Evliliğin zincir olduğuna inanıyor ve bu kalıplaşmış süregelen sistemi reddediyorlarKadının evlenmesi bize ters derken?
nasıl zincir yani?Evliliğin zincir olduğuna inanıyor ve bu kalıplaşmış süregelen sistemi reddediyorlar
Bakin belirttim, ebeveyne bağlı. Sizin aileniz belli ki bilinçli bir aileymis.Bu yazınıza üzüldüm, tek çocuğum neden bir çıkarım yaptınız ki ? Sanki 3-5 kardeş olanlar pırlanta oluyor. Onlar daha çok mal mülk kavgasına girişiyor. Hergün okuduğum dosyaların büyük bir oranı tarla kavgası sebebiyle yaralama vs .. Önyargılı olmayın tek çocuk olduğu için gözü tok kimseye bu sebeple tamah etmeyen de var , guzide gibisi de var. Karakter bu.
Bazen erkek ilan edilebiliyorsunO değil de bu ad-soyad nick alanlar genelde erkek çıkıyor
Valla ne demek istemiş anlamadım ban yemekte istemiyorumEvliliğin zincir olduğuna inanıyor ve bu kalıplaşmış süregelen sistemi reddediyorlar
Öyle deme.. ya çocuklar ac açıkta kalırsa.
Sanki garantisi var
Bir depreme bakar.
Aman yer altına girince de sıkı sıkı tutsun sallanmasin yer küre.
Evlilik bir zincirdir felsefesi falan , yok ya şaka yapıyorum bizde kadın kocası ölünce evlenmez demek istemiş işte.nasıl zincir yani?
Size bir soru soracağım kendi malıma sahip çıkıyorum diye aç gözlü mü oluyorumBakin belirttim, ebeveyne bağlı. Sizin aileniz belli ki bilinçli bir aileymis.
Bu arada gerçekten bu kuram, kardeş sırası diye geçer ama şu da eklenir mesela 4 kardeş var ama kardeşlerden biri tek çocuk karakteristik özelliği taşıyabilir. Yada en büyük çocuk doğum sıralamasında en büyüktür fakat karakteristik olarak kuramda geçen ortanca çocuk özelliği gösterebilir.
Çocuktan nasil mal kaciririmla alakası yok biz zaten çocuğun yıllardır maddi manevi herseyini karşılıyoruz ve devam edeceğiz tabi ki ama benim vefat eden annemin mirasını niye başkasının çocuğuna vereyim iki çocuğum varken. Hakikaten Kendi mutsuzlugunuzu baskalarina hakaret ederek kadin soyle kadin boyle diyerek dağıtıyorsunuz sanırım yazikAllah aşkına çocuktan nasıl mal kaçırırım diye akıl almaya gelmiş, bu anormal değil mi sizce? Bu insanlar kalp yerine ne taşıyor acaba ya
Guzide erkekse de kadınsa da fake! Bizde takılıyoruz işte ... Ben sizi hiç sert bulmuyorum, tanıyorum tarzınızı bende 13 yıllık üyeyim sanırımBazen erkek ilan edilebiliyorsun
Birgün bir konuya yazıyorum
Ki buraya 10 yıllık üyeyim heralde
Bir konuda yorum yazdık
Biri mesajı alıntıladı
Tabi tabi ne olduğunu biliyorum dedi
Şaşıdım acaba neydim
Sen erkeksin diye yazdı özelden
Tövbe erkik miydim ben
Nerden çıkardın sivri akıllı diye sordum
Üslubun erkek dedi
Allah allah nasıl oluyormuş o
Sert alaycı enpatiden yoksun dediydi
Ee normal hayatımda kadın olarak böyleyim dediysemde inandıramadım
Amin...Amin hem bu çocuğu hem benim evladımi hemde eşimin evladini Rabbim kimseye muhtaç etmesin Rabbim helalinden kazanacak bir kazanç kapısı nasip etsin
Anne baba ayrı büyüyen çocuklar feleğin sillesini yiyor birde biz insanlar vurmayalim inşallah
Kalan miras direkt ev, araba gibi olduğu gibi size geçen bir şey mi?Çocuktan nasil mal kaciririmla alakası yok biz zaten çocuğun yıllardır maddi manevi herseyini karşılıyoruz ve devam edeceğiz tabi ki ama benim vefat eden annemin mirasını niye başkasının çocuğuna vereyim iki çocuğum varken. Hakikaten Kendi mutsuzlugunuzu baskalarina hakaret ederek kadin soyle kadin boyle diyerek dağıtıyorsunuz sanırım yazikempati biraz
Tarlalar ev hepsi daha hâlâ dedemin üstünde bize gecmedi daha. Araba hayvanlar falan da benim üstümde
Ya herkes kazdigi kuyuya dusuyor aynen oyleSize miras yolu ile geçen mallardan hak talep edemez, bı avukatla görüşün bı detayı var size yol gösterir. Fakat evlilik birliği içinde edindiğiniz mallardan söke söke alır hakkı ne ise....
Birde bakın lütfen rica edicem, biz bu durumları yaşadık. Sizin zihniyetinizi Allah ıslah etsin ve kalbinize inşallah insanlık eksin.
Resmen mallar konu olunca şeytan gömleği giyiliyor.
Eşiniz kocanız mı işçimiz mi hiç bı emeği hakkı yok adamın öyle bı var ki!!!
Madem paranız kalınız mülkünüz çok değerli kıymetli kendi evlatlarınıza kalsın istiyorsunuz.
Evlenmeyin kardeşim çocuklu adam ya da kadınla.
Kusura bakmayın ama o kız sizin çocuklarınız öz kardeşi üvey kardeşi değil babaları bir çünkü!!!
Ben böyle malları kaçıran insanların sonlarını çok kötü gördüm Allah resmen o çocuğun eline düşürüyor sizi aman diyeyim...
Çok haklısınız. Bir tanesi de doğru düzgün cevap veremiyor. Benim malımı niye başka bir çocuk yesin kendi çocuğum varkenÇocuktan nasil mal kaciririmla alakası yok biz zaten çocuğun yıllardır maddi manevi herseyini karşılıyoruz ve devam edeceğiz tabi ki ama benim vefat eden annemin mirasını niye başkasının çocuğuna vereyim iki çocuğum varken. Hakikaten Kendi mutsuzlugunuzu baskalarina hakaret ederek kadin soyle kadin boyle diyerek dağıtıyorsunuz sanırım yazikempati biraz
Diyelim ki bu kıza mal mülk bırakmamak için tedbir kararı aldirdınız esinize reddi miras yaptınız zaman geçti mallar mulkler elinizden gitti bu kızımizda iyi bir meslek sahibi oldu zengin biriyle izdivaç yaptı diyelim bu kızımıza gidip yardım talep etmek zorunda kalabilme ihtimalinizi hiç düşündünüz mü acaba?Çocuktan nasil mal kaciririmla alakası yok biz zaten çocuğun yıllardır maddi manevi herseyini karşılıyoruz ve devam edeceğiz tabi ki ama benim vefat eden annemin mirasını niye başkasının çocuğuna vereyim iki çocuğum varken. Hakikaten Kendi mutsuzlugunuzu baskalarina hakaret ederek kadin soyle kadin boyle diyerek dağıtıyorsunuz sanırım yazikempati biraz
Saat tam 4 te demi G Guzideakyol bende geliyorum o zaman.Kizz sevim koşTamamdir ben saatimi ayarladim banlanmazsam insallah damlarim
Babası bakıyormuş zaten ama kadının kendi malı niye o çocuğa kalsınBiraz empati kurmalısınız o çocuğu da yazık günah değil mi sonuçta baba onunda babası nasıl sizden olan çocuklarını düşünecekse onu da düşünecek zorunda ayrıldı diye babalığı bitti anlamına gelm3z ki şimdi bunların hesabını yapmak ne kadar doğru belki zamanı gelince o çocuk sizin mallara bakmaz bile belki o kardeşlerinin elinden tutar vs vs önümüzde uzun bi hayat var allah nasip ettiği sürece bi zaman içerisinde ne olacağı belli değil Ama düşünceleriniz çok rahatsız edici siz şöyle düşünün bide ya o çocuk benim olsaydı siz ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?