Eşimin gizli Facebook'u

Boş konuşuyorlar arkadaşım boşver, ben adamın gönlünü yapıyorsam oda benim gönlümü yapacak. Yuvayı tek başıma yapma vazifesini kabul etmiyorum. Her şeyin karşılıklı olduğu gibi emek de karşılıklı. Biz kadınlar zaten evlerimizde erkeklerden daha aktifiz, Türk erkekleri daha bir salata yapmayı, sofra toplamayı, koltuk altlarına roll on kullanmayı yeni yeni keşfediyor. Tabi ki herkes bakımlı olsun, kendine dikkat etsin ama bu dikkat misyonunu sadece kadına yüklemek doğru değil. Adamın ilgisi biraz azalsa ne diyor herkes ; çek gecelikleri güzel bir akşam hazırla mumlar falan =)) Benim ağırıma gidiyor bu işler ya, adam hanzoluk yapacak, beni boşlayacak hatta gözü dışarı kayacak bende aman evine bağlı olsun diye onu baştan çıkaracağım. Beni arzulamayan adamın ebesine kadar yolu var, çok onur kırıcı şeyler bunlar ya. İlişkiler zor dönemeçlerden geçer, insanlar gayret eder ama her şey karşılıklı. Ben tek taraflı ağamsın, paşamsın, evimin erkeğisin moduna anlam veremiyorum. Bir adamın sütü bozuksa bozuktur, yapacaksa sen huri melek ol yine yapar. Kendini küçültmek bu başka bir şey değil.

Adam gizli facebook hesabı alıyorsa vardır bi nane bu işte
Bunun senin bakımsızlığınla veya Türk kadını olmanla hiç bi ilgisi yok
Adam karaktersiz olduğu için yapmıştır

Bundan sonra önemli olan senin ne yapacağın ?

Konu milletin uzmanlığına, eğitimine, şöhretine nerden geldi anlamadım
Konu sahibi en azından sanal aldatılmış, reele dökülmüş mü bilmiyorum da
Aldatılan nice güzel ve kültürlü kadınlar var sizin kadar kendini övmüyodur

gerçekten yazmak istediklerimi yazmışsın ...

Çok çok çok haklısın, uzun zamandır bi yoruma bu kadar katılmamıştım

evli olupta aldatmayan erkek kalmadı galiba mumla arasak bulamayız.ya sanal yada reel , ya bide ben anlamıyorum sokak ta açık görse o bile bakıyorsa kocası ne yapsın diyenlere sözüm yarında aldatılırsan şaşırma o zamn

Bence burada bunu sorarak cok iyi etmemişsin burada söylenen her fikir seni iyi ve kötü etkiliyecektir şuan ne yapacağını bilemediğin için boşanma mevzuları şimdiden konusulmaya baslanmıs bile burada bu konularda yaralı olan var olmayan var evli olan var bekar olan var esinle senin arandaki ilişkiyi burada kimse bilemez yine en doğru kararı sen verirsin sadece öfke ile kalkıp zarar ile oturma haklıyken haksız konuma düşme..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani elimden geldiğince baktım yazdıklarınıza,diğer arkadaşların yorumlarına da...Bazılarınınki hayrete düşürdü beni.Neyiz biz ya kadın olarak,erkek milleti her haltı,naneyi yediğinde "ahhh ahhh bütün suç benim çünkü manken gibi değilim,full makyaj bakımlı değilim;çünkü eşimin çocuğunu taşıyorum karnımda uyuyorum bebek yüzünden mecburen;kocama yemek yapıyorum,evi temiz tutuyorum vs....O yüzden ben suçluyum,adam aldatır,hakkı var." Böyle bir saçmalık olabilir mi?Elbette kadın yağlanmış saçlarla,ter kokusuyla dolanıp kendini salmamalı;elbette kocasına hizmet etmeli.Tabiiki kişisel bakımına dikkat etmeli.Bunu zaten kendini bilen kadın önce kendine olan saygısından dolayı yapar.Bunun eğitim düzeyi farkıyla,alınan maaşla alakası yok.Bunun sadece karakterle,adam gibi adam olma mayasıyla alakası var.Asgari ücretle ev geçindirmeye çabalayan bir çok erkek var bizim ülkemizde,hepsi mi aldatıyor aman karım benden 3 lira daha fazla maaş alıyor kompleksine girip bunu bahane ederek.Şöhret olup bırakın kompleksi,egosu tavan yapmış birçok erkek te aldatıyor,bebek gibi kadınlar da aldatılıyor.Evlisiniz,evlilik adı üstünde.Sokaktan geçen 10 kişiye sorsanız evli erkek sanaldan,şöyle böyle birşeyler yapmış,normal midir bu? diye,kaç kişi tabii canım ne var bunda der yahu.Siz bir de bu durumda kendinizi suçlama eğilimine girmişsiniz.Örneklemek açısından yazıyorum,sakın yanlış anlamayın.Diyelim ki çok paspal,çok cahil,çok çirkin bir kadınsınız;eşinize karşı kadınlık anlamında hiçbir şekilde paylaşımınız yok vs....Hem sonuçta ,zamanında sizinle isteyerek evlenmiş,başına silah dayamadılar herhalde.Bu durumda da aldatmak hakkı mı doğuyor?Gerçekten ciddi sorunlar varsa,mutluluk ve huzur anlamında birşey kalmadıysa ya da erkek olarak istemiyorsa boşanmak diye bir şey de var.Benim bir karım olsun işte evde dursun ama ben bir onunla bir bununla sanal,gerçek takılayım...Hiçbirşey olmamış,hiç bilmiyormuşsunuz gibi davransanız ne olacak böyle bir durumda?Hep içinizde kalmayacak mı?Devamlı acaba hala devam ediyor mu diye huzursuz olmayacak mısınız?Bizzat kendi fotoğraflarına kadar görmüşsünüz,bu hesabın artık başkasına ait olduğunu inkarı,uydurulabilecek bir bahanesi mi kalmış?Hamileymişsiniz,Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Bence yüzüne vurun,herşeyi bildiğinizi gösterin.Alın karşınıza ciddi ciddi,son derece kararlı ve net bir biçimde konuşun.Söz konusu olan yuvanız ve çocuğunuzla olacak evliliğinizin geleceği.Belki eşiniz şaştı işte,kapıldı gidiyor hiçbir tepki almayıp,yakalanma korkusu da duymadığından.Şöyle bir dannn diye vursun kafasına bazı şeyler.Sizi kaybedeceğini bilsin,anlasın.

gerçekten yazmak istediklerimi yazmışsın ...

Çok çok çok haklısın, uzun zamandır bi yoruma bu kadar katılmamıştım

Çok doluyum bu konuda, bayağı isyan etmişim =)
Ama dişini fırçalamaktan aciz, karısına bir mendil almaktan aciz, hödük gibi yayılıp sonra da karım şöyle böyle diyen erkeklere fena halde takık durumdayım
Hele bu konuda, konu sahibi hanım hamile , hamilelik uyku yapar bunu herkes bilir, eleştirilecek bir durum değil yani. Üstelik o çocuk nail olmadı oraya dimi, birlikte yapıldı. Özellikle karısının hamileliğini çapkınlık fırsatına dönüştürenlere sinir oluyorum. Ve hamile bir kadına bile şöyle yap, böyle yap kocanla ilgilen diyen hemcinslerime.

katılıyorum birde ya boşan yada bu konuyu açma diyenler de var. Hamile hassas birde bu tür yorumlar iyice yoruyor bayanı

ben söylemezsem çatlarım.olduğu gibi tatlı dille anlat bence pc açtım face. açıktı ve yabancı bi hesap gördüm karıştırdım ..... anlat işte olduğu gibi elbet bi açıklaması olacaktır.sana karşı saygısızlık bu üstelik hamilesin.erkekler eşleri hamile kaldığında bu tip şeylere yeltendiğini duymuştum.en iyisi güzelce konuşmak yoksa senin içinde sıkıntı büyüyecek diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

aynen canım ev iş hamilelik ve birde eş hayat kolay gitmiyor . benim eşimde hamileyken facesi varmış yakaladım ama ne oldu o hamilelik sonra doğum ister istemez insan kendine 7.24 bakamıyor.gözünü korkutmak amaçlı değil ama son ve tek şans verdim bu konuda gerçekten öyle .....ben uğraşım çabalayayım birde çoçuk doğurayım... ne yapsın kadın .... kimin için çocuk doğuruluyor.... kimin için çalışıyoruz yuvamız için eşimiz aman kendini zorlamasın sıkıntıya girmesin ödemelerimizi yaparken diye ...neden. evlilk =kadın süs objesi +erkek para kaynağı olarak temsil edilir ki erkekte bakımlı olmalı ,kadında ayakları üzerinde durmayı bilen olarak kendini yetiştirmeli biraz karışık oldu ama herkes kendi payına düşeni alsın..

katılıyorum birde ya boşan yada bu konuyu açma diyenler de var. Hamile hassas birde bu tür yorumlar iyice yoruyor bayanı

Sanırım boşan ya da bu konuyu açma diyen arkadaşların yorumları yanlış anlaşılmış. Onlar eğer boşanamayacaksan (şartların elvermiyorsa) konuyu açıp bağırıp çağırmak sadece seni yıpratır ve sonunda zaten gerekli ultimatomları veremeyince (boşanmanın blöf olduğunu ve boşanamayacağını anlarsa) nasıl olsa boşanamaz ya da nasıl olsa affediyor diye işi daha ileri boyutlara taşıyabilir demek istediler. Yani boşanmayacaksan konuyu eşine açma şeklinde bir tavsiye o. Tavsiye doğru ve ya yanlış tartışılır(ben katılıp katılmamakta emin değilim) ama kimse hamile birini kırmak için söylemedi onu. Yol göstermek içn söyledi.

Yazdıklarınıza kelimesi kelimesine katılıyorum

Yorumlarınız için teşekkür ederim hepsi benim için tek tek değerli. Bana gelince akşam dayanamadım ve bildiğimi söyledim sabaha kadar ağladı işte ben ne aptalmışım nasıl yaptım bana oyun gibi geldi falan filan. Gerçekten pişman gibiydi ama tabi bilinmez. Benim kaderimde kaç aydır olan şeyi altı haftalık hamileyken öğrenmem. Elim kolum bağlı yani

acaba pişman olupta elindeki telefon yerine internetsiz bir telefon kullanmayı şart koşsam olmazmı..

maalesef bu çözüm değil sonuçta 7/24 yan yana değilsiniz- olamazsınız da
evde yada telefonunda internet olmaması sadece onu belli saat aralığında belki mahrum bırakır ki oda dışarıya kaçmazsa eğer,
teknoloji internet maalesef her yerde her zaman hayatımızın çok içinde doğru kullanılması durumunda çok ta güzel ama yanlış kullanım için bişey demiyeceğim

Son düzenleme:

gerçekten de aptallar ellerindekinin kıymetini bilemeyip cesaret ettiği şeyi de bari düzgün yapsa ..yarım akıllarıyla boylarından buyuk ıse kalkısıyorlar ama bence sevıyorsun esını yoksa bebek bahane olmazdı...en guzelını sen bılırsın ama aciz hıssetme kendını ...sadece burnundan getır ve ne ıstedıgını ıyı dusun

Şahsen konu sahibi ben olsaydım. sanırım şuan anladığım gibi anlardım. Değişir tabi. Genede Saygı duyuyorum düşüncene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…