- 27 Nisan 2020
- 184
- 77
- 13
- 32
Nasıl akıllar bunlar. Kardesine güvenme derimKardesim kiz ve bekartabiki vermicek burda kadınlar boşuna duyar kasıyor evlenip ilk karısını kıskandıklarını bilmiyoruz sanki
Evet uygulamadan bakmış dün romantik bir aksam geçirdim bebeğimBunu esiniz mi soyledi?
Allahtan tevekkül diye birşey var, önce önlem al sonrası kader demişler.
O zaman şimdi ülkece dışarı çıkalım, sonuçta bir depreme bakar
Yazik ya adamaEvet uygulamadan bakmış dün romantik bir aksam geçirdim bebeğim
Duş almıştır umarımYazik ya adamavalla cok uzuldum. Masallah masallah gozumuz yok Allah daha iyi etsin
Kardeşin ebedi billah bekar kalmayacak. Neyse konu o değil de. Biz diyoruz ki hanımefendi senin çocuğun benim çocuğum ayrımına girecekse, kendi cocuksuzken çocuklu bi adamla evlenmesin kimse. O çocuk o adamın canı, kanı.Kardesim kiz ve bekartabiki vermicek burda kadınlar boşuna duyar kasıyor evlenip ilk karısını kıskandıklarını bilmiyoruz sanki
Canım cız bız et çekti canım görümcem ramazanlık dana kesmiş 15 er kilodan ben de kocama aldırdım cız bız yapacağımOlsun vardır bir alakası guzideye sorma böyle sorular
Adam yanlışlıkla çocuk yapmamak için , döngü takip ediyorBunu esiniz mi soyledi?
Almadan da olur dediniz ya bebeğimDuş almıştır umarım
Çocuktan nasil mal kaciririmla alakası yok biz zaten çocuğun yıllardır maddi manevi herseyini karşılıyoruz ve devam edeceğiz tabi ki ama benim vefat eden annemin mirasını niye başkasının çocuğuna vereyim iki çocuğum varken. Hakikaten Kendi mutsuzlugunuzu baskalarina hakaret ederek kadin soyle kadin boyle diyerek dağıtıyorsunuz sanırım yazikempati biraz
Vallahi ben eski eşini hiç kıskanmıyorum sevse çok istese boşanmazdiKardesim kiz ve bekartabiki vermicek burda kadınlar boşuna duyar kasıyor evlenip ilk karısını kıskandıklarını bilmiyoruz sanki
Ay ben diycektim ayıp olur diye seyapmadimDuş almıştır umarım
Tamam da adam demis ki benim tek mirascim sensin demis kızına. Bu ne demek? Kadın cok haklı bence. Hayir çocuklu birisiyle evlenilebilir ne alaka ama ona mal vermek zorunda degil kimse hele de kendi anasının atasının emeği yaniKardeşin ebedi billah bekar kalmayacak. Neyse konu o değil de. Biz diyoruz ki hanımefendi senin çocuğun benim çocuğum ayrımına girecekse, kendi cocuksuzken çocuklu bi adamla evlenmesin kimse. O çocuk o adamın canı, kanı.
Mal kaçırma davası açılabilir ileride. Üzerine yapsa dahi devlet neden yarın diye sorar hani bu malların parası diyor. Bu işler çok karışık ve çetrefilli. Konu sahibinin dediği gibi benim çocuklarıma kalsın olmayacak.O zaman konu sahibi aklını kullanacak baska bir yol bulacak ortada ilk evlilikten cocuk olmasa zaten tasalanmazdı. Ben olsam direkt kardeşimin üzerine yapardm o çocuğa kalmasın diye mesela
Size laf soktuğumu mu düşünüyorsunuz?Ayrıca tanımadığın bir insanı bu kadar ciddiye alıp laf sokmaya çalışmamalısın bence. Merak ediyorum normal hayatta kimseye ağzını açmayıp burada telafi mi ediyorsunuz
15 kg iyiCanım cız bız et çekti canım görümcem ramazanlık dana kesmiş 15 er kilodan ben de kocama aldırdım cız bız yapacağım
Ayy o konu bu konu muydu ya, yani aynı üye mi zaten sevişicez diyerek duş almayan. Ayy bunu okudum soğudum bak şimdi konudan.Duş almıştır umarım
Siz oyle olabilirsiniz ama burda nice konular döndü ilk esin, adam 2.yle evlenince surekli mesaj atmalar para istemeler bilmemne yapmalar. Ilk eşten olan cocugun terbiyesizlikleri vs vs yani erkekleri ne zannediyor burdaki hanımlar anlamadim. Ölüp gitseler kocaları cenaze de başka kadin bulmaya çalışacak sanki erkekler cok düzgün bir de onlarin çocuklarını düşünüp miras birakcaz oldu canimVallahi ben eski eşini hiç kıskanmıyorum sevse çok istese boşanmazdi
Olabilir. Mal kaçırma davası ne diye açacak kan bagi bile yok devletin de didisinin didisinin malıni savunacak hali yok..benim uvey annem ve ya babamin eşi her neyse onun annesinden kalan malda ne gibi bir hakkım olabilir? Lütfen biraz hakkaniyetli olalım yaMal kaçırma davası açılabilir ileride. Üzerine yapsa dahi devlet neden yarın diye sorar hani bu malların parası diyor. Bu işler çok karışık ve çetrefilli. Konu sahibinin dediği gibi benim çocuklarıma kalsın olmayacak.
Karakter meselesi herkes kendi karakteri doğrultusunda hareket ediyorSiz oyle olabilirsiniz ama burda nice konular döndü ilk esin, adam 2.yle evlenince surekli mesaj atmalar para istemeler bilmemne yapmalar. Ilk eşten olan cocugun terbiyesizlikleri vs vs yani erkekleri ne zannediyor burdaki hanımlar anlamadim. Ölüp gitseler kocaları cenaze de başka kadin bulmaya çalışacak sanki erkekler cok düzgün bir de onlarin çocuklarını düşünüp miras birakcaz oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?