- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.651
- 498
Dikkat edin de kimse “gel” demesin o zaman, ne diyelim.Bakın inanın bir gram şüphem olsa bırakır giderim çocuklarım hiç brsey aklıma gelmz ama evet size saflik kandrilmak gibi geliyor ama eşim gel desen gelen git desen giden biri yıllardır hep bu böyledir hala daha öyle bz 3 yıl birbirini uzak sehirlerde bekledik yapsa aldatrdi başka biriyle de aldatirdi yada kıza acilabilirdi bni bırakmak istesede evlenmeden öncede yaordi bunu bence
Kemal'im yapmaz vakası daha.Buna asla inanmam kz çok çirkin tabi dceksinz gönül bu otoda bokda dersinz ama bn yaorim esim yapmaz diyirum
Önce kabul edin aldatılmışsınız. Ne yapacağınıza sonra karar verirsiniz. İlk adım kabullenmek. Bunu bi halletmeniz lazım.Hayır ne yapmalıyım içim aciyo dusunemek istmiyorum ama insanlarla konuşmak hoşuma gifyo diye anlattı.
Abisde eşimle arkdslar konusuyokar kz kendini beğenmeye öyle takıntıları varmış ve intihar etms bu yüzden abiside konuş yalnız brakma demis
O 3 yil aldatmadigini nerden biliyorsunuz? Ya 15 sene ayakta uyutulmussunuz yapsa uzakta yaparsi diyorsunuz belki de o 3 senede aldatildim diyecegibize.Bakın inanın bir gram şüphem olsa bırakır giderim çocuklarım hiç brsey aklıma gelmz ama evet size saflik kandrilmak gibi geliyor ama eşim gel desen gelen git desen giden biri yıllardır hep bu böyledir hala daha öyle bz 3 yıl birbirini uzak sehirlerde bekledik yapsa aldatrdi başka biriyle de aldatirdi yada kıza acilabilirdi bni bırakmak istesede evlenmeden öncede yaordi bunu bence
Yapmadığından nasıl eminsiniz tüm mesajları saklamış Ama yatak odası fotoğrafları yok diye mi?Bakın inanın bir gram şüphem olsa bırakır giderim çocuklarım hiç brsey aklıma gelmz ama evet size saflik kandrilmak gibi geliyor ama eşim gel desen gelen git desen giden biri yıllardır hep bu böyledir hala daha öyle bz 3 yıl birbirini uzak sehirlerde bekledik yapsa aldatrdi başka biriyle de aldatirdi yada kıza acilabilirdi bni bırakmak istesede evlenmeden öncede yaordi bunu bence
Esim mesajlarinn sonunda seninle gorusmem ve bisy anlatmam lazım dems ve bunu eşime sordum ne anlaticaktim dedim evli olduğunuzu anlaticaktim çocuklarımın olusünü opimki onu anlaticaktim dedi inan öğren dye can atiyodum ogrendim rahatladım dedi
Buna asla inanmam kz çok çirkin tabi dceksinz gönül bu otoda bokda dersinz ama bn yaorim esim yapmaz diyirum
Keşke bekar olsaydın seni kardeşimle evlendirirdim de demiş midir acabaAbi de kardeşinin şifasını, evli çocuklu arkadaşıyla sürekli iletişim halinde olmasında buldu demek.
Bence kocanızın sizi kandırmasına gerek yok. Siz kendi kendinizi kandırmaya karar vermişsiniz zaten.Onun için greksiz olduğu için yanlış birşey yapmdgi için saklams
Aynen öyle bzde bunda hemfikirz bunu eşimde bu şekilde söyledim.arkdsin olabilir bnden saklyabilirsn çünkü bnmde lisede arkdslarim bana mesj atabiliyir bn üzülmesin dye siliyorum yanlış birşey yapdigimdan degl üzülmesin dye bna anlatmams olmasına dargınım tekrar dyrum aldatmadigina adım.gbi eminim egerde öyle bsy cikrsa zaten konuşmaya gerek yokDikkat edin de kimse “gel” demesin o zaman, ne diyelim.
Kadın erkek arkadaşlığı olabilir ancak eşlerin haberdar olmadığı böyle bir arkadaşlığa güvenilmez.
Eşiniz sizden arkadaşlığını 11 sene saklamış, diğer kadından da evli, çoluk çocuk sahibi olduğunu saklamış. Hatta mesleği gibi hayatına dair önemli bilgileri de farklı anlatmış. Küçük ayrıntılar değil ki bunlar.
Aralarında duygusal, fiziksel ilişki hatta beğenme olsun olmasın farketmez. Eşinizin yaptıkları bir evlilikte kabul edilemeyecek şeyler.
Sakladigi ayyuka cikinca Oh bee rahatladim diyecek kadar stress yapip onemsiz buldugu icin mesajlari saklamak?$€÷€×¥×&#£×¥×Onun için greksiz olduğu için yanlış birşey yapmdgi için saklams
Boşnmasanız da bu kadar saf olmayın. Afedersiniz adamı başka durumlarda bassanız ya kuzenim arkadaşım şakalaşıyoruz falan der idare ederim ben bunu kıvamına getiriyorsunuz. Mesajları kendi telinize alsaydınız. Ya çocuk mu kandırıyor sana yarın şeker alıcam gibi. Sen sakinleş konuşturacakmış. Sizi aldatmış arkadaşım önce bunu görün. İnanmayın 5 yaşınd ki çocuğa anlatılan masal gibi bir açıklamaya. Gerisi Allah Kerim sizin bileceğiniz iş ne yaparsınız ne yapmazsınızHayır ne yapmalıyım içim aciyo dusunemek istmiyorum ama insanlarla konuşmak hoşuma gifyo diye anlattı.
Sakladigi ayyuka cikinca Oh bee rahatladim diyecek kadar stress yapip onemsiz buldugu icin mesajlari saklamak?$€÷€×¥×&#£×¥×
İnsan, sadece arkadaşı kişiyle mesajlasiyor diye niye bundan eşinin üzüleceğini düşünüp mesajları siler.Aynen öyle bzde bunda hemfikirz bunu eşimde bu şekilde söyledim.arkdsin olabilir bnden saklyabilirsn çünkü bnmde lisede arkdslarim bana mesj atabiliyir bn üzülmesin dye siliyorum yanlış birşey yapdigimdan degl üzülmesin dye bna anlatmams olmasına dargınım tekrar dyrum aldatmadigina adım.gbi eminim egerde öyle bsy cikrsa zaten konuşmaya gerek yok
E tamam o zaman ya sorun yok ben şahsen inandım kefilim kocanıza yapmaz oAynen öyle bzde bunda hemfikirz bunu eşimde bu şekilde söyledim.arkdsin olabilir bnden saklyabilirsn çünkü bnmde lisede arkdslarim bana mesj atabiliyir bn üzülmesin dye siliyorum yanlış birşey yapdigimdan degl üzülmesin dye bna anlatmams olmasına dargınım tekrar dyrum aldatmadigina adım.gbi eminim egerde öyle bsy cikrsa zaten konuşmaya gerek yok
Es mesjlari silmemski uzun bir süre zaten mesjlasmmaslarİnsan, sadece arkadaşı kişiyle mesajlasiyor diye niye bundan eşinin üzüleceğini düşünüp mesajları siler.
Normal olanı silmemektir.
Kafalarıniz güzel ikiniz de.
Yada siz eşimi aklayacağım diye ne düşüneceğinizi şaşırmışsınız.
... aldatmadigi icn içim okdar rahatki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?