- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi teyteyteyyy
-
Ev hanımlarına para yiyici diyen bayanların sulalesundeki tüm bayanlar çakışıyor herhalde..nasıl bu mantık ya..konu sahibi arkadaşım sen kal ailenn yanında kocanın değiştiğini anlarsan don evine...bi adam karısına evladina bakmak zorunda ..evli oldugunun bilincine varmali koçan..sen uzme kendine allah evladını sana bağışlasın
Valla ya.... Konu da kapanir böyle giderseAy bende karıştırdım kime oy verdlm kim ne yazdı acaip karıştı , gelde işin içinden çık
Benden alıntı yapılmış ta ben böyle bişey demedim demem de
Ayrıca kadınlar çalışmak zorunda değil ama erkekler çalışıp evine bakmak zorunda
Zor geliyosa evlenmesinler
Ha kadın da çalışırsa daha iyi koşullar oluşur ama herkesin kritiği farklıdır neden niçin çalışmadığı kendisini ilgilendirir
Benim annem de ev hanımı ve çocuklarını yetiştirdi, daha ne yapsın
Sabah işe gidip akşam gelmek daha basit bence ev işleri ve çocukların hepsi ile ilgilenmekten
Yiyosa erkekler evde çocuk baksın
Evlilikte senim benim yoktur ayrıca
Yiyici kim demiş bilmiyorum ama
Siz çalışmasanız kocanızın eve getirdiği ekmekten yemeyecek misiniz
Bu nasıl bir kafadır
Solediklerinize katiliyorum ama ben sizden mi alinti yapmışım yanlışlıkla..
Nedense sordugum herkes istemeden hamile kaliyor... bende bunu anlamiyorum...
Madem hamile kalmak istemiyorsun korunursun bu kadar basit...
Ama nasil oluyorsa iste istemeden kaliyor herkes...
Kpss calisiyordum diyorsun madem amacin kpss idi hamile kalinca neden biraktin calismayi ????????
Evde oturmak daha rahat geliyor tabi....
Hem esinin kazandigi paraya tek kurus katkida bulunmuyorsunuz hazir yiyici olmak daha kolayiniza geliyor calisip alin teri dokmekten..
Bide matematik mezunuyum diyorsun hicbisey yapamasan bi dersaneye girerdin. Ama diyorum ya pasa pasa evde oturup esinin calisip kazandogi paraya el koymak daha rahat dimi..
butun yorumlarini okudum ve seviyesiz terbiyesiz biri oldugunu anladim butun konularinida okudum yok kv yuzunden bebegimi kaybettm yok esimle trtistm yok esim boyle yapti bence sorun sendeymis senin gibi bi insana az bile yapmislar herkes calisicak diye birsey yok bende bebegm olnca evimde oturucagim buna kimsede laf edemez bu benm bilicegm bi karar benden habersizde ben calismasam bile esim 5 kurus veremez ailesine.
Bilgi size güç verir ancak saygiyi karakterinizle kazanırsınız.
Kpss calisiyordum diyorsun madem amacin kpss idi hamile kalinca neden biraktin calismayi ????????
Hem esinin kazandigi paraya tek kurus katkida bulunmuyorsunuz hazir yiyici olmak daha kolayiniza geliyor calisip alin teri dokmekten..
Bide matematik mezunuyum diyorsun hicbisey yapamasan bi dersaneye girerdin. Ama diyorum ya pasa pasa evde oturup esinin calisip kazandogi paraya el koymak daha rahat dimi..
butun yorumlarini okudum ve seviyesiz terbiyesiz biri oldugunu anladim butun konularinida okudum yok kv yuzunden bebegimi kaybettm yok esimle trtistm yok esim boyle yapti bence sorun sendeymis senin gibi bi insana az bile yapmislar herkes calisicak diye birsey yok bende bebegm olnca evimde oturucagim buna kimsede laf edemez bu benm bilicegm bi karar benden habersizde ben calismasam bile esim 5 kurus veremez ailesine.
Besleme almıslar seni sanki. Kınalı yapıncak styla. Karnı doysun yeter...
Zaten esinin ailesi sizin evin içine karısan cinsten. Üstüne sen de calısmayınca, bir de paragöz olunca onlar her harcaman batmıs...Hamileliginde aserdigin cevizi bile fazla olarak görmüsler sana...Bebeginin bezini fazla görmüsler, sanki kendi torunları degil...O aklı da onlar veriyordur esine. Buna fazla para verme uzaga gidiyorsun, bir isler karıstırır diye.
Esinle konus güzelce, baktın olacak gibi degil...Aileni sok araya sen de...O da olmazsa bosan...Meslegin var sınavlara hazırlan bir yandan, özel okulda calısabilirsin, babanların yanında kalırsın...Zaten büyük bir sorun yoksa cocugu anneye veriyorlar benim bildigim. Biraz kendini toparlayınca da bir ev tutar tasınırsınız...
Kadın kısmı erkeğin sözünü dinlemelidir. Bence para için ayrılmayı düşünmemelisin.
.
cikolatakızzz ın ben de piskolojık sorunları oldugunu dusunuyorum herkese saldırmış şöyle bi baktım da başka konulara.bana kasıyerlik yap demiş önemli degil temizlik de yaparım gocunmam ama mesleğim var Matematik öğretmeniyim ve öyle ezikmişim gibi yazmış ki.benim boş anıma ve çocugumun erken dogumuna dek geldi ondan sıkıntıya dusup kimseye bırakamadım çocugumu çalısayım.dogdugunda çocugumun kulagı bile tam değildi öyle bi yazmış ki keyfimden eşimin eline bakıyomuşum gibi.benim bakmakla yukumlu oldugum premature bebegim vardı bakıcıya versem belki de yaşamazdı.cikolatakızzz a anlatsan da anlamaz kapasite meselesi..ben de ilk evlendiğmde hamilelikten önce mutluydum..cikolatakızzz da çocuk istiyormuş.bol popodan atmış yazımı dogru duzgun okumamış.beni kınaya kınaya bıtırememıs galiba basına gelmesi içinben basta calıssaydım belki de esimin bu yuzunu goremeyecektim Allah gosterdi.bakalım bundan sonra ben çalıştıktan sonra ne yapacaklar
Kadın kısmı erkeğin sözünü dinlemelidir. Bence para için ayrılmayı düşünmemelisin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cikolatakızzz ın ben de piskolojık sorunları oldugunu dusunuyorum herkese saldırmış şöyle bi baktım da başka konulara.bana kasıyerlik yap demiş önemli degil temizlik de yaparım gocunmam ama mesleğim var Matematik öğretmeniyim ve öyle ezikmişim gibi yazmış ki.benim boş anıma ve çocugumun erken dogumuna dek geldi ondan sıkıntıya dusup kimseye bırakamadım çocugumu çalısayım.dogdugunda çocugumun kulagı bile tam değildi öyle bi yazmış ki keyfimden eşimin eline bakıyomuşum gibi.benim bakmakla yukumlu oldugum premature bebegim vardı bakıcıya versem belki de yaşamazdı.cikolatakızzz a anlatsan da anlamaz kapasite meselesi..ben de ilk evlendiğmde hamilelikten önce mutluydum..cikolatakızzz da çocuk istiyormuş.bol popodan atmış yazımı dogru duzgun okumamış.beni kınaya kınaya bıtırememıs galiba basına gelmesi içinben basta calıssaydım belki de esimin bu yuzunu goremeyecektim Allah gosterdi.bakalım bundan sonra ben çalıştıktan sonra ne yapacaklar
evet o aklı da onlar veriyorlar.eşim söyledi sok olmustum evlenmeden önce esime annesi 2.el esya alın demiş evlendikten sonra soyledi..benim ailem yarısını ödedi esyaların diğer yarısını da esim ödemişti.inanın bunlar kadar yuzune gulup arkasından insanın baska olan gormedim.bense basta k.valıdeme hasta oldugu için cok uzulmustum ama hastalık fesatlıgından olmus olabilir.hasta oldugu için banyosunu bile ben yaptırdım.
hic kafana takip canini sikma bende cocugumu kendim buyutucem kimseye birakmycam ama icini ferahlatmak icin hep daha kotulerini dusun bak smdi brsey anlaticam sana bi arkadasiminn kiz kardesi evlendi fakat adam esrar eroin herseyi varmis kizi surekli dovuyormus birgn polisler eroinden ararken eve gelmisler kizin kv acmis kapiyi oglm yok demis kizida odaya kitlemis kiz zor bela beni kurtarn demis ve polisler hemen iceri girmis kizin heryeri mosmormus ve cogu kemigi kirikmis polisler onu alip ailesine veriyorlar aradan 1 2 ay gectikten snra tekrsr barisiyorlar ve cocuk yine dovmeye basliyor kiz kacamiyor ve balkona cikiyor adam hala dovmeye devam edincede kendini 6.kattan balkondan atiyor butun organlari patliyor o halde kalkip polise gidip sikayette bulunuyor ve butun organlari ameliyatla aliniyor ve suan o adam elini kolunu sallaya sallaya disarida geziyor
Bu nasıl bir mesaj! Nasıl bir seviyesizlik. Sen kimsin de bunları sorguluyorsun. Senin tedavi olman şart yoksa bir zihniyet bu kadar kötü olamaz. Yazıklar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?