZLÜK MÜ?Ekşi Sözlük mü?Hani şu üyelerinin çoğunluğunun abazan,gerçek hayatta eline kadın eli değmemiş,ömrü boyunca yurdışına çıkmadan yurtdışındaki kadınları öven,kadınlar ve cinsellik hakkındaki bilgisi görgüsü P.rno filmlerle kısıtlı olan erkeklerin yer aldığı sözlük mü?Hani şu 'Yaaa ben çok modernim deyip sonra dul kadın başlığında 'ooo kadın zaten bakire değil,çak bir tane' gibi cümleler kuracak kadar andaval ve hanzo, medeniyetten uzak üyeleri barındıran Ekşi Sözlük mü?Hani şu kadın üyelerinin cinsiyetlerini saklamak zorunda kaldıkları aksi takdirde mesaj kutuları sapık erkek yazarlarca dolan,taciz edilen sözlük mü?Kendini entelektüel sayıp daha doğru düzgün başlık açmayı bile beceremeyen,yazım ve noktalamadan bihaber,gerçek hayatta ölseler yaşayamayacakları cinsel fantezileri gerçekmişcesine yazarak egosunu tatmin eden,kendi görüşlerine uymayanlara küfreden,saldıran abazan liseli topluluk var dolusuyla Ekşi Sözlük'te.Çooook komik Ekşi Sözlük gibi abazanlarla dolu,eline kadın eli değmeyip ilişkiler ve kadınlar hakkında ahkam kesen bir yerden örnek vermeniz.Onlar o kötüledikleri kadınlar bir yüzlerine baksa sevinçten ağlarlar.
Onların mottosu :Nefes alsın yeter malumunuz.
Ben üyeliğimi iptal etmiştim ama bunları okuyunca geri aktif ettirdim. Yahu fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak bu işte. İkinci mesajınızda dediğiniz olay İnci Sözlük'e ait. Ekşi Sözlük yazarları asla böyle toplu bir olaya ya da sanal lince diyelim, katılmadılar. Ben orada da yazarım burada da. Ekşi'deki nickim kadın olduğumu belli eden bir nick. Ne taciz mesajı aldım, ne de yazdıklarım aşağılandı. 1 yıl da bekliyorsunuz çaylak olarak, hemen alınmıyor. Yakından takip etmek yerine yazar olsaydınız görürdünüz. Seksizmin s'siyle de karşılaşmadım. Her yerde olduğu gibi burada da orada da istisnalar vardır elbette. İmla konusuna hiç girmeyelim isterseniz. Zira burada okurken 'kör' olduğum bir sürü konu oldu. Yazdıklarınız komik ötesi.Bakın bu söylediğinize katılıyorum,ben eskiden ekşi sözlüğün yakın bir takipçisiydim.Benim lise dönemimde bizim sınıfta şöyle muhabbetler geçerdi:'Yaa,şöyle bir grup varmış,Ekşi'de gördüm siz duydunuz mu?'Aaa Ekşi de mi duydun,dur ben de bakayım yazsana bir yere adını.'Benim de lisede üniversite de bolca film kitap,müzik grubu tavsiyesi almışlığım vardır.Eskiden-yanlışsam düzeltin- Ekşi'de biri kurallara uymazsa gereken yapılırdı,giriler sözlük formatında yazılmak zorundaydı,düzgün,nitelikli yazarları vardı.Ama Ekşi Sözlük öyle bir yer haline geldi ki insanların küfredip rahatladığı,birbirine saygısız,kadın düşmanlığının alenen yapıldığı...İnsanlar sözlük formatının dışına çıktılar,sözlüğü kişisel blog gibi kullanıyorlar.Mesela ben internette özgürlükten yanayım,bir de internet ortamı sansürsüz biraz da sert bir ortam,burada yazan herkes bunu bilmeli,ekşicilerin birçoğu bunu savunuyor,sözlüğün kapatılmasına karşı bunu savunuyor ama sonra kendilerine karşı bir eleştiri geldiğinde hemen toplu saldırıya geçiyorlar,hakaretler küfürler,tüm bunları geçtim s ile başlayan bir eylemleri var bilirsiniz söylersem ban yerim sitelere saldırı düzenliyorlarE hani özgürlüktü
istedikleri?.Eğer eleştiri kaldıramıyorlarsa öyle bir platformda bulunmaları çok komik.Erkek üyelerinin büyük kısmı ünlü kadınların tüm mahrem uzuvları hakkında tüm fantezilerini sıralarken ilgili başlığa,bir kadın üye bunu yapınca ismi kezbanlık oluyor onun başlığına millet hakaret sıralıyor.Benim ekşide yazan arkadaşlarım var(çok klişe oldu farkındayım ama var ne yapayım) kadın olduklarını belli ettikleri anda tacizler,ısrarlı mesajlar başlıyor.Diğer kimi kadınlar da sözlükte popüler olmak,sevilmek için hemcinslerini eziyor.Bu demek mi hepsi böyle?Elbette hayır,aralarında benim liseden beri takip ettiğim yazarlar da var.Ama sözlük moderatörlerinin paragözlüğü yüzünden öyle bir bilgi çöplüğü haline geldi ki o yazarları bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor.Ve son zamanlarda Türkiye'de genç nesil arasında baş gösteren neo-seksizmin en büyük kaynaklarından biri ekşi sözlük.Ben keşke genellemeseydim,o konuda haklısınız ama bu dediklerimi sulusevgi hanımın Rus kızı Türk kızı ile ilgili karşılaştırmasına referans olarak Ekşi'yi alması üstüne söyledim,söylediklerim o mesele üstüne yazılıp çizilenlere yönelikti Ekşi'de.Bir de bugün bu konuda biraz hassasım diğer topiclerde yazılanlardan ötürü.
Yazdıklarınızı okurken beynim yandı. Bu kadar Türkçe katlini bir uzmanın yapabileceğine inanmıyorum. Sizi çağıran kanal Flash TV'den başkası olamaz. Ne güzel okeymiş o, tüm sorunları çözmüş. Oynayasım geldi.vallahi canım ben ev kadınlarını aşağılamıyorum cunku kendimde hafta sonları ev hanımlıgını fazlasıyla yapıyorum
ayrıca yuksek lisans sahibi olmak da birsey degil ben konumda doktora vermiş biriyim. Tv'ye program a cıkmam icin
2 kanaldan teklif geldi kabul etmedim o kadar tanınmış biriyim ve gercekden oldukca geniş bir aralıkda insan bana geliyor.
Cunku maddi durumu olmayan insanlara ya cok cüzzi ücretler alıyorum yada ücret almıyorum.
Zaten benim yazdıklarımı bazen eşimde okuyor ve cok acımasızsın diyor, bende diyorum ki, eger gercekleri iki tarafında
gozunden yazmayacaksam anlamı ne olur, bir kadının gozunden yazarsam tek yanlı yazmış olurum ve kadını yanlış
yonlendiririm cunku bir kadın asla ve asla eger uzman degilse erkegin gozunden bunu goremez ve sadece konu komşunun
yorumlarına göre ilişkisini yurutur.
Dunyada psikolojik danışmanlık cok ciddi bir muessesedir bunun bir uzmanlıgıda aile terapistleridr. Bizde ise bizler neyazıkki
dile getirildigimizde bazıları deli doktoru muamelesi yapıyor hala ve kendilerini hasta olarak goruyorlar ama arkadaş muhabbetlerinde
cok rahatca dertlerini paylaşıyorlar. Benim bu kadar rahat olma sebebim hastalarımın beni doktorları degil o kırathanede okeye döndükleri
kankaları gibi görmeleri, bazen oyle hastalarım gelirki adam sadece okey masasında konusuyor diye iş yerimdeki bazı insanları da cagırır
okey masası kurarız ve o konusmayan adam sanki arkadaş masasındaymış gibi rahatlar ve konusmaya baslar.
Tabi bu ve bunun gibi daha bircok yontem var psikolojide bunları bilmeyen anlayamaz
Yazdıklarınızı okurken beynim yandı. Bu kadar Türkçe katlini bir uzmanın yapabileceğine inanmıyorum. Sizi çağıran kanal Flash TV'den başkası olamaz. Ne güzel okeymiş o, tüm sorunları çözmüş. Oynayasım geldi.
Evet. İnanmadım ben.Aynı şeyi düşündüm chop. Sosyal bilimler alanında doktora yapmış biri de ve ki bağlaçlarını şeyleri ayrı yazması gerektiğini gerçekden değil de gerçekten yazması gerektiğini bilmez mi?
Ama neyse ciddi soru soranlara cevap veremiyor. Susup kalıyor. Ancak hakaret edene hakaretle karşılık veriyor.
Ben üyeliğimi iptal etmiştim ama bunları okuyunca geri aktif ettirdim. Yahu fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak bu işte. İkinci mesajınızda dediğiniz olay İnci Sözlük'e ait. Ekşi Sözlük yazarları asla böyle toplu bir olaya ya da sanal lince diyelim, katılmadılar. Ben orada da yazarım burada da. Ekşi'deki nickim kadın olduğumu belli eden bir nick. Ne taciz mesajı aldım, ne de yazdıklarım aşağılandı. 1 yıl da bekliyorsunuz çaylak olarak, hemen alınmıyor. Yakından takip etmek yerine yazar olsaydınız görürdünüz. Seksizmin s'siyle de karşılaşmadım. Her yerde olduğu gibi burada da orada da istisnalar vardır elbette. İmla konusuna hiç girmeyelim isterseniz. Zira burada okurken 'kör' olduğum bir sürü konu oldu. Yazdıklarınız komik ötesi.
Evet. İnanmadım ben.
Üşenmemiş uzun uzun kendini anlatmış ama başka bir konusunda da öğretmenim diyor:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?