eşimin parası benim param değilmiş!

Benden alıntı yapılmış ta ben böyle bişey demedim demem de
Ayrıca kadınlar çalışmak zorunda değil ama erkekler çalışıp evine bakmak zorunda
Zor geliyosa evlenmesinler
Ha kadın da çalışırsa daha iyi koşullar oluşur ama herkesin kritiği farklıdır neden niçin çalışmadığı kendisini ilgilendirir
Benim annem de ev hanımı ve çocuklarını yetiştirdi, daha ne yapsın
Sabah işe gidip akşam gelmek daha basit bence ev işleri ve çocukların hepsi ile ilgilenmekten
Yiyosa erkekler evde çocuk baksın

Evlilikte senim benim yoktur ayrıca
Yiyici kim demiş bilmiyorum ama
Siz çalışmasanız kocanızın eve getirdiği ekmekten yemeyecek misiniz
Bu nasıl bir kafadır

Leş kargası ne demek ya
İnsan düşmanına söylemez
Çok ayıp
Çalışmayan kadınlar leş kargası mı oluyo

Demek ki eşinizin başına bişey gelse ya da işsiz kalsa
Onu da leş kargası olarak mı göreceksiniz

Solediklerinize katiliyorum ama ben sizden mi alinti yapmışım yanlışlıkla..

Besleme almıslar seni sanki. Kınalı yapıncak styla. Karnı doysun yeter...

Zaten esinin ailesi sizin evin içine karısan cinsten. Üstüne sen de calısmayınca, bir de paragöz olunca onlar her harcaman batmıs...Hamileliginde aserdigin cevizi bile fazla olarak görmüsler sana...Bebeginin bezini fazla görmüsler, sanki kendi torunları degil...O aklı da onlar veriyordur esine. Buna fazla para verme uzaga gidiyorsun, bir isler karıstırır diye.

Esinle konus güzelce, baktın olacak gibi degil...Aileni sok araya sen de...O da olmazsa bosan...Meslegin var sınavlara hazırlan bir yandan, özel okulda calısabilirsin, babanların yanında kalırsın...Zaten büyük bir sorun yoksa cocugu anneye veriyorlar benim bildigim. Biraz kendini toparlayınca da bir ev tutar tasınırsınız...

Reactions: anu

Reactions: anu
Kadın kısmı erkeğin sözünü dinlemelidir. Bence para için ayrılmayı düşünmemelisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet o aklı da onlar veriyorlar.eşim söyledi sok olmustum evlenmeden önce esime annesi 2.el esya alın demiş evlendikten sonra soyledi..benim ailem yarısını ödedi esyaların diğer yarısını da esim ödemişti.inanın bunlar kadar yuzune gulup arkasından insanın baska olan gormedim.bense basta k.valıdeme hasta oldugu için cok uzulmustum ama hastalık fesatlıgından olmus olabilir.hasta oldugu için banyosunu bile ben yaptırdım.

Boşver
Kimseye bu kadar açıklama yapmak zorunda değil
Her yerde var böyle tipler, insanların ne şartlarda olduğunu neler yaşadığını bilmeden ahkam keserler
Her denileni duyma, kimse senden daha iyi düşünemez kendini ve yavrunu..

Tak cıkar akıl demek ki senle cocugunun sorumlulugunu tek basına kaldıramaz o sanmıyorum, para kazanma degil olay, psikolojik olarak kaldıramaz. Hani onun ailesi adaletli olsa, gene sen susarsın da, hamile kadının istedigi 100 gr cevizin lafını edecek cesaretleri olmaması lazım. Böyle seylere dilleri uzanıyorsa bu senin esinin hatası. Olgunluk yok esinde. İki taraf arasındaki dengeyi kuramamıs, evliligi bitmek üzere, keske biraz toplasa kendini de sana sahip cıksa...Bu beni yalnız bırakıyor deyip yalnız hissediyorsun, madem yalnızım niye bunun kahrını cekiyorum, cıksın hayatımdan bu ve ailesi komple kafam rahatken yalnız kalayım diyorsun.

İyiliginden maraz dogmus, yazık...Üzüldüm cok...Akıl yasla olmuyor iste...Cocuk büyütmüs ama baskı altında tutmus, simdi cocugunun ailesinin yuvasını dagıtacak sırf bu yüzden. Daha da demez o hata bende diye...Sen dene tüm sansını esinle konus, baban karsısına alsın esini konussun. O da olmazsa bosan...

Sen abartıyor musun? Yok yahu düpedüz sabır taşı olmuşsun hey maşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu nasıl bir mesaj! Nasıl bir seviyesizlik. Sen kimsin de bunları sorguluyorsun. Senin tedavi olman şart yoksa bir zihniyet bu kadar kötü olamaz. Yazıklar olsun.

Konu sahibi bosver tika kulaklarini burasi er meydani degil yargilanacak birsey de yok gayette haklisin.
Ne guzel uni. Bitirmissin en kotusu dersanelerde calisabbilirsin kocanda olsa agiz egmek cok kotu cidden allah oylesinden korusunbu devirde aile icinde bile paranin sozu geçiyo.. sen bi calismaya baslada o kv, kp bakalim bu seferde senin pesinde dolanir senden iyisi olmaz.

Bu nasıl bir mesaj! Nasıl bir seviyesizlik. Sen kimsin de bunları sorguluyorsun. Senin tedavi olman şart yoksa bir zihniyet bu kadar kötü olamaz. Yazıklar olsun.

boşver canım cikolatakızzz a değil öğretmenine kızıyorum çünkü bir paragrafı okuyup ana fikri anlamak ney altına senaryo yazıp kendi yazmış kendi oynamış ve ilkokulu bitirebilmiş şaşıyorum.tahtalarda eksiklik var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…