eşimin parası benim param değilmiş!

ya ne zamandan beri ev hanımları koca parası yiyici oldu. sonra bu kadınlarımız erkek evlat sahibi oluyor. evlatlarını tapulu malıymış gibi kullanmaya kalkıyor... tamam ailene yardım edersin de karının bebeğinin boğazından kısıpta parasını başkasına yedirmekte neyin nesi....

konu sahibi arkadaş. bir süre ailende kalmaya devam et. ama bu süre içinde de sınava güzelce hazırlan. o olmazsa başka iş bak. eşinin zihniyetinin değiştiğini anlarsan o zaman geri dönersin. ha gene sizi geçindirmesi gereken kendisi.

hiç biri olmazsa nafaka dahil tüm yolları dene.

Reactions: anu
impossibl kullanıcısından alıntı

HAzir yiyici les kargasisin tekisin iste
MAALESEF hepte boyle rezil olmaya devam edeceksin bu dusuncelerin yüzünd3n
Cocugu yaparken iyiydi hersey oh ne guzel sonra istemeden oldu vah vah tuh tuh
Ee calismaya gelincede bi suru bahane bla bla bla
Halbuki isteyen gider kasiyerlikte olsa yapar
Ama alismissin yemeye (her anlamda)
Esinin ailesinden esinden para medet ummaya devam et
Dizlerinin uzerinde yasamaya devam et sen..
Hayatin boyunca birilerine muhtac olacaksin iste... para para diye aglayacaksin ..

Şu üslup?hayretler içerisindeyim.
Kib leyeceğim ama bulamdım sanırım silmişsiniz yazdığınız bu yazıyı.

tatlım boşver takılma böyle yorumlara..
İz'an sahibi herkes senin mağduriyetini anlar..
konuyu okuyanların en az %90ı senin durumuna üzülüp dua etmiştir emin ol..
Allah yardımcın olsun..

insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler yazık

her ev hanımı koca parası yiyip yan gelip yatan mı oluyor şimdi ne kadar saçma bir düşünce konu sahibi işe girsin de kocası konu sahibinin maaşını da ailesine mi göndersin yani ne farkedecek ki her konuyu saptırmasalar olmaz ne deniyordu bunlara klavye kahramanları mı ?

çok mantıklı düşünmüşün canım bir an önce işini eline al..
bebeğini gerekirse bakıcıya ver..
paranı koklatma o herife ki görsün benim param muhabbeti etmek neymiş..
kusura bakma herif dedim eşine ama çok canımı sıktı..
aha buraya yazıyorum sen kendi ayaklarının üzerinde bi dur, sana nasıl yaranmaya çalıştığını göreceksin..
insanlıkla adam olamayanları para yola getiriyo bu devirde malesef...

Bence bir kadın evini geçindirip para kazanmak zorunda değil. Kadın bunu yapıyorsa öpüp başlarına koymalı erkekler.
Ben olsam bir şekilde iş hayatına atılmaya çalışırım, iyi-kötü bir maaşım olur ve evin hiç bir giderine karışmam. Bu durumda muhtemelen size güvenip bazı şeyleri üzerinize yıkmaya çalışacaktır. Gerekirse elektriksiz, aç otururum ama harcama yapmam. Belki anlar o zaman ne saçma bir söz söylediğini

Yazdıklarını sonuna kadar okudum. Ben bide hamileyim şu an. Senin yavrun dünyaya gelmiş ve esinle hâlâ bu haldesiniz. Eğer ki ailen sana destek oluyorsa bi dk bile durma derim bebek şimdi küçük. Ilerde daha zor olur. Şimdiden karar ver ki çocuk en az etkilensin. Yani o anlicak yaşa gelene kadar bi düzen kurarsin. Bnm cesaretim yok çünkü bn aileme karşı çıktım öyle evlendim geri dönüşüm yok yani. Ama sen yapabiliyorsan yap. Son bi gücünü topla her gün öleceğine 1 gün öl. Eşini hala seviyorsundur bnde eşimi çok seviyorum ama hayat cok acımasız...

Son düzenleme:
ne kadar çirkin, duyarsız yorumlar var ben okurken utandım.. alıntılar da birbirine girmiş, kim ne demiş belli olmuyor..

eşe hazır yiyici diyen mikemmel insanlar, ailesinin evli-barklı çocuğunun maaşına "biz seni okuttuk" diyerek el koymasını nasıl değerlendiriyor acaba? yapım ücretini de istesinler çocuktan elleri değmişken.. ayıp yahu, evlilik bir bütün olmaktır.. kim çalışıyorsa diğerini dengeler, gün gelir ikisi de çalışır.. kimse çalışmanın hırsını çıkartmasın kimseden.. istemiyorsanız çıkın işten, tribinizi burada ki konu sahiplerine yapmayın..

konu sahibi, bu adamdan ne eş ne de baba olmaz.. allah yardımcın olsun..

Bi cevizi komşu duysa alır
Kayınbaban almıyosa kaynana gidip alsaymış karnındaki onun torunu..
Hayret bişeyler

Hepsinden öte eşin adam değil
Evlenmeyi çocuk yapmayı biliyo da aile olarak göremiyo
Böyleleri evlenmesin o zaman, annesinin dizinin dibinde otursunlar

Bu yorumu impossibl nickli kullanıcı değil farklı bir kullanıcı yapmıştı. Ama bugün alıntılamalarda sorun yaşanıyor, neyi kimin yazdığı karışıyor iyice.

Ev hanımlarına para yiyici diyen bayanların sulalesundeki tüm bayanlar çakışıyor herhalde..nasıl bu mantık ya..konu sahibi arkadaşım sen kal ailenn yanında kocanın değiştiğini anlarsan don evine...bi adam karısına evladina bakmak zorunda ..evli oldugunun bilincine varmali koçan..sen uzme kendine allah evladını sana bağışlasın

Bu yorumu impossibl nickli kullanıcı değil farklı bir kullanıcı yapmıştı. Ama bugün alıntılamalarda sorun yaşanıyor, neyi kimin yazdığı karışıyor iyice.

evet bu yorumu cikolatakizzz nickli kullanıcı yaptı yanlış kişiye maledilmesin

konu sahibi arkadaşım senin kocan çok zor düzelir artık bundan sonra çalışsan onu da ailesine verir onlarda bu çirkeflik olduktan sonra bence kendi yolunu çiz sen önüne bak bebeğini büyüt, hakkında en hayırlısı olsun

Kendi çalışıyor diye çalışmayan kadını hazır yiyici gören, çalışmasının hırsını ev kadınlarından çıkarmaya çalışan acuze tipler...

Ve biz seni okuttuk büyüttük diye bunu sürekli duygu sömürüsü haline getirip evladını maddi manevi sürekli sömüren paragöz aileler...

Ve kadın çalışmadığı için bunlara ses çıkaramaz, eve para getirseydi ses çıkarabilirdi...

Kadınlar daha ne kadar metalaştırılabilir acaba

Son düzenleme:
Allah sabır versin size söyleyecek bir şey bulamıyorum.
Kararlı olun ve asla taviz vermeyin eşiniz eğer değişirse evliliğinize devam edin yoksa böyle bir ömür sürmez. Kendinize en acilinden bir iş bulun paranızı kazanın. Bu durumda eşiniz ve ailesinin tutumu büyük ihtimalle değişecektir. Eşinizinde evliliğinize zerre kadar saygısı varsa niyetinizin ciddi olduğunu anlar yapması gerekenleri yapar. Yoksa evladınızı tek başına büyütecek kadar güçlü olun.

Noluyo yaaa... Konu sahibinin ilk yorumundan sonrasini anlamadim.... Kim kimi alintilamis belli degil.... Nickler arap corbasina dönmüs... Kim duyarli kim duyarsiz o da belli degil... Biri beni aydinlatsa ya

Yanlış alıntılamışım özür dilerim impossibl..

Sen ne acımasız biriymişsin...

Senin de eşinin ailesi ile ilgili sorunların var, eşin tüm bunların üzerine gidip rızkınızı ailesine yedirseydi, olsun ben çalışıyorum kazanıyorum deyip oturur muydun acaba hiç sanmıyorum. Eşin sana destek verdiği halde ailesinin yaptıklarını sürekli kafana takıyordun, bu konuda kadın eşinden zerre destek görmüyor üstelik hakaret işitiyor farkında mısın?

Sülalende hiç ev hanımı yok mu senin? Bu ne aşağılayıcı bir üslup kendin gibi olmayanlara nasıl hakaret edebiliyorsun. Yazıklar olsun sana...

Son düzenleme:
Ay bende karıştırdım kime oy verdlm kim ne yazdı acaip karıştı , gelde işin içinden çık
Noluyo yaaa... Konu sahibinin ilk yorumundan sonrasini anlamadim.... Kim kimi alintilamis belli degil.... Nickler arap corbasina dönmüs... Kim duyarli kim duyarsiz o da belli degil... Biri beni aydinlatsa ya

Sen gercekmisin ya :26: daha gecenlerde kocam söyle yapti böyle bogazimi sıktı diyen sen degilmiydin.. Ee sonradan da barismissin kocaciginla.. Ordan atip tutmak kolay dimi, madem sen kendini ezdirmeyen örnek hatunsun kocana geri dönmeyip kendi ayaklarinin üzerinde duraydin ya madame :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…