- 16 Ekim 2015
- 142
- 104
- 53
- Konu Sahibi sweetywitch91
-
Bence o telefonu tus acik biraktigi bir zamanda kurcala hatta vatsap web yykle diycemde tlf dan anlayan biriyse anlar iyi olmaz senin icinTelefonunda şifre yoktu. Son bir aydır telefonu şifreli. Bilgisayarı zaten hep şifrelidir. Karıştırıp bakmak aklımın ucundan gecmez zaten.
Öğlen aradı o kiź da dahil yemeğe çıkmışlar 3 kişi. Bana konuşması nasılsın güzelim oğlumuz nasıl birtanem tamam sen git beni seni erken çıkar alırım hayatım falan filan olağan seyrinde.Eşinde suç...ağırlığını koymamış belli
Senin önünde böyleyse butun gün nasil sacmaliyolar allah bilir...
Her türlü bilisimden benden kat be kat fazla anlar:)Bence o telefonu tus acik biraktigi bir zamanda kurcala hatta vatsap web yykle diycemde tlf dan anlayan biriyse anlar iyi olmaz senin icin
Sen oyle diyorsan oyle olsun bakalım...Öğlen aradı o kiź da dahil yemeğe çıkmışlar 3 kişi. Bana konuşması nasılsın güzelim oğlumuz nasıl birtanem tamam sen git beni seni erken çıkar alırım hayatım falan filan olağan seyrinde.
Vuuuuuu eminim kadın çok korkardıben olsam o an eşimin koluna girip eşimi çekerdim. kıza da bi bakış atardım sert.hayırdır? dermiş gibi anlardı herhalde.
Eve gelince sifresine bakacağım bir. Her yere aynı sifreyi kullanır telefona da onu yapmıştır kesin:)Sen oyle diyorsan oyle olsun bakalım...
Tele Şifre falan da dedin ya...umarim uzulmezsin
Yeni telefon aldı. Parmak izli sifre konulabiliyor onun hevesi diye düşünüyorum :) yine de bilinmez tabiBence mutlu güzel bir aileniz var eşinizde de bir sorun yok gibi canınızı sıkmayın. Sadece kurt düşürmek değil amacım ama son 1 aydır teke şifre koymak neden .bu konuyu biraz irdeleyin derim
Eklemiyor. Kimse kimseye bey hanım demiyor o ortamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?