eşimin parası benim param değilmiş!

el insaff... hiç merhamet kalmamış sizde..yalnız kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler.. umarım benzer şeyler başınıza gelmez..
ayrıca neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz anlamıyorum fakat konu sahibinin eşinin ailesinden maddi beklentisi yok.. gölge etmesinler başka ihsan istemez diyor..eşinden de çoluğunun çocugunun riskını millet ev arsa alsın diye carçur etmesin istiyor..

Benim eşimin aileside bunların farklı versiyonlarıydı..
Evli ablası harçlık istiyodu kocamdan..
Eltimin evine eşim bakıyodu
Ablası gezilere falan gidicek eşimi yoluyodu..
Kaynanam köye falan gidicek eşim biletini alıyodu

Ben 4 yıldır görüşmüyorum yüzlerini görmeye tahamülüm yok artık nefretkatsayım artıyo..
Benden uzak olsunlar ne halleri varsa görsünler..

Eşim görüşüyo (mutlaka hala yediriyodur ben görmüyorum görüşmüyorum,haberim yok,borç ödüyoruz ne param mı var yedircem diyo ama)benim rızkımı çocuğumun rızkını yediriyosada Allah yedirmesin..

İnsanlardan nefret etmek ne demek ben bunların ailesinde yaşadım..

Oysa kolay kolay kimseye kin duyamam

Bazı insanlar bizim sabrımızı sınanmak için yaratılmış

Son düzenleme:
Reactions: anu

aynı durumdayım. bebekle evde işler oyle zor gidiyor ki, hatta gitmiyor. okul açılsa diye dort gozle bekliyorum..

Aaaa olur mu evde oturup koca parası yiyelim, ev işleri zor değil ki çok kolay. Çalışmak zor,totomuzu devirelim ne güzel.
Pes ya okudunuz dimi siz de o yorumları.
Şimdi bizim yorumlarımıza "çocuk yapmasaydınız ozaman" diye cevap da yazarlar.

1 yasında bebek anne bi yerde baba bi yerde günah, zaten bi dunya sorun varmış en azından bebeği erteleseydiniz

adamın böylesine çalışan kadın olsa ne olacak ki.
nimet olur olsa olsa.
anasına babasına daha çok verebilir oh ne güzel..

tamam kendi ailesine yardım etsin,
etsin de
evin ihtiyacını karısının ailesi karşılıyorsa
ne anladık o yardımdan.
yardım ederken yardıma muhtaç hale gelmek oluyor bu herhalde.

resmen senin ailen onun ailesine yardım ediyor işte dolaylı olarak..

çözüm ne olabilir bilemiyorum
ama ilk olarak ailenden destek almayı kesmelisin bence.

Bide kayinvalidem emekli ogretmen evlerine 3 maas giriyor bilmem ne demissin onlarin yazin siCakta kisin karda calisip kazanitolar
Lafini yapmak hesabini tutmak sana mi düşüyor

konu sahibinin kocasının akrabalarından birisin sanki

hayır böyle atıp tutuyorsun kınıyosun falan da nerden biliyosun başına bişey gelmeyip kocanın eline düşmeyeceğini

bence senin de tüm mesajlarından mutsuz ve güvensiz bir evliliğin içinde bulunduğun apaçık anlaşılıyor.

Son düzenleme:

Evlilikte mutluluk bulamayınca kendini işe vermiş sanırım özgüven patlaması yasiyo ya da böyle konu sahibinin ailesi gibi yediği birileri var ki ellemeyin erkek tarafı olarak rahatca yiyim modunda denge olsa biseleri anlatirsin da denge yok kiii....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu igrenc zihniyetli hanimlar sonra çocuk sahibi oluyor ve biz bu öküz adamlar niye böyle diye düşünüp duruyoruz...

Böyle annelere sahip olduklari için öküz oluyorlar anneleri gibi anlayissiz merhametsiz ve bencil oluyorlar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sonuna kadar katılıyorum arkadaşım sana kısa ve net herkes belli etti kendini.

Okadar yorum içinde konu sahibini yerden yere vurdular ama yorumcularda kişiliklerini ortaya koydular yok para yiyici yok bilmem neci adam parasını ailesine yediriyormus eşini geçtim çocuğunun ihtiyaçlarını bile karşılamıyormuş kalkmış burda yok çocuk yapmasaydın yok çalışsaydin geçmiş geçmişte kalmış şimdi ne yapmalıyım onu soruyor arkadaş kınaya kınaya bi hal oldular ya.

bırak kızım yaaa ne çekicen hem sen o kadar okumuşsun bunun içinmi okudun bul bir iş çalış

teşekkürler arkadaşim beni anladığın için.kimseyle oturup ağız dalaşı yapmak istemiyorum fıtratıma ters.artık yazmayacam zaten önümde çalışmam gereken bir banka sınavı,bakmam gereken bir bebek ve düşünmem gereken bir zaman var amaç bi fikir edinmekti edindim az cok.herkese teşekkurler.

bu yeni nesil erkeklerin bazılarının ayarlarıyla oynandı sanki....resmen kadın çalışmıyorsa kadına bakmak artık zulüm geliyor onlar için...sen de çalış yavrum anneciğin okutmuş eğitmiş işte tam da bugünler için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…