Eşimin önceki evliliğinden olan kızının miras hakkı

İste tam anlatmadigi icin yorumlar hep varsayim oluyor. Adam ickici kumarci,eldeki avuctakini disari dagitan eve bir ekmek almisligi olmayan bir hayirsizsa tamam diyecegim konu sahibi hakli. Ama daha mal mulk dede uzerine olmasina ragmen adam da emek verip bir yerlerde veya tarlalarda calistiysa da konu sahibi mal mulk lafini yaptiysa adam hakli.
Millet de degisik diyorlar ki tarlada calisan da hak sahibi olsun asfafsfafa la ayni sey mi? İyi o zaman eve gundelige hanim cagiralim cami silsin sildigi cam benim alip gidiyom gari desin ahahahaha hic bu kadar gulmemistim. İkisini ayni tutan insanlar var yaa saka gibi siteyiz millet bosuna ekside dalga gecmiyor bizimle

Mal mülk kadinin yaa ondan istemiyor

Evet niye geçmesin? Evlilik birliği içinde edinilen tüm mallar ortaktır.
O zaman konu sahibi aklını kullanacak baska bir yol bulacak ortada ilk evlilikten cocuk olmasa zaten tasalanmazdı. Ben olsam direkt kardeşimin üzerine yapardm o çocuğa kalmasın diye mesela

Kadına yada erkeğe miras yoluyla geçtiyse diğer kişi hak alamıyor diye biliyorum satsa alsa bir taşınmaz felan ileride bosansa bunuda kanitlamali diye okumuştum bir yerde ,,bu arkadaşta evlenirken sözleşme imzalasaymis bu kadar dusunmezdi laf ile senindir yok yalan hersoz, ,benim asıl şu ömrümde en sasirdigim mesala kocanız öldü maaş kaldı size bu maaştan ölen kocanizin annesi yada babası hak talep edebiliyormus aşırı şok olmuştum .

Hayır eşimin de benim de ilk evliliğimiz sadece empati gücüm yüksek canım
Hayır empati yapmak; kendini başkası yerine koyup düşünme biçimidir.
Sizin burada yaptığınız karşıt fikirli üyeleri iknaya çalışmak.. acaba konuyu icsellestirdiniz mi diye düşündüm..

Nasıl gidiyor bebek icin eşinizi ikna çalışmaları ?

Eşim gebelik şansı yüksek dönemdeyiz dedi kendi istekli canım

+++++10000000000000000

O zaman konu sahibi aklını kullanacak baska bir yol bulacak ortada ilk evlilikten cocuk olmasa zaten tasalanmazdı. Ben olsam direkt kardeşimin üzerine yapardm o çocuğa kalmasın diye mesela
Kardeşe değilde çocuklarının üstüne yapsa yasada nasıl acaba

Ayrıca tanımadığın bir insanı bu kadar ciddiye alıp laf sokmaya çalışmamalısın bence. Merak ediyorum normal hayatta kimseye ağzını açmayıp burada telafi mi ediyorsunuz

Tam tersi olsa burası yangın yeri olurdu.
"Eşime dedesinden tarla kaldı, senelerdir beraber işliyoruz üstüne çiftlik yaptık. Her sabah kalkıp ben doyuruyorum o hayvanları ama eşim benim çiftlikteki hakkımı ilk evliliğimden olan çocuğuma vermek istemiyor"
Abovv adamı Taksim'de sallandırırlardı.
Mal kadının, ilk çocuk kocanın olunca olay değişiyor tabii.

Mal mülk kadinin yaa ondan istemiyor
Bir de ilk kadın ve çocuğu var işin içinde, o kritik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…