- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
Şöyle esim çok zor zamanlarını seninle üzülme diye paylasamdim okurken parasız kaldım sanada diyemedim onunla dertlestim onun zor zmanndada yanında olmak istedim dedi
Ya gülüyorum sonra üzülüyorum. Size üzülüyorum yani ve sizi çantada keklik gören kocanıza ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama bu kadar belli etmeyin kendinizi. Adam çabalamıyor bile yalanım kaliteli olsun diye. Ne dese inanacağınızı bildiği için yapsam şöyle böyle yapardım diye tarif bile veriyor. Bu söylediği yalanların zekanıza hakaret olduğunu görebilmeniz dileğiyle.Şöyle esim çok zor zamanlarını seninle üzülme diye paylasamdim okurken parasız kaldım sanada diyemedim onunla dertlestim onun zor zmanndada yanında olmak istedim dedi
Güldüm Allah affetsin ama, bence evliliğinizde yolunda gitmeyen birşeyler varmış zaten. Adam sıkıntısını eşi ile değil elin kadını ile paylaşıyor. Yetmiyor elin kadınının sıkıntısını da sırtlanıyor. Sen nerdesin canım?Şöyle esim çok zor zamanlarını seninle üzülme diye paylasamdim okurken parasız kaldım sanada diyemedim onunla dertlestim onun zor zmanndada yanında olmak istedim dedi
Aralarında ki büyü bozulur diye korktu adamcağız herhalde.e bunun evli olduğunu veya sevgilisi olduğunu söylememekle alakası ne peki?
Yazıklar olsun dertlerini eşiyle paylaşan onları dertten şişiren hain kocalara.Bakar mısınız sizi üzmemek için yıllardır başka bir kadınla mesajlasiyor eşiniz. Ne kadar düşünceli.
Aralarında ki büyü bozulur diye korktu adamcağız herhalde.
Kızın bir abisi var mi acaba ?15 senede kız hiç sormamış mı acaba kendisi sevgilisini falan anlatırken sen ne durumdasın sevgilin var mı? yada 6 senelik başından atma mevzusundan sonra ne yaptın evlendin mi?
bu kızın abisi mesela düğüne derneğe gelmemiş mi neticede nereden baksan 20 senelik arkadaşlık.
Bnde paylaşın çok isterdim paylaştı bütün skntilari ve bu sikintilarin icnde bnm kendi babamdan gelen ve bizim maddi durumumuz etkileyen sorunlarda var icra mahkemelerinde var hatta bu borçlardan dolayı tefeciden parada alms ve bizle tehtid etmiş veremeyince bu kz meselesini ogredgm gece tefeviyle gousmye gtti kolunu yaraldilar bn uzuldugumde esim bnm halimi hep bilir hrpalrim kendimi sebebini buna bağlıyorum aldatsa öyle konuşmazdı diyorum inann kdjnz bisy muhakkak anlarız arkdsca mesjlasmak dan ibaret esimm bnm esimm yine diyorum yapmaz
Siz eşinize guvenmiyormusnuz insan guvenmekden nasıl yasarÇok üzüldüm size. Böyle körü körüne güvenmek de ne bileyim.
Madem oyle niye konu açtın ?Bnde paylaşın çok isterdim paylaştı bütün skntilari ve bu sikintilarin icnde bnm kendi babamdan gelen ve bizim maddi durumumuz etkileyen sorunlarda var icra mahkemelerinde var hatta bu borçlardan dolayı tefeciden parada alms ve bizle tehtid etmiş veremeyince bu kz meselesini ogredgm gece tefeviyle gousmye gtti kolunu yaraldilar bn uzuldugumde esim bnm halimi hep bilir hrpalrim kendimi sebebini buna bağlıyorum aldatsa öyle konuşmazdı diyorum inann kdjnz bisy muhakkak anlarız arkdsca mesjlasmak dan ibaret esimm bnm esimm yine diyorum yapmaz
E tamam yapmaz eşiniz dünya tatlisi ve iyi niyet elçisi eşiniz yapmaz. Mutluluklar diliyoruz devamke.Bnde paylaşın çok isterdim paylaştı bütün skntilari ve bu sikintilarin icnde bnm kendi babamdan gelen ve bizim maddi durumumuz etkileyen sorunlarda var icra mahkemelerinde var hatta bu borçlardan dolayı tefeciden parada alms ve bizle tehtid etmiş veremeyince bu kz meselesini ogredgm gece tefeviyle gousmye gtti kolunu yaraldilar bn uzuldugumde esim bnm halimi hep bilir hrpalrim kendimi sebebini buna bağlıyorum aldatsa öyle konuşmazdı diyorum inann kdjnz bisy muhakkak anlarız arkdsca mesjlasmak dan ibaret esimm bnm esimm yine diyorum yapmaz
Yapmis ablacim yapmis iste aldatmis 15 senedir.Bnde paylaşın çok isterdim paylaştı bütün skntilari ve bu sikintilarin icnde bnm kendi babamdan gelen ve bizim maddi durumumuz etkileyen sorunlarda var icra mahkemelerinde var hatta bu borçlardan dolayı tefeciden parada alms ve bizle tehtid etmiş veremeyince bu kz meselesini ogredgm gece tefeviyle gousmye gtti kolunu yaraldilar bn uzuldugumde esim bnm halimi hep bilir hrpalrim kendimi sebebini buna bağlıyorum aldatsa öyle konuşmazdı diyorum inann kdjnz bisy muhakkak anlarız arkdsca mesjlasmak dan ibaret esimm bnm esimm yine diyorum yapmaz
Kızın bir abisi var mi acaba ?
Hiç sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?