- 27 Nisan 2020
- 184
- 77
- 13
- 32
Sütlaç yapip konumu açarım saat 4 gibiValla biz olgunlugunuza bizzat sahit ve de ikna olduk guzide hanimcim
Kadincagizin konusunda rol caldin ama,acilen kendi konunuzu acin da oraya gelelim
Niye tapunuzu almıyorsunuz dedenizdenEvet esim8n üstüne bisey yok ama benim üstümde de bisey yok tapular dedemde hala planlanmış bisey yok burda sadece fikir almak istedim
Tamamdir ben saatimi ayarladim banlanmazsam insallah damlarimSütlaç yapip konumu açarım saat 4 gibi
Allah seni kahretmesin çok güldüm yaolgunluğumu belli etsin istedim
Siz kalır mısınız bebeğim kadın düğünümde kırmızı kurdele takmadım diye benim namusuna iftira attı ve yalan söyleme hastalığı var gerçekten var eşim söylemişti evlenmeden annemin böyle bir rahatsızlığı var diye. Yani bence rahatsızlık değil huy.Yok bunu demek istememiştim ama bu detay bana çok iyi geldi , bir aydınlanma yaşamadım değil
Kesin olur yavrum çocuğuna anne yarısı.Sevgili hanimlar buradan çıkaracağımız ders şudur, bakın tek çocuk yetiştirmesi çok zor. Psikolojik kuramlar var bunun üstüne. elim viyanalisi diyor tek çocuk şımartılmış çocuktur empatiden ve bir çok duygudan yoksun yetişir ebeveyn özellikle bilinçli değilse. O yüzden lütfen tek çocuk için karar verirseniz yetiştirme aşamasında çok dikkatli olun, ona paylaşmayı öğretin, empatik becerilerini geliştirin. Duygusal zekası zayıf kalmasın. Sonra böyle ince hesaplar, kurnazlikar peşine düşüyorlar. Ölmeden mezara girmeden ben eşşek gibi çalışmıştım yedirmem paramı diye triplere giriyorlar. Ah ahh yanarım yanarım söyle kurnaz tilki kadın olamadım ona yanarım
Ha bu arada güzide evliyim, bebek bekliyoruz inşallah. Olurda bir gün bana birşey olursa, eşim evlenirse umarım gelen kadın çocuğuma anne yarısı olsun, abla olsun, yoldaş olsun, kendi dogurdugundan ayırt etmesin, varsın benim kazandığım 3 5 kurusu da yesin.
Ne bedduası ben sizin kadar kinci değilim tanımıyorum etmiyorum beddua ederek kendimi sizin için riske atamam. Merak ettim sadece eşinizin başka birinden çocuğu var mı veya sizin çocuklarınızın hepsi aynı kişiden mi
Sütlaç yapip konumu açarım saat 4 gibi
Detay versem banlanır mıyım yetkili biri cevaplasın ona göre anlatacağımayy evet sizin konularınızı seviyorum ailecek izliyoruz efeniiim : )
bebiş yapma çalışmaları ne alemde falan onu soracaktım
görüşürüz 4'te şekerim
Sizin üzerinizde olanlardan eşinize düşen pay üzerinden eşinizin çocuğuna geçer. Eşe düşen sizden kalan malın dörtte biri olur. Eşiniz vefat edince o dörtte bir miras 3 çocuğa kalırTarlalar ev hepsi daha hâlâ dedemin üstünde bize gecmedi daha. Araba hayvanlar falan da benim üstümde
Allah herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsin inşallahKesin olur yavrum çocuğuna anne yarısı.
Saf bebeğim benim. Ben de senin gibi safım kız huyum kurusun
Benim param nasıl başka çocuğun hakkı oluyor vermiyorum Allah Allah ya. Bütün önlemlerimi de alırımButun çocuklarım aynı babadan.
Eşimin bildigim başka çocuğu yok.
Benzer durum ailemizde var.
Kuzenim ilk çocuk,
Ikıncı evlilikten olan kardeşine hakkı verildi..
Bakin hakkı diyorum
Lutuf degil.
Hak..
Amin Rabbim evlatlarimızı kötünün eline bırakmasın ölmeyecek hep yaşayacağız diye garantimiz yok malesef her anne ister istemez evladını düşünüyor ben ölürsem evladıma ne olur diye ama tek çare Rabbimize emanet edip dua etmekSevgili hanimlar buradan çıkaracağımız ders şudur, bakın tek çocuk yetiştirmesi çok zor. Psikolojik kuramlar var bunun üstüne. elim viyanalisi diyor tek çocuk şımartılmış çocuktur empatiden ve bir çok duygudan yoksun yetişir ebeveyn özellikle bilinçli değilse. O yüzden lütfen tek çocuk için karar verirseniz yetiştirme aşamasında çok dikkatli olun, ona paylaşmayı öğretin, empatik becerilerini geliştirin. Duygusal zekası zayıf kalmasın. Sonra böyle ince hesaplar, kurnazlikar peşine düşüyorlar. Ölmeden mezara girmeden ben eşşek gibi çalışmıştım yedirmem paramı diye triplere giriyorlar. Ah ahh yanarım yanarım söyle kurnaz tilki kadın olamadım ona yanarım
Ha bu arada güzide evliyim, bebek bekliyoruz inşallah. Olurda bir gün bana birşey olursa, eşim evlenirse umarım gelen kadın çocuğuma anne yarısı olsun, abla olsun, yoldaş olsun, kendi dogurdugundan ayırt etmesin, varsın benim kazandığım 3 5 kurusu da yesin.
Guzide 4 çok geç yemeğe başlıyorum ben 5 gibi az erkene çekDetay versem banlanır mıyım yetkili biri cevaplasın ona göre anlatacağım
Bu yazınıza üzüldüm, tek çocuğum neden bir çıkarım yaptınız ki ? Sanki 3-5 kardeş olanlar pırlanta oluyor. Onlar daha çok mal mülk kavgasına girişiyor. Hergün okuduğum dosyaların büyük bir oranı tarla kavgası sebebiyle yaralama vs .. Önyargılı olmayın tek çocuk olduğu için gözü tok kimseye bu sebeple tamah etmeyen de var , guzide gibisi de var. Karakter bu.Sevgili hanimlar buradan çıkaracağımız ders şudur, bakın tek çocuk yetiştirmesi çok zor. Psikolojik kuramlar var bunun üstüne. elim viyanalisi diyor tek çocuk şımartılmış çocuktur empatiden ve bir çok duygudan yoksun yetişir ebeveyn özellikle bilinçli değilse. O yüzden lütfen tek çocuk için karar verirseniz yetiştirme aşamasında çok dikkatli olun, ona paylaşmayı öğretin, empatik becerilerini geliştirin. Duygusal zekası zayıf kalmasın. Sonra böyle ince hesaplar, kurnazlikar peşine düşüyorlar. Ölmeden mezara girmeden ben eşşek gibi çalışmıştım yedirmem paramı diye triplere giriyorlar. Ah ahh yanarım yanarım söyle kurnaz tilki kadın olamadım ona yanarım
Sizin üzerinize olursa mallar diğer çocuk faydalanamaz. Benim anneannemin üzerine dedem imam nikahla eşinden olan 2 çocuğu geçirmiş eskiden boşanmadan biraz önce tabi. Anneannemin bir sürü tarlası var ve o iki Dayım da faydalanıyor diye anneannem tarlaları satıp parayı cebine koyduMrb. 5yıl önce ikinci evliliğimi yaptım. Esimin önceki evliliğinden bi kızı var fakat benim çocuğum yoktu. Sonra bi oğlumuz oldu şimdi de kızımız olacak inş. Evlilikten sonra benim köyüme taşındık ve Evlilik süresince benim vefat eden annemden kalan tarlaları ektik bictik arsasına ev derken sürekli benim ailemin desteğiyle bi yerlere geldik. Esimin ailesi borç içinde zaten hiç bir destekleri olmadı. 5 yıldır benim dedemlerin teyzemlerin destegiyle biyerlere geldik. Simdi evimiz arabamız herşeyimiz var çok şükür. Ama ben benim ailemden kalan malların ve evlilik birliği içinde benim çalışarak kazandığım malların kendı çocuklarıma kalmasini istoyorum. Sizce bu mal paylasimi nasil olur.
Kadının evlenmesi bize ters derken?Evlenirken geri verir o da akıllıdırayrıca evlenmez bize ters kadının evlenmesi bize derken aileme
O kız yoldan geçen yetim mi?Hayat arkadaşının çocuğu.Kendi çocuklarının da ablası.Konu sahibinin kendi babasından emek verilmeden kalan bir miras olsa tamam ,vermesin,ama o evde ve arabada o kızın babasının da emeği var.Yoldan geçen bi yetimin üstüne malınızı mülkünüzü yapın o zaman yazık günahtır. Üç beş lira değil burda bahsedilen miras hakkı. Ben de olsam kendi malımın başka çocuğa kalmasını istemezdim. Yardım yapılır maddi manevi ilgilenilir fakat burda mirastan bahsediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?