Bazı üyeler bilerek kasten yapıyor bence kışkırtmak amaçlı dalga alay kendi mutsuzluğunu başkalarından hınç alarak hakaret ederek kışkırtarak kapatmaya çalışıyorSizin kazancınız diye bir şey yok evlilik birliği icinde. Hepsi sizin. Eşinizin ve sizin.
Hiç çalışmayan ev hanımı, boşanırken edinilen malların yarısını alıyor. Bu sadece kadına ozgu değil.
Ay ben niye hala laf anlatıyorum hic anlamadım bugün kendimi.
Seninki öğretmen değil miydi güzide , çocukken alıp okuttun mu ne yaptın ? Zehir gibi kadınsın maşallahOnun kazandığında benim var canım çok mu merak ettin bebeğim
Hadi inşallahAnneniz başka bir adamla evlenirse ne yapacaksınız
O yarısını alıyor da ben para kazanırken niye yine yarısını alıyorum hak mı bu
Evlenirken geri verir o da akıllıdırAnneniz evlenirse?
Ahdhsjdjs
Yoo çalışacağım ama yarısını da almayacağım boşanırsam hakkımı söke söke alırım yok ya oturan yarısını alıyormuş ben de yarısını alacakmışım zorr birazÇalışmayın oturun madem.
Daha fazla pay almak icin calisiyordu kadinÇalışmayın oturun madem.
Adam senelerdir çalışıyor emek veriyor ama üstüne hiçbir şey yok. Beraber yaptıkları her şey karısının üstüne, dolayısıyla zaten karısıyla olan çocuklarına kalacak miras belli.Adamında ilk evliliğinden olan kızına benim tek mirascım sensin herşeyim sana kalcak demesine ne demeli ?
Ya dolandırılırsa? Ya ciddi bir sağlık probleminiz olur da her şeyinizi kaybederseniz?Evlenirken geri verir o da akıllıdırayrıca evlenmez bize ters kadının evlenmesi bize derken aileme
Evde oturan küçükken okutuyor mu da boşanınca malın yarısını alıyor haydi açıklaSeninki öğretmen değil miydi güzide , çocukken alıp okuttun mu ne yaptın ? Zehir gibi kadınsın maşallah
Keske benim anam da evlense be. Yalnizlik zor.Hadi inşallah
Niye boşanan terkedilen yada eşi ölen kadın tek mi yaşasın yaslansin adam evlenebilir ama kadın yapamaz öyle mi? Neyse inanın kafa yapınız çok farklı ve güzel bu kafaya nasıl ulaştınız acaba bende istiyorumEvlenirken geri verir o da akıllıdırayrıca evlenmez bize ters kadının evlenmesi bize derken aileme
Siz evli misinizYa dolandırılırsa? Ya ciddi bir sağlık probleminiz olur da her şeyinizi kaybederseniz?
Bence siz bir hayatınızı gözden geçirin.
Epey bir şeyi yanlış anlamışsınız.
DegilSiz evli misiniz
Ayy saat kurayımBugün bomba bir konu açacağım bekle
Günde 20 25 bardak çay içerim. Günde 3 4 kere eşime dır dır yaparım çayımı içerim yine sakin bir hayatım var şu sıralar boşumNiye boşanan terkedilen yada eşi ölen kadın tek mi yaşasın yaslansin adam evlenebilir ama kadın yapamaz öyle mi? Neyse inanın kafa yapınız çok farklı ve güzel bu kafaya nasıl ulaştınız acaba bende istiyorum
Kendi çocuğu söz konusu olasaydı konu sahibinin o da takmazdı bu kadarKesinlikle katiliyorum. Yani bu kadar takmazdım herhalde bende bu cümleye. Ha adam ölüm döşeğinde olsa miras paylaşımı söz konusu olsa belki işkillenirim ama normal zamanda söylenmiş, belki sevgi cümlesi. Yani "canımı veririm kızım senin için, herşeyim senin" gayet spontane söylenebilecek bir cümle.
Bunu duyup hemen malları kaçıracak yolu bulmalıyım diye düşünmek daha tuhaf geliyor bana.
Konu sahibi içinize kuşku düştüyse eşinizle paylaşın,adamda bilsin yıllardır maraba gibi boşuna çalışmış, yarın ölse çocuğuna kuruş kalmasın diye mücadele edecek bir kadınla evli olduğunu.
Allah aşkına çocuktan nasıl mal kaçırırım diye akıl almaya gelmiş, bu anormal değil mi sizce? Bu insanlar kalp yerine ne taşıyor acaba yaKadın yerden yere vurmamış ki. Tepkiniz çok anormal
Miras kalan mali uzerine aldiysa eger evlilikte edinilmis mal olur bu normal. Bu ispatlanmis olsa miras kaldigi o zaman haklari olmazdi. Hukukcu degilim bu arada kardesimden ogreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?