Eşimin kız arkadasi varmis

Asla yapmazdım onada bu soruyu sordum ben daha farklı bir tepki verrdim ama sana inan güvenirim dedi bn eşime eski sevgilimi bile söyledim ama o bnm hiç sevgilim yokken senn nasıl oldu diyip yillrdir kndini hep yedi btrdi
Kendi cümleniz bile çelişkilerle dolu. Ben sana güvenirdim diyen kocanız eski sevgilinizden dolayı kendi kendini yiyor.
15 yıldır tanıdığı kızı nişana düğüne çağırmıyor evli olduğunu gizliyor.
Hadi kızdan gizledi sizden niye gizledi? Kızdan 15 sene gizlemiş, sizden de 5 sene gizlemiş sevgiliyken söyleseydi size.
Kocanız çok kurnaz ve çakal bir insan.
Siz de evliliği devam ettirmek için her şeyi yutmaya hazırsınız zaten.

Anlattıklarından yola çıkarak bu kızın sorunlu, sıkıntılı biri olduğunu anladım. Sizin de sakin, huzur veren bir yapınız var. Bi de herşeye inanıyorsunuz, daha ne?Erkekler öyle kızları sever ama evlenmez.

kız eşinize aşık diye düşünmüyorsunuz dimi?
sevgilisi de varmış eşinize anlatmış hatta tanıştırmış.
bunda hem fikirsek abisi neden ilişiğini kesme iyi değil vs demiş? kızın başka arkadaşı yok mu dertleşeceği?
ve eşiniz neden kız kendisine aşık değilken evlendiğini saklamış? amaç ne yani?

Çünkü kişi işi kendinden biliyor. Kendi kapatamamış eski defteri, ya karısı da eskisi ile görüşürse? Bi de saklarsa evli olduğunu?

Eşin 15 yıldır o kadının psikolojisini düşündüğü kadar seninkini düşündü mü acaba? Zira düşünmüş olsa şu an bunları yaşıyor olmazdınız, boynuzlarınız arşa çıkmış haberiniz yok.
Nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz ? Velev ki fiziksel olarak aldatmadı. Adam senelerdir resmen o kadınla ilişkisine emek vermiş, yalanlar söylemiş, farklı biri olarak tanıtmış kendini. Sizi saklamış. Bunlar normal şeyler mi Allah aşkına nasıl kaldırabiliyorsunuz kendinizi? O kadınla telefonda görüştüğü kadar sizinle görüştü mü gün içinde? Yapmayın bunu kendinize.

Buna asla inanmam kz çok çirkin tabi dceksinz gönül bu otoda bokda dersinz ama bn yaorim esim yapmaz diyirum
Kız çirkin siz güzel ama kocanız onunla 15 senedir tanışıyor ve sizden bahsetmiyor.
Kız erkek arkadaşlarından bahsederken kocanız niye 5 yıllık sevgilisinden yani sizden bahsetmiyor?

dimi sadece arkadaşlık varsa bu dram niye?
çünkü kendisi de içten içe biliyor insan arkadaşına sevgilisi olduğunu evlendiğini falan söyler.
6 yıldır başından atmış hâlbuki.
Ama sabahlari günaydın mesajı yazıyormuş, anlatacakmiş karısına ama tepkisinden korkmuş.
Şimdi rahatlamis adamcağız yazık ona da.

Tabi şuan ekonomik nedenlerden bu konuları konuşmak istememesi de en doğal hakkı.
Herkes yapar o yapmaz çünkü. Öyle tatlış bir koca

Abisde eşimle arkdslar konusuyokar kz kendini beğenmeye öyle takıntıları varmış ve intihar etms bu yüzden abiside konuş yalnız brakma demis

Burda tanımadığınız insanları ikna etmeye uğraşıyorsunuz halbuki siz konu açana kadar bizim sizden haberimiz yoktu. Hatta kendi adıma güzel şaşırdım erkek dediğimiz canlı türü aldatmaya aldatıyor da kendi ağzından çıkan yalanlara hiç mi gülesi gelmiyor yahu ben ne diyorum demez mi insan?

Peki madem bu kadar güveniniz yerinde, ne hakkında fikir bekliyorsunuz? Kocalarımızın evli olduğunu bilmeyen intihara meyilli iyilik olsun diye konuştuğu kız arkadaşları var mı yok mu bilmek mi istiyorsunuz?

Beni saat başı arar goruntulu normal armada mesj atar

Kız çirkin siz güzel ama kocanız onunla 15 senedir tanışıyor ve sizden bahsetmiyor.
Kız erkek arkadaşlarından bahsederken kocanız niye 5 yıllık sevgilisinden yani sizden bahsetmiyor?
Kız üzülmesin diye çünkü intihara meyilli. Çok içim parçalandı bu konuya nasıl üzüldüm kıza ve en içten duygularla iyilik yapan kocaya.

Hayır ne yapmalıyım içim aciyo dusunemek istmiyorum ama insanlarla konuşmak hoşuma gifyo diye anlattı.

Abisde eşimle arkdslar konusuyokar kz kendini beğenmeye öyle takıntıları varmış ve intihar etms bu yüzden abiside konuş yalnız brakma demis
Abi de kardeşinin şifasını, evli çocuklu arkadaşıyla sürekli iletişim halinde olmasında buldu demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…