- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.433
- 158
Olsun vardır bir alakası guzideye sorma böyle sorularMerakla bekliyoruz da grille sütlaç ne alaka biri ana yemek biri tatlı
İste tam anlatmadigi icin yorumlar hep varsayim oluyor. Adam ickici kumarci,eldeki avuctakini disari dagitan eve bir ekmek almisligi olmayan bir hayirsizsa tamam diyecegim konu sahibi hakli. Ama daha mal mulk dede uzerine olmasina ragmen adam da emek verip bir yerlerde veya tarlalarda calistiysa da konu sahibi mal mulk lafini yaptiysa adam hakli.Adam o kadar sene bir işe girip çalışsa maaş alır, aldığı maaşla alacağı mala ilk evliliğinden olan çocuğu da ortak olurdu.
Aynı şey aslında. Konu sahibine miras kalan tarlanın tutarı sermaye, onun üstüne konan her tuğlada adamın da hakkı var.
Konu sahibine kalan kuru tarla değil ki çocuğa kalmasın denilen, adamın senelerce gidip üstüne yaptığı çiftlik, sabah erken kalkıp baktığı hayvanlar vs.
Şirkette çalışmasıyla çiftlikte çalışması arasında fark yok ki. Konu sahibi kocasına aylık maaş verseymiş o zaman, adam da maaşıyla istediği yatırımı yapsaymış çocukları için.
Ben senelerce çalışayım didineyim ama çocuğum faydalanmasın, niye?
Dede uzerineymis daha paylasilan bir sey yok. Tek varis konu sahibi mi acaba?
Merakla bekliyoruz da grille sütlaç ne alaka biri ana yemek biri tatlı
Mal mülk kadinin yaa ondan istemiyorAdam o kadar sene bir işe girip çalışsa maaş alır, aldığı maaşla alacağı mala ilk evliliğinden olan çocuğu da ortak olurdu.
Aynı şey aslında. Konu sahibine miras kalan tarlanın tutarı sermaye, onun üstüne konan her tuğlada adamın da hakkı var.
Konu sahibine kalan kuru tarla değil ki çocuğa kalmasın denilen, adamın senelerce gidip tarlanın üstüne yaptığı çiftlik, sabah erken kalkıp baktığı hayvanlar vs.
Şirkette çalışmasıyla çiftlikte çalışması arasında fark yok ki. Konu sahibi kocasına aylık maaş verseymiş o zaman, adam da maaşıyla istediği yatırımı yapsaymış çocukları için.
Ben senelerce çalışayım didineyim ama çocuğum faydalanmasın, niye?
O zaman konu sahibi aklını kullanacak baska bir yol bulacak ortada ilk evlilikten cocuk olmasa zaten tasalanmazdı. Ben olsam direkt kardeşimin üzerine yapardm o çocuğa kalmasın diye meselaEvet niye geçmesin? Evlilik birliği içinde edinilen tüm mallar ortaktır.
Hayatı bu kadar ciddiye alma ve eğlenmeye bakGüzide , empati ne demek tam olarak bildiğine emin misin ? Babası başka kadınla evlenmiş çocuk için kurabiliyor musun mesela ? O vakit empati oluyor. Seninkinin bir adı var da , yazamıyorum ..
Hayır empati yapmak; kendini başkası yerine koyup düşünme biçimidir.Hayır eşimin de benim de ilk evliliğimiz sadece empati gücüm yüksek canım
Öyle yap kardeşinin karısı yesin mademO zaman konu sahibi aklını kullanacak baska bir yol bulacak ortada ilk evlilikten cocuk olmasa zaten tasalanmazdı. Ben olsam direkt kardeşimin üzerine yapardm o çocuğa kalmasın diye mesela
Eşim gebelik şansı yüksek dönemdeyiz dedi kendi istekli canımHayır empati yapmak; kendini başkası yerine koyup düşünme biçimidir.
Sizin burada yaptığınız karşıt fikirli üyeleri iknaya çalışmak.. acaba konuyu icsellestirdiniz mi diye düşündüm..
Nasıl gidiyor bebek icin eşinizi ikna çalışmaları ?
Evet?Benim de size bir sorum olacak
Kardesim kiz ve bekarÖyle yap kardeşinin karısı yesin madem
+++++10000000000000000Asıl tehlikenin farkında değilsiniz. Dede vefat ettiğinde tüm çocuklar ve torunlara miras kalacak. Biri dava açsa bittiniz. Sizin üstünüze tapu yapsa yine miras kaçırıyor diye dava açılabilir . Iste hayat böyle ,siz kötü kalpli davranıp, eşin çocuğuna gram kalmasın diye uğraşırken bir lokmaya muhtaç olacak ortamınız var. Bir dolu ekini vurur ,bir hastalık hayvanları kırar, bir yangın herşeyi yok eder. Hakkı olandan kaçırmaya, babasız kalandan sakınmaya çalışmayın, Allah büyük
Valla son 1 saattir çok eğleniyorum , Allah razı olsun sendenHayatı bu kadar ciddiye alma ve eğlenmeye bak
Kardeşe değilde çocuklarının üstüne yapsa yasada nasıl acabaO zaman konu sahibi aklını kullanacak baska bir yol bulacak ortada ilk evlilikten cocuk olmasa zaten tasalanmazdı. Ben olsam direkt kardeşimin üzerine yapardm o çocuğa kalmasın diye mesela
Eşim gebelik şansı yüksek dönemdeyiz dedi kendi istekli canım
kardeşinin niyetinin iyi olduğuna nasıl emin olacak?O zaman konu sahibi aklını kullanacak baska bir yol bulacak ortada ilk evlilikten cocuk olmasa zaten tasalanmazdı. Ben olsam direkt kardeşimin üzerine yapardm o çocuğa kalmasın diye mesela
Ayrıca tanımadığın bir insanı bu kadar ciddiye alıp laf sokmaya çalışmamalısın bence. Merak ediyorum normal hayatta kimseye ağzını açmayıp burada telafi mi ediyorsunuzHayır empati yapmak; kendini başkası yerine koyup düşünme biçimidir.
Sizin burada yaptığınız karşıt fikirli üyeleri iknaya çalışmak.. acaba konuyu icsellestirdiniz mi diye düşündüm..
Nasıl gidiyor bebek icin eşinizi ikna çalışmaları ?
Tam tersi olsa burası yangın yeri olurdu.İste tam anlatmadigi icin yorumlar hep varsayim oluyor. Adam ickici kumarci,eldeki avuctakini disari dagitan eve bir ekmek almisligi olmayan bir hayirsizsa tamam diyecegim konu sahibi hakli. Ama daha mal mulk dede uzerine olmasina ragmen adam da emek verip bir yerlerde veya tarlalarda calistiysa da konu sahibi mal mulk lafini yaptiysa adam hakli.
Millet de degisik diyorlar ki tarlada calisan da hak sahibi olsun asfafsfafa la ayni sey mi? İyi o zaman eve gundelige hanim cagiralim cami silsin sildigi cam benim alip gidiyom gari desin ahahahaha hic bu kadar gulmemistim. İkisini ayni tutan insanlar var yaa saka gibi siteyiz millet bosuna ekside dalga gecmiyor bizimle
Bir de ilk kadın ve çocuğu var işin içinde, o kritik.Mal mülk kadinin yaa ondan istemiyor
Bunu esiniz mi soyledi?Eşim gebelik şansı yüksek dönemdeyiz dedi kendi istekli canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?