Eşimin iş arkadaşı (neler dönüyor?)

Eşinde suç...ağırlığını koymamış belli
Senin önünde böyleyse butun gün nasil sacmaliyolar allah bilir...
Öğlen aradı o kiź da dahil yemeğe çıkmışlar 3 kişi. Bana konuşması nasılsın güzelim oğlumuz nasıl birtanem tamam sen git beni seni erken çıkar alırım hayatım falan filan olağan seyrinde.

Sen oyle diyorsan oyle olsun bakalım...
Tele Şifre falan da dedin ya...umarim uzulmezsin

Simdi ben anladigimi soyleyeyim
1.si kizin esinize ilgisi var bu samimiyet arkadasca degil.
2.si. esiniz bu kizla birseyler ceviriyor.

Beraber yemege ciktiginiz zaman kiz size aptalca tavir almis kendince.
Size nispet yapacagim diye de esinizin omzuna elini koymus.Hic de goz ardi edilecek birsey degil.
Siz sakin kalmissiniz bi bakima iyi olmus.
Ben olsan kiz cikarken arkasindan wc izni alip haddini bildirirdim ellerine dikkat et nereye koyacagini bilemedin diye bu en kibari.
Takipte kalin bence neler okuyoruz burada.

Oturup konusun kafanızda kuracağınıza. hiç birşey karşılıksız değildir. Eşinizin tepkilerinden doğru ya da yalan söylediğini anlayabilirsiniz

Ya çok gereksiz ve fevri bir tepki olacak ama ben olsam sinirimden herkesi eve yemeğe çağırıp birtek onu çığırmazdım. Eşim neden derse de benimle iletişim kurmak istemedi ki benim davetime katılmasına da gerek yok derdim. Eğer çok üzüldüysen sen de onu başka yere davet et derdim( deli deli bakardım bir de üstüne)
Ayy gıcık oldummm. Kıza da eşinize de.

Bence mutlu güzel bir aileniz var eşinizde de bir sorun yok gibi canınızı sıkmayın. Sadece kurt düşürmek değil amacım ama son 1 aydır teke şifre koymak neden .bu konuyu biraz irdeleyin derim

Bence mutlu güzel bir aileniz var eşinizde de bir sorun yok gibi canınızı sıkmayın. Sadece kurt düşürmek değil amacım ama son 1 aydır teke şifre koymak neden .bu konuyu biraz irdeleyin derim
Yeni telefon aldı. Parmak izli sifre konulabiliyor onun hevesi diye düşünüyorum :) yine de bilinmez tabi

İki elini eşinizin omzuna koyacak kadar samimi ama size tanıştığımıza memnun oldum hoşçakalin diye vedalasamayacak kadar düşüncesiz! Bence eşinizde sorun yok ama kızı hiç sevmedim huylandim hareketlerinden

Kendi parmak izini de tanıt telefona
İlla orada tanımlı tek kişinin parmağı olması sart değil.
Çaktırmadan yap. Açamadığını düşünsün. Daha rahat hateket eder sen de var mı yok mu görürsün.

yahu parmak izi şart değil şifre ile de giriliyor.. ben olsam o omuzları orada çökertirdim.

Kadin sizi kisnanmis olamali esinizin sizi getirmeside kudurtmus kariyi siz esinizle konusun mesafesini korusun hic hoslanmadigini soyleyim o kadindn size saygisizlik ettigini soyleyin hani bisey demissiniz duymamazliga gelmis yaa

İki elini eşinizin omzuna atarken öylece izlediniz yani? Bide eline eşinizin kravatini alip kendine çekiş aşamasina gelmesini de bekleseydiniz tam olurdu Yuh .

Böyle kendi kendinizi yiyeceğine rahatsız olduğunuzu ifade edin ne olacak. Eşler birbirine rol yapmamalı. Ben böyle durumlarda restimi çekiyorum "Bu kızı gözüm tutmadı onunla samimi olmanı istemiyorum" diye.

Sizin yaşadığınızın birebir aynısını yaşadım. Eşimin işyerinde de böyle bir kadın vardı eşime özel bir ilgi gösteriyordu biz o zamanlar nişanlıydık. Ben rahatsız oldum, görüşmeni istemiyorum, dedim. Eşim de "Öyle kötü niyetli biri değil, herkese aynı davranıyor" falan dedi. Tamam görürüz dedim. Nikah töremize o da geldi. Takıya geçince eşimle toka yaptı benim önümden geçti gitti. Sanki eşim tek başına evleniyor Bu olayın üzerine eşim ilk karşılaşmalarında "Eşime yaptığın saygısızlık bana yapılmış sayılır" dedi ve kızla arasına mesafeyi koydu. Şimdi eşime yanaşamıyor, başka evli erkeklere sırnaşıyor tabiri caizse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…