Eşimin önceki evliliğinden olan kızının miras hakkı

Allah aşkına çocuktan nasıl mal kaçırırım diye akıl almaya gelmiş, bu anormal değil mi sizce? Bu insanlar kalp yerine ne taşıyor acaba ya
Okuduğumda ben o şekilde anlamadım. Eşin ilk çocuğu maldan mülkten faydalanınca çocuğun annesinin rahat davranacağına yordum

Yoo çalışacağım ama yarısını da almayacağım boşanırsam hakkımı söke söke alırım yok ya oturan yarısını alıyormuş ben de yarısını alacakmışım zorr biraz
Deneyin bakalım. Hakime de aynen sıkar biraz zor deyin. Tepkisini burda paylaşın zira hepimiz merak ediyor olacağız.

Evet esim8n üstüne bisey yok ama benim üstümde de bisey yok tapular dedemde hala planlanmış bisey yok burda sadece fikir almak istedim

Yok be annem kendi acılarına haksızlık etme. En azından doğmamış çocuğunu istemeyen doğal olarak da anasını istemeyen eşleri yok insanların...
Anasını da istemem eşime baştan söyledim annesiyle yaşamam. Bunu kast etmedin sanırım ama yeri gelmişken söyliyim

Niye ona gore mi bedduaniz şekillenecek.
Evli, 3 Çocuk annesiyim.
Ne bedduası ben sizin kadar kinci değilim tanımıyorum etmiyorum beddua ederek kendimi sizin için riske atamam. Merak ettim sadece eşinizin başka birinden çocuğu var mı veya sizin çocuklarınızın hepsi aynı kişiden mi

Evet esim8n üstüne bisey yok ama benim üstümde de bisey yok tapular dedemde hala planlanmış bisey yok burda sadece fikir almak istedim
Okey,dedeniz rahmetli oldu mu? Tek varisi siz misiniz? Evi yaptiginiz yer de dedenin ise,evin tapusu kime ait? Konunuz cok karisik ve anlasilmaz durumda,keske ilk mesajinizda toplu halde sorulara cevap verseniz belki daha aciklayici cevaplar alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…