Eşimin kız arkadasi varmis

Dikkat edin de kimse “gel” demesin o zaman, ne diyelim.

Kadın erkek arkadaşlığı olabilir ancak eşlerin haberdar olmadığı böyle bir arkadaşlığa güvenilmez.

Eşiniz sizden arkadaşlığını 11 sene saklamış, diğer kadından da evli, çoluk çocuk sahibi olduğunu saklamış. Hatta mesleği gibi hayatına dair önemli bilgileri de farklı anlatmış. Küçük ayrıntılar değil ki bunlar.

Aralarında duygusal, fiziksel ilişki hatta beğenme olsun olmasın farketmez. Eşinizin yaptıkları bir evlilikte kabul edilemeyecek şeyler.

Abisde eşimle arkdslar konusuyokar kz kendini beğenmeye öyle takıntıları varmış ve intihar etms bu yüzden abiside konuş yalnız brakma demis

tamam da sorumun cevabı bu değil.
kızın kendi sıkıntıları var eşinizle alakalı değil. eşinize aşık değil. sizin de yazdığınız gibi.
ben kızı değil eşinizi sordum.
eşiniz neden saklamış evlendiğini söylese ne olurmuş?
kızın eşinizle ilgili derdi yok ya hani. intihar etmesi falan eşiniz yüzünden değil.
evlendiğini neden söylememiş? söylememesinin altında yatan sebep ne?

O 3 yil aldatmadigini nerden biliyorsunuz? Ya 15 sene ayakta uyutulmussunuz yapsa uzakta yaparsi diyorsunuz belki de o 3 senede aldatildim diyecegibize.

Siz neden konu actiniz pardon ?? Yeni trend bu bir iç dokmedir diye mi ?

Yapmadığından nasıl eminsiniz tüm mesajları saklamış Ama yatak odası fotoğrafları yok diye mi?

Kiz sevgilisini mesajda anlatirken, eşin niye seni mesajda degilde, ille buluşmada anlatmak istemiş?

Ya eşin seninle dalga geçiyor, ya sen bizle.

Bence ikinci seçenek dogru.

Buna asla inanmam kz çok çirkin tabi dceksinz gönül bu otoda bokda dersinz ama bn yaorim esim yapmaz diyirum

Eee sorun ne o zaman dert ettiginiz? En yakin arkadasim erkek, esimle de cok iyi anlasirlar, hatta biz evlendigimizde her isimize ilk kosan o oldu sagolsun. Nasil bilmez bir insan arkadasinin evli oldugunu?

Aldatilmanin tanimini iyi ogrenin derim. Sizden gizli yapilan sey aldatilmaktir. Esiniz zaten kendi icinde yaptigini normallestirseydi size anlatirdi. Tam tersi 15 sene kose bucak gizlemis. Bu forumda sabaha kadar kocama guveniyorum diye bizi ikna etmeye calismaniz bile icten ice kendinizi ikna edemiyor oldugunuzun gostergesi.

Umarim mesleginiz ve bir isiniz vardir.

Onun için greksiz olduğu için yanlış birşey yapmdgi için saklams
Bence kocanızın sizi kandırmasına gerek yok. Siz kendi kendinizi kandırmaya karar vermişsiniz zaten.
Evet Aldattım dese Yo hayır kocacığım aldatmadın dersiniz.

Aynen öyle bzde bunda hemfikirz bunu eşimde bu şekilde söyledim.arkdsin olabilir bnden saklyabilirsn çünkü bnmde lisede arkdslarim bana mesj atabiliyir bn üzülmesin dye siliyorum yanlış birşey yapdigimdan degl üzülmesin dye bna anlatmams olmasına dargınım tekrar dyrum aldatmadigina adım.gbi eminim egerde öyle bsy cikrsa zaten konuşmaya gerek yok

Hayır ne yapmalıyım içim aciyo dusunemek istmiyorum ama insanlarla konuşmak hoşuma gifyo diye anlattı.
Boşnmasanız da bu kadar saf olmayın. Afedersiniz adamı başka durumlarda bassanız ya kuzenim arkadaşım şakalaşıyoruz falan der idare ederim ben bunu kıvamına getiriyorsunuz. Mesajları kendi telinize alsaydınız. Ya çocuk mu kandırıyor sana yarın şeker alıcam gibi. Sen sakinleş konuşturacakmış. Sizi aldatmış arkadaşım önce bunu görün. İnanmayın 5 yaşınd ki çocuğa anlatılan masal gibi bir açıklamaya. Gerisi Allah Kerim sizin bileceğiniz iş ne yaparsınız ne yapmazsınız

İnsan, sadece arkadaşı kişiyle mesajlasiyor diye niye bundan eşinin üzüleceğini düşünüp mesajları siler.
Normal olanı silmemektir.
Kafalarıniz güzel ikiniz de.
Yada siz eşimi aklayacağım diye ne düşüneceğinizi şaşırmışsınız.

E tamam o zaman ya sorun yok ben şahsen inandım kefilim kocanıza yapmaz o

Es mesjlari silmemski uzun bir süre zaten mesjlasmmaslar

Bırakın arkadaşlar ya konu sahibi kocasını kızın tepesinde yakalasa, hasta oldu tedavi ediyorum dese, inaacak kadar kendini kaybetmiş ya da bizi işletiyor?
Benim anlamadığım kocana o kadar güveniyorsan neden konu açıyorsun, demek ki içinde şüphe var?
Şurada 11 sayfa olmuş bir kişi bile farklı birşey yazmamış siz hala kendinizi kandırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…