Eşimin gizli Facebook'u

ayyy o ne be katla karışık işte kim farkedicek ben siyah çorap giymesini pek sevmiyorum bi çıkarıyor siyah pamukçuklar halılara yapışıyor halılarımda açık renk
İş gereği bir tek siyah kabul ediyorlar bu yüzden tek siyah alıyoruz =) Birkaç çift beyaz da var, yazlık bilekte biten. Karışık olmaz, bazılarının boyu farklı biraz, giyince biri az kısa biri az uzun olmasın =)

nasıl başarıyor bilmiyorum hiç kokmuyor. sanırım sürekli ayakkabı değiştirmesinden. her gün başka spor ayakkabı giyiyor ve sık sık makinada yıkıyor. spor ayakkabı tutkunu.

Ben bir kere denedim ve oda son oldu ,ablam buharını kafama sıktı felegim sastı

konuda hepten geyiğe döndü mune gelmeden kaçalım bari hacılar

aaa bak o dert bende de var. hepsi siyah. lastiklerine boyuna göre ayırıyorum ama zaten benimki çok çorap değiştirmiyor neyse ki. ben sabah öğle akşam... neyse ki benimkilerin hepsi rengarenk.
Ben zorla değiştirtiyorum. O çorap bir kere çıktı mı ben hemen kirli sepetine atıyorum, yoksa saklayacak onları ben atmayayım diye, bir daha giyecek. Bir sürü tertemiz çorap varken. Neymiş, kirlenmemişlermiş... =)

o konuda şanslıyım ben genelde spor giyer ve üstünde bi atraksiyon olur çorabın eşleştirmek zor olmuyor

ay bu kadar olur. :d onları güzelce iç içe geçirir yeniden onları arar çoraplarım nerde diye. sepete attıysam da temizdi onlar der.

Aynen katlamaya üsenirim ama hepsininde ciftlerini aynı renkte olsa zar zor bulur oyle katlarım :)

Yok çözdük onu, hatta bazen kendisi bile atıyor sepete. İçine değil, üstüne. Ama olsun, o kadarı da birşeydir=)
hahahahaha sepetin içine attıkları bir gün olacak mı acaba. kapağını açmak zor geliyordur. eski evimizde koridorun sonundaydı banyo, tam girişte de makina vardı. koridorun başından basket atmaya çalışıyordu. o da birşeydi. şimdi direk üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…