Eşin çocuğuna kalacağına yerin dibine girsin tamam mı
Tamam nikah düşsün malım çocuklarıma kalsın benim çocuklarım yiyecek malımıSiz eşinizle neden evlisin? Daha hayatta iken öldükten sonrasını hesap edecek kadar kinlenmeniz normal mi?
Esinize karşı bir sevginiz yok gibime geldi
Ya ben ölüp gitmişim kendi derdime düşmüşüm bana ne kocam dan kaldı ki siz ölünce zaten nikah akdiniz düşüyor bildiğim kadarıyla
Ben de takipteyim. Sizin gibi renkli uyeleri seviyorum. Bir numaram tereliye iki numaram sizsiniz. Cumhurbaskanligina aday olun sizi secerimBugün bomba bir konu açacağım bekle
Malı kaçırmak ne alaka ben size ne diyorum bakın ben kazanmışım benim çocuklarım yiyecek benim kazandığımı eşimin çocuğu yemesinEşin çocuğu sizin düşmanınız değil.
Çocuklarınızın kardeşi.
Eşinizin payina düşen ne varsa sizinle ortak cocuklarinizla birlikte, o cocugun da hakkı olur.
Istediğiniz mali kaçırın, pesine düşülürse ülkede hukuk var, alınır
Evlât da emanet mal da.
Veren de allah alan da.
Aman dikkat edin bu hesaplara düşerken imtihanınız farklı olmasın..
O da kim merak ettim tereliyeBen de takipteyim. Sizin gibi renkli uyeleri seviyorum. Bir numaram tereliye iki numaram sizsiniz. Cumhurbaskanligina aday olun sizi secerim
Sizi anlıyorum aslında burda öyle insanlar gördüm ki ilk eşinden olan çocuğuyla görüşmesini istemiyor bırak mirası.Ben ahlak bırakmayalım demiyorum ama benim emek verdiğim malı elin karısı yemesin istiyorum benim çocuklarım yesin. Tamam senin malını başka kadın yesin ne diyim
Sizin hayatınız ben sadece fikir belirtiyorum Rabbim hayırlı şekilde imtihan etsin hepimiziTamam nikah düşsün malım çocuklarıma kalsın benim çocuklarım yiyecek malımı
Sizin gibi guzide bir kardesimiz o da.O da kim merak ettim tereliye
Tamam nikah düşsün malım çocuklarıma kalsın benim çocuklarım yiyecek malımı
Hiç mi sevilmedin Güzide ? Bu kadar mı yani , üzüldüm senin içinHe he sen iyilik abidesisin tamam.
Ne alaka bence sen sevilmemişsin ki böyle iyilikler yapma peşindesin ama senle uğraşamamHiç mi sevilmedin Güzide ? Bu kadar mı yani , üzüldüm senin için
kazandığınız malda Esınızın hiç mi maddi veya manevi katkısı emeği yok acabaMalı kaçırmak ne alaka ben size ne diyorum bakın ben kazanmışım benim çocuklarım yiyecek benim kazandığımı eşimin çocuğu yemesin
Annemin üstüne yapmayı düşünüyorum o zaman eşime kalmaz. Tek çocuğum.Evlilik içinde edindiğiniz mal sizin degil.
Miras sizin. o da olurseniz, esinizin de hakki olur.
Ama siz bence de boşanın.
Malim da malım diye pesine düştüğünüz 3-5 kuruşa sarilir uyur, evde yalniz kaldığınızda paraciklarinizla dertlerlesiniz.
Benimle tabii ki uğraşamazsınNe alaka bence sen sevilmemişsin ki böyle iyilikler yapma peşindesin ama senle uğraşamam
Onun kazandığında benim var canım çok mu merak ettin bebeğimkazandığınız malda Esınızın hiç mi maddi veya manevi katkısı emeği yok acaba
Anneniz başka bir adamla evlenirse ne yapacaksınızAnnemin üstüne yapmayı düşünüyorum o zaman eşime kalmaz. Tek çocuğum.
Malı kaçırmak ne alaka ben size ne diyorum bakın ben kazanmışım benim çocuklarım yiyecek benim kazandığımı eşimin çocuğu yemesin
Benimle tabii ki uğraşamazsın
O yarısını alıyor da ben para kazanırken niye yine yarısını alıyorum hak mı buSizin kazancınız diye bir şey yok evlilik birliği icinde. Hepsi sizin. Eşinizin ve sizin.
Hiç çalışmayan ev hanımı, boşanırken edinilen malların yarısını alıyor. Bu sadece kadına ozgu değil.
Ay ben niye hala laf anlatıyorum hic anlamadım bugün kendimi.
Annemin üstüne yapmayı düşünüyorum o zaman eşime kalmaz. Tek çocuğum.
Oturan da bir çalışan da bir olamaz emeği çok olana hakkını vermek gerekirO yarısını alıyor da ben para kazanırken niye yine yarısını alıyorum hak mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?