Eşimin kadın iş arkadaşı aynı zamanda komşu

ah be otreram, hayattaki tek amacı evlenmek olan insanlar var bilmiyor musun ?
evlenmek ve o muhteşem kocişlerini elin kadınlarından korumak..
Nasıl da biliyorlar tüm meselenin kocişlerinde bittiğini.. Ama suçlu tabi ki kadınlar, gezmezinler bekar bekar ortalık yerde (!)

Samimiyet, arkadaşlık kurmak istiyor belli kötü niyetli olduğunu göstermez. Ama bu samimiyeti sizle neden kurmuyor da sürekli eşinize anlatıyor bilemedim. Eşlerin karşı cinsten istemediği biriyle yakınlık-muhabbet kurması boşanma sebebi olarak bile sayılabiliyorken (rahatsız oluyorsanız) eşinize açık açık bu kadar muhabbet etmenizi doğru bulmuyorum, selam verirse al işim var de muhabbet kurma rahatsız oluyorum, ilk ve son uyarım diyin olsun bitsin. Yani düşünmenize gerek yok, eşinizde bitiyor durum istemezse konuşturmaz. Kadın da uzak durur.

Benim kuzenim evlendikten sonra bizimle hiç muhatap olmadı . Düğünde cenazede selam bile vermezdi. Tabi bizde kızardık ona. 1 yıl evli kaldı boşandi. Meğerki karısı kuzen bile olsak kadın olduğumuzdan bizden kıskaniyormuş. Kuzenimi 1 yılda sinir sahibi etmiş. bazilari ağir hasarli oluyor.

Şaka gibi, insanlar sokağa bile çıkmayacak bu zihniyette

Di mi? Eski kocası belki etrafında kimse bırakmadı kısıtlaya kısıtlaya, belki herşeyden mana çıkaran biriydi? Kadın boşanınca nefes aldı kadın, sosyalleşti, iki insan içine karıştı?

Aynen bayramlarda ananemize bile gelmiyordu kuzenim. Bizde ayıplıyorduk. Bizde ananemize gittiğimizden sırf karisi arıza çıkarmasin diye gelmiyormuş
Şu sorunluların günün birinde el elde el başta kalmalarına çok seviniyorum. Halam da onu bizden bile kıskanan bir manyağı 90 larda boşadı, boşanmanın anormal bir olay olduğu yerde ve zamanda babam ve amcalarım onu kurtarmak için herşeyi yaptı.

En son gökhan özenin bir şarkisini dinlerken kuzenime sen beni beyninle aldatiyorsun kimbilir kimleri bu şarkida görüyorsun demiş. Benim kuzen esofmanlarla kaçmıs evden .

En son gökhan özenin bir şarkisini dinlerken kuzenime sen beni beyninle aldatiyorsun kimbilir kimleri bu şarkida görüyorsun demiş. Benim kuzen esofmanlarla kaçmıs evden .
Vahşet.

Komşunun evli ya da bekar olması çok bişey farkettirmez.Konu sahibinin verdiği bekar ayrintisindan dolayı linclenmesini doğru bulmuyorum.Ayrica erkek olan iş arkadaşına üçlü görüşelim denmesini de manasız buldum.Eşle tanisilmis bile olsa neden üçlü gorusulsun ya da erkek olan tarafla samimiyet mi var ki üçlü gorusulsun.Bi de hanımlar hep imali bı şekilde "tabi senin kocanın hiç suçu yok,hep karşı taraf haksız,tabi kadın bekar diye böle konusuosun" savını da tamamıyla yanlis buluyorum.Artik öyle kadınlar var ki karşı tarafın evli ya da bekar olması,onu isteyip istememesi pek de biseyi degistirmio.Yani hemcinslerimizin de peki hala bu işte gayet de büyük payı var.Kadinlar bunu Türkiye'de kabul etmez Avrupa'da Amerika'da kabul eder diye de bişey yok.Bunu heryerde,her ülkede sorgulama potansiyeli çok yüksektir kadınların.Ben konu sahibine hak verdim.Ben de olsam rahatsız olurdum bu durumdan.Gereksiz bı samimiyet kurma çabası.Esimin bekarlık zamanından bı iki tane kız arkadaşı var ve onlar da şu an bekar.Arada yazisirlar,konuşurlar.Kizlari ben de taniorum.Asla sorun olmadı benim için.Ama konu sahibinin yaşadığı gibi bişey yaşasam evet sorun olurdu ve istemezdim.

Son düzenleme:
Nasıl da biliyorlar tüm meselenin kocişlerinde bittiğini.. Ama suçlu tabi ki kadınlar, gezmezinler bekar bekar ortalık yerde (!)

hayattaki tek hedefleri evlilik, o yüzden bu kadar bağımlılar.
kocalarını suçlarlarsa boşanmak zorunda kalacaklar ama karşıdaki kadını suçlayınca içleri soğuyacak.

evet o tip kadınlar da var ama hadi bir kez bu şekilde konuştu, adam karısının bundan rahatsız olup olmayacağını bilmez mi mesela ?
ona göre mesafesini koyup önleyebilir pekala da.
kadının niyeti adamla ilişki yaşamak olsa da adamın da bu olayda payı yadsınamaz durumda.

valla kuzeni geçtim kocasını görümcesinden kıskananlar bile var.
benim bir arkadaşımın eşi de eski eşinden bu nedenle ayrılmış.
görüştüklerinde neden kız kardeşini öptün neden sarıldın diye olay yaratıyormuş kadın

Aha işte bizim ex enişte.

Yok artık ya bunlar nasıl iğrenç kafalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…