Eşimin gizli Facebook'u

benimki içine atar hatta hiç bişeyini çıkarıp bırakmaz ben atmaya çalışırım bırak ben atarım atamıyormuyum diye kızar

Ben yatayım artık. Eh, malum, yarın ütülenecek çoraplar var, çarşaflar var... Uykumu almam lazım =)

iyi geceler canım

günaydın millet konu lastikli çarşaf ,çorap olmuş yine aldatılmanın nedeni kadına bağlamışsınız.1 günde hele söylemeden geçemiyorum.uzman arkadaşa sözüm ona hoca millete vaaz verirmiş ,aynaya bakmazmış

"bekara kari bosamasi kolay" derler ya? bi cogu oyle seyler demiski..insanin basina gelince bu kadar basit degildir herhalde...

bir iliski 2 kisiliktir...ama sen elinden geleni yapiyorsan ve karsidakide buna ragmen farkli arayislara giriyorsa ev kadinida olsan, calisan kadinda, isterse dunyanin en guzel kadini...bunun onune nasil gecebilirsinki? olay egitimde degil karakterde diye dusunuyorum..ha n'olur? egitimli birinin belki ufku biraz daha genistir, birseyler yasamistir/gormustur vs vs…ama bu aldatma istegini yok etmeyebilir…

konudaki adam farkli arayislara girmis anlasilan…cunku birileriyle iletisime gecmeye calisiyor, yani real hayattan ya da sanaldan asik olmus degil…

Allah sabir versin arkadasim...umarim bir an once hallolur meseleniz...

insan hele bu erkek oluyorsa eşide hamileyse yeteri kadar ilgide görmüyorsa gizli olan haram olanda tatlı geliyorsa yine üzülen kadın oluyor neden her şeyin ceremesini biz çekeriz ki ne yapsak yaranamıyoruz

bu erkekler neden böyle hiç anlam veremiyorum ya bence önce onla konuş başkası gibi sonrası kavga kıyamet olacaktır ki yapıyorsa değil yapmıştır yani erkeklerin geninde var bozukluk malesef

Çok saçma bir yol izlemişsiniz..Karakter analizi erkeğin veya kadının eğitim düzeyiyle ölçülecek bişey değil. İster ilkokul mezunu ister okuma yazması olmasın karakteri ve ahlakı sağlamsa niye aldatsın.

pipisine kolonya dök...hey Allahım ya bu evli erkeklerin lüzumsuzu da hiç çekilmiyo..Allah kolaylık versin canım...

Gotik umarım herşey istediğin gibi yoluna girer. Hayırlı olan gönlüne , aklına kazınsın

sulusevgi erkek mi acaba diye düşünürken , banlanmış .Umarım kısa süreli ban almamıştır. Zira bu düşüncede bir insanın varlığı beni sadece üzer.

Analizimi begenmeyen arkadaşlar uzmanlıgınızı söyleyin sonra cevap yazın. Neyse bundan sonra konu sahipleriyle birebir yazışcam
cunku ciddi şekilde bir sorun var cevap veren insanlarda.

Analizimi begenmeyen arkadaşlar uzmanlıgınızı söyleyin sonra cevap yazın. Neyse bundan sonra konu sahipleriyle birebir yazışcam

Size çok güzel soru soran ve cevap bekleyen insanlar da var. Seviyeyi hiç de düşürmeden hem de. ama onları cevapsız bıraktınız nedense. Belki de cümlelerinizi sadece belli eğitim seviyesinde kahvede okey oynama hobisine sahip erkeklere hitaben söyleyebiliyorsunuz, size sert çıkan kadınları sorunlu addederken entellektüel seviyede soru soranları ise görmezden geliyorsunuz.

Ben size ciddi soru sormustum. Mesela neye dayanarak rus kadiniyla kiyasladiniz turk kadinini? Yetistirilme tarzimiz tamamen farkliyken nasil rus kadinlari gibi olmamizi bekliyorsunuz?

Bu ulkede tum baskilar kadinin uzerindeyken evlendigimizde rus kadinina donusmemizi mi bekliyorsunuz?

Sevgili uzamanımız eğer bu iş bakımla ,güzellikle ve kiloyla önlenebiliyor olaydı Hülya Avşar aldatılmazdı.Bakım falan fasa fiso adamın mayasında varsa sen ahu olsan yine aldatır.Bazıları teşebbüs eder elindekileri kaybetmekten korkar yeletenemez.Bazıları (şahit olduğum bi durum)bir içim su tabir edilen karısını 1.50 boylarda şişman kara bi kadına tercihde edebilir.Velhasıl konuyu açan kardeşim senle alakası yok.Horoz ölür gözü çöplükte erkeklerin çoğu böyle.Amma hiç yapmayan gayet sadık erkekler yok mu elbetteki var.Seninki bu grubun dışına taşmış olsada biraz gözlemle,eve gelince konuş ilgilen birazcık eşinle, ona ihtiyacın olduğunu hissettir.Pişman olup bırakırsa ne ala bırakmazsa konuşursun hatta boşanmayala tehdit edersin.Aile büyüklerine anlatacığını da eklersin.Bırak gerisini o düşünsün.

Ben üyeliğimi iptal etmiştim ama bunları okuyunca geri aktif ettirdim. Yahu fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak bu işte. İkinci mesajınızda dediğiniz olay İnci Sözlük'e ait. Ekşi Sözlük yazarları asla böyle toplu bir olaya ya da sanal lince diyelim, katılmadılar. Ben orada da yazarım burada da. Ekşi'deki nickim kadın olduğumu belli eden bir nick. Ne taciz mesajı aldım, ne de yazdıklarım aşağılandı. 1 yıl da bekliyorsunuz çaylak olarak, hemen alınmıyor. Yakından takip etmek yerine yazar olsaydınız görürdünüz. Seksizmin s'siyle de karşılaşmadım. Her yerde olduğu gibi burada da orada da istisnalar vardır elbette. İmla konusuna hiç girmeyelim isterseniz. Zira burada okurken 'kör' olduğum bir sürü konu oldu. Yazdıklarınız komik ötesi.

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı okurken beynim yandı. Bu kadar Türkçe katlini bir uzmanın yapabileceğine inanmıyorum. Sizi çağıran kanal Flash TV'den başkası olamaz. Ne güzel okeymiş o, tüm sorunları çözmüş. Oynayasım geldi.

Aynı şeyi düşündüm chop. Sosyal bilimler alanında doktora yapmış biri de ve ki bağlaçlarını şeyleri ayrı yazması gerektiğini gerçekden değil de gerçekten yazması gerektiğini bilmez mi?

Ama neyse ciddi soru soranlara cevap veremiyor. Susup kalıyor. Ancak hakaret edene hakaretle karşılık veriyor.

Evet. İnanmadım ben.

Ben yazdıklarımın arkasındayım seksizmle ilgili olarak,orası artık sözlük değil bir forum;sözlük formatını terkedeli yıllar oldu.Seksizm'in s'i ile karşılaşmamanız çok ilginç doğrusu,ben her açışımda karşılaşıyorum aramama dahi gerek kalmıyor belki sizinle seksizme bakışımız farklıdır.Kapatılmasını savunanlardan değilim ama söylediklerimin arkasındayım.Bu arada konu ile ilgili söyleyecek başka bir şeyiniz varsa özel mesaj kutumu tercih edin,çünkü caninfistiği hanımla öyle yaptık o da bana hak verdi ben de onun dediklerine hak verdim.Burada konu bölünüyor.Sulu uzmanın ekşi'den referans aldığı o yazı bile buram buram seksizm kokuyor,sizin seksizmden kastınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…