Kendi üstüne yapacaktın. Ben ilerde ölürüm de eşim yeniden evlenir filan diye hiçbir şeyi onun üstüne yaptırmıyorum. Çocuklarıma kalsın
Biliyorum nasıl bu kadar saf olabilirsiniz elbette biliyorum bunu ama 3 milyarsa 2 çocuğum olsa eşime 1 kalacak ama onun üstüne olduğunda eşime kalacak hepsi eşim ölene kadar da başka kadına belki başka çocuklara. Anlayabildiniz miAhsjajdjakd
Keşke biraz daha araştırıp önlem alsaydiniz.
Eşinize de kalacak her şeyiniz.
Biliyorum ama diğer türlü hepsi ona kalacak bence mantıklı düşünün atlamadan önceCabaniza saglikSiz öldügünüzde ille ki bir pay alacak bu adam. Hortlamayin o zaman ha aman
Esinize reddi miras yapın yani ölumünüzden sonra birşey alamasın mademBiliyorum nasıl bu kadar saf olabilirsiniz elbette biliyorum bunu ama 3 milyarsa 2 çocuğum olsa eşime 1 kalacak ama onun üstüne olduğunda eşime kalacak hepsi eşim ölene kadar da başka kadına belki başka çocuklara. Anlayabildiniz mi
Eğer evlenirsem önce her şeyimi çocuğumun üstüne yaparım ama erkekler öylr değilbelki siz evlenirsiniz ?
Hayir bi de ölmüssün la iste bu neyin cabasi? İsterse karsi komsuya kalsin bana ne ben olmusum canimdanAhsjajdjakd
Keşke biraz daha araştırıp önlem alsaydiniz.
Eşinize de kalacak her şeyiniz.
Çocuğunu düşünmek lazımHayir bi de ölmüssün la iste bu neyin cabasi? İsterse karsi komsuya kalsin bana ne ben olmusum canimdan
Nereye atliyoruz? Cocuklarimiza miras degil guzel fikirler birakabilsek keskeBiliyorum ama diğer türlü hepsi ona kalacak bence mantıklı düşünün atlamadan önce
İkisini de bırakNereye atliyoruz? Cocuklarimiza miras degil guzel fikirler birakabilsek keske
Öyle deme.. ya çocuklar ac açıkta kalırsa.Hayir bi de ölmüssün la iste bu neyin cabasi? İsterse karsi komsuya kalsin bana ne ben olmusum canimdan
İnanın öldükten sonra siz çocuğunuzu düşünecek durumda olmayacaksınız hepimiz gibiÇocuğunu düşünmek lazım
Peki olayi tersine cevirelimİkisini de bırak
Ben ahlak bırakmayalım demiyorum ama benim emek verdiğim malı elin karısı yemesin istiyorum benim çocuklarım yesin. Tamam senin malını başka kadın yesin ne diyimİnanın öldükten sonra siz çocuğunuzu düşünecek durumda olmayacaksınız hepimiz gibi
Cocuklarinizda dahil bir çok sevenini zamanla sizi unutacak eskisi gibi hatırlayıp üzülmeyecek dünya telaşına düşecek
O yüzden miras dan çok sevgi merhamet güzel ahlak bırakmak mühim değil mi?
Ben o kadar emek vereyim öldükten sonra başka kadın yesin. Niye?Peki olayi tersine cevirelim
Esiniz bu sekilde dusunse ne yaparsiniz. Her sey benim,guzideye vermeyeyim,ölürsem baska adamlarla yer cocuklarim ortada kalir dese kirilmaz misiniz?
Erkekler hakimaten ne kadar saf ve duz yaratiklar,hic fesatliga kafalari calismiyor. Yasiyorlar mis gibi. Bir de bizim kafalara bakin, kirk tilki ayni anda dolasiyor da kuyruklari birbirlerine degmiyor
E esiniz o kadar emek versin o öldükten sonra baska adam yesin,niye?Ben o kadar emek vereyim öldükten sonra başka kadın yesin. Niye?
Adamın üzerine birşey yokkiAdamında ilk evliliğinden olan kızına benim tek mirascım sensin herşeyim sana kalcak demesine ne demeli ?
Aynen valla hayatta hic bir seyin garantisi yok. Kim kimden once gider sanki biliyoruz da. Manasiz planlar pesindeyizÖyle deme.. ya çocuklar ac açıkta kalırsa.
Sanki garantisi var
Bir depreme bakar.
Aman yer altına girince de sıkı sıkı tutsun sallanmasin yer küre.
Miras kalan mali uzerine aldiysa eger evlilikte edinilmis mal olur bu normal. Bu ispatlanmis olsa miras kaldigi o zaman haklari olmazdi. Hukukcu degilim bu arada kardesimden ogreniyorumemin misiniz bundan ?
çünkü annemin teyzesinin kızında şöyle birşey oldu: teyzenin miras hakkından enişteye de pay düşüyor ve eniştenin ilk evliliğinden olan 2 oğluna da eniştenin payından verildi.
teyze ve enişte vefat ettiler bu arada.
yani teyzeden hem kendi 3 çocuğuna hem de eş hakkı olarak enişteye bölüşüm yapıldı. enişteye düşen pay tekrar 5e bölündü.
ve bu olay 1-2 sene önce oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?