eşimin sözleri beni yıktı

İyi de bu kişiliği oluşturan temel yapı taşını yöneten gen gibidir. Bu bozuksa diğerleri de bozuktur. O kadar hassas bir durum yani…ya sen çok saf davrandın ya da bilemiyorum gerçekten fake mi diyorum.

sanırım ben saf davrandım kendime öyle kızıyorum ki. böyle bir insanla bunca zaman geçirmiş olduğum ve onu tanıyamadığım için asıl suçlu benim

eşim boşanalım demedi. boşanırsak çok üzülürmüş. haaa haaa şaka gibi ne büyük tezat

ben nerde hata yaptım? sanırım güvenmekle. insan kocasına da güvenmeyecekse kime güvenecek. keşke tüm bu yaşananlar rüya olsa

Eşlerimize tabiki güveneceğiz,ama sizin eşinizde işi abartıp başka yollara sapmış..

Acaba diyorum eşinizin hayatında birisi varda kendini soğutmak için böyle bişey söylemiş olabilirmi :44:

Bazı erkekler kılıfı böyle hazırlarda ..

düşüncelerinize saygı duyarım ama kimsenin zamanını çalmıyorum inanmıyorsanız destek olmazsınız, böylece zamanınız ziyan olmaz

Çok haklısınız zamanımı sizin için harçamayacağım. Son bir yorum yapıp konunuzdan çıkacağım. Nasıl bu kadar sakın olabiliyorsunuz anlamadım. belkide beni rahatsız eden anlatım tarzınızdır. Eşinizle aranızda geçen bu konuşmadan sonra neler yaptınız çok merak ettim, onun ailesiyle konuştunuz mu, kendi ailenizle konuştunuz mu polise gittinizmi ne bileyim yoldan iki kişi çevirip onun ağını burnunu kırdırdınızmı ne yaptınız.

valla ben bu tarz konulara ve bu tepkisiz kadınlara tahammül edemiyorum.

kızmayın ama inanmadım inanamadım
böyle bir şey olabilir mi?eğer gerçekse allah yardımcınız olsun kurtulun bu sapık ruhlu adamdan(böylesine adam da denmez ama)

AFEDERSİN AMA yuhhh diyebiliyorum buna .sen hala çözümmü arıyorsun ? çözüm ve sonucu adliye canım ,üzülmene değmez.

gerçekten çok iğrenç bir durumla karşı karşıyasın,ancak eşin bu tepkiyi bir anda vermemiştir muhtemelen sen bunca zamandır eşinden buna benzer yaklaşımlar görmemişmiydin hiç.Bir anda adamın bu kadar kişiliksizleşmesi çok zor,bu bir süreçtir bu sürecin başlangıç noktasında tavrını koymalıydın.Şu aşamadan sonra zaten evlılıgının kurtarılcak bır tarafı malesef ki kalmamış.Ancak evt başka bir arkadaşında dedıgı gıbı artık o ınsanla aynı evı paylaşman senın ıcın sakıncalı olabılır.
Sen bu saatten sonra sadece güçlü olmaya çalışmalısın.

Bence de, boşanmanın ve nefret ettirmek için çok kolay yol valla.. :44:
Bazı kadınlar boşanmamak için elinden gekeni yapıyor, bunu duyan kadın direk boşanmak ister zaten.

ben açıkcası inanamadım
eğer doğruysa mide bulandırıcı ve kıyamet alametlerinden biri sanırım
ama inanamadım dediğim gibi

Buna benzer bir konu vardı daha önce açılmış
Eşi bir çift bulalım falan demiş şok olmuştum
Belki yalan olabilir ama eminim bu tür insanlar vardır.

yeni konu yeni üye..dikkatli olalım :)

yine de gerçekmiş gibi yorum yapayım; tek kelimeyle midem bulandı..

günümüz çağının modern erkeği!!

bukadar modernide yoktur ama :26:

eşim boşanalım demedi. boşanırsak çok üzülürmüş. haaa haaa şaka gibi ne büyük tezat

baska erkeklere gitmene üzülmeyen bosanmaya hic üzülmez

neden bu kadar şaşırmış ki okuyan herkes, bu ülkede karısını satan, para karşılığı peşkeş çeken na kadar çok erkek var bilmiyor musunuz, hiç mi gazete okumuyorsunuz, her gün görüyorum karısını işadamının yatağına sokup foto çekip şantaj yapan, kızını satan v.s. o yüzden istiyorsan git başkasıyla yat diyene de şaşırmadım.

konu sahibi arkadaş sen de hiç vakit kaybetme boşan bu adamdan ve sonsuza kadar da yüzüne bakma, böyle bir şeyi kabullenen erkek yarın öbür gün bir arkadaşını getirir arkadaşım çok yalnız bir gece eşlik et falan der...

Sizin evinizin içerisinde eş,erkek veya koca sıfatı taşıyan kimse yok bence. . .

okurken midem bulandı. . .ne kadar genişmiş x şahısın midesi . . .

Siz değilde onu gönderin annesinin evine. . Sonra siz bir avukatın kapısını çalın

Yaptığı iddia edilmişti diyelim bence,hiçbirimiz orda değildik,gerçek mi değil mi bilemeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…