Siz evli misiniz
Okuduğumda ben o şekilde anlamadım. Eşin ilk çocuğu maldan mülkten faydalanınca çocuğun annesinin rahat davranacağına yordumAllah aşkına çocuktan nasıl mal kaçırırım diye akıl almaya gelmiş, bu anormal değil mi sizce? Bu insanlar kalp yerine ne taşıyor acaba ya
Deneyin bakalım. Hakime de aynen sıkar biraz zor deyin. Tepkisini burda paylaşın zira hepimiz merak ediyor olacağız.Yoo çalışacağım ama yarısını da almayacağım boşanırsam hakkımı söke söke alırım yok ya oturan yarısını alıyormuş ben de yarısını alacakmışım zorr biraz
Ay sus şom ağızlıO değil de bu ad-soyad nick alanlar genelde erkek çıkıyor
O zaman sorun yok gibiAdamın çocuğu sadece babasının payından pay alır zaten, diğer çocuklarla eşit olmaz.
Evet esim8n üstüne bisey yok ama benim üstümde de bisey yok tapular dedemde hala planlanmış bisey yok burda sadece fikir almak istedimAdamın üzerine birşey yokki
Burada konu sahibi planlı davranmış
Buda kimi olsa rahatsız eder
Konu sahibi kendini ve çocuklarını teminat altına almış
İşin diğer tarafıda sen ben ayrımı var
Bu aile birlik olamamış
Birde bir babanın ki babalık yaptığınada inanmıyorum
Benim neyim varsa senindir sözünü mesele yapmamak lazım
Eşim kızıma neyim varsa senindir sözünü söylemesini ben ve diğer kızım ordayken takmıyorum bile
Başkasının çocuğu asla senin çocuğun olmuyor bu eş olsa bile
Vallahi değilim sadece ergen gibi nick yazmak istemedim olgunluğumu belli etsin istedimAy sus şom ağızlı
Yok be annem kendi acılarına haksızlık etme. En azından doğmamış çocuğunu istemeyen doğal olarak da anasını istemeyen eşleri yok insanların...Konuları okuyorum da hayatınız ne zor be yavrum
Ne bulmuşum fark etmeden anlamadımKarşıt yorum yapanlarin eski konuları aranıyor vurulacak açık aranıyor güzide kardeş iş başında
Şunu yapacak insanı eş diye yatağa almayı bırak avludan içeri sokmam.Annemin üstüne yapmayı düşünüyorum o zaman eşime kalmaz. Tek çocuğum.
Valla biz olgunlugunuza bizzat sahit ve de ikna olduk guzide hanimcimVallahi değilim sadece ergen gibi nick yazmak istemedim olgunluğumu belli etsin istedim
Öyle başa böyle tarakgeçen ikisi konuşurken duydum ve benim tek mirascim sensin benim herşeyim senin diyordu bu sebeple açtım konuyu
Yok kadın ya, henüz ölmemesi rağmen ve henüz kocasını ikna edememesine rağmen doğmamış çocuğun eşinin ikinci eşinden olan çocuklara olan nefretinden belli kadın olduğuAy sus şom ağızlı
Anasını da istemem eşime baştan söyledim annesiyle yaşamam. Bunu kast etmedin sanırım ama yeri gelmişken söyliyimYok be annem kendi acılarına haksızlık etme. En azından doğmamış çocuğunu istemeyen doğal olarak da anasını istemeyen eşleri yok insanların...
Yok bunu demek istememiştim ama bu detay bana çok iyi geldi , bir aydınlanma yaşamadım değilAnasını da istemem eşime baştan söyledim annesiyle yaşamam. Bunu kast etmedin sanırım ama yeri gelmişken söyliyim
Ne bedduası ben sizin kadar kinci değilim tanımıyorum etmiyorum beddua ederek kendimi sizin için riske atamam. Merak ettim sadece eşinizin başka birinden çocuğu var mı veya sizin çocuklarınızın hepsi aynı kişiden miNiye ona gore mi bedduaniz şekillenecek.
Evli, 3 Çocuk annesiyim.
Okey,dedeniz rahmetli oldu mu? Tek varisi siz misiniz? Evi yaptiginiz yer de dedenin ise,evin tapusu kime ait? Konunuz cok karisik ve anlasilmaz durumda,keske ilk mesajinizda toplu halde sorulara cevap verseniz belki daha aciklayici cevaplar alirsinizEvet esim8n üstüne bisey yok ama benim üstümde de bisey yok tapular dedemde hala planlanmış bisey yok burda sadece fikir almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?