- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
ay hiç güleceğim yoktu. çok yaşa.Yeni çorap gibi oluyor işte =)
İş gereği bir tek siyah kabul ediyorlar bu yüzden tek siyah alıyoruz =) Birkaç çift beyaz da var, yazlık bilekte biten. Karışık olmaz, bazılarının boyu farklı biraz, giyince biri az kısa biri az uzun olmasın =)ayyy o ne be katla karışık işte kim farkedicekben siyah çorap giymesini pek sevmiyorum bi çıkarıyor siyah pamukçuklar halılara yapışıyor halılarımda açık renk
nasıl başarıyor bilmiyorum hiç kokmuyor.sanırım sürekli ayakkabı değiştirmesinden. her gün başka spor ayakkabı giyiyor ve sık sık makinada yıkıyor. spor ayakkabı tutkunu.
Ben bir kere denedim ve oda son oldu ,ablam buharını kafama sıktı felegim sastı
benim saçım çok uzun kene kuzenim hep ütülerdi fön çekmek sıkıntı oluyordu napalım
Ben zorla değiştirtiyorum. O çorap bir kere çıktı mı ben hemen kirli sepetine atıyorum, yoksa saklayacak onları ben atmayayım diye, bir daha giyecek. Bir sürü tertemiz çorap varken. Neymiş, kirlenmemişlermiş... =)aaa bak o dert bende de var. hepsi siyah. lastiklerine boyuna göre ayırıyorum ama zaten benimki çok çorap değiştirmiyor neyse ki.ben sabah öğle akşam... neyse ki benimkilerin hepsi rengarenk.
ben o riske hiç girmedim.Ben bir kere denedim ve oda son oldu ,ablam buharını kafama sıktı felegim sastı
Tabi, ama onları çıkarıp yıkıyorum, daha kolay oluyor.Onu bende cok yapıyorum ozelliklede conversleri :):)
Peki ayakkabı bagcıklarınıda ütülüonmu
İş gereği bir tek siyah kabul ediyorlar bu yüzden tek siyah alıyoruz =) Birkaç çift beyaz da var, yazlık bilekte biten. Karışık olmaz, bazılarının boyu farklı biraz, giyince biri az kısa biri az uzun olmasın =)
ay bu kadar olur. :d onları güzelce iç içe geçirir yeniden onları arar çoraplarım nerde diye.Ben zorla değiştirtiyorum. O çorap bir kere çıktı mı ben hemen kirli sepetine atıyorum, yoksa saklayacak onları ben atmayayım diye, bir daha giyecek. Bir sürü tertemiz çorap varken. Neymiş, kirlenmemişlermiş... =)
İş gereği bir tek siyah kabul ediyorlar bu yüzden tek siyah alıyoruz =) Birkaç çift beyaz da var, yazlık bilekte biten. Karışık olmaz, bazılarının boyu farklı biraz, giyince biri az kısa biri az uzun olmasın =)
oh ne güzel ya. bizimkinde marka logosu bile olmayacak.o konuda şanslıyım ben genelde spor giyer ve üstünde bi atraksiyon olur çorabın eşleştirmek zor olmuyor
=)=)=) Yırtık söküklerine bakın, alışveriş yaptığınız tuhafiyeye gitmezler sonra, yırtık çorap satıyorlar diye =)ay hiç güleceğim yoktu. çok yaşa.yeni çorap gibi oluyordur aynen, iyi fikirmiş. bayramda seyranda ben de ütüleyim yeni sansınlar.
Düzlestiriciyle tanısmadıgımız yıllar ,iyi ölmemisiz sacma sapan deneyimlerle
ay bu kadar olur. :d onları güzelce iç içe geçirir yeniden onları arar çoraplarım nerde diye.sepete attıysam da temizdi onlar der.
Yok çözdük onu, hatta bazen kendisi bile atıyor sepete. İçine değil, üstüne. Ama olsun, o kadarı da birşeydir=)ay bu kadar olur. :d onları güzelce iç içe geçirir yeniden onları arar çoraplarım nerde diye.sepete attıysam da temizdi onlar der.
yok hiç tasarruf alışkanlığı yok. bahşiş bırakır ama taksiden 1 lira para üstünü alır.Amac tamamen tasarruf ne kadar az makine calısırsa okadar az fatura gelir düsüncesi olmasın :)
hahahahaha sepetin içine attıkları bir gün olacak mı acaba. kapağını açmak zor geliyordur.Yok çözdük onu, hatta bazen kendisi bile atıyor sepete. İçine değil, üstüne. Ama olsun, o kadarı da birşeydir=)
Sanmam. Koca çarşaflar makineyi doldururken çorapların etki edeceğini sanmıyorum =) Çorap giye giye biter sanıyor sanırım =)Amac tamamen tasarruf ne kadar az makine calısırsa okadar az fatura gelir düsüncesi olmasın :)
Ben yatayım artık. Eh, malum, yarın ütülenecek çoraplar var, çarşaflar var... Uykumu almam lazım =)hayde geyiğe gelin bari iki muhabbet edek burda edicemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?