Çok doğru söylüyorsunuz,bir de Türk kadınlarını suçlayan insanların %90 başka ülke görmemiş oluyorlar,kolay geliyor suçu kadına atıp işin içinden çıkmak.Ben 4 senedir yurtdışında yaşıyorum ve tüm samimiyetimle söylüyorum burada Türkiye'dekinin yarısı kadar fönlü makyajlı kadın göremezsiniz sokakta.Bizim ortalama bir ailenin evine gidin 3 4 çeşit yemek yapmış olur kadın,yanına hamur işi.Burada çoğunlukla dondurulmuş yiyecek,konserve,dışarıdan pizza.Birçoğu tek çeşit yemek yapar yanına da salata falan belki.Obezite oranı Türkiye'den çok daha fazla,bana amerikadayım deyince bana ordan kadın bulsana Türk kadınları şöyle böyle... zannediyorlar ki oradaki herkes Angelina Jolie.Merak ediyorum evlendiği kadının geçmişte başka erkekle el ele tutuşmasına laf eden Türk erkeği lisede bakire olmanın eziklik sayıldığı mini etekli Amerikalıyla karşı karşıya kalsa ne yapardı?O övdükleri Avrupalı kadınların kaçı kıskançlık krizlerine,etek giymeye izin vermemeye,kaynanaya,görümceye ezdirilmeye ,onlara köle gibi hizmete izin verirdi?Gerçekten öfkeleniyorum çok böyle yorumlara artık.
Ya arkadaşlar Türk kadını şöyle böyle
Yok salıyor, yok bakmıyor, yuvayı dişi kuş yapar bilmem ne saydırmışsınız
Türk erkeği nedir ya Don Juan mı ? Otobüslerde gördüğünüz kokusundan yaklaşılmayan adamları bir düşünün, bunlar eve gidip karılarının koynuna giriyor o halde !
Ben 7/24 tek ayakta üstünde onu bekleyeceğim, o da kanepede göbeğini kaşıyacak canı isteyince iki dürtecek
Yok öyle bir dünya ya
Evlilik iki kişilik bir kurum, kadın uyuyorsa, kadın kendisini bırakmışsa bu ; kendisinde takat bırakmayan düşüncesiz kocasının kabahati. Bir şeyler yolunda gitmiyorsa kimsenin hakkı değildir dışarıya bakmak. Sorun varsa oturup çözmeye gayret edersin (o sorun bir çığ yumağına dönüşmeden), çözemiyorsan da boşanırsın. Bu ne ya kocadır diye ayaklarını mı öpücez bu adamların etmeyin Allah aşkına
Ya arkadaşlar Türk kadını şöyle böyle
Yok salıyor, yok bakmıyor, yuvayı dişi kuş yapar bilmem ne saydırmışsınız
Türk erkeği nedir ya Don Juan mı ? Otobüslerde gördüğünüz kokusundan yaklaşılmayan adamları bir düşünün, bunlar eve gidip karılarının koynuna giriyor o halde !
Ben 7/24 tek ayakta üstünde onu bekleyeceğim, o da kanepede göbeğini kaşıyacak canı isteyince iki dürtecek
Yok öyle bir dünya ya
Evlilik iki kişilik bir kurum, kadın uyuyorsa, kadın kendisini bırakmışsa bu ; kendisinde takat bırakmayan düşüncesiz kocasının kabahati. Bir şeyler yolunda gitmiyorsa kimsenin hakkı değildir dışarıya bakmak. Sorun varsa oturup çözmeye gayret edersin (o sorun bir çığ yumağına dönüşmeden), çözemiyorsan da boşanırsın. Bu ne ya kocadır diye ayaklarını mı öpücez bu adamların etmeyin Allah aşkına
Arkadaşlar dün eşimin tabletinde en son girdiği face açık kalmış ama herzaman kullandığı hesap değil. Iki gündür mesajlarını okuyorum çoğunluğu 2012 yılında olmak üzere bir çok kadınla mesajlaşmış genellikle yabancılar. En son pazar günü birkaç kişiye Helios bilmem ne yazmış ama cevap alamamış. Ben şimdi ne yapayım bildiğimi söylesemmi. İçim içimi yiyor dünden beri..
gerçekten yazmak istediklerimi yazmışsın ...
Çok çok çok haklısın, uzun zamandır bi yoruma bu kadar katılmamıştım
Çok doluyum bu konuda, bayağı isyan etmişim =)
Ama dişini fırçalamaktan aciz, karısına bir mendil almaktan aciz, hödük gibi yayılıp sonra da karım şöyle böyle diyen erkeklere fena halde takık durumdayım
Hele bu konuda, konu sahibi hanım hamile , hamilelik uyku yapar bunu herkes bilir, eleştirilecek bir durum değil yani. Üstelik o çocuk nail olmadı oraya dimi, birlikte yapıldı. Özellikle karısının hamileliğini çapkınlık fırsatına dönüştürenlere sinir oluyorum. Ve hamile bir kadına bile şöyle yap, böyle yap kocanla ilgilen diyen hemcinslerime.
Arkadaşlar dün eşimin tabletinde en son girdiği face açık kalmış ama herzaman kullandığı hesap değil. Iki gündür mesajlarını okuyorum çoğunluğu 2012 yılında olmak üzere bir çok kadınla mesajlaşmış genellikle yabancılar. En son pazar günü birkaç kişiye Helios bilmem ne yazmış ama cevap alamamış. Ben şimdi ne yapayım bildiğimi söylesemmi. İçim içimi yiyor dünden beri..
Ama dişini fırçalamaktan aciz, karısına bir mendil almaktan aciz, hödük gibi yayılıp sonra da karım şöyle böyle diyen erkeklere fena halde takık durumdayım
Hele bu konuda, konu sahibi hanım hamile , hamilelik uyku yapar bunu herkes bilir, eleştirilecek bir durum değil yani. Üstelik o çocuk nail olmadı oraya dimi, birlikte yapıldı. Özellikle karısının hamileliğini çapkınlık fırsatına dönüştürenlere sinir oluyorum. Ve hamile bir kadına bile şöyle yap, böyle yap kocanla ilgilen diyen hemcinslerime.
katılıyorum birde ya boşan yada bu konuyu açma diyenler de var. Hamile hassas birde bu tür yorumlar iyice yoruyor bayanı
acaba pişman olupta elindeki telefon yerine internetsiz bir telefon kullanmayı şart koşsam olmazmı..
Yorumlarınız için teşekkür ederim hepsi benim için tek tek değerli. Bana gelince akşam dayanamadım ve bildiğimi söyledim sabaha kadar ağladı işte ben ne aptalmışım nasıl yaptım bana oyun gibi geldi falan filan. Gerçekten pişman gibiydi ama tabi bilinmez. Benim kaderimde kaç aydır olan şeyi altı haftalık hamileyken öğrenmem. Elim kolum bağlı yani
Sanırım boşan ya da bu konuyu açma diyen arkadaşların yorumları yanlış anlaşılmış. Onlar eğer boşanamayacaksan (şartların elvermiyorsa) konuyu açıp bağırıp çağırmak sadece seni yıpratır ve sonunda zaten gerekli ultimatomları veremeyince (boşanmanın blöf olduğunu ve boşanamayacağını anlarsa) nasıl olsa boşanamaz ya da nasıl olsa affediyor diye işi daha ileri boyutlara taşıyabilir demek istediler. Yani boşanmayacaksan konuyu eşine açma şeklinde bir tavsiye o. Tavsiye doğru ve ya yanlış tartışılır(ben katılıp katılmamakta emin değilim) ama kimse hamile birini kırmak için söylemedi onu. Yol göstermek içn söyledi.
heyy sulu sevgi kadını namı diğer sulusevgi
yaw o kadar yazdın yazdın da yazının sonuna bari oldu olacak erkeklerin g...de öpün deyip son noktayı koysaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?