Eşimin kız arkadasi varmis

İnsallh dediği gibi çıkar evet birini tanımdan anltica böyle şeyler duymak kaçınılması zaten bunu biliyordum bir kaç günde mesjlari evrip cevrip yüzlere okumusumdr yetmedi kardeşime yetmedi en yakın arkdsima okudum inanın hiç biri bu sevgili yada aldatma degl evet arkdslar ama sana sylemsi lazımdı buda bir gerçek dedi ve ben eşime bunu söyledikçe lütfen yaptığım yanlış biliyorum beni utandrma çok özür dilerim senden ama inan düşündüğün gbi bor sey asla olmdi olsa aynı şehirden böyle olurdu yada onunla devam ederdim dedi açma sebebine gelince bn kaç gundr bunu düşünüyorum takkntiliyim hemde çok takıntılı her mesajdan brsey çıkarıp eşimin yüzüne vuruyorum buda artık huzursuz olmamıza sebeb oldu onu hemn afftmyecegjmi söyledim farkında ama inan aldatsam gam yemicem bukdar uzulmicem dedi bende artık ustlemk istmiyirum doğruysa bu bizi yiprtcak ve başka sorunlara yol acicak

Began, senin eşin yardımsever değilse bu konu sahibinin eşinin suçu mu
Bu eşimin ne kadar merhametsiz bir insan olduğunu gösterir. Bir kadına yardım eli uzatmamak ne demek 16 yıllık evlilikte?
Kötü adam.
Kahrımdan ağlıyorum şu an

Siz şu an kalbinizle olaylara baktığınız için eşinize hak verme çabasindasınız. Ama bizler olaya daha realist bir yaklaşımla yaklaşıyoruz. Bu bir aldatma. Koynuna girdi mi girmedi mi bilemem. Ama girmediyse bile bu aldatma. Eşiniz sadece sizi çok güzel uyutdu. Ilk olarak intiharmiş neymiş bunlar klasik behaneler. Ne diyeydi takintiliyim bu kiza mi? Ne güzel duygusal açıdan yakalayıp konuyu saptırmış. Senelerce anlatmamış vr anlatacakdım diyor. Üstü açilmasa mezarda mi söyliycekdi?)) Diger bir husus dünya genelinde ablamla zaman geçir diyen bir abi yokdur her halde) zaten intihara kadar giden bir kiz gunde sadece gunaydin nasilsin mesajlarina rağmen buluşmadiysa o nasil sevmek o nas intihar düşüncesi. Başka konu eşiniz sizi o kizla da abisiyle de tanişdiricak. Şimdiden adam ayartmaya başlamışdır bile. Sen abisi olursun bunlari bunlari soylersin diye. O öyle dediği an aratsaydin abisini hçbir yalan uydurmadan. Artik çok geç. Dizi çekiyor kocan haberin yok. Saf olmayın resmen aldatiliyorsun. Bunu anlamak, ya da anlamamak için israr etmek sana kalmış.

Yardımsever olmayan pislik kocalar yüzünden kaç genç kız desteksiz kalıyor kim bilir
O kadar psikolojik sıkıntım oldu ergenlikte, kimse böyle ilgilenmedi en saf ve temiz duygularıyla, karşılıksız olarak. Püh.

Haklısınız, yıpranmasın ilişkiniz, başka sorunlar olur aranızda mazalllah. Bir yuva kolay kurulmuyor, eşin gizli saklı yaptığı şeyler nedir yuvanın yanında.

Çok aklı selim gördüm sizi masallah.

İlk ciktigiyla evlenen erkeklerin belli bi saatten sonra gözü bir dısarı kayiyor ki ,genclikte baska kadin tanimadim vakit geç olmadan önce biseyler yaşayayim dercesine.Dikkatli olun ,aldatma geliyorum diye bagiriyor.

Bu hislerle yalnız kalma korkusu. Biri de çıkıp gelse eşim de böyle bi iş yaptı ama tamamen iyi niyetinden olduğunu anladım diye, altın bulmuş gibi olacak.
Eğer konu fake değilse, sadece bir kadının bu kadar saf olmasına üzülürüm. Yalnızlıktan korkuyorsan, kocamdır yapar desin geçsin. Tamam kocasına kendini saf yerine koydurmuş onu anladıkta; kocasına o kadar güvenen kadın neden foruma böyle konu açıp, bizi de saf yerine koymaya zorluyor ki?

O kadar psikolojik sıkıntım oldu ergenlikte, kimse böyle ilgilenmedi en saf ve temiz duygularıyla, karşılıksız olarak. Püh.
Demek yeteri kadar çirkin olamamışsınız o detayı atlamayalım. Çirkin ve psikolojisi bozuk olanlarla ilgileniyor bu koca yürekli kocalar.

ama kız eşi yüzünden intihar etmemiş.
sevgilisi de varmış.
iyilik bunun tam olarak neresinde T Tyvdh ?

şu soruma cevap verir misiniz?

Yani şimdi benim herif yapsa, ben herkese göstersem kimse de içindekini deyip mesuliyet almaz. Enişte ile karşı karşıya gelmek var işin ucunda. Yuva bozan damgası yemek var. Çok üzüldüm size. Nelere tutunuyorsunuz.

Yok onu demiyorum. Kendisinin yalnız kalma korkusu değil, hislerinin ve düşüncelerinin yalnız kalma korkusu. Kendisi gibi birini aradı, ama bulamadı. Korktuğu başına geldi ama.

Şöyle esim çok zor zamanlarını seninle üzülme diye paylasamdim okurken parasız kaldım sanada diyemedim onunla dertlestim onun zor zmanndada yanında olmak istedim dedi
Bakar mısınız sizi üzmemek için yıllardır başka bir kadınla mesajlasiyor eşiniz. Ne kadar düşünceli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…