Eşimin önceki evliliğinden olan kızının miras hakkı

Eşin çocuğuna kalacağına yerin dibine girsin tamam mı

Eşin çocuğu sizin düşmanınız değil.
Çocuklarınızın kardeşi.
Eşinizin payina düşen ne varsa sizinle ortak cocuklarinizla birlikte, o cocugun da hakkı olur.
Istediğiniz mali kaçırın, pesine düşülürse ülkede hukuk var, alınır
Evlât da emanet mal da.
Veren de allah alan da.
Aman dikkat edin bu hesaplara düşerken imtihanınız farklı olmasın..

Tamam nikah düşsün malım çocuklarıma kalsın benim çocuklarım yiyecek malımı

Malı kaçırmak ne alaka ben size ne diyorum bakın ben kazanmışım benim çocuklarım yiyecek benim kazandığımı eşimin çocuğu yemesin

Ben ahlak bırakmayalım demiyorum ama benim emek verdiğim malı elin karısı yemesin istiyorum benim çocuklarım yesin. Tamam senin malını başka kadın yesin ne diyim
Sizi anlıyorum aslında burda öyle insanlar gördüm ki ilk eşinden olan çocuğuyla görüşmesini istemiyor bırak mirası.

Tamam nikah düşsün malım çocuklarıma kalsın benim çocuklarım yiyecek malımı

Evlilik içinde edindiğiniz mal sizin degil.
Miras sizin. o da olurseniz, esinizin de hakki olur.
Ama siz bence de boşanın.
Malim da malım diye pesine düştüğünüz 3-5 kuruşa sarilir uyur, evde yalniz kaldığınızda paraciklarinizla dertlerlesiniz.

Annemin üstüne yapmayı düşünüyorum o zaman eşime kalmaz. Tek çocuğum.

Malı kaçırmak ne alaka ben size ne diyorum bakın ben kazanmışım benim çocuklarım yiyecek benim kazandığımı eşimin çocuğu yemesin

Sizin kazancınız diye bir şey yok evlilik birliği icinde. Hepsi sizin. Eşinizin ve sizin.
Hiç çalışmayan ev hanımı, boşanırken edinilen malların yarısını alıyor. Bu sadece kadına ozgu değil.
Ay ben niye hala laf anlatıyorum hic anlamadım bugün kendimi.

Benimle tabii ki uğraşamazsın
O yarısını alıyor da ben para kazanırken niye yine yarısını alıyorum hak mı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…