Eşimin umursamazlığı

Benim neye sinirlendiğim yeterince belli olmamış mı yahu yapmayın
Biz kadın olduğumuz için(kimimiz hamilelik kimimiz regl yaşıyor o dönemler hormonlar duygular tavan ilgi isteniyor) sizi anlıyoruz ama adamlar "düz" mantık. O şuan yine neye tepkili veya aman ne gereksiz uzattı diye düşünüyor. 9 sayfadır tripleniceğinize adamı karşınıza alın konuşun en azından ya kavga eder çeki düzen verirsiniz adama yada özür dilettirirsiniz. Anlayın yahuuu

Hamilelikte, özellikle ilk aylarda böyle öfke patlamalarını çok normal buluyorum.

Eşini al karşına konuş. Hormonların bu ve bunun gibi durumlara yol açabileceğini söyle. Bu süreçte kendisinden destek istediğini açıkça dile getir. Erkekler asla yaşayamacakları bir durumun empatisini yapmakta elbette zorlanırlar. Sen ona anlat ve doğuma kadar ekstra anlayış beklediğini dile getir. Eğer eşin bir hödük değilse mutlaka anlayacaktır.

Sağlıkla kavuşun.

Yorumunuz için teşekkürler

Çok teşekkür ederim .. öfke patlamalarının son bulacağı aya bir an önce kavuşuruz umarım

Erkeklerle olan muhabbetlerimize gerçektende anlam yüklememiz gerekiyor galiba.

Benim neye sinirlendiğim yeterince belli olmamış mı yahu yapmayın
Ahhh yok. Hiç hormon vs deme
Çok net. Senin bana ihtiyacın olduğu bir zamanda ben sana söz verip annemle lak lak yapsam kırılmaz misin de.
Yahuuu bu erkekleri siz bu hale getiriyorsunuz. İdare et bilmem ne. Konu çok net. Karısına yemek için söz verdiği saatte( hasta ya da değil) daha dün gördüğü annesi ile laklak yapıp, bir telefon bile acmayip, nasılsın ben biraz gecikiyorum kusura bakma demeden eve geliyor buna tepki gösteren karısı suçlu oluyor.
Yok odunmus, yok idare edilseymis. Hayır net 2 cümle. Bu kadar.

Yok yok bizimki şımarıklıkmış

Gerçekten olay bu kadar aslında ya insanların kıza demediği kalmadı ya

Gerçekten olay bu kadar aslında ya insanların kıza demediği kalmadı ya
Çok basit bir insan ilişkisi ve mantıklı davranış.

Daha ilk leblebiyi( ne leblebiymis) unuttuğu an şunu demesi lazım gidip gelirsem geç kalırım, dönüşte veririm. Yok anneciginin ağzına leblebiyi pittiracak illa. O anası ne kahvaltıdan eksik kalacak ne leblebiden( rüyamda leblebi göreceğim o kesin)

Konu sahibi seni ilk aradiginda diyecektin ki. Ben eve geliyorum. Masayı kurmaya basla. Leblebiyi dönüşte verirsin.

Ne leblebiden eksik kalacak ne kahvaltıdan kısmına bayıldım bu kv niye böyle yaaa

Eve gelir gelmez direkt kustum . Ben kusarken de eşim eve geldi iyi misin falan dedi
Konu sahibi seni ilk aradiginda diyecektin ki. Ben eve geliyorum. Masayı kurmaya basla. Leblebiyi dönüşte verirsin.
İyide eve gelir gelmez kusmuşsun adamda sen kusarken gelmiş. Dakika farkıyla gitmişsiniz eve. Hala yiyebilirdiniz. Adam sanki gecenin 11'ine kadar kalmış gibi trip atmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…