- Konu Sahibi umutsuzzluk
-
İyi de bu kişiliği oluşturan temel yapı taşını yöneten gen gibidir. Bu bozuksa diğerleri de bozuktur. O kadar hassas bir durum yani…ya sen çok saf davrandın ya da bilemiyorum gerçekten fake mi diyorum.
bence bosanmak istiyor ama bunu niye acikca söylemiyor onu anlamis degilim. acaba diyorum böyle yapipta sonra esim beni aldatti mi diyecek? nasil bi amaci var bu adamin bunu bi anlasak. bosanalim dedin mi esin? yuvayi o mu kurtarmak istiyormus - bu sekildemi?
allahim sen bizi koru
ben nerde hata yaptım? sanırım güvenmekle. insan kocasına da güvenmeyecekse kime güvenecek. keşke tüm bu yaşananlar rüya olsa
düşüncelerinize saygı duyarım ama kimsenin zamanını çalmıyorum inanmıyorsanız destek olmazsınız, böylece zamanınız ziyan olmaz
Eşlerimize tabiki güveneceğiz,ama sizin eşinizde işi abartıp başka yollara sapmış..
Acaba diyorum eşinizin hayatında birisi varda kendini soğutmak için böyle bişey söylemiş olabilirmi :44:
Bazı erkekler kılıfı böyle hazırlarda ..
yeni konu yeni üye..dikkatli olalım :)
yine de gerçekmiş gibi yorum yapayım; tek kelimeyle midem bulandı..
günümüz çağının modern erkeği!!
eşim boşanalım demedi. boşanırsak çok üzülürmüş. haaa haaa şaka gibi ne büyük tezat
Bence de, boşanmanın ve nefret ettirmek için çok kolay yol valla.. :44:
Bazı kadınlar boşanmamak için elinden gekeni yapıyor, bunu duyan kadın direk boşanmak ister zaten.
bak böylesi sapıktan herşey beklenir '' çekiniyorsan ben bulaym sana birini '2 diyorsa bulmuştur zaten birini ya arkadaşıdır muhtemelen. tutar bu adamı eve getirir sana bişey yapmasını sağlarsa ne yapacaksın canın da namusun da tehlikede. ailenin yanına git hemen.
böyle şeyler oluyor elbet geçenlerde intihar edip ölen tecavüzcü romancı da sevgilisine arkadaşıyla beraber tecavüz ve işkence etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?