Eşimin gizli Facebook'u

bence hiç canını sıkma bu konuda yalnız değilsin bütün erkekler aynı..
kendilerini bir ispatlama çabası yok kılıbık olamayız felan fasa feso yani !
boş ver sen rahatına bak hiç uğraşma belki sen gör diye faceni açık bırakmıştır.
aç bir hesap ekle neymiş derdi öğren derim

Bence bildiğini söylemekle en iyisini yapmışsın, bu konuda yaşanmamış gibi davranıp rol yapmak mümkün değil..Umarım kendi içinizde bir çözüm yolu bulursunuz, zor bir karar...

Ağlasın beter olsun
Daha da ağlat
Hamile olmasan çok şey söylenir
Ama anne adayı bir kadınsın, hamilelik zor bir süreç
Ben hamileliğin kadın hayatının prenseslik dönemi gibi geçmesi gerektiğini düşünürüm hep
Can taşımak kolay değil
Boşan diyemem kimseye haddimi aşar bunu demek ama n'olur burnundan fitil fitil getir

sence neden. tahminim var ama yazmayayım.

Fistik. Soylenecek her seyi soylemissin yine. Kalemine saglik. Bu nicki de unutma. Komsu teyze tavsiyesine ihtiyacimiz olursa danisiriz uzmanimiza.

Fistik. Soylenecek her seyi soylemissin yine. Kalemine saglik. Bu nicki de unutma. Komsu teyze tavsiyesine ihtiyacimiz olursa danisiriz uzmanimiza.

Ah dans keşke komşu kadın tavsiyesi olsa. Keşku bunu yazan okumamış etmemiş bir insan olsa. Ya da keşke Türkiye'de sayıları az olsa. Dediğim gibi bu aile terapistleri moda şimdi. Çok boş hiç okumamış insanlar da değiller ama bunu düşünüyorlar, buna inanıyorlar. Benden daha fazla bu konuda kitap okumuş olması muhtemel, bir tartışsak bana olayın tarihçesinden girip felsefesinden çıkar muhtemelen ama işte. Daha da acısı erkeklerin elinde koz oluyor "Bak bak işte okumuş kadınlar da bunu düşünüyor bunu söylüyor" diyebiliyor. Bazen cidden hiç umudum kalmıyor.

Şahsen konu sahibi ben olsaydım. sanırım şuan anladığım gibi anlardım. Değişir tabi. Genede Saygı duyuyorum düşüncene.

Teşekkürler ama benim düşüncem değildi bu aslında. Sadece burada aldatılma konularında sık sık dile getirilen bir düşüncedir. Ben tam katılmıyorum aslında. Çünkü insan içinde de tutamaz boşanabilecek olsan da olmasan da. Görüşün ortaya çıkması da burdaki onlarca konudan oldu. Hepsinin başı ve sonu aynı. Aldatan bir eş, sonra çaresizlikten ya da sevgiden affeden bir eş. Ve tekrar tekrar açılan konular.

Arkadaşım üzüldüm durumuna. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sadece hakkında hayırlısı olsun diyorum.

ıyyy en nefret ettiğim tipler böyle evli olup da sanal ortamlarda karı kız peşine düşen tipler. bunları bir oyuna getirmişlerdi, taksim'de randevu verip, çok güzeldi. hepsine öyle yapmak lazım. adamın teki karısına almadığı çiçeği alıp taksim'de kız beklemeye gidiyor, iğrençler.

bu arada bu sulusevgi de nasıl kolay doktora yapabileceğimizin bir kanıtı kızlar; kadının imla kurallarından haberi yok, doktora yapmış, pardon onun mükemmel türkçesiyle "doktora vermiş".

türk kadınlarını cok guzel anlatan bir espri buldum ekşi sözlükde bunuda begenmeyeceksiniz kesin eminim

önce şöyle başlar; "üstüme gelme. konuşmak istemiyorum. beni biraz yalnız bırak. düşünmeye, kafamı toplamaya ihtiyacım var. lütfen. vb."

erkek kişisi "peki hayatım, sen nasıl istersen bebeğim" gibi bir şey söylerse vay haline! "zaten bunu bekliyomuşsun, benden bıktın diğ mi bıktın evet bıktın, bıkarsan bık git gözüm görmesin, hayır dur nereye gidiyorsun, gitme ühüühühü." şeklinde devam eder.

hele ki pms kendini göstermişse, kaçınız. hayır kaçmayınız tabi şaka yaptım. ilgi isteriz. mütemadiyen, kedi gibi ama. bizi sevin, sevmek isteyin biz istemiyor olalım ama işiniz varken gelip sokulalım, işi bırakıp bizimle ilgilenin en önemli biziz nihayetinde.

ondan sonra erkek baska hatunlara bakınca onu suclarız, sizce erkeklerimiz yabancı kızlara sadece fiziksel guzellik sebebiyle mi hasta oluyor
yoksa kendilerine olan guvenleri, hatta egitim seviyeleri yuzunden mi ?

İşde bir insan bilimleri uzmanı profesörün RUS kızları hakkındaki yazısından alıntı

Rus kızları beklide dünyada kendilerine ve kadın olarak yaratıldıklarına en saygı duyan kişilerdir. Her yönleriyle kendilerini önemserler. Sanki aşk, evlilik ve bağlılık için dünyaya gelmişlerdir. Koruyucu ve yardımseverdirler. Genel yapıları iyimserdir. Genellikle güler yüzlüdürler. Problemlerinden sorulmadıkça bahsedip söylenmezler. Etraflarında rahat ve güvenli bir ortam sağlamak temel ilkeleridir. Kadın olmak ve anne olmak hakkında çok doğru bilgilere sahiptirler. Bu onların kültürlerinden gelen en önemli özelliklerinden biridir.
Hisleri çok kuvvetlidir. Yalan söylediğinizi kolaylıkla anlayabilirler. Bu konuda çok dikkatli olmanız gerekir. Zor güvenirler ancak bir kez size güvendiklerinde onların her şeyi olursunuz. Güven onlar için o kadar önemlidir ki, güvenini kazandığınız andan itibaren onun en kıymetli mücevheri siz olacaksınız. O andan itibaren size saygıda ve sevgide asla kusur etmeyecektir. Koruyacak, kollayacak ve bir ömür boyu yanınızda olacaktır. Rus kızları için aslında kelimelerden çok hareketler önemlidir. Bu sebeple eğer hayaliniz bir Rus kızı ise size önerimiz dürüst olun.

Rus kızları o kadar kültürlü ve okuyan kişilerdir ki, onları hangi ortama koyarsanız koyun hemen adapte olabilirler. Her konuda bilgi sahibi olduklarından çok sosyaldirler. Başka bir ülkede yaşamak, değişik kültürler öğrenmek çok ilgilerini çeker.
Tutkuludurlar, eşlerinin tüm hayallerini gerçekleştirebilirler. Romantik, anlayışlı, sevgi dolu, iyi kalpli, yumuşak başlıdırlar. Bu özelliklerinin üzerine bir de zeki, güzel ve sadık olmaları onları aranan ideal partner yapar.
Çok mutludurlar. Mutfaklarında her şeyin olmasına gerek yoktur. Onlar ellerindekiyle yetinip harika ve sağlıklı yemekler yapabilirler. Dikiş dikebilirler. Erkeklerine en güzel şekilde hizmet edip bakabilirler. Bu onların temel mutluluğudur.

Diyeceksiniz YUH resmen uydurulmuş bunlar yoooo 100 tane rus-türk ciftini araştıran bir bayan profesörün sonucları.
Ondan sonra karadenizli erkekler nede ruslara kacıyor, ruslarda ne var diye hayıflanır dururuz. Bence onlarda ne yokki demek daha dogru

Bence sizin pskolojik sorunlariniz var
ve acil bir pskologa gorunmeniz lazim

Ayrica rus kadinlari ask evlilik icin yaratildiklari icin mi hic dusunmeden baskalarinin yuvalarini bozuyorlar
ya da para karsiligi yatip kalkiyolar
sen neyin kafasin dasin ya

Ya Allah aşkına bırakın şu internet incilerini
Yok doktora yok psikiyatrist , yok araştırma falan
Buyuz biz Türk kadını beğenmeyen almasın arkadaş
Rus alanları da gördük, paralar suyunu çekince, boynuzlarıyla sahilde içiyorlar sevgili erkeklerimiz
Bu kışkırtma tavrınızın nedenini anlamıyorum
Bir Türk kadınıyım ve bununla gurur duyuyorum, bu araştırmayı yapan o araştırmacılara da hadi oradan diyorum !
Dünyanın hiç bir ülkesinde de bizim gibi iyi kadınlar olduğuna inanmıyorum
Siz de kurtulun bu kompleks ve özentiden, daha rahat eder kafanız, köle kalıplarınızdan çıkarsınız
Hatta bir psikolog yardımı alın

Son düzenleme:
sayfaların hepsını okumadım, inandıgım bır sey varsa eğer
kesinlikle boşanmayacaksan kurcalamayacaksın!
yuzlestıkten sonra boşanmayacaksan eğer olacaklar bellıdır; göz yumdun devamı gelır ve o erkek aldatmaya alışacak ve senden de korkmayacak, nasıl olsa affedecegınden emındır. bir müddet sonra gözüne soka soka aldatmaya bıle devam edebılır.
ayrıca istediği açıklamayı yapsın yemezler '' arkadasımın, ebemın...'' bu tarz savunma kadar saçma bır sey de yoktur...
kim hangı arkadasının facesıne gırıyor kı? face özel bır şeydir
ortalık malı gıbı bır şey degıldır.. hee gıren varsa bıle o face ortak facedır ve açılış amacı bellıdır!

Son düzenleme:

eğer kanıtlanırsanız o face hesabının eşinize ait olduğunu napıcaksınız.hiç hoş olmayan bir durum var ortada 2012 den buyana hesap açıksa sizi o zamandan beridir kandırıyor demektir.fakat bence acele hareket edip eşinize söylemeyin öyle bir durumda inkar edecektir.daha fazla açık vermesini bekleyin bence.ki umarım yoktur daha fazla açığı.sinsiden takip edin...eğer birdaha bu durumla karşılaşırsanız suç üstü yakalayın.inkar edemesin okkalı bir tükürük ve ve tokat farz olur o durumda.gerçi onunlada kalmayabilirsiniz.:44:

nerdeyse bir erkek paylaştı bunu diyeceğim. o derece yani
şu kırmızıyla işaretlediğim kısım beni benden aldı. bir kadının görevi erkeğe hizmet etmek demek istemiş. az yesinde kendine bir hizmetçi tutsun o erkek.dikiş dikme olayıda kahkaha attırdı bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…