- 20 Kasım 2018
- 14.189
- 53.913
- 598
- 35
Yok konu sahibi değil duş mevzundaki, son sayfalarda çılgın atan güzideakyol.15 kg iyi
Ayy o konu bu konu muydu ya, yani aynı üye mi zaten sevişicez diyerek duş almayan. Ayy bunu okudum soğudum bak şimdi konudan.
Hangi hakaret acaba? Herkesin sorunları vardır sorunu olmayan yok.Size laf soktuğumu mu düşünüyorsunuz?
Hayır size psikolojik tespit yapmıştım sadece.( Psikoloğum O yüzden ilgimi çekti.)
Ayrıca laf sokan çok üye var. Zekice ince esprili olarak. Bana gerek yok.
Bu kadar konuyu sahiplendiginiz için icsellestirdiginizi düşündüm. Ama bence hayatınızda ciddi sorunlar var. Kişiliğe hakaret etmenizden belli..
Iyi günler..
Benim böyle bir derdim yok canim ben farazi konuştumNasıl akıllar bunlar. Kardesine güvenme derim
Anası atası kendi kendini süren tarla bırakmadılar, o tarlaya, bağa bahçeye 1 ay bakma bakalım ne oluyor. Adam yıllardır maraba gibi boşuna mi çalışmış? Yahu sanırsın adam ölüm döşeğinde mal paylaşımı için noter gelmis o sırada demiş o kadar korkuttu bu cümle. Insan çocuğuna der, benim herşeyim senin evlâdım diye. Sevgi için bile kullanılır bu cümle.Tamam da adam demis ki benim tek mirascim sensin demis kızına. Bu ne demek? Kadın cok haklı bence. Hayir çocuklu birisiyle evlenilebilir ne alaka ama ona mal vermek zorunda degil kimse hele de kendi anasının atasının emeği yani
Orası öyle canım gercekten..Karakter meselesi herkes kendi karakteri doğrultusunda hareket ediyor
O öyle olmuyor. Kan bağı yok ama babasının karısı hak talep edilmesin diye mal kaçırdı denilecekOlabilir. Mal kaçırma davası ne diye açacak kan bagi bile yok devletin de didisinin didisinin malıni savunacak hali yok..benim uvey annem ve ya babamin eşi her neyse onun annesinden kalan malda ne gibi bir hakkım olabilir? Lütfen biraz hakkaniyetli olalım ya
Aaaa evet ama çocuklar daha ufak nasil olcak ki o imza falan isleriKardeşe değilde çocuklarının üstüne yapsa yasada nasıl acaba
Yanlış biliyorsunuz. Mirastan eşin hakkı yok diye birşey yok. Vefat etmiş babaannemin dedesinden kalan mirastan yine vefat etmiş 2. eşi miraşçı oldu ve o 2.eşin babaannem den olmayan gayri meşru çocuğu babası dolayısıyla mirastan pay aldı.Miras kalan mallara esin hakki olmuyor dolayisi ile esinin cocuguna da kalmaz. Bunun icin miras kaldigini ispatlaman yeterli ama babanin uzerine olan mallardan butun cocuklar yararlanacaktir.
O zaman kadın kendi cocuklarinin üzerine geçirecekO öyle olmuyor. Kan bağı yok ama babasının karısı hak talep edilmesin diye mal kaçırdı denilecek
- misal, vs vs. Benim etrafım da üvey kardeşlere ilişkin 2 örnek gördüm. Ne yaptı etti hakkını aldılar ama az ama çok.
Yok anladım ben duş mevzusunu okudum etkilenmişim hattaYok konu sahibi değil duş mevzundaki, son sayfalarda çılgın atan güzideakyol.
Umarım çok güzel bir kardeşlik bağları olurda 3 ü çok güzel paylaşım yaparlar. Ne diyim.O zaman kadın kendi cocuklarinin üzerine geçirecek
ben oyle düşünmüyorumTam tersini düşünün.
Kadınla erkek yer değiştirsin.
Adam kadının ilk evliliğinden olan çocuğuna kalmasın diye mal kaçırsın.
Yerden yere vurursunuz öyle değil mi?
O kadın siz olun yada.
Dünyanın bin türlü hali var, olmam diyemeyiz öyle değil mi?
Tapu işlerini bilmiyorum ama yspilyor çocukların üstüne.Aaaa evet ama çocuklar daha ufak nasil olcak ki o imza falan isleri
Olabilir. Mal kaçırma davası ne diye açacak kan bagi bile yok devletin de didisinin didisinin malıni savunacak hali yok..benim uvey annem ve ya babamin eşi her neyse onun annesinden kalan malda ne gibi bir hakkım olabilir? Lütfen biraz hakkaniyetli olalım ya
ben oyle düşünmüyorum
Kimsenim malimda gozum yok
Kendi malimida kendi çocuğuma birakmak isterim
Esimle ortak malimvarsa butun çocukların hakkidir
ben almam o durumda çocuğum yoksaEşinize ailesinden miras kalırsa
Ve vefat ederse,
Sizin de çocuğunuz yoksa, o parayı alır mısınız?
Yoksa hayir onun aile mirasi diyip hayatta olan es akrabalarına mi verirsiniz? Kardeşi, yeğeni, annesi babası vs.
Daha evlilik olmadan bunları konuştuk zaten. Benim annem erken vefat ettiği için bana çok şey kaldı allah razı olsun. Herkes evliliğe karşı cıktı çocuğu var olmaz diye. Ama eşim hiçbirşeyde hak sahibi değil sadece benim ailemden kalanlarda hakkı var dedi ve evlendik geçen ikisi konuşurken duydum ve benim tek mirascim sensin benim herşeyim senin diyordu bu sebeple açtım konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?