Eşimin önceki evliliğinden olan kızının miras hakkı

Bazı üyeler bilerek kasten yapıyor bence kışkırtmak amaçlı dalga alay kendi mutsuzluğunu başkalarından hınç alarak hakaret ederek kışkırtarak kapatmaya çalışıyor

Adamında ilk evliliğinden olan kızına benim tek mirascım sensin herşeyim sana kalcak demesine ne demeli ?
Adam senelerdir çalışıyor emek veriyor ama üstüne hiçbir şey yok. Beraber yaptıkları her şey karısının üstüne, dolayısıyla zaten karısıyla olan çocuklarına kalacak miras belli.
Adam karısının çocuğa miras vermeyeceğinin farkında olup "her şeyim sana kalacak benim tek mirasçım sensin" diyorsa o da kendi çocuğunu korumaya çalışıyordur. Niye senelerce uğraşıp didindiği halde diğer çocuğuna bir şey bırakamayacak olsun, ötekilere zaten kalacak, benim elimde olan da sana kalacak diyorsa bu doğal.

Evlenirken geri verir o da akıllıdır ayrıca evlenmez bize ters kadının evlenmesi bize derken aileme
Ya dolandırılırsa? Ya ciddi bir sağlık probleminiz olur da her şeyinizi kaybederseniz?
Bence siz bir hayatınızı gözden geçirin.
Epey bir şeyi yanlış anlamışsınız.

Evlenirken geri verir o da akıllıdır ayrıca evlenmez bize ters kadının evlenmesi bize derken aileme
Niye boşanan terkedilen yada eşi ölen kadın tek mi yaşasın yaslansin adam evlenebilir ama kadın yapamaz öyle mi? Neyse inanın kafa yapınız çok farklı ve güzel bu kafaya nasıl ulaştınız acaba bende istiyorum

Günde 20 25 bardak çay içerim. Günde 3 4 kere eşime dır dır yaparım çayımı içerim yine sakin bir hayatım var şu sıralar boşum

Kendi çocuğu söz konusu olasaydı konu sahibinin o da takmazdı bu kadar

çünkü evlat olunca insan bazen bazı şeyleri görmüyor umursamıyor

Adam için üçüde evlat ki diğer kadından olan olan evlat için eminim içinde vicdan yapıyordur

Bunu böylede düşüşünebilirdi konu sahibi lakin hırsı daha ön planda

Bizde "evlada mal bırakmak için çok uğraşma hayırlı evlat zaten kendi başının çaresine bakar çalışır didinir hayırsız olanda ne malı varsa yer içer üçbeş senede elinde ne varsa bişey bırakmaz" derler

Miras kalan mali uzerine aldiysa eger evlilikte edinilmis mal olur bu normal. Bu ispatlanmis olsa miras kaldigi o zaman haklari olmazdi. Hukukcu degilim bu arada kardesimden ogreniyorum

yok gayet teyzenin babasından kalan mirastı. ölümünden sonra açılan bir davada bu şekilde paylaşım oldu. tüm mahkeme belgelerinde eniştenin ilk iki çocuğunun adı da geçti hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…