- 27 Nisan 2020
- 184
- 77
- 13
- 32
Öyle değil. Normalde eşin hakkı daha çokBen tersi biliodum ama ogluda var
Buradakiler bence zihniyetinize kizmis.ben ilk defa hakli buldum onlari genelde katilmam pek...Burdakiler neyi savunuyor zaten ben de anlamış değilim olay bu
O evlat degil canım en azından konu sahibinin evlâdı degil. Babası napiyorsa yapsın . Gerçekler boyle malesef adam napmış ki yani çalıştıysa ne sanki senelerin emeği mi degil. Kadına mirasçı olamaz bir erkek iğrenç bi durum zaten..Kimsee uvey cocuguna miras birak demiyor.Ama o adamda yan gelip yatmadiysa calistiysa o cocugunda babasinin cebinde hakki var gereksiz mi yani eşitlik o da evlat o da evlat
Kararını vermişsin zaten eğer hukuki yolu da böyleyse bizlere bir şey söylemek düşmez tatlım.Başka çocuğa paramı bırakmam canım saadetler dilerim
AminAynen öyle, yine de Allah ne anneyi evladından ne evladı annesinden ayırmasın. Ama ayirirsa da iyilerle karşılaştırsin
Konu sahibi daha dedesinin üstüne olan mallari kendi üstüne olan hayvanlari tehlikeye düşer mi diye panikte.Sebep ise esinin cocuguna benim neyin varsa senin demesi iyi de senin dedenin mali senin hayvanlarin nasil üvey cocuga gecsin neyin panik ataklari anlamadimBurdakiler neyi savunuyor zaten ben de anlamış değilim olay bu
Aslında grill tava da almıştım akşam için grill yapacaktım ama henüz gelmedi. O yüzden Sütlaç yapıp yazarım. Ama bugün çok dertliyim konu çok önemli
Adamin ustune zaten konu sahibi bir sey yapmamistirO evlat degil canım en azından konu sahibinin evlâdı degil. Babası napiyorsa yapsın . Gerçekler boyle malesef adam napmış ki yani çalıştıysa ne sanki senelerin emeği mi degil. Kadına mirasçı olamaz bir erkek iğrenç bi durum zaten..
Size annenizden,dedenizden kalacak tüm mal varlığı zaten sizin çocuklarınıza kalacak doğrudan.Evet esim8n üstüne bisey yok ama benim üstümde de bisey yok tapular dedemde hala planlanmış bisey yok burda sadece fikir almak istedim
Belki yapmıştı r acaba Ondan mi panik oldu ki. Ama yapmadıysa da kendisi öldüğü zaman adama geciyorsa mallar.. belki ondan panik oldu ama bir kadının malı kocasına geçiyor mu ki ya o ayrıntıyı unuttum bakAdamin ustune zaten konu sahibi bir sey yapmamistirKonu sahibi bastan konustum da dio ee adamin biseyi mi var ki olan kendi ailesinden kalan galiba onlari cocuga verecek die sıkınti da Anlamadim ki..
Himmmm geciodur ama evet bu yuzden sikintidaBelki yapmıştı r acaba Ondan mi panik oldu ki. Ama yapmadıysa da kendisi öldüğü zaman adama geciyorsa mallar.. belki ondan panik oldu ama bir kadının malı kocasına geçiyor mu ki ya o ayrıntıyı unuttum bak
Hayır eşimin de benim de ilk evliliğimiz sadece empati gücüm yüksek canımG Guzideakyol Bir sey soracağım..
Konu sahibinden çok siz yorum yazıyorsunuz. Konuyu çok sahiplendiniz..
Gerçekten meraktan soruyorum. Eşinizin onceki evliliğinden bir çocuğu mu var?
Bu konuyu niye bu kadar savunuyorsunuz artık merak etmeye başladım..
Sokrates baldıran zehrini içmeden kendini bu kadar savunmadı yahu..
Adam o kadar sene bir işe girip çalışsa maaş alır, aldığı maaşla alacağı mala ilk evliliğinden olan çocuğu da ortak olurdu.Tarlada calisan adam para alir gunluk yevmiye usulu. Bu konudaki adam tarlada emek verdi mi vermedi mi net degil. Emek verdiyse bile maas yevmiye almamistir herhalde,ikisi ayni sey degil ki kiyas yapalim
Benim de size bir sorum olacakG Guzideakyol Bir sey soracağım..
Konu sahibinden çok siz yorum yazıyorsunuz. Konuyu çok sahiplendiniz..
Gerçekten meraktan soruyorum. Eşinizin onceki evliliğinden bir çocuğu mu var?
Bu konuyu niye bu kadar savunuyorsunuz artık merak etmeye başladım..
Sokrates baldıran zehrini içmeden kendini bu kadar savunmadı yahu..
Merakla bekliyoruz da grille sütlaç ne alaka biri ana yemek biri tatlıAslında grill tava da almıştım akşam için grill yapacaktım ama henüz gelmedi. O yüzden Sütlaç yapıp yazarım. Ama bugün çok dertliyim konu çok önemli
Evet niye geçmesin? Evlilik birliği içinde edinilen tüm mallar ortaktır.Belki yapmıştı r acaba Ondan mi panik oldu ki. Ama yapmadıysa da kendisi öldüğü zaman adama geciyorsa mallar.. belki ondan panik oldu ama bir kadının malı kocasına geçiyor mu ki ya o ayrıntıyı unuttum bak
Güzide , empati ne demek tam olarak bildiğine emin misin ? Babası başka kadınla evlenmiş çocuk için kurabiliyor musun mesela ? O vakit empati oluyor. Seninkinin bir adı var da , yazamıyorum ..Hayır eşimin de benim de ilk evliliğimiz sadece empati gücüm yüksek canım
Gayet mutluyum hanımefendi. Sizin gibi aileden gelen malım mülküm de var. Aile içinde benzer bir durum yaşadık. Ve ben kendimi ilgilendiren meselelerde de aynı prensipte, hakkaniyetli davrandım. Annesiyle neredeyse kanlı bıçaklı olduğumuz hatta bizi aile kabul etmeyen bir çocuğa hakettiği malı verdik hiç sorgulamadan. Çok da mutluyum, vicdanım rahat.Çocuktan nasil mal kaciririmla alakası yok biz zaten çocuğun yıllardır maddi manevi herseyini karşılıyoruz ve devam edeceğiz tabi ki ama benim vefat eden annemin mirasını niye başkasının çocuğuna vereyim iki çocuğum varken. Hakikaten Kendi mutsuzlugunuzu baskalarina hakaret ederek kadin soyle kadin boyle diyerek dağıtıyorsunuz sanırım yazikempati biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?