Eşimin önceki evliliğinden olan kızının miras hakkı

Ahsjajdjakd
Keşke biraz daha araştırıp önlem alsaydiniz.
Eşinize de kalacak her şeyiniz.
Biliyorum nasıl bu kadar saf olabilirsiniz elbette biliyorum bunu ama 3 milyarsa 2 çocuğum olsa eşime 1 kalacak ama onun üstüne olduğunda eşime kalacak hepsi eşim ölene kadar da başka kadına belki başka çocuklara. Anlayabildiniz mi

Esinize reddi miras yapın yani ölumünüzden sonra birşey alamasın madem

Çocuğunu düşünmek lazım
İnanın öldükten sonra siz çocuğunuzu düşünecek durumda olmayacaksınız hepimiz gibi
Cocuklarinizda dahil bir çok sevenini zamanla sizi unutacak eskisi gibi hatırlayıp üzülmeyecek dünya telaşına düşecek
O yüzden miras dan çok sevgi merhamet güzel ahlak bırakmak mühim değil mi?

İkisini de bırak
Peki olayi tersine cevirelim
Esiniz bu sekilde dusunse ne yaparsiniz. Her sey benim,guzideye vermeyeyim,ölürsem baska adamlarla yer cocuklarim ortada kalir dese kirilmaz misiniz?
Erkekler hakikaten ne kadar saf ve duz yaratiklar,hic fesatliga kafalari calismiyor. Yasiyorlar mis gibi. Bir de bizim kafalara bakin, kirk tilki ayni anda dolasiyor da kuyruklari birbirlerine degmiyor

Ben ahlak bırakmayalım demiyorum ama benim emek verdiğim malı elin karısı yemesin istiyorum benim çocuklarım yesin. Tamam senin malını başka kadın yesin ne diyim

Cocuga miras birakmak icin calisip didinmek bi bana mi mantiksiz geliyor.belki de cocugum olmadigi icindir bilemedim.anne olsam belki boule dusunemezdim...bilemedim de iyi ki ann3 degilim o halde dedim icimden annelik bunu yaptiriyorsa.yani mantikli mi gencligimin en guzel yillarinda calisip parayi yemeyip ben yemedim alin siz yiyin demek bilemedim.ye gitsin ya cocugunu kendi ayaklarinin uzerinde duracak sekilde yetistir yeter bence.

Ben o kadar emek vereyim öldükten sonra başka kadın yesin. Niye?

Adamında ilk evliliğinden olan kızına benim tek mirascım sensin herşeyim sana kalcak demesine ne demeli ?
Adamın üzerine birşey yokki
Burada konu sahibi planlı davranmış
Buda kimi olsa rahatsız eder
Konu sahibi kendini ve çocuklarını teminat altına almış
İşin diğer tarafıda sen ben ayrımı var
Bu aile birlik olamamış
Birde bir babanın ki babalık yaptığınada inanmıyorum
Benim neyim varsa senindir sözünü mesele yapmamak lazım
Eşim kızıma neyim varsa senindir sözünü söylemesini ben ve diğer kızım ordayken takmıyorum bile
Başkasının çocuğu asla senin çocuğun olmuyor bu eş olsa bile

Miras kalan mali uzerine aldiysa eger evlilikte edinilmis mal olur bu normal. Bu ispatlanmis olsa miras kaldigi o zaman haklari olmazdi. Hukukcu degilim bu arada kardesimden ogreniyorum

Size miras yolu ile geçen mallardan hak talep edemez, bı avukatla görüşün bı detayı var size yol gösterir. Fakat evlilik birliği içinde edindiğiniz mallardan söke söke alır hakkı ne ise....
Birde bakın lütfen rica edicem, biz bu durumları yaşadık. Sizin zihniyetinizi Allah ıslah etsin ve kalbinize inşallah insanlık eksin.
Resmen mallar konu olunca şeytan gömleği giyiliyor.
Eşiniz kocanız mı işçimiz mi hiç bı emeği hakkı yok adamın öyle bı var ki!!!
Madem paranız kalınız mülkünüz çok değerli kıymetli kendi evlatlarınıza kalsın istiyorsunuz.
Evlenmeyin kardeşim çocuklu adam ya da kadınla.
Kusura bakmayın ama o kız sizin çocuklarınız öz kardeşi üvey kardeşi değil babaları bir çünkü!!!

Ben böyle malları kaçıran insanların sonlarını çok kötü gördüm Allah resmen o çocuğun eline düşürüyor sizi aman diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…