Eşimin kız arkadasi varmis

Bu hislerle yalnız kalma korkusu. Biri de çıkıp gelse eşim de böyle bi iş yaptı ama tamamen iyi niyetinden olduğunu anladım diye, altın bulmuş gibi olacak.

Peki birşey daha sorucam esim beni bu kızla tanistrdi abisylede ve dediği herşey dgru çıktı sizce ne ypmliyim
Farkındaysanız eşiniz şu an sizi oyalıyor. Önce kızla ve olmayan abisiyle ağız birliği edeceği bir senaryo hazırlıyor, biraz zaman verin canım aaa.

Ya gerçekse peki

Yalnız ben sizinle aynı fikirde değilim yanlış anlaşılmasın.

Bence saklanan şeylerin altında muhakkak başka durumlar vardır. Normal bir arkadaşlık değildir o. Siz de ilişki varmış yokmuşu sorgulamayın, zaten bu kadarı kabul etmemek için yeterli demek istiyorum.

Gerçi konu sahibi derinden beter. Arkadaşının kardeşinin bilmem ne ne nesi. Melek Melek adam maşallah. Fedakarlığa bakar mısın bir de 15 sene.
Bazen görmek istemediklerimizi görmezden geliyoruz, arkadaşın ki o hesap, şahsen ben istemem eşimin kız arkadaşı olsun benim şahsi fikrim, o nasıl istemiyorsa erkek arkadaşım olsun bende istemiyorum, kaldı ki bu bayanın eşi gibi psikolojisi bozulmuş diye bir bayanla o yüzden konuşacak katiyen izin vermem,bence öyle bişey de yok asla inanmayın.

E tamam o zaman ya sorun yok ben şahsen inandım kefilim kocanıza yapmaz o
Bende ruh ve akıl sağlığım için kocanın tarafına geçtim şu an.

Konu sahibinin gözünü açmak isteyenlere bol bol sabırlar dilerim. Emeklerinize sağlık. Hoşça kalın

Hiç burda vakit kaybetmeyin, şu sıralar zor bir dönemden geçen eşinize destek olun derim ben.

Sonuçta siz yaparsınız o yapmaz.
Zor durumda olan bir kadına destek olmuş sadece.
Evli olduğunu gizlemiş ama onda da vardır bir bildiği.

Siz öğrenmissiniz eşiniz rahatlamış.

Daha ne olsun.

Ya gerçekse peki
Değil bacım kocan tamamen masum. Şimdi bu konuyu unut ve mutlu mesut yuvana odaklan. Kocan senden gizli kızlarla konuşmuş buluşmuş yalan söylemiş Boş ver her evlilikte oluyor bunlar. Benim evliliğimde olmadı ama. Demek ki kocam beni, senin koca kadar sevmiyormuş.
Gözyaşım pıt :'(

Began, senin eşin yardımsever değilse bu konu sahibinin eşinin suçu mu

Bende ruh ve akıl sağlığım için kocanın tarafına geçtim şu an.

Konu sahibinin gözünü açmak isteyenlere bol bol sabırlar dilerim. Emeklerinize sağlık. Hoşça kalın
Ben konu sahibine güvenmiyorum zaten. Kaç kere dedi ben yaparım kocam yapmaz diye. Hem erkek arkadaşları mesaj atarsa siliyormuş da. Bişey yapıyorsan arkasında duracaksın. Abimiz delikanlı gibi mesajları tutmuş, zamanı gelince eşi de görünce huzura ermiş. Bu seviye çok zor bir seviye. Tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…