- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Karar verin, silmiş mi silmemiş mi?Es mesjlari silmemski uzun bir süre zaten mesjlasmmaslar
Ne kadar dürüst bir kocaEs mesjlari silmemski uzun bir süre zaten mesjlasmmaslar
Bu hislerle yalnız kalma korkusu. Biri de çıkıp gelse eşim de böyle bi iş yaptı ama tamamen iyi niyetinden olduğunu anladım diye, altın bulmuş gibi olacak.Bırakın arkadaşlar ya konu sahibi kocasını kızın tepesinde yakalasa, hasta oldu tedavi ediyorum dese, inabacak kadar kendini kaybetmiş ya da bizi işletiyor?
Benim anlamadığım kocana o kadar güveniyorsan neden konu açıyorsun, demek ki içinde şüphe var?
Şurada 11 sayfa olmuş bir kişi bile farklı birşey yazmamış siz hala kendinizi kandırın.
Farkındaysanız eşiniz şu an sizi oyalıyor. Önce kızla ve olmayan abisiyle ağız birliği edeceği bir senaryo hazırlıyor, biraz zaman verin canım aaa.Peki birşey daha sorucam esim beni bu kızla tanistrdi abisylede ve dediği herşey dgru çıktı sizce ne ypmliyim
Mesjlari silmedigi için gördüm zatenKarar verin, silmiş mi silmemiş mi?
Aynen öyle bzde bunda hemfikirz bunu eşimde bu şekilde söyledim.arkdsin olabilir bnden saklyabilirsn çünkü bnmde lisede arkdslarim bana mesj atabiliyir bn üzülmesin dye siliyorum yanlış birşey yapdigimdan degl üzülmesin dye bna anlatmams olmasına dargınım tekrar dyrum aldatmadigina adım.gbi eminim egerde öyle bsy cikrsa zaten konuşmaya gerek yok
Bi silmiş muhabbeti dolandı da.Mesjlari silmedigi için gördüm zaten
Bazen görmek istemediklerimizi görmezden geliyoruz, arkadaşın ki o hesap, şahsen ben istemem eşimin kız arkadaşı olsun benim şahsi fikrim, o nasıl istemiyorsa erkek arkadaşım olsun bende istemiyorum, kaldı ki bu bayanın eşi gibi psikolojisi bozulmuş diye bir bayanla o yüzden konuşacak katiyen izin vermem,bence öyle bişey de yok asla inanmayın.Gerçi konu sahibi derinden beter. Arkadaşının kardeşinin bilmem ne ne nesi. Melek Melek adam maşallah. Fedakarlığa bakar mısın bir de 15 sene.
Çok zor ama umarım gerçektir.Ya gerçekse peki
Siz bu ihtimale sıkı sıkı sarılmıssınız zaten bırakmayın onu.Yoksa diger ihtimalde sonuc belli.Ya gerçekse peki
Bende ruh ve akıl sağlığım için kocanın tarafına geçtim şu an.E tamam o zaman ya sorun yok ben şahsen inandım kefilim kocanıza yapmaz o
Değil bacım kocan tamamen masum. Şimdi bu konuyu unut ve mutlu mesut yuvana odaklan. Kocan senden gizli kızlarla konuşmuş buluşmuş yalan söylemiş Boş ver her evlilikte oluyor bunlar. Benim evliliğimde olmadı ama. Demek ki kocam beni, senin koca kadar sevmiyormuş.Ya gerçekse peki
Began, senin eşin yardımsever değilse bu konu sahibinin eşinin suçu muDeğil bacım kocan tamamen masum. Şimdi bu konuyu unut ve mutlu mesut yuvana odaklan. Kocan senden gizli kızlarla konuşmuş buluşmuş yalan söylemiş Boş ver her evlilikte oluyor bunlar. Benim evliliğimde olmadı ama. Demek ki kocam beni, senin koca kadar sevmiyormuş.
Gözyaşım pıt :'(
Ben konu sahibine güvenmiyorum zaten. Kaç kere dedi ben yaparım kocam yapmaz diye. Hem erkek arkadaşları mesaj atarsa siliyormuş da. Bişey yapıyorsan arkasında duracaksın. Abimiz delikanlı gibi mesajları tutmuş, zamanı gelince eşi de görünce huzura ermiş. Bu seviye çok zor bir seviye. Tebrik ediyorum.Bende ruh ve akıl sağlığım için kocanın tarafına geçtim şu an.
Konu sahibinin gözünü açmak isteyenlere bol bol sabırlar dilerim. Emeklerinize sağlık. Hoşça kalın
Yardımsever olmayan pislik kocalar yüzünden kaç genç kız desteksiz kalıyor kim bilirBegan, senin eşin yardımsever değilse bu konu sahibinin eşinin suçu mu
Bu yardımlar hep genç kızlara yapılır zaten, erkeklere yapılmaz çünkü neden yapılsınYardımsever olmayan pislik kocalar yüzünden kaç genç kız desteksiz kalıyor kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?